img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות פרי

עוגת רסק תפוחים יותר מדי קלה להכנה! (בלי קמח ובלי חמאה)

אוקטובר 10, 2017 | 92 תגובות

img

92 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
sha
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2017 בשעה 05:31

האם אפשר להמיר חלק משקדים הטחונים בקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2017 at 7:30 am

יחס ההמרה הוא 1:1 אני מניחה שזה ייצא אחלה.

השב
User Avatar
ללי
ינואר 9, 2019 at 7:28 pm

שלום, האם אפשר להמיר שקדים הקמח תפוחי אדמה? (לצליאק) והכנתי רסק תפוחים ביתי, כמה כוסות זה 220 גרם?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2019 at 8:54 pm

220 גר זה קצת פחות מכוס, אני לא יודעת אם כמות כזו של קמח תפוחי אדמה במתכון תניב תוצאה טובה, אין לי יותר מדי נסיון איתו

השב
User Avatar
היילי
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2017 בשעה 15:31

עוגה מהממת, תודה! עוד דקה וחצי עבודה ושדרוג קטנטן אבל שווה – תפוח עץ אחד אדום מגורר גס, מעט קינמון, ורבע שקית של אגוזי מלך טחונים.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2017 at 6:37 pm

אחלה שדרוג! שמחה שאהבת היילי חג שמייח

השב
User Avatar
גלית
מרץ 12, 2023 at 5:31 pm

היי האם אפשר להכין כמאפינס? מה הכמות שיוצאת ל מאפינס סטנדרטיים? ומה משך האפיה ?

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2017 בשעה 17:26

ואם צריך בלי סוכר?... יעבוד עם דבש במקום סוכר?..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2017 at 8:47 pm

לא ניסיתי אבל מישהי כתבה לי שהכינה עם סירופ אגבה במקום ויצא מצויין .

השב
User Avatar
אלירז
פברואר 14, 2020 at 8:23 am

עם סילאן נראה לך יתאים? אם כן, כמה לשים?

השב
User Avatar
מיכל רוזנשטיין
ספטמבר 29, 2021 at 10:31 am

יצאה נהדר! תודה על המתכון המפתיע והמוצלח!

השב
User Avatar
נועה
יולי 12, 2024 at 8:51 am

עוגה נפלאה, טעימה ,קליחה ופשוטה. חיפשתי עוגה ללא גלוטן לאור שינויים תזונתיים שאני עורכת בימים אלה. ממליצה .אני הורדתי את כמות הסוכר בחצי הוספתי קינמון.קרן את מספר אחת שלי נועה.

השב
User Avatar
יפה
מרץ 13, 2023 at 7:59 pm

האם אפשר להשתמש במייפל טבעי או משהו כזה במקום סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2023 at 10:21 am

לא יעבוד

השב
User Avatar
איריס
אוקטובר 7, 2024 at 11:15 pm

תודה על מתכון טוב בהקפאה?

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2017 בשעה 18:52

אין אבקת אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2017 at 7:30 pm

אין

השב
User Avatar
יורם חן
מאי 30, 2021 at 12:58 pm

כבר שאלו לגבי אבקת אפיה אז לא אשאל האם חצי כפית סודה לשתייה לא תועיל לקבלת עוגה גבוה יותר ?

השב
User Avatar
Elinor
מרץ 16, 2023 at 8:45 pm

אבל רשמת אבקת אפייה במתכון

השב
User Avatar
Tal
יולי 12, 2019 at 7:48 pm

האם אפשר להחליף את השקדים טחונים בקווקאר?

השב
User Avatar
קרן אוחיון
אפריל 13, 2020 at 9:17 am

הכנתי את העוגה והיא יצאה לי ממש רטובה. שמתי בתבנית אינגליש קייק קטנה..

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2020 at 10:48 am

אולי היתה צריכה עוד זמן אפייה התבנית היתה מלאה בבלילה עד הסוף ?

השב
User Avatar
Alina
דצמבר 14, 2023 at 3:20 pm

אני הכנתי היום, עוגה מושלמת! ממש ממש טעימה, קלה אוורירית. אני הוספתי חמוציות, תמצית וניל וגרידת לימון. תודה רבה על המתכון!

