img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

טארט משמשים לימוני

יולי 5, 2017 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
מינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2018 בשעה 15:32

היי (-: האם ניתן להחליף את השמנת המתוקה שבבמלית עם יוגורט? (משיקולי קלוריות כמובן) ורק לספר, שביתי בת ה 17 הכינה לפני שבוע את שבלולי הרוגעלך מהאתר שלך. יצא ליגה! עוד לא נתקלתי במתכון שלך שלא יוצא בול וזה מאוד נדיר עם כל שפע המתכונים שיש ברשת. תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2018 at 7:58 am

הי מינה, תודה על כל האינפורמציה זה הכי משמח שיכול להיות! לגבי הטארט, לא ניתן להמיר יודורט בשמנת מתוקה, המלית זקוקה לאחוזי שומן גבוהים שאין ביוגורט. קרן

השב
User Avatar
אלינה
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2018 בשעה 18:50

היי קרן המדהימה, במה אפשר להחליף את החלב כך שאוכל להכין את העוגה הזו פרווה? והאם אפשר להשתמש במשמשים משומרים? תודה מראש :)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2018 at 6:32 am

הי אלינה אין בעיה להשתמש במשמשים משומרים ( מסוננים ) ובטארט עצמו במקום שמנת מתוקה, קרם קוקוס/שמנת פרווה ובמקום חלב אפשר חלב סויה בהצלחה

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 15:40

האם חייבים את השקדים??

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 6:09 pm

לא אבל הם מוסיפים המון בעיני הוא די סתמי בלי השקדים

השב
User Avatar
MOSHE SCHWARTZ
starstarstarstarstar
יוני 19, 2021 בשעה 14:04

שבת שלום באפיה {העיוורת} המקדימה אין צורך להניח בטארט משקולות ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2021 at 7:09 pm

אפשר אך לא חובה

השב
User Avatar
MOSHE SCHWARTZ
starstarstarstarstar
יוני 21, 2021 בשעה 13:43

שלום אגם באפיה {העיוורת} המוקדמת אין צורך לשם משקולות על תחתית הטארט תודה

השב
User Avatar
Or
starstarstarstarstar
יולי 5, 2022 בשעה 18:12

הי קרן! אפשר להקפיא את הפאי? אני חוששת בעיקר בגלל המשמשים..

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2022 at 7:42 am

אפשר להקפיא

השב
User Avatar
אלכסיה חדד
starstarstarstarstar
יולי 17, 2022 בשעה 19:31

אם יש לי בצק מוכן , כבר אפוי )מה שקונים ( רוצה לעשות פרווה , עם ריצץ וחלב שקדים אפשר ? כי משום מה הלמעלה נאפה ובפנים לא ..

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2022 at 4:24 am

לא ככ הבנתי מה השאלה ואם כבר הכנת או לא

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
יולי 17, 2023 בשעה 08:37

היי, יצאה עוגה טעימה בטירוף, בכללי כל המתכונים שלך מושלמים. הייתה לי בעיה אחת, המלית גם אחרי אפייה נשארה רכה מאד עד ספק טיפה נוזלית, הטארט היה אפוי מספיק, האם ככה זה אמור להיות? או שהייתי אמורה להקציף את המלית ולא רק במטרפה ידנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2023 at 10:22 am

נשמע לי מוזר אבל אני לא יודעת להגיד למה בדיוק אלא אם כן שינית משהו ביחסי המצרכים ? אולי באמת להוריד מעט טמפרטורה ולנסות לאפות יותר, בהנחה שנתת לטארט הלתייצב כמובן אחרי האפייה. בדרכ במקרר זה אמור להסתדר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img