טבעונילחמים ומאפים

פוקצ׳ות שומשום ובזיליקום

יוני 13, 2017 86 Comments

 

פוקצ׳ות שומשום ובזיליקום/ כ 18 יחידות

 

כל מה שאני יכולה להגיד לכם על הפוקצ׳ות האלו הוא:

שימרו על נפשותיכם!

או

שתצומו כמה ימים קודם.

כי כשהן יוצאות חמות מהתנור, ואתם מורחים אותן בשמן זית

אתם מסכנים את עצמכם.

אני כבר חודשיים מכינה פוקצ׳ות בכל הזדמנות

מנסה מתכונים שונים, טמפרטורות שונות, קמח שונה, הכל שונה ונורא דומה.

אתמול נפל לי האסימון!

אם אני לא אעלה מתכון לבלוג, אני אמשיך להכין פוקצ׳ות פוראבר.

ואנחנו בקיץ, והבגד ים החדש עוד בארון מחכה שאני ארזה.

ואני כל יום בים, וכבר אין חליפת גלישה שתציל אותי.

אז אני מעבירה לכם את המתכון, שתכינו אתם, למה רק אני??

וברצינות רגע, בא לכם לגרום למישהו להתעלף מעונג?

פנקו אותו בפוקצ׳ות האלו.

אחרי באמת אין סוף נסיונות, כמה דגשים למתכון:

בזמן הלישה: הבצק צריך הרבה מים, זה אחד הסודות של הפוקצ׳ה.

וכיון שלרובנו יש תכונה כזו של להוסיף עוד ועוד קמח לעיסה שלנו כשהיא לא מתגבשת לכדור במיקסר

אני מתרה בכם, אל!

תנו לזה להיות דביקי זה בסדר גמור, זה יסתדר אחרי התפחה.

התפחה: מתפחים פעמיים ואז פעם שלישית ככדורים.

אתם יכולים לוותר על התפחה אחת, אבל תקשיבו למי שהכינה אלפי פוקצ׳ות לאחרונה.

אנחנו בקיץ, הכל תופח נורא מהר, אז אל תחשבו במונחים של ייאוש.

זה בגדר המלצה:-)

אפייה: לי אין אבן אפייה, אז אני מדמה( או מרמה?) ועושה בכאילו וזה עובד:

מחממים תנור למקסימום חום (במקרה של הפוקצ׳ות אני אפיתי על חום מקסימלי במצב גריל)

כחצי שעה לפני שהפוקצ׳ות נכנסות ללתנור,

כאשר תבנית התנור בתוך התנור הפוכה כלומר עם הטוסיק כלפי מעלה.

ועכשיו לעבודה : (כל שלבי ההכנה בוידאו בסטורי באינסטוש כאן )

מצרכים למתכון:

קילו קמח לחם ( קמח לבן רגיל עושה גם כן עבודה מצויינת)

15 גר׳ (כף וחצי) שמרים יבשים

50 גר׳ ( רבע כוס) סוכר לבן

30 גר׳ ( כף וחצי) מלח דק

650 מ״ל מי ברז

2 כפות שמן זית

לציפוי:

מעט מים

שומשום

עלי בזיליקום ( לא חובה)

להברשה:

שמן זית

מלח גס

אופן ההכנה:

לקערת המיקסר מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים ומערבבים מעט

מרכיבים את וו הלישה ומוסיפים תוך כדי ערבול במהירות איטית את הסוכר, שמן הזית והמים.

לאחר כ 5 דק לישה מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ 4 דק׳.

מעבירים את הבצק( לא להיבהל הוא מעט דביק, אפשר לקמח את ידיים כדי להקל על הפעולה)

לקערה משומנת במעט שמן זית ומגלגלים את הבצק כך שיצופו מכל צדדיו.

מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומתפיחים כשעה וחצי מקום חמים.

לאחר כשעה וחצי מוציאים את האוויר מהבצק ומתפיחים שוב כשעה.

מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים מעט,

ומחלקים את הבצק ל 18 כדורים במשקל 110-120 גר׳ לכדור.

מרפדים מגש או תבנית גדולה בנייר אפיה ומקמחים.

מניחים את הכדורים על גבי המגש ומכסים במגבת.

