img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שוקולד

עוגת שוקולד אגוזי לוז וחמאת בוטנים ללא קמח

אפריל 4, 2014 | 38 תגובות

img

37 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
צופיה
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2017 בשעה 22:14

הי נראה נפלא! האם אפשר להמיר את הסוכר בממתיק? או במייפל אורגני? ומה הכמות המומלצת? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2017 at 8:14 am

לצערי לא יכולה להמליץ על ממתיקים מלאכותיים כי אין לי בזה נסיון. את יכולה לנסות ומקסימום זה יצליח :-) לגבי המרה של הסוכר במייפל, לא ניסיתי להמיר את כל הכמות אבל אני מאמינה שאפשר להמיר לפחות חצי. בהצלחה:)

השב
User Avatar
לי אור
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2017 בשעה 13:22

היי, נראה מושלם! אפשר להמיר את החמרה בשמן קוקוס ואם כן אז כמה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2017 at 2:50 pm

נראה לי שכן, 140 גר׳ שמן קוקוס.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2017 בשעה 15:56

האם אפשר עם אגוזי לוז עם קליפה? לא מצאתי בלי

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2017 at 5:24 pm

אפשר גם אגוזי לוז לא קלופים

השב
User Avatar
לינדה
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2017 בשעה 14:14

שלום יקירה, המרה לשקדים במקום אגוזי לוז תהיה באותו משקל? או נשאל שאלה כללית... אגוזים אחרים... יחליפו את הלוז באותו משקל או שהמרקם ישפיע על המשקל

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2017 at 4:24 pm

אותו משקל בדיוק לגבי כל סוגי האגוזים .

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2018 בשעה 21:04

היי קרן יקרה, חג שמח. האם יצא לך להכין את העוגה ללא ביצים? מה לדעתך יכול לעבוד במקום? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2018 at 6:36 am

חג שמח נועה, לא יצא לי להכין אותה ללא ביצים, ויש כמות גדולה מהם בעוגה לכן קשה לי להמליץ על תחליף.

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2018 בשעה 00:00

היי קרן באיזו טמפרטורה לשים את העוגה בתנור? והאם במצב טורבו או פס למעלה ופס למטה? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2018 at 6:33 am

חום 160 מעלות, אני אופה תמיד חום עליון תחתון ולא טורבו

השב
User Avatar
איה
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2018 בשעה 14:08

היי קרן, הכנתי את העוגה והיא נראית פשוט נפלא! איך דומרים אותה ליום למחרת? בקירור? תודה רבה על בלוג נהדר

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2018 at 2:23 pm

במקרר, כשהיא עטופה היטב, הקירור משביח אותה מאוד. חג שמח

השב
User Avatar
איה
מרץ 29, 2018 at 2:24 pm

תודה רבה, חג שמח!

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2018 בשעה 19:37

ואו עוגה משגעת התענגו עליה ולא נשאר פירור תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2018 at 11:20 pm

איזה כייף לשמוע תודה דנה וחג שמח

השב
User Avatar
קרן
יוני 24, 2019 at 7:55 pm

היי, טעמתי את המתכון הנפלא אצל חברה שהכינה ואשמח לדעת אם אפשר להשמיט את הבוטנים והאגוזים מהמתכון מבלי להחליף אותם במשהו אחר? (מסיבות אלרגיה)

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2019 בשעה 13:30

וואו, איזו עוגה! הכנתי אותה אתמול לארוחת החג והיא זכתה למחמאות אפילו מאמא שלי היא היתה כל כך מוצלחת שכל האורחים ביקשו לקחת חתיכה הביתה. טעימה, נימוחה, קלה להכנה ועדיין מרשימה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2019 at 9:12 am

תודה רבה יעל גם אני בגילי המופלג עדיין מתלהבת כשאמא שלי אוהבת את העוגות שלי

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2019 בשעה 08:21

הי קרן, מה אפשר לשים במקום חמאת בוטנים? תודה שרי

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2019 at 8:36 am

אפשר לוותר על חמאת הבוטנים או שאפשר במקומה חמאת שקדים או אפילו טחינה מעורבבת עם כף סילאן

השב
User Avatar
שירן
מרץ 23, 2021 at 9:06 am

היי קרן, יש אפשרות להפוך לפרווה?

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2020 בשעה 03:23

הי,האתר משגע! אפשר להשתמש בחמאת בוטנים קנויה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2020 at 6:36 am

בטח

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 17:15

מכינה את העוגה הזאת כבר כמה חגי פסח ברצף, ולפעמים גם לא בחג כי היא פשוט כל כך טעימה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 5:16 pm

תודה!! גם אני מאוד אוהבת אותה

השב
User Avatar
מיכל
מרץ 20, 2021 at 7:46 pm

איך אפשר להפוך את העוגה לפרווה?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2021 בשעה 14:59

היי קרן, לעצלנית שרוצה לקנות חמאת בוטנים, על איזו חמאת בוטנים תמליצי? ממותקת (סקיפי וחברותיה) או טבעית? תודה! :)

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2021 בשעה 20:53

הי קרן, תודה על מתכונים מעולים! דווקא הפעם משהו היה לי קצת חסר מבחינת עניין.... את חמאת הבוטנים בקושי הרגשנו. יש לך רעיון איך אפשר להדגיש יותר את החמאת בוטנים (להגדיל כמות?) ואיך להוסיף טעם מעניין לעוגה?....

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2021 at 7:55 am

אפשר להגדיל את כמות חמאת הבוטנים זה אמור לבוא על חשבון החמאה הרגילה, לא ניסיתי קשה לי להמליץ על כמויות. אפשר לצפות בציפוי של חמאת בוטנים לטעם חזק יותר חמאת הבוטנים מעניקה מרקם מושלם ופחות בטעם הוא לא מאוד דומיננטי אני אהבתי אותה ככה אבל את לגמרי מוזמנת לעשות שינויים

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
נובמבר 28, 2022 בשעה 19:23

אם אני עושה את העוגה בחמישי בערב.. ואת הציפוי בשישי אחהצ.. זה יהיה בסדר? האם להכניס את העוגה למקרר בלילה הזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:29 pm

אין בעיה, להכניס למקרר כן

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2023 בשעה 15:47

מכינה כבר פעם שלישית וכל פעם קוצרת מחמאות. איזה כיף!

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img