פוקצ'ות שומשום ובזיליקום/ כ 18 יחידות
כל מה שאני יכולה להגיד לכם על הפוקצ'ות האלו הוא:
שימרו על נפשותיכם!
או
שתצומו כמה ימים קודם.
כי כשהן יוצאות חמות מהתנור, ואתם מורחים אותן בשמן זית
אתם מסכנים את עצמכם.
אני כבר חודשיים מכינה פוקצ'ות בכל הזדמנות
מנסה מתכונים שונים, טמפרטורות שונות, קמח שונה, הכל שונה ונורא דומה.
אתמול נפל לי האסימון!
אם אני לא אעלה מתכון לבלוג, אני אמשיך להכין פוקצ'ות פוראבר.
ואנחנו בקיץ, והבגד ים החדש עוד בארון מחכה שאני ארזה.
ואני כל יום בים, וכבר אין חליפת גלישה שתציל אותי.
אז אני מעבירה לכם את המתכון, שתכינו אתם, למה רק אני??
וברצינות רגע, בא לכם לגרום למישהו להתעלף מעונג?
פנקו אותו בפוקצ'ות האלו.
אחרי באמת אין סוף נסיונות, כמה דגשים למתכון:
בזמן הלישה: הבצק צריך הרבה מים, זה אחד הסודות של הפוקצ'ה.
וכיון שלרובנו יש תכונה כזו של להוסיף עוד ועוד קמח לעיסה שלנו כשהיא לא מתגבשת לכדור במיקסר
אני מתרה בכם, אל!
תנו לזה להיות דביקי זה בסדר גמור, זה יסתדר אחרי התפחה.
התפחה: מתפחים פעמיים ואז פעם שלישית ככדורים.
אתם יכולים לוותר על התפחה אחת, אבל תקשיבו למי שהכינה אלפי פוקצ'ות לאחרונה.
אנחנו בקיץ, הכל תופח נורא מהר, אז אל תחשבו במונחים של ייאוש.
זה בגדר המלצה:-)
אפייה: לי אין אבן אפייה, אז אני מדמה( או מרמה?) ועושה בכאילו וזה עובד:
מחממים תנור למקסימום חום (במקרה של הפוקצ'ות אני אפיתי על חום מקסימלי במצב גריל)
כחצי שעה לפני שהפוקצ'ות נכנסות ללתנור,
כאשר תבנית התנור בתוך התנור הפוכה כלומר עם הטוסיק כלפי מעלה.
ועכשיו לעבודה : (כל שלבי ההכנה בוידאו בסטורי באינסטוש כאן )
מצרכים למתכון:
קילו קמח לחם ( קמח לבן רגיל עושה גם כן עבודה מצויינת)
15 גר' (כף וחצי) שמרים יבשים
50 גר' ( רבע כוס) סוכר לבן
30 גר' ( כף וחצי) מלח דק
650 מ״ל מי ברז
2 כפות שמן זית
לציפוי:
מעט מים
שומשום
עלי בזיליקום ( לא חובה)
להברשה:
שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
לקערת המיקסר מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים ומערבבים מעט
מרכיבים את וו הלישה ומוסיפים תוך כדי ערבול במהירות איטית את הסוכר, שמן הזית והמים.
לאחר כ 5 דק לישה מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ 4 דק'.
מעבירים את הבצק( לא להיבהל הוא מעט דביק, אפשר לקמח את ידיים כדי להקל על הפעולה)
לקערה משומנת במעט שמן זית ומגלגלים את הבצק כך שיצופו מכל צדדיו.
מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומתפיחים כשעה וחצי מקום חמים.
לאחר כשעה וחצי מוציאים את האוויר מהבצק ומתפיחים שוב כשעה.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים מעט,
ומחלקים את הבצק ל 18 כדורים במשקל 110-120 גר' לכדור.
מרפדים מגש או תבנית גדולה בנייר אפיה ומקמחים.
מניחים את הכדורים על גבי המגש ומכסים במגבת.