מתפיחים שוב כ 30 דק׳.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בינתיים מחממים תנור לחום מקסימלי (אני מחממת למצב גריל) כשתבנית התנור בפנים

הפוכה והטוסיק כלפי מעלה.

מכינים קערה קטנה עם מי ברז, וצלחת רחבה ושטוחה מלאה בשומשום.

אוחזים את כדור הבצק בשתי הידיים ומותחים לרוצעה באורך 35-40 ס״מ

כשהקצוות בשרניים יותר ממרכז הרצועה.

מברישים כל רצועה במעט מים, והופכים את החלק הרטוב לתוך צלחת השומשום.

מניחים מעל 2-3 עלי בזיליקום.

חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים

מוציאים את התבנית הלוהטת בזהירות מהתנור

מניחים נייר אפיה ומעבירים את רצועות הבצק שלנו ישירות לתבנית מעל הנייר.

בעזרת האצבעות מותחים עוד טיפה ומדביקים את הקצוות לתבנית

אופים באמצע התנור כ 7-8 דק׳ עד שהפוקצ׳ות מקבלות צבע שחום עמוק.

מוציאים מהתנור, מברישים בשמן זית ומפזרים מעט מלח גבישי.

מגישים חם חם.

הערות למתכון

אפשר לוותר על השומשום: טובלים במים, מניחים על התבנית ומפזרים מלח גס. ממשיכים כרגיל, ולבסוף מברישים בשמן זית ללא מלח.

פוקצ׳ה בלי שומשום

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

86 Comments

אופיר הרשקוביץ יוני 14, 2017 at 10:12 am

קודם כל, נראה מגרה בטירוף!
נראה לך שיעבוד גם עם תוספות של מעט ירקות מעל או אולי גבינות?

Reply
קרן אגם יוני 14, 2017 at 10:34 am

ברוררר!

Reply
מיכל מאי 27, 2020 at 1:28 pm

הי קרן,
האם ניתן להכין את הבצק יום לפני ולהכין מחר?
אם כן מתי כדאי להכין אותו והאם למחרת להוציא אותו מהמקרר מתי? והאם צריך לעשות התפחות שוב?
תודה

Reply
קרן אגם מאי 27, 2020 at 6:07 pm

אין בעיה להכין את הבצק יום מראש
להוציא מחר להתפיח ככדורים ואז להכין
אפשר לתת לכדורים לשבת במקרר מכוסים כמה שעות

Reply
קרן יולי 24, 2020 at 10:53 am

הי. נראה נפלא ורוצה לנסות עוד היום .
יש לי אבן שאמוט. היכן מניחים אותה בתנור?

Reply
קרן אגם יולי 24, 2020 at 2:39 pm

אפשר במרכז התנור

Reply
אפרת יוני 14, 2017 at 10:52 am

השתכנעתי!

Reply
דבי יוני 14, 2017 at 11:46 am

אלופה! זה נראה מושלם

Reply
קרן אגם יוני 14, 2017 at 1:18 pm

תודה דבי

Reply
אלה יוני 14, 2017 at 12:44 pm

היי,
ניסיתי עכשיו את המתכון עם קמח מלא ושכחתי להוסיף יותר מים, הבצק לא יצא דביק. מקווה שיצא בסדר כי חבל לי לזרוק..
וגם רציתי לשאול האם אפשר להקפיא חלק מכדורי הבצק אחרי התפיחה השנייה ולהשתמש בהם אחר כך.
תודה.

Reply
קרן אגם יוני 14, 2017 at 1:20 pm

אל תזרקי!
מקסימום ייצא מעט יותר יבש ולהבא תדעי להוסיף.
אין בעיה להקפיא בצק, אפשר אחרי התפחה ראשונה או שניה, להוציא אויר, לחלק לכדורים לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
להפשיר כשעה שעתיים לפני אפייה, לעתב ולהתפיח מעט שוב.

