img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פורים

עוגיות סנדויץ אלפחורס ושת״פ עם חן שוקרון מהבלוג מתוקים שלי

פברואר 16, 2017 | 22 תגובות

img

22 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2017 בשעה 09:43

איזה יופי!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2017 at 10:30 am

תודה!

השב
User Avatar
חן שוקרון
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2017 בשעה 10:21

קרן מקסימה, היה לי הכי כיף בעולם לאפות איתך. כולך אור וקסם. מחכה כבר לפגישה הבאה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2017 at 10:30 am

גם אני בקוצר רוח:-)

השב
User Avatar
פיית העוגיות
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2017 בשעה 10:44

איזה כיף :) יופי של שיתןף פעולה ופרחי האלפחורס האלה פשוט הורסים!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2017 at 11:21 am

כייך גדול פיירי. תודה אהובה

השב
User Avatar
יולי חדד
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2017 בשעה 11:21

פשוט מקסים קרן, כל הכבוד על הפרגון הגדול לקולגה, זה לא מובן מאליו בתעשיה ובברנז׳הץ שאפו!!! אלה אחת המעוגיות שאני הכי אוהבת ליד הקפה, זכור לי רגע שהייתי בברצלונה במסעדה ביתיי ונכנסה בחורה רכובה על אופנים שבידה קופסה לבנה ומתוכן הוציאה עוגות אלפאחורס נימוחות וטעימות בטירוף, ליד הקפוצ׳ינו שלי.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2017 at 12:33 pm

תודה יולי! אכן אלפחורס אלו עוגיות מהשורה הראשונה:-)

השב
User Avatar
רות אופק
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2017 בשעה 17:22

פשוט משגע! שיתוף פעולה מוצלח במיוחד בין שתי בלוגריות שאני אוהבת במיוחד <3

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2017 at 10:42 pm

תודה רות!

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2017 בשעה 08:03

תענוג לעיניים בעזרת איזה כלי עשית את החור באמצע הפרח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2017 at 9:12 am

תודה אורנה . את החור עשיתי באמצעות ראש של צנתר זילוף עגול חלק

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2017 בשעה 15:27

שלום, הכנתי את עוגיות האלפחורס והן יצאו מדהימות, הבצק מושלם ונוח מאוד לעבודה תודה על מתכון מושלם ושבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2017 at 4:03 pm

איזו תגובה משמחת ! תודה דבי ושבת שלום :-)

השב
User Avatar
רחלי בליצר
starstarstarstarstar
יולי 21, 2017 בשעה 20:09

נעניתי להצעתך הנבונה בדבר ניצול החלמונים שנותרו מיותמים בהכנת עוגת השוקולד החלומית שמעליה מרנג שוקולד, ואכן העוגיות האלו- האלפחורס- שינו את הכל בבית. הבן שלי, אנין הטעם, שעד כה סירב לכל העוגיות שלי הבאמת טעימות ( נשבעת) נשבר! נשבר! הוא והקטנה רבים עליהן, אם היא מגניבה שתיים הרי שהוא סופר לה חחחחח. תודה קרן יקרה, אמשיך לעקוב באדיקות אחר כל מתכון שלך. שבת נפלאה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2017 at 8:32 am

אני בטוחה שהעוגיות שלך וכל מה שכת עושה טעים! איזה כייף לי שאת פה יקירתי

השב
User Avatar
שני חגי
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 16:32

אפשר לעשות אותם בלי מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2020 at 4:37 pm

בטח, ידנית

השב
User Avatar
אביחי גלדצהלר
starstarstarstarstar
יוני 7, 2020 בשעה 21:43

כדאי לציין, לדעתי, שהעוגיות האלה טעימות יותר יום למחרת כי הבצק סופח את הלחות של הריבת חלב. אז לאכול אחד ולהתאפק... :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2020 at 11:36 pm

זה אחלה טיפ תודה

השב
User Avatar
שני חגי
starstarstarstarstar
יוני 22, 2020 בשעה 23:04

האם את ממליצה להגדיל כמויות כדי לעשות יותר עוגיות או להכין בכמה נגלות? ובנוסף האם אפשר להכין את הבצק מראש ולהקפיא ורק במועד לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2020 at 8:48 pm

אם רוצים יותר עוגיות אז צריך יותר בצק מן הסתם, ואין בעיה להקפיא את הבצק להפשיר ולהשתמש בו ולאפות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img