img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה שקדים וקפה שחור

יולי 6, 2017 | 10 תגובות

img

10 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יולי 6, 2017 בשעה 16:00

אפשר לאפות את אבקת הקפה? זה לא יוצא מוזר במרקם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2017 at 5:19 pm

ברור שאפשר לאפות זה בדיוק מה שאני עשיתי :-) זה לא יוצא מוזר זה ממש ממש טעים, לא מדובר בכמות מאוד גדולה ולכן זה מורגש אך לא מוגזם

השב
User Avatar
נוי
אפריל 20, 2020 at 4:29 pm

היי , אפשר קמח שקדים במקום שקדים טחונים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 7:57 pm

כן הכוונה לאותו הדבר

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
יולי 17, 2017 בשעה 19:20

יש לי בעיה קטנה עם הכמויות למשל3\2 כוס מדידה אצלי הכילה הרבה פחות מ160 גר,סוכר חום כהה. על כל פנים הכנתי לפי כוסות מדידה ובאמת עוגיות משגעות. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2017 at 10:47 pm

אם זה רק לגבי הסוכר החום אני מניחה שהטעות שלך היא שלא דחסת מספיק את הסוכר. כשמתייחסים לסוכר חום כהה הכוונה לכוס דחוסה שלו.:-) שמחה שיצאו טעים אני מכורה אליהן.

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2020 בשעה 16:58

יצאו עוגיות טעימות בטירוף! הורדתי כמעט שליש מכמות הסוכר, ועדיין היו מתוקות ונהדרות. הן יצאו לי בהירות, כמו עוגיות שוקולד צ’יפס. לא שחומות כמו בתמונות שלך:) יש לך רעיון למה? אולי הייתי צריכה לחכות עוד זמן לפני שהורדתי את החמאה מהאש? היא היתה כ6 דקות להערכתי, היתה מאד מאד זהובה אבל עדיין לא כהה... או אולי כי היה פחות סוכר חום ממה שכתוב? בכל מקרה יצאו נהדרות וארומתיות! פעם הבאה אנסה עם אפילו כפית נוספת של קפה שחור .

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2020 at 5:49 pm

הי נגה כשמורידים מכמות הסוכר זו התוצאה, כי לסוכר תפקידים נוספים מלבד להמתיק, אני מאמינה שהן גם יצאו לך פחות פריכות ממה שאמורות להיות במקור. באופן אישי לא אוהבת מתכונים מתוקים מדי, גם העוגיות לא מתוקות מדי בעיני, נסי עם כמות הסוכר כפי שכתוב במתכון ואני מאמינה שיהיה לך עוד יותר טעים

השב
User Avatar
ענבר גנור
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2023 בשעה 10:09

היי, אם מכינים עם שמן קוקוס - מה התהליך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2023 at 7:13 am

ישירות לתוך הבלילה כמו שהכנסתי את החמאה החומה רק בלי חמאה חומה:-)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img