מתפיחים שוב כ 30 דק'.
בינתיים מחממים תנור לחום מקסימלי (אני מחממת למצב גריל) כשתבנית התנור בפנים
הפוכה והטוסיק כלפי מעלה.
מכינים קערה קטנה עם מי ברז, וצלחת רחבה ושטוחה מלאה בשומשום.
אוחזים את כדור הבצק בשתי הידיים ומותחים לרוצעה באורך 35-40 ס״מ
כשהקצוות בשרניים יותר ממרכז הרצועה.
מברישים כל רצועה במעט מים, והופכים את החלק הרטוב לתוך צלחת השומשום.
מניחים מעל 2-3 עלי בזיליקום.
חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים
מוציאים את התבנית הלוהטת בזהירות מהתנור
מניחים נייר אפיה ומעבירים את רצועות הבצק שלנו ישירות לתבנית מעל הנייר.
בעזרת האצבעות מותחים עוד טיפה ומדביקים את הקצוות לתבנית
אופים באמצע התנור כ 7-8 דק' עד שהפוקצ'ות מקבלות צבע שחום עמוק.
מוציאים מהתנור, מברישים בשמן זית ומפזרים מעט מלח גבישי.
מגישים חם חם.
הערות למתכון
אפשר לוותר על השומשום: טובלים במים, מניחים על התבנית ומפזרים מלח גס. ממשיכים כרגיל, ולבסוף מברישים בשמן זית ללא מלח.
130 Comments
קודם כל, נראה מגרה בטירוף!
נראה לך שיעבוד גם עם תוספות של מעט ירקות מעל או אולי גבינות?
ברוררר!
הי קרן,
האם ניתן להכין את הבצק יום לפני ולהכין מחר?
אם כן מתי כדאי להכין אותו והאם למחרת להוציא אותו מהמקרר מתי? והאם צריך לעשות התפחות שוב?
תודה
אין בעיה להכין את הבצק יום מראש
להוציא מחר להתפיח ככדורים ואז להכין
אפשר לתת לכדורים לשבת במקרר מכוסים כמה שעות
הי קרן , הכוונה להכין את הבצק בלי התפחה בכלל ולהתפיח את כל השלבים למחרת? או שאשר גם להתפיח עד הסוף ואז לשים במקרר ליום /יומיים
תודה
הבצק תופח במקרר
נראה מדהים כרגיל. אם מקפיאיםצחלק, איך הכי נכון לחמם?
לחמם בתנור 150ֶמעלות 30-40ֶדק לפחות
הי. נראה נפלא ורוצה לנסות עוד היום .
יש לי אבן שאמוט. היכן מניחים אותה בתנור?
אפשר במרכז התנור
יצא אליפות!! תודה על מתכון מושלם קרן
תודה ענת
היי, יצא פצצה!! איך למנוע מהבזיליקום חהשרף?
תודה, רותי
לפזר אותו פשוט אחרי אפייה ולא לפני אחרצ היא מאבד צבע לגמרי כמו אצלי
תודה! בפעם הבאה…
השתכנעתי!
אלופה! זה נראה מושלם
תודה דבי
היי קרן
האם במקום לשים את הפוקאצות בתנור אפשר לשים אותם בטאבון? יש לי רוקבוקס ואני כבר הרבה זמן מחפש מתכון לפוקאצות לטאבון ובגלל שהפוקאצה פה היא יחסית דקה רציתי לשאול אם אפשרי לשים איתה בתנור ואם היא תהיה מוכנה במרכז.
תודה 🙂
בטח שאפשר בטאבון, רק להוציא בזמן שלא יישרפו
שאלונת….כאשר מכינים מקמח כוסמין 80%…האם מידות הכמות של השמן שמרים ומים משתנות?תודה.
היי,
ניסיתי עכשיו את המתכון עם קמח מלא ושכחתי להוסיף יותר מים, הבצק לא יצא דביק. מקווה שיצא בסדר כי חבל לי לזרוק..