Reply
ספיר מאי 12, 2020 at 9:14 am

היי קרן! האם יעבוד עם קמח כוסמין לבן או מלא? תודה רבה

Reply
אלה יוני 14, 2017 at 3:53 pm

יצא מלוח לטעמי.
או שמא טעיתי בכמות המלח…

Reply
קרן אגם יוני 14, 2017 at 4:01 pm

אולי אני מאוהבת ?
זה לא היה לי מלוח אבל אני אתקן במתכון לכף וחצי ואנסה שוב בעצמי:-)
תודה על ההערה

Reply
מורן מאי 10, 2020 at 11:59 pm

אליפות.. אין מילים! שנים שאני מחפשת מתכון מוצלח לפוקצ'ה ללא הצלחה עד המתכון שלך.. יצא מושלם, ממגזין

Reply
קרן אגם מאי 11, 2020 at 12:22 am

יאאאא איזה משמח תודה

Reply
שרית יפת יוני 2, 2020 at 8:29 pm

היי קרן,
האם ניתן להקפיא את הבצק ממש בשלב האחרון לפני האפיה??

Reply
קרן אגם יוני 2, 2020 at 9:44 pm

כן אין בעיה

Reply
רוני יוני 15, 2017 at 10:41 am

אפשר להתפיח לילה במקרר במקום 2 ההתפחות?

Reply
קרן אגם יוני 15, 2017 at 10:45 am

אפשר לילה במקרר

Reply
לילך יולי 24, 2017 at 9:23 pm

שלום קרן!
אפשר בלי סוכר?

Reply
קרן אגם יולי 25, 2017 at 8:30 am

הי לילך, אל תשמיטי לחלוטין את הסוכר, יש לו תפקידים רבים
אבל את יכולה להוריד את הכמות ל 2 כפות, ואפשר גם להמיר בדבש או סילאן

Reply
דנה מאי 28, 2020 at 12:51 pm

היי קרן
האם ניתן להקפיא את הבצק?

Reply
קרן אגם מאי 28, 2020 at 12:54 pm

כן בטח, עטוף היטב

Reply
מליסה אוגוסט 24, 2017 at 9:08 pm

היי, אם אני רוצה להכין כמות קטנה יותר של פוקצ'ות, אפשר לחלק את כל המצרכים ל-2?

Reply
קרן אגם אוגוסט 24, 2017 at 11:48 pm

בדיוק

Reply
סימה אוקטובר 12, 2017 at 7:24 pm

חג שמחחח . עשיתי לפי המתכון הזה יצא מעולהההה ממש טעים. קמח רגיל ובול לפי ההוראותת. זה טעיםםם חםם ואי אפשר להפסיקקק…בעייתי. תבורכי. מתכון 3 מהבלו שאני עושה מצליח בולל..

Reply
קרן אגם אוקטובר 13, 2017 at 8:36 pm

תודה סימה

Reply
ענבל אוקטובר 17, 2017 at 9:42 am

קראתי את המתכון ומתכננת לנסות רק שאלה… על איזה חום אופים את הפוקאצות? רשום חום גבוה חצי שעה לפני כדי ליצור אפקט של אבן אפיה (קניתי לפני שלוש שנים נראה לי והיא עדיין באריזה… ) אבל לא מובן אם גם האפיה עצמה בחום גבוה או רגיל

Reply
קרן אגם אוקטובר 17, 2017 at 11:16 am

כמו שכתוב, חום מקסימלי, זה ממש עניין של כמה דקות והן מוכנות, את יכולה גם להוריד מעט את החום ל 220-230 מעלות עם הכניסה שלהן לתנור.
כך או כך יוצאות מצויין.

Reply
דידי נובמבר 15, 2017 at 8:52 am

היי קרן,
חוזרת לעדכן שאלו הפוקאצ׳ות הכי טעימות שאכלתי בחיים!
אני מחליפה את הבזיליקום בזעתר והטעם גן עדן!!! תודה

Reply
קרן אגם נובמבר 15, 2017 at 9:53 am

תודה דידי! שימחת אותי

Reply
יניב דצמבר 29, 2017 at 5:48 pm

הכנתי פוקאצ׳ות ממתכונים רבים. אבל המתכון הזה הוא ללא ספק הטוב ביותר!
ייכנס לספר המתכונים המשפחתי.

Reply
קרן אגם דצמבר 29, 2017 at 5:59 pm

ריגשת יניב! איזה תגובה מחממת לב תודה ענקית .

Reply
מרב ינואר 24, 2018 at 11:15 am

היי קרן,
יש אפשרות לחמם את הפוקאצות לפני ההגשה? לשים בתנור חם או שהן יתייבשו?
(אין לי אפשרות להכין סמוך מאוד לארוחה..)

