img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פסח

פארי ברסט מושלם לפסח

אפריל 3, 2023 | 36 תגובות

img

36 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 11:26

הי קרן הנפלאה האם אפשר להכין עם קמחים אחרים לפסח כמו קמחים ללא גלוטן לצליאקים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 3:22 pm

לצערי לא ניסיתי אז לא יודעת להגיד בוודאות

השב
User Avatar
Oshrat Elharar
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 13:37

אפשר אם קמח תפוח אדמה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 3:22 pm

לא יודעת אם זה יעבוד

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 18:17

האם אפשר לשים קמח שקדים במקום קמח מצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 9:49 pm

לא יעבוד

השב
User Avatar
שיר
אפריל 5, 2023 at 11:36 am

היי אפייה על טורבו? הבצק לא תופח באפיה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2023 at 1:57 pm

לא אפיתי בטורבו

השב
User Avatar
סילבי
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 19:45

בלי אבקת אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 9:48 pm

בלי

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 20:25

האם אפשרי להכין יום לפני בלי הפירות? או לפחות רק את הבצק ולהשאיר במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 9:48 pm

בטח! אפשר להכין את הפחזניה מראש לשמור עטופה היטב ולמחרת למלא

השב
User Avatar
נועם חממי
אפריל 7, 2023 at 3:08 pm

יש אופציה להמיר שמן לחמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2023 at 1:36 pm

150 גר

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 21:28

היי אפשר להכין עם קמח תמי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 9:47 pm

לא ניסיתי אני לא בטוחה אבל שווה נסיון

השב
User Avatar
שלומית מנדל
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 08:54

תודה!! קמח מצה רגיל או קמח מצה לעוגות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 9:12 am

קמח מצה לעוגות , מיד אוסיף

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 09:42

האם אפשר להכין עם קמח רב תכליתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 10:32 am

לא לפסח ? יש מתכון באתר לפחזניות רגילות קחי משם

השב
User Avatar
Sapir
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 10:50

תודה על המתכון הנפלא לעוגה פרווה להשתמש בשתי מיכלים של שמנת צמחית? זה ייצא טעים? ושתי כוסות מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 4:53 pm

בטח שטעים

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 12:17

אם אני צריכה לסוע איתה שעה וחצי, יהיה בעייתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 4:53 pm

אם לא חם אז אין בעיה אבל אם חם ממליצה לקרר אותה בדרך איכשהו , יש בפנים קרם וחבל

השב
User Avatar
Noam
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 12:49

היי קרן! (: קמח מצה רגיל לא יעבוד? אני לא מוצאת לצערי קמח מצה לעוגות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 4:53 pm

נסי לטחון אותו במעבד מזון קודם

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 15:43

היי קרן, מאד נהנת מהמתכונים שלך! - תודה! האם נראה לך שזה יצא טוב גם עם קמח מצה רגיל? אני לא בארץ, והביאו לפה רק קמח מצה רגיל.. אם לא נראה לך, אכין משהו אחר. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 4:52 pm

אני חושבת שכדאי לטחון אותו במעבד מזון ליתר בטחון

השב
User Avatar
Shoshana
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2023 בשעה 07:32

איך ממירים לפרווה במקום חלב ? שמנת מתוקה לא בעיה להחליף לקצםת ריץ' אבל חלב לא יודעת מה במקום

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2023 at 1:39 pm

מים

השב
User Avatar
הלל
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2023 בשעה 10:12

אפשר להחליף את השמן בחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2023 at 1:39 pm

כן 150 גר׳

השב
User Avatar
מתן
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2023 בשעה 19:06

היי קרן! נראה לי שיש טעות במרכיבים של הקרם. הוא יצא מתוק מדי ולא אכיל. (רציתי לחזק את הוניל, אז שמתי 140 גר א.סוכר, 10 גר סוכר וניל, 80 גר אנסטנט פודינג) יכול להיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2023 at 1:33 pm

מתוק זה עניין של טעם, אני לא אוהבת מתוק מדי וזה היה לי סבבה אולי לך זה מתוק מדי אבל אין טעות במתכון

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2023 בשעה 14:59

היי יקרה, תודה על מתכון מדהים ❤️ אפשר להכין את הפחזנית המהממת הזאת יום לפני ואם כן, האם לשמור אותה במקרר או עטופה בחוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2023 at 8:38 am

אפשר להכין יום קודם ולעטוף היטב אים צור במקרר אם הן לא עם קרם, במידה וכן אז ברור שמקרר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img