וגם רציתי לשאול האם אפשר להקפיא חלק מכדורי הבצק אחרי התפיחה השנייה ולהשתמש בהם אחר כך.
תודה.
אל תזרקי!
מקסימום ייצא מעט יותר יבש ולהבא תדעי להוסיף.
אין בעיה להקפיא בצק, אפשר אחרי התפחה ראשונה או שניה, להוציא אויר, לחלק לכדורים לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
להפשיר כשעה שעתיים לפני אפייה, לעתב ולהתפיח מעט שוב.
היי קרן! האם יעבוד עם קמח כוסמין לבן או מלא? תודה רבה
היי קרן,
עשיתי לפי ההוראות
אחרי 7-8 דקות החלק העליון היה אפןי חפה החלק. תחתון נשאר לבן ורך. הפכתי עותם וא.פיתי עוד עמה דקות אבל הבצק נשאר לבן הטעם היה בסדר אבל לא כל כך פריך. מה קרה?
עדית שינוי בבצק ? הורדת סוכר
יצא מלוח לטעמי.
או שמא טעיתי בכמות המלח…
אולי אני מאוהבת ?
זה לא היה לי מלוח אבל אני אתקן במתכון לכף וחצי ואנסה שוב בעצמי:-)
תודה על ההערה
אליפות.. אין מילים! שנים שאני מחפשת מתכון מוצלח לפוקצ'ה ללא הצלחה עד המתכון שלך.. יצא מושלם, ממגזין
יאאאא איזה משמח תודה
היי קרן,
האם ניתן להקפיא את הבצק ממש בשלב האחרון לפני האפיה??
כן אין בעיה
אפשר להתפיח לילה במקרר במקום 2 ההתפחות?
אפשר לילה במקרר
שלום קרן!
אפשר בלי סוכר?
הי לילך, אל תשמיטי לחלוטין את הסוכר, יש לו תפקידים רבים
אבל את יכולה להוריד את הכמות ל 2 כפות, ואפשר גם להמיר בדבש או סילאן
היי קרן
האם ניתן להקפיא את הבצק?
כן בטח, עטוף היטב
היי קרן, האם אפשר להתפיח במקרר לכמה שעות במקום התפחות חוזרות ונישנות? והאם ניתן להוסיף פירה של תפוא כדי שהבצק יהיה יותר נימוח? נניח חצי כוס מידה פירה… אם כן, האם צריך להוסיף קמח? תודה רבה
התפחה במקרר לא תחליף את ההתפחה ככדורי בצק לפני הפיכתם ועיצובם לפוקאצ׳ות, אפשר להמיר חלק מהקמח במתכון בפירה
היי, אם אני רוצה להכין כמות קטנה יותר של פוקצ'ות, אפשר לחלק את כל המצרכים ל-2?
בדיוק
חג שמחחח . עשיתי לפי המתכון הזה יצא מעולהההה ממש טעים. קמח רגיל ובול לפי ההוראותת. זה טעיםםם חםם ואי אפשר להפסיקקק…בעייתי. תבורכי. מתכון 3 מהבלו שאני עושה מצליח בולל..
תודה סימה
קראתי את המתכון ומתכננת לנסות רק שאלה… על איזה חום אופים את הפוקאצות? רשום חום גבוה חצי שעה לפני כדי ליצור אפקט של אבן אפיה (קניתי לפני שלוש שנים נראה לי והיא עדיין באריזה… ) אבל לא מובן אם גם האפיה עצמה בחום גבוה או רגיל
כמו שכתוב, חום מקסימלי, זה ממש עניין של כמה דקות והן מוכנות, את יכולה גם להוריד מעט את החום ל 220-230 מעלות עם הכניסה שלהן לתנור.
כך או כך יוצאות מצויין.
היי קרן
אני שנייה לפני האני מכניסה את הפוקצות לתנור, האם להניח אותן על המגש הפוך או כרגיל???
הפוך
היי קרן,
חוזרת לעדכן שאלו הפוקאצ׳ות הכי טעימות שאכלתי בחיים!