Reply
קרן אגם ינואר 24, 2018 at 12:03 pm

בהחלט אפשר לחמם שוב לפני הגשה, או שאת יכולה כיון שזמן האפיה שלהן ככ קצר, לאפות חצי דרך לפני, ואז סמוך להגשה לסיים את האפייה בחום גבוהה כפי שמצויין במתכון, מדובר בדקות בודדות כמו חימום, אז שווה.

Reply
רויטח ינואר 28, 2018 at 12:16 pm

הי קרן. האם לאפות את הפוקצות על תבנית הפוכה???
רויטל

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2018 at 1:03 pm

בדיוק, לחמם אותה הפוכה ואז להניח עליה את הפוקצות ולהכניס לתנור כשהצד התחתון פונה כלפי מעלה .

Reply
מאיה אפריל 21, 2018 at 9:36 pm

שלום קרן,
זהו עוד מתכון מושלם שלך(אפיתי אותן מצופות בתערובת שמן זית, לימון, וזעתר). לו הייתי מתגוררת בארץ אז הייתי בשמחה גדולה נרשמת לסדנאות שאת מעבירה. זאת למרות שכל מתכון שלך שניסיתי עד כה יצא לא פחות ממושלם. בסדנא יש למידה מסוג אחר שמאפשרת ההעתקת טכניקות, אימוץ טיפים, ומאפשרת גם להסתכל על ידיים בפעולה. מה שמפליא אותי זה שהמתכונים שלך יוצאים יותר טוב ממתכונים שהכנתי מספרי אפייה שנכתבו על ידי מיטב האופים בעולם-זו לא הפרזה. כל הכבוד לך. מקווה שתמשיכי עם כל עשייתך בחדווה רבה.

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2018 at 9:53 pm

עשית לי צמרמורת נעימה בכל הגוף, תודה רבה רבה מאיה.

Reply
ענת ספטמבר 10, 2018 at 2:22 pm

אפשר גם שמרית? אין לי שמרים יבשים…

Reply
קרן אגם ספטמבר 11, 2018 at 5:50 am

אפשר להמיר לשמרים טריים

1 שקית שמרית (50 גרם) = 1 קובייה שמרים טריים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)

Reply
תהילה מאי 24, 2020 at 7:36 pm

אם משתמשים במתכון הבצק לפיצה, על איזה חום לאפות את הפיצה בתנור?
תודה!

Reply
קרן אגם מאי 24, 2020 at 10:55 pm

פיצה תמיד בהכי גבוהה

Reply
טל אוקטובר 12, 2018 at 4:09 pm

הי קרן, נראה מעולה! המריחה בשמן זית היא פעם אחת ורק בסוף האפייה? לא מורחים גם לפני ההכנסה לתנור?

Reply
קרן אגם אוקטובר 12, 2018 at 4:19 pm

בול:-)
אין צורך למרוח לפני כניסה לתנור

Reply
צפנת גולומב נובמבר 21, 2018 at 11:01 pm

שאלה:
האם את משנה את החום והכיוונון של התנור אחםהכנסת הפוקצ'ות? . כלומר, כתבת שאת מחממת אותו למצב גריל. להעביר אחרי ההכנסה למצב אחר?

Reply
קרן אגם נובמבר 22, 2018 at 2:16 am

אני משאירה את התנור על מצב גריל, אבל את יכולה גם לשנות לחום עליון תחתון רק בטמפרטורה גבוהה.

Reply
מיכל ינואר 12, 2019 at 10:27 pm

זו פעם ראשונה שנתקלתי ברעיון של לאפות על גב של תבנית תנור הפוכה – פשוט גאוני!!! זה יכול לעבוד טוב גם למאפים שטוחים אחרים, כמו פיצה?
אגב אצלי התנור במצב גריל הוא בהכרח ב-300 מעלות, כשכיוונתי לפחות מזה (אפילו 280 מעלות שזה עדיין ממש גבוה) הגריל פשוט נכבה. מסתבר שבחום כזה עדיף למתוח לרצועות קצרות יותר (כך שהן מעט עבות יותר ונשרפות פחות בקלות) ולאפות רק כ-4-5 דקות ובכל אופן לעשות בייביסיטר צמוד על התנור כי ב-300 מעלות אפילו דקה מיותרת יכולה לשרוף הכל… חששתי שבזמן הקצר הזה הפוקצ׳ות תישארנה קצת בצקיות מבפנים אבל הן נאפו לחלוטין ויצאו משגעות.
תודה על מתכון מנצח 🙂

