img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ראש השנה

עוגת תפוחים פקאן ומייפל הפוכה

ספטמבר 29, 2024 | 55 תגובות

img

55 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 17:03

הי מה אפשר במקום שמנת להקצפה ? הכונה איך להמיר לפרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:52 pm

קרם קוקוס הכי מומלץ

השב
User Avatar
הדס
נובמבר 16, 2024 at 6:24 pm

עוגה קטלנית !! נראית על פניו פשוטה בטעם אבל השילוב של המייפל עם הפקאנים המרוכזים למעלה - וואו טעים בקטע אחר!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2024 at 6:14 am

איזה כייף שאהבת

השב
User Avatar
Hadar Volovelsky
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 17:05

האם ניתן להשתמש בשמנת צמחית כדי להפוך את העוגה לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:51 pm

כן, עדיף קרם קוקוס אבל לא חובה

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 17:23

היי קרן, האם אפשר להפוך את העוגה לפרווה? להחליף את השמנת המתוקה במיץ תפוזים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:51 pm

בקרם קוקוס

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 17:58

היייי מהממת … את המייפל ישר מהבקבוק לתבנית או יש תהליך ? כמה בתבנית ? כמו כוס כזה ? תודה חג שמח ושנה מתוקה כמוך ❤️

השב
User Avatar
יהודית
אוקטובר 1, 2024 at 6:00 pm

אפשר דבש במקום מייפל, שיהיה יותר מתאים לראש השנה?

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 19:13

מה אפשר לשים במקום השמנת המתוקה שאין עכשיו... ? וגם להפוך את העוגה לפרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:51 pm

קרם קוקוס הכי מומלץ

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 20:05

היי קרן, במה ניתן להחליף את השמנת להקצפה? (יש מחסור מתמשך במוצר זה בסופרים)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:50 pm

בקרם קוקוס הכי מומלץ

השב
User Avatar
Tanya
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 20:17

אפשר להפוך את המתכון לפרווה?

השב
User Avatar
Ezra Rashel
אוקטובר 2, 2024 at 9:53 am

שנה תובה קרן היקרה, האם המייפל הוא עם סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:31 pm

לא כזה משנה

השב
User Avatar
דור
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 20:43

למה להפוך את העוגה ? אפשר לשפוך את המייפל בלי להפוך ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:50 pm

כייף להפוך כי אז רואים את האגוזים

השב
User Avatar
Zohar
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 22:07

האם העוגה תצא טוב עם תבנית שלא מתפרקת? איך אוציא בשלמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:50 pm

תהפכי

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 22:47

הי קרן, אפשר להכין בתבנית קוגלהוף? יהיה קל להפוך אותה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:50 pm

אפשר כן אבל רצוי לשמן טוב את התבנית ואת העמוד המרכזי

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 22:56

אפשר להשתמש בשמנת להקצפה פרווה? יש הבדל של ממש בטעם?

השב
User Avatar
מיכל וקסמן
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 00:43

הי, כמה מייפל שופכים כל התבנית וכמה על העוגה כשהיא מוכנה?

השב
User Avatar
אודליה
אוקטובר 8, 2024 at 9:58 pm

היי קרן יקרה לגבי הפקאנים. אפשרי לשים פאקן מסוכר ? זה מה שיש לי כרגע. להפחית אולי סוכר מהמתכון? ייצא מוצלח לדעתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:19 pm

אפשר פקאן מסוכר לא הייתי מוריהד מהסוכר במתכון כי זה ישפיע על מרקם בצק העוגה אז פשוט להכין ככה ובטוחה שייצא טעים

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 11:11

איך אפשר להפוך לפרווה? קרם קוקוס או משהו אחר?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 14:36

יכול להתאים ל 2 תבניות אינגליש קייק?

השב
User Avatar
שוש כץ
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 19:29

האם אפשר לחבר ל2 תבניות? נראה שהולכת להיות עוגת פגז בטעם. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:47 pm

בטח

השב
User Avatar
מעיין
אוקטובר 2, 2024 at 3:52 pm

היי קרן אם אני רוצה להמיר לתבנית של עוגות פס כמה עוגות זה יוצא ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:30 pm

שתי עוגות

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 20:40

לא אוכלים אגוזים בראש השנה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:45 pm

מנהג שאני לא מכירה, אז לא כולם, מעבר לכך אפשר להכין בכל יום אחר

השב
User Avatar
יעלה
אוקטובר 2, 2024 at 10:02 am

האם אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
מושון
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 21:16

היי קרן , התפוחים אמורים להיות בתחתית העוגה ? כי בתמונה/ סרטון זה לא נראה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:42 pm

לא,התפוחים מעורבבים עם הבלילה

השב
User Avatar
Marianne Sredni
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 23:35

Hello! I will love to make this cake for rosh hashana.. can you translate the recipe please! My email I [email protected] THANK YOU VERY MUCH

השב
User Avatar
Rashel
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2024 בשעה 09:55

שנה טובה קרן היקרה! האם הכוונה היא למייפל עם סוכר או למייפל טבעי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:31 pm

לא כזה משנה אני השתמשתי בטבעי

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2024 בשעה 17:58

איך הופכים את העוגה? ברגע שניסיתי להוציא אותה מהתבנית ולהפוך אותה הכל התפרק…

השב
User Avatar
Sivan
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 02:40

הכנתי את העוגה והיא יצאה מעולה!!! תודה על מתכון מדהים. האם אפשר להשאיר את העוגה מחוץ למקרר למרות שיש בה שמנת מתוקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2024 at 7:41 am

הבעיה היא התפוחים לא השמנת...הם אמורים להיות במקרר אחרת מחמיצים בחוץ

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2024 בשעה 17:16

שומרים את העוגה מכוסה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:20 pm

בעקרון בגלל התפוחים אז כן

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2024 בשעה 10:35

היי האם אפשר להחליף את הקמח בקמח שקדים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:13 pm

העוגה לא תחזיק רק על קמח שקדים, אפש רלהמיר חלק מהקמח הלבן בקמח ללא גלוטן וחלק בשקדים

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2024 בשעה 16:56

הכנתי בגרסת הפרווה ויצא שוס! טרפו את זה

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2024 בשעה 08:02

היי קרן, אפשר ללא תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2024 at 3:23 pm

כן

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2024 בשעה 11:26

קרן, הזדמנות להגיד תודה על מתכונים נהדרים שמוגשים בחן ובקלילות . ושאלה לגבי העוגה הזו, האם ניתן לוותר על הקצפה? היא מאווררת את התערובת ובמשפחה שלנו חיבה ממשית למרקם של בחושות נטו. תודה ושבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2024 at 3:23 pm

אפשר

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2025 בשעה 17:32

היי קרן , אפשר להכין מתפולחם אחרים? לא סמית ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2025 at 8:50 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img