אני מחליפה את הבזיליקום בזעתר והטעם גן עדן!!! תודה
תודה דידי! שימחת אותי
הכנתי פוקאצ׳ות ממתכונים רבים. אבל המתכון הזה הוא ללא ספק הטוב ביותר!
ייכנס לספר המתכונים המשפחתי.
ריגשת יניב! איזה תגובה מחממת לב תודה ענקית .
היי קרן,
יש אפשרות לחמם את הפוקאצות לפני ההגשה? לשים בתנור חם או שהן יתייבשו?
(אין לי אפשרות להכין סמוך מאוד לארוחה..)
בהחלט אפשר לחמם שוב לפני הגשה, או שאת יכולה כיון שזמן האפיה שלהן ככ קצר, לאפות חצי דרך לפני, ואז סמוך להגשה לסיים את האפייה בחום גבוהה כפי שמצויין במתכון, מדובר בדקות בודדות כמו חימום, אז שווה.
הי קרן. האם לאפות את הפוקצות על תבנית הפוכה???
רויטל
בדיוק, לחמם אותה הפוכה ואז להניח עליה את הפוקצות ולהכניס לתנור כשהצד התחתון פונה כלפי מעלה .
שלום קרן,
זהו עוד מתכון מושלם שלך(אפיתי אותן מצופות בתערובת שמן זית, לימון, וזעתר). לו הייתי מתגוררת בארץ אז הייתי בשמחה גדולה נרשמת לסדנאות שאת מעבירה. זאת למרות שכל מתכון שלך שניסיתי עד כה יצא לא פחות ממושלם. בסדנא יש למידה מסוג אחר שמאפשרת ההעתקת טכניקות, אימוץ טיפים, ומאפשרת גם להסתכל על ידיים בפעולה. מה שמפליא אותי זה שהמתכונים שלך יוצאים יותר טוב ממתכונים שהכנתי מספרי אפייה שנכתבו על ידי מיטב האופים בעולם-זו לא הפרזה. כל הכבוד לך. מקווה שתמשיכי עם כל עשייתך בחדווה רבה.
עשית לי צמרמורת נעימה בכל הגוף, תודה רבה רבה מאיה.
אפשר גם שמרית? אין לי שמרים יבשים…
אפשר להמיר לשמרים טריים
1 שקית שמרית (50 גרם) = 1 קובייה שמרים טריים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)
אם משתמשים במתכון הבצק לפיצה, על איזה חום לאפות את הפיצה בתנור?
תודה!
פיצה תמיד בהכי גבוהה
הי קרן, נראה מעולה! המריחה בשמן זית היא פעם אחת ורק בסוף האפייה? לא מורחים גם לפני ההכנסה לתנור?
בול:-)
אין צורך למרוח לפני כניסה לתנור
שאלה:
האם את משנה את החום והכיוונון של התנור אחםהכנסת הפוקצ'ות? . כלומר, כתבת שאת מחממת אותו למצב גריל. להעביר אחרי ההכנסה למצב אחר?
אני משאירה את התנור על מצב גריל, אבל את יכולה גם לשנות לחום עליון תחתון רק בטמפרטורה גבוהה.
זו פעם ראשונה שנתקלתי ברעיון של לאפות על גב של תבנית תנור הפוכה – פשוט גאוני!!! זה יכול לעבוד טוב גם למאפים שטוחים אחרים, כמו פיצה?
אגב אצלי התנור במצב גריל הוא בהכרח ב-300 מעלות, כשכיוונתי לפחות מזה (אפילו 280 מעלות שזה עדיין ממש גבוה) הגריל פשוט נכבה. מסתבר שבחום כזה עדיף למתוח לרצועות קצרות יותר (כך שהן מעט עבות יותר ונשרפות פחות בקלות) ולאפות רק כ-4-5 דקות ובכל אופן לעשות בייביסיטר צמוד על התנור כי ב-300 מעלות אפילו דקה מיותרת יכולה לשרוף הכל… חששתי שבזמן הקצר הזה הפוקצ׳ות תישארנה קצת בצקיות מבפנים אבל הן נאפו לחלוטין ויצאו משגעות.