Reply
קרן אגם ינואר 12, 2019 at 10:34 pm

תודה על התגובה המפורטת מיכל,הרעיון של תבנית הפוכה הוא בעצם תחליף לאבן פיצה, כך שאת יכולה בהחלט לאפות פיצות באותה השיטה.
את לא חייבת לאפות אגב בגריל, אפשר בחום תנור רגיל עליון תחתון רק מאוד גבוהה סביב 240-250.

Reply
מיכל אפריל 8, 2019 at 5:46 pm

היי
הכנתי את הפוקאצות מספר פעמים והן פשוט מושלמות!! לא פחות מזה, בערך כמו כל מתכון שלך שניסיתי להכין…
רציתי לשאול, אני צריכה להכין פוקאצות ל-30 אנשים… כמה קילו קמח לדעתך אני צריכה?

Reply
קרן אגם אפריל 9, 2019 at 7:05 am

תודה מיכל, לא ציינת אם אוכלים רק פוקצ׳ות או שיש עוד דברים על השולחן:-)
אני מניחה שזה לא רק הפוקצ׳ות אז אני חושבת ש 2 קילו בצק יספיקו .

Reply
תמר אוגוסט 1, 2019 at 3:47 pm

אפשר להשתמש בקמח שמרים? של אסם כזה..

Reply
קרן אגם אוגוסט 1, 2019 at 4:03 pm

בטח

Reply
תמר אוגוסט 1, 2019 at 4:17 pm

תודה!!! מקל על מאותגרת כמוני מאוד 🙂

Reply
תמר אוגוסט 17, 2019 at 12:25 pm

קרן,
חייבת לשתף שיצא מעוווולה
ובאמת שאני מאותגרת במטבח.. קיבלתי מלא מחמאות 🙂 תודה על המתכון ועל כל הפירוט ןהטיפים שבדרך!
תמר

Reply
קרן אגם אוגוסט 17, 2019 at 2:22 pm

שימחת מאוד. תודה!

Reply
נעמה דצמבר 21, 2019 at 7:48 pm

קרן אפשרי לאפות בטאבון גז? אם כן באיזה חום? 400 מעלות זה יותר מידי?

Reply
קרן אגם דצמבר 24, 2019 at 10:37 pm

הי נעמה
אין לי נסיון עם טאבון גז

Reply
מיכל פברואר 24, 2020 at 10:32 am

היי קרן, עברתי למתכון הזה בשביל פיצה,
אנסה היום ואשתף איך היה..
לבנתיים מנסיון של המתכונים שלך, הכל יוצא מושלם!!
שאלה קטנה,
כמה מ"ל כל כוס מים?

Reply
קרן אגם פברואר 24, 2020 at 12:56 pm

כוס מים =240 מ״ל

Reply
מור אפריל 10, 2020 at 5:44 pm

היי קרן,
האם הכרחי לאפות על תבנית הפוכה? השאלה היא, מה היתרון בזה?
וגם אם רוצים להקפיא, איך היית מליצה לעשות זאת? להקפיא את הבצק בשלב שהוא מוכן להכנת הפוקאצ'ות או להקפיא את הפוקאצ'ה אחרי שהוכנסה לתנור והתקררה?
תודה רבה

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2020 at 6:51 pm

תבנית הפוכה בתנור שיושבת ומתחממת למקסימום שלה מדמה אבן פיצה, וזה נותן אפייה וקראסט יותר טובים למאפים מסויימים
כמו פוקאצות ופיצות בתנור הביתי, את לא חייבת.
הקפאה של מאפים חייבת להיעשות בעודם טריים, את יכולה לקרר אותם מעט ומיד לעטוף ולהקפיא.

Reply
מור אפריל 10, 2020 at 7:05 pm

תודה רבה קרן!

