img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת גבינה פירורים חמה

פברואר 3, 2022 | 61 תגובות

img

61 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 14:16

נראה היסטרייייי שאלה - אפשר לתת לה 10 שניות במיקרו אחרי שהייתה במקרר, כדי לאכול פרוסה חמה שוב, אם אם קיררנו אז אבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 2:32 pm

בטח!

השב
User Avatar
רינת בראון
פברואר 13, 2022 at 10:49 am

היי הערה בונה עשיתי את המתכון במדוייק, יצא מעולה אבל השילוב גם מלח וגם סוכר ממקם את מתכון יותר בכיוון של פשטידה ופחות בכיוון של עוגה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 8:37 pm

בטח שאפשר לחמם בכל שלב

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 17:05

את נהדרת !! אפשר להחליף קמח רגיל בקמח שקדים או קמח קוקוס או לשלב ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 8:33 pm

קמח ללג יעבוד בטוח אני לא בטוחה שקמח שקדים יחזיק את כל הפירורים

השב
User Avatar
הילה
פברואר 4, 2022 at 10:16 am

היי קרן, את חושבת שיתאים גם להשתמש בריקוטה למריחה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2022 at 3:39 pm

לא רואה עם זה בעיה

השב
User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 17:07

אפשר להחליף את הקורנפלור באינסטנט פודינג וניל, כי הקורנפלור משאיר לפעמים איזו תחושה לא נעימה על הלשון.

השב
User Avatar
עדי מרחום מינסטר
פברואר 3, 2022 at 7:00 pm

גם אני תוהה על זה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 8:36 pm

אפשר להחליף אין בעיה

השב
User Avatar
Rut
פברואר 3, 2022 at 10:51 pm

האם אפשר במקום גבינת ריקוטה וכל מה שהצעת במקום (כי אין לי), להוסיף שמנת חמוצה ?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 22:39

האם אפשר במקום גבינת ריקוטה וכל מה שהצעת במקום בתגובה לעיל (כי אין לי), להוסיף שמנת חמוצה ?

השב
User Avatar
מעין
ינואר 13, 2023 at 7:22 am

היי קרן! ממש בא לי להכין את העוגה אני מאוד אוהבת ריקוטה ורציתי להדוק אם אפשר לשים כמות גדולה יותר של גבינת ריקוטה ולהוריד את הכמות גבינה לבנה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2023 at 6:19 pm

כן אפדר להמיר גבינה לבנה בעוד ריקוטה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 23:14

היי, האם ניתן להחליף את הגביע ריקוטה בגביע גבינת נפוליאון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2022 at 9:49 am

כן

השב
User Avatar
ס.ג
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 17:43

נראה פצצה! האם צריך לשים מגש עם מים מתחת בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:08 pm

אין צורך

השב
User Avatar
אור
נובמבר 9, 2023 at 10:19 am

שלום קרן תודה רבה על המתכונים המושלמים אשמח לדעת אם אפשר לשים אינסטנט פודינג וניל, ואם כן כמה להוריד מהסוכר שלא יצא מתוק מדי

השב
User Avatar
Rut
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 19:11

האם אפשר במקום גבינת ריקוטה וכל מה שהצעת במקום (כי אין לי), להוסיף שמנת חמוצה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:08 pm

אני חוששת שרק שמנת חמוצה לא תחזיק את העוגה

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2022 בשעה 09:20

יצא מדהים. הוצאתי בסביבות 7 בערב להתקרר, ובטעות שכחתי בחוץ כל הלילה (עד 8). מה הדין לעוגה הזאת? לא לשכוח שחורף וקר בבית.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:07 pm

מניהח שהיא שרדה

השב
User Avatar
נועה
פברואר 14, 2022 at 7:36 am

את האפיה של הפירורים בשלב הראשוני עושים בתבנית תנור גדולה או בתבנית שבה אופים את העוגה? לא הצלחתי להבין..

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2022 at 7:49 am

בתבנית שבה אופים

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2022 בשעה 18:11

היי קרן, אפשר להחליף חלק מהקמח בכוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:07 pm

אפשר להמיר חלקית

השב
User Avatar
לאה כהן
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2022 בשעה 10:43

היי, נראה מושלם האם אפשר להחליף קרונפלור בקמח? כמובן שבכמות קטנה יותר? לא אוהבת את הטעם של הקרונפלור ומעדיפה גם לא אינסטנט פודינג

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2022 at 8:21 am

אין בעיה להמיר קורנפלור בקמח

השב
User Avatar
אדרת
פברואר 23, 2022 at 2:53 pm

היי אשמח לדעת אם ניתן להקפיא את העוגה? או שזה בסדר מרביעי שתהיה במקרר.. תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 7:30 am

זה בסדר גמור שתהיה במקרר יומיים שלושה לפני הגשה

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2022 בשעה 11:09

הי קרן, יצא מצוין. לדעתי, חסר קצת סוכר במתכון. בערך 50 גר'.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2022 at 8:21 am

לגמרי עניין של טעם

השב
User Avatar
עדי
פברואר 15, 2022 at 10:08 am

הי קרן,יש לי גבינת מסקרפונה,האם תתאים?וכמה גבינה להוסיף לה?

השב
User Avatar
לאה כהן
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2022 בשעה 01:31

תודה על התשובה, במידה ואני מחליפה קמח הקרונפלור באותה כמות? או להפחית ?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2022 בשעה 14:05

העוגה יצאה יפה וטעימההההה. אף פעם לא היה לי אומץ להכין עוגת גבינה ואת הנגשת את זה בצורה מושלמת. תודה:) **הכנתי בתבנית עגולה, אולי עדיף בתבנית כמו שאת הכנת שיהיה פחות גובה ויותר עוגה...