תודה על מתכון מנצח 🙂
תודה על התגובה המפורטת מיכל,הרעיון של תבנית הפוכה הוא בעצם תחליף לאבן פיצה, כך שאת יכולה בהחלט לאפות פיצות באותה השיטה.
את לא חייבת לאפות אגב בגריל, אפשר בחום תנור רגיל עליון תחתון רק מאוד גבוהה סביב 240-250.
היי
הכנתי את הפוקאצות מספר פעמים והן פשוט מושלמות!! לא פחות מזה, בערך כמו כל מתכון שלך שניסיתי להכין…
רציתי לשאול, אני צריכה להכין פוקאצות ל-30 אנשים… כמה קילו קמח לדעתך אני צריכה?
תודה מיכל, לא ציינת אם אוכלים רק פוקצ׳ות או שיש עוד דברים על השולחן:-)
אני מניחה שזה לא רק הפוקצ׳ות אז אני חושבת ש 2 קילו בצק יספיקו .
אפשר להשתמש בקמח שמרים? של אסם כזה..
בטח
תודה!!! מקל על מאותגרת כמוני מאוד 🙂
קרן,
חייבת לשתף שיצא מעוווולה
ובאמת שאני מאותגרת במטבח.. קיבלתי מלא מחמאות 🙂 תודה על המתכון ועל כל הפירוט ןהטיפים שבדרך!
תמר
שימחת מאוד. תודה!
קרן אפשרי לאפות בטאבון גז? אם כן באיזה חום? 400 מעלות זה יותר מידי?
הי נעמה
אין לי נסיון עם טאבון גז
היי קרן, עברתי למתכון הזה בשביל פיצה,
אנסה היום ואשתף איך היה..
לבנתיים מנסיון של המתכונים שלך, הכל יוצא מושלם!!
שאלה קטנה,
כמה מ"ל כל כוס מים?
כוס מים =240 מ״ל
היי קרן,
האם הכרחי לאפות על תבנית הפוכה? השאלה היא, מה היתרון בזה?
וגם אם רוצים להקפיא, איך היית מליצה לעשות זאת? להקפיא את הבצק בשלב שהוא מוכן להכנת הפוקאצ'ות או להקפיא את הפוקאצ'ה אחרי שהוכנסה לתנור והתקררה?
תודה רבה
תבנית הפוכה בתנור שיושבת ומתחממת למקסימום שלה מדמה אבן פיצה, וזה נותן אפייה וקראסט יותר טובים למאפים מסויימים
כמו פוקאצות ופיצות בתנור הביתי, את לא חייבת.
הקפאה של מאפים חייבת להיעשות בעודם טריים, את יכולה לקרר אותם מעט ומיד לעטוף ולהקפיא.
תודה רבה קרן!
היי קרן
אחד המאפים הטובים ביותר שהכנתי,תודה
כמה שזה משמח תודה
קרן! האהבה שלך לבצק עוברת במתכונים שלך. כל מתכון יוצא בול! מחכה בציפיה למתכונים שלך כל יום. את מלכה
תודה מיטל
המתכון הכי טוב שהכנתי וטעמתי לפוקצ'ה!!!אוהבת את הבלוג שלך
תודה רעות
אפשר את שתי ההתפחות להעביר במקרר?
הראשונה כ"לילה" – משהו כמו 14 שעות והשניה 6-8 שעות ? או שזה יותר מידי?
אין בעיה
נראה וואו.
אני רוצה לעשות את הבצק היום וחצי מהכמות לאפות היום חצי מחר. אפשר להקפיא את הבצק? ובאיזה שלב כדאי?
הי אין בעיה ואם זה חצי למחר אין צורך להקפיא רק לעטוף היטב בקערה ולהכניס למקרר
הבצק יכול לתפוח שם
וואו, נראה מעולה!
התפחת לילה במקרר מחליפה את 2 ההתפחות הראשונות?