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2017 בשעה 06:57

תודה

השב
User Avatar
גילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2017 בשעה 20:44

עוגה מדהימה! קלה מאד להכנה, וטעימה מאד. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2017 at 5:24 am

תודה גילה

השב
User Avatar
מיכל
ספטמבר 3, 2020 at 4:00 am

יש לי רסק תפוחים ממותק, יעבוד? האם להפחית את הסוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 11:17 am

יעבוד, להוריד 2-3 כפות

השב
User Avatar
שרה כנפו
ספטמבר 11, 2020 at 1:13 pm

אם אני ממירה את הקמח שקדים בקמח רגיל צריך להוסיף אבקת אפיה?

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
נובמבר 28, 2017 בשעה 09:58

היי, יצאה נימוחה מדי... ברמה שאי אפשר לחתוך חתיכה בלי שתיהפך לתלולית חול. מה עשיתי לא בסדר? יש גרסה דומה למאפינס בסגנון? אני מחפשת עבור היום הולדת שנה של הבן שלי שלא אוכל מוצרי חלב. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2017 at 10:35 am

האם עקבת אחרי המתכון במדוייק? אמנם היא מתפרקת מעט אבל לא אמורה להיות תלולית חול. כנראה שהיתה צריכה יותר זמן אפיה.

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2018 בשעה 17:13

כמה מאפינסים יצאו בערך מהכמות הזו? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2018 at 5:25 pm

סביב 6 יחידות

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2018 בשעה 08:56

הי קרן, חושבת שאפשר להמיר חלק מהשקדים בקוקוס? או להוסיף?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2018 at 10:15 am

את יכולה להוסיף 1/2 כוס קוקוס נראה לי שזה יצא מצויין.

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2018 בשעה 08:51

אפשר לשים סוכר קוקוס במקום סוכר לבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2018 at 10:02 am

אפשר ביחס של 1:1

השב
User Avatar
לאה זוסמן
דצמבר 28, 2023 at 9:34 am

היי קרן, האם אפשר קשיו טחון במקום הסוכר? למי שנאבק בהליקובקטר

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2018 בשעה 17:54

איזה קמח ניתן להמיר הקמח השקדים? אפשר כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2018 at 6:21 pm

בהחלט, באותה הכמות

השב
User Avatar
אורפז
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2018 בשעה 18:35

באיזה קמח ללא גלוטן אפשר להמיר את הקמח הלבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2018 at 7:31 pm

זו עוגה ללא קמח

השב
User Avatar
יעלה
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2018 בשעה 22:33

נראית מעולה... רק חבל שהיא צנחה לי חבל"ז אחרי שהוצאתי אותה :(

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2018 at 6:34 am

העוגה כנראה לא נאפתה מספיק מבפנים אחרת אין סיבה שהיא תיפול חבל״ז

השב
User Avatar
רלי
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2018 בשעה 21:11

היי הכנתי לשבת המרקם יצא מעולה אבל יצאה עם טעם עוף, למען האמת פעם ראשונה שאני משתמשת בביצי חופש, האל ייתכן שזה קשור? או שפשוט 4 ביצים זה יותר מידי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2018 at 2:53 pm

הי רלי לא כל כך הבנתי את הקשר בין ביצים לטעם עוף.. כמות הביצים במתכון נכונה.

השב
User Avatar
שרון ל.
יוני 15, 2019 at 9:26 pm

אולי במקום שקדים את השתמשת באבקת מרק- עוף?

השב
User Avatar
כרמלה
starstarstarstarstar
יוני 22, 2019 בשעה 16:30

אפשר להמיר סוכר בסטיביה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2019 at 9:03 pm

אני מניחה שכן, סביב 1/2 כפית אבל אין לי נסיון עם סטיביה אז לא יכולה להבטיח. זו עוגה ללא קמח עם נטיה להתפוררות אז זה יכול להיות קצת טריקי. אבל אם תנסי אשמח שתשתפי בתוצאה

השב
User Avatar
ענבל
אוקטובר 19, 2019 at 12:18 am

החלפתי את הסוכר ב2 כפות עם הר של סוויטאנגו ויצא מעולה

השב
User Avatar
נוגה
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2020 בשעה 22:23

הטעם טוב אבל האמת שהמרקם מאכזב.. מבחוץ נראה שחום ומוכן, הוצאתי מהתנור אחרי 45 דק וגיליתי מרקם רטוב ולא מוכן, הכנסתי לעוד 15-20 דקות ועדיין המרקם נשאר ממש אותו דבר. לא יודעת אם זה אמור להיות ככה אבל זה לא פאן.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 7:08 am

המרקם של העוגה שונה מעוגות אחרות כיון שהיא ללא קמח ושומן אבל לא אמורה לאכזב, משהו השתבש בדרך.. אולי שינית משהו בחומרים? בהחלט מבאס.