Reply
סימה אפריל 29, 2020 at 2:35 pm

היי קרן
אחד המאפים הטובים ביותר שהכנתי,תודה

Reply
קרן אגם אפריל 29, 2020 at 2:59 pm

כמה שזה משמח תודה

Reply
מיטל מאי 8, 2020 at 1:16 pm

קרן! האהבה שלך לבצק עוברת במתכונים שלך. כל מתכון יוצא בול! מחכה בציפיה למתכונים שלך כל יום. את מלכה

Reply
קרן אגם מאי 8, 2020 at 3:59 pm

תודה מיטל

Reply
רעות מאי 20, 2020 at 5:54 pm

המתכון הכי טוב שהכנתי וטעמתי לפוקצ'ה!!!אוהבת את הבלוג שלך

Reply
קרן אגם מאי 20, 2020 at 9:51 pm

תודה רעות

Reply
ענבל מאי 25, 2020 at 10:00 am

אפשר את שתי ההתפחות להעביר במקרר?
הראשונה כ"לילה" – משהו כמו 14 שעות והשניה 6-8 שעות ? או שזה יותר מידי?

Reply
קרן אגם מאי 25, 2020 at 10:54 am

אין בעיה

Reply
מאי אספורמס מאי 27, 2020 at 4:22 pm

נראה וואו.
אני רוצה לעשות את הבצק היום וחצי מהכמות לאפות היום חצי מחר. אפשר להקפיא את הבצק? ובאיזה שלב כדאי?

Reply
קרן אגם מאי 27, 2020 at 6:10 pm

הי אין בעיה ואם זה חצי למחר אין צורך להקפיא רק לעטוף היטב בקערה ולהכניס למקרר
הבצק יכול לתפוח שם

Reply
קתרין יוני 16, 2020 at 10:36 am

וואו, נראה מעולה!
התפחת לילה במקרר מחליפה את 2 ההתפחות הראשונות?
או שעדיף להתפיח פעם אחד, להוציא אויר ואז להכניס ללילה?
בהנחה שלילה במקרה הזה הוא מהלילה ועד אחה"צ למחרת 🙂

Reply
קרן אגם יוני 16, 2020 at 2:37 pm

לילה במקרר מחליף התפחה ראשונה בלבד
אחכ תחלקי לכדורים ותתפיחי שוב לא חייב התפחה שלישית

Reply
נוי יולי 2, 2020 at 7:27 pm

אפשר עם קמח שמרים ללחם ופוקאצה?

Reply
קרן אגם יולי 2, 2020 at 7:53 pm

בטח

Reply
נוי יולי 2, 2020 at 9:23 pm

ולוותר על השמרים כן?

Reply
קרן אגם יולי 2, 2020 at 10:18 pm

נכון

Reply
עדי יולי 10, 2020 at 5:00 pm

שלום קרן, עדיף להתפיח התפחה ראשונה בחוץ והתפחה שנייה במקרר או להפך?

Reply
קרן אגם יולי 10, 2020 at 8:45 pm

ממש לא משנה

Reply
מעין יולי 28, 2020 at 9:15 pm

ואו. באמת שהפוקאצות יצאו ואו.
הרבה זמן שאני לא זזה מהמתכון הרגיל שאני מכינה לרוב ואז ראיתי את הפוקאצות האלה שלך והן יצאו בדיוק כמו שדמיינתי אותן. תודה לך!!!

Reply
קרן אגם יולי 28, 2020 at 9:52 pm

הכי מחמאה בשבילי תודה מעין

Reply
ר אוגוסט 3, 2020 at 10:12 am

בוקר טוב:)
קודם כל תודה רבה רבה על המתכון!! הכנתי אותו כבר כמה פעמים ויוצא מוצלח וטעים ברמות!! קריספי מבחוץ רך מבפנים.. מושלם.
סליחה על הבורות.. אבל אם אני רוצה להתפיח התפחה ראשונה במקרר, כמה שעות מומלץ להתפיח?
ואם אני מוסיפה ירקות קלויים על הפוקצ'ה. מוסיפים לפני האפייה או לקראת סוף האפייה?
תודה מראש!

Reply
קרן אגם אוגוסט 3, 2020 at 1:38 pm

שמחה שאת אוהבת את המתכון
התפחה ראשונה במקרר בין 4-24 שעות
אין בעיה להניח ירקות קלויים על הפוקצה לפני כניסתה לתנור
בהצלחה!

Reply

Leave a Comment