או שעדיף להתפיח פעם אחד, להוציא אויר ואז להכניס ללילה?
בהנחה שלילה במקרה הזה הוא מהלילה ועד אחה"צ למחרת 🙂
לילה במקרר מחליף התפחה ראשונה בלבד
אחכ תחלקי לכדורים ותתפיחי שוב לא חייב התפחה שלישית
אפשר עם קמח שמרים ללחם ופוקאצה?
בטח
ולוותר על השמרים כן?
נכון
שלום קרן, עדיף להתפיח התפחה ראשונה בחוץ והתפחה שנייה במקרר או להפך?
ממש לא משנה
היי קרן, תודה על מתכון נהדר!
שמתי לב לטעות במתכון – כף וחצי מלח זה בערך 15 גר', לא 30… אולי לכן יצא לחלק מהאנשים מלוח מידי.
האמת
שכף מלח זה 20 גר
תבדקי בכל טבלאות המידות והמרות למיניהם
ואו. באמת שהפוקאצות יצאו ואו.
הרבה זמן שאני לא זזה מהמתכון הרגיל שאני מכינה לרוב ואז ראיתי את הפוקאצות האלה שלך והן יצאו בדיוק כמו שדמיינתי אותן. תודה לך!!!
הכי מחמאה בשבילי תודה מעין
בוקר טוב:)
קודם כל תודה רבה רבה על המתכון!! הכנתי אותו כבר כמה פעמים ויוצא מוצלח וטעים ברמות!! קריספי מבחוץ רך מבפנים.. מושלם.
סליחה על הבורות.. אבל אם אני רוצה להתפיח התפחה ראשונה במקרר, כמה שעות מומלץ להתפיח?
ואם אני מוסיפה ירקות קלויים על הפוקצ'ה. מוסיפים לפני האפייה או לקראת סוף האפייה?
תודה מראש!
שמחה שאת אוהבת את המתכון
התפחה ראשונה במקרר בין 4-24 שעות
אין בעיה להניח ירקות קלויים על הפוקצה לפני כניסתה לתנור
בהצלחה!
היי קרן 🙂
שאלה אם רוצים להכין חצי מהכמות פוקצ’ות
אפשר חצי מכמות הבצק להכין את משולשי הפיצה שלך ?
איך הבצק יתנהג בפיצה ?
תודה ❤️
כהרגלך- מתכון מושלם, תוצאה נפלאה.
אפיתי בחום עליון תחתון בחום מקסימלי של התנור. יצא מעולה!! שימו לב שקרן ממליצה בסטורי שלה לגלגל לכדורים על משטח עם מעט שמן ופחות עדיף משטח מקומח. למרות שכך רו כך – יוצאות פוקצ'ות מושלמות!! קרן תודה על עוד מתכון נפלא! ♡
תודה עמית
היי קרן,
רציתי לדעת האם ניתן להכין עם קמח כוסמין לבן או עם חצי כוסמין לבן וחצי קמח מלא?
תודה רבה:)
אין בעיה כוסמין לבן
לא ניסיתי עם מלא מניחה שיכול להיות שחצי חצי יהיה אחלה
כל מתכון שלך זו הצלחה מסחררת!
תודה רבה את מדהימה!
הפוקאצות יצאו סוף הדרך…. רמה גבוהה מאוד.
תודה זהר
הי קרן
אפשר כמויות של חצי מחצי של המתכון ?
באיזה שלב להקפיא את הבצק? ואיך להמשיך אחרי שיוצא מהמקפיא?
אחרי התפחה ראשונה ניתן להפקיא, להוציא ולהפשיר מספר שעות ולהמשיך הלאה
שלום קרן
האם אפשר להכין מקמח ללא גלוטן ?
ואם כן אז מה הכמויות ?
תודה מראש על תשובתך
הי אתי , קמחים ללא גלוטן זה לא מהתחום שלי מצטערת שלא יכולה לעזור
קרן,
יצא פשוט מעולה!!!
הסיפורים שלך תמיד עושים חשק לרוץ