השב
User Avatar
דורה
ספטמבר 12, 2020 at 9:48 pm

היי, אפשר להכין יום יומיים לפני שמארחים ולשמור במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2020 at 6:54 pm

בהחלט

השב
User Avatar
אלה
דצמבר 30, 2023 at 9:52 am

עוגה וואו!! לא להאמין שאין חמאה. נימוחה ורטובה. תוהה מה אפשר להוסיף שיתן טוויסט

השב
User Avatar
samar
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 18:31

יש אפשרות להחליף את השקדים הטחונים בקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 7:03 pm

את כל השקדים? היא תאבד את הקטע שלה ותצא דחוסה אפשר חלקית

השב
User Avatar
samar
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 19:14

הבנתי. חצי חצי? או שיהיה פחות כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 9:18 pm

אפשר חצי חצי

השב
User Avatar
אודליה
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 07:40

האם ניתן להחליף את הביצים בציה? אנו טבעונים...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 9:52 am

לא חושבת ואם כן אז אני לא מנוסה בזה עדיף להתייעץ עם דר גוגל

השב
User Avatar
Jenny Meyler
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 19:14

המרתי שליש מאבקת השקדים בקמח והורדתי שליש מכמות הסוכר. יצא מעולה, תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2020 at 7:15 pm

איזה כייף לשמוע תודה

השב
User Avatar
דלית
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 13:51

האם אפשר להחליף את הסוכר בסוכרלוז? אם כן באיזה מינון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2020 at 2:56 pm

מניחה שכן אבל אין לי נסיום עם סוכרלוז

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 00:58

האם הכוונה לכוס +2/3 כוס קמח שקדים, או סך הכל 2/3 כוס קמח שקדים? נעמה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2020 at 1:28 pm

הכוונה לכוס ושני שליש שזה במשקל 165 גר׳

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 10:18

לא ברור מה כמות קמח השקדים . האם סה"כ 165 גרם לכל העוגה או שזה בנוסף לכוס קמח שקדים.

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 18:15

הכנתי ויצאה מעולה! רטובה אך יציבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2021 at 9:44 pm

תודה היא אכן עוגה רטובה

השב
User Avatar
סוזי אסרף
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2022 בשעה 11:32

יצא לי טעים ברמות!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2022 at 3:42 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
פסי
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2023 בשעה 17:50

האם אפשר להחליף את הסוכר בספלנדה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2023 at 10:00 am

לא ניסיתי תחליף סוכר בעוגה הזו, מוזמנת לנסות ולספר לנו

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2023 בשעה 23:32

האם אפשר להחליף את הקמח שקדים לקמח קוקוס או קמח שיבולת שועל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2023 at 10:21 am

לא ניסיתי

השב
User Avatar
לאה זוסמן
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2023 בשעה 09:35

היי קרן, האם אפשר קשיו טחון במקום הסוכר? למי שנאבק בהליקובקטר

השב
User Avatar
לאה זוסמן
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2023 בשעה 10:00

היי קרן, האם אפשר להחליף א הסוכר בבננה מעוכה או בקרם קשיו למי שנאבק בחיידק ההליקובקטר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 1:40 pm

ממש לא ניסיתי דבר כזה אני לא יודעת להגיד איך יייצא

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2024 בשעה 14:58

הכנתי בתבנית קאפקייקס קטנים ויצא מעולה, כמו פיננסייר בלי להפריד ביצים, תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:26 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
לריסה
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2024 בשעה 12:40

אפיתי עוגה ללא סוכר,הוספתי כף וחצי תחליף סוכר ו כף קקאו. יצא ממש טוב. תודה על מתכון

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2024 בשעה 20:15

יצא טעים אבל ממש מתוק-עשיתי כמאפין 30 דק מוכן

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2025 בשעה 11:58

הי קרן, קניתי בטעות רסק תפוחים עם סוכר. האם לדעתך אפשר להשתמש בו? כמה להוריד מהסוכר של העוגה? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:05 pm

אין בעיה להשתמש בו ולא הייתי מורידה מהסוכר בעוגה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יוני 28, 2025 בשעה 10:35

יצא מעולה:) תודה!!!

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img