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2022 at 4:10 pm

שמחה לשמוע יעל

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2022 בשעה 19:01

הכנתי ליום הולדת של בעלי שחובב עוגות גבינה. עוגה מצוינת. תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2022 at 11:22 pm

תודה יוליה

השב
User Avatar
הגבינית
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2022 בשעה 02:55

עוגה משגעת ממש, יצאה כמו ענן תחום בקראנציות של הקרמבל, אפיתי בתבנית 26 אבל נותרו לי פירורים ובלילה שהספיקו לעוד עוגה בתבנית 18. האם ניתן להקפיא אותה, ומה דעתך על להוסיף פירות יער לגבינה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2022 at 7:41 am

בטח שאפשר להקפיא ופירות יער בעוגה זה אחלה לא יוצא מדי כדי לא להכביד

השב
User Avatar
אינה
starstarstarstarstar
מאי 25, 2022 בשעה 21:38

יצא מדהיםםם! אחת הטעימות. השתמשתי בטוב טעם במקום הריקוטה. מתוק בדיוק במידה, המלח בול. שלמות!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2022 at 10:20 am

תודה אינה

השב
User Avatar
Eva
starstarstarstarstar
יוני 11, 2022 בשעה 15:23

הפכה לעוגת הבית. השתמשתי בטבורוג וגבינה לבנה 5 % חצי חצי - זה מה שהיה בבית. פירורים מעל ערבבתי עם שקדים פרוסים. מעדן!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2022 at 9:57 pm

תודה אווה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2022 בשעה 15:31

חבל כל כך! אני לא נוהגת לתלות כישלונות במי שהביא את המתכון, להיפך... אני כולי הכרת הטוב על זה שמישהו מוכשר חלק איתי את האומנות שלו. רק מה... משהו היה נראה מוטעה בבסיס המתכון עצמו. אני מחזיקה מעצמי שנים במטבח ויודעת לקלוע לכמויות ולמתכונים הנכונים. העוגה יצאה יפיפיה אמנם ולקחה די הרבה זמן להכנה... בלי לדבר על המוצרים שלא זולים בכלל. אבל העוגה יצאה בטעם תפל ומלוח. כאילו היה חסר עוד חצי כוס סוכר לפחות ולוותר על המלח. עוד המלצה שלי. כשיש 750 גרם גבינה ובנוסף גם גבינת ריקוטה שהיא גבינה יבשה ודחוסה- יש צורך במרכיב נוסף כדי להרטיב קצת את העוגה, או לוותר על קופסה גבינה אחת לפחות. ככה לפי דעתי. אכזבה... אבל לא נורא, נמשיך להנות מהמתכונים המעולים שיש כאן. תודה קרן!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2022 at 3:47 pm

אני לא חושבת שיש טעות או בעיה במתכון הוא לא חדש באתר וכבר יש לו לא מעט מעריצים, אני חושבת שזה עניין של טעם, וזה בסדר לאהוב הרבה עוגות שלי ולהבין שאולי יש אחת ספיציפית שהיא פחות לטעמך, לא הייתי מגדירה אותה כאכזבה כי אני מכינה אותה המון שבת שלום

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מאי 4, 2023 בשעה 12:19

היי קרן תודה על מתכון מעלף!! אחת מעובדות הגבינה הכיייי טעימות שהכנתי אם לא הא... אכלנו אותה קרה והיא הייתה יותר טעימה אפילו כמה ימים אחרי. שאלה, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן מסוג כלשהו? תודה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מאי 4, 2023 בשעה 12:20

היי קרן תודה על מתכון מעלף!! אחת מעוגות הגבינה הכיייי טעימות שהכנתי אם לא הא... אכלנו אותה קרה והיא הייתה יותר טעימה אפילו כמה ימים אחרי. שאלה, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן מסוג כלשהו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2023 at 2:02 pm

היוש תודה אין בעיה להמיר לקמח ללא גלוטן באותה הכמות

השב
User Avatar
איגור
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2023 בשעה 11:02

הי קודם כל רוצה להגיד לך המון תודה על מתכונים הנפלאים! רב הדברים יוצאים מצוין, טעים, אסתטי, בדיוק כמו בתמונה. ספציפי לגבי עוגות גבינה: ניסיתי כמה וכמה מתכונים, חייב להודות שהפעם הגעתי קרוב מאוד לתוצאה הרצויה והיא שבעוגה תשאר אוורירית ולא תיפול לאחר הוצאה מהתנור. יש לנו תנור חדש ואיכותי ומדויק בטמפרטורה (אופים הרבה לחם וזה מחייב תנור טוב) לי יש תחושה שהסיבה היא קשורה להקצפה יתר או תת הקצפה של החלבונים. אולי קשור לקיפול שאני לא עושה נכון. יש לך ראיון מה יכולה להיות הסיבה שהעוגה נפלה? היא נפלה 20-30 אחוז בגובה והייתה טיפה דחוסה. תודה רבה רבה!

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2024 בשעה 16:56

עוגה מדהימה!!! כבר הכנתי אותה פעמיים ומתכננת להכין שוב… תודה רבה, מתכון אליפות ❤️

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2024 בשעה 00:29

הי באיזה תוכנית בתנור לאפות? סטטי זה בסדר? פשוט הטורבו שלי הפסיק לעבוד

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2024 at 3:27 pm

לאפות בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אוגוסט 8, 2024 בשעה 23:39

תודה על המתכון קרן !! אפשר לשאול מאיפה התבנית היפה??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2024 at 7:59 am

שוק הפשפשים יד שניה היא בת 10 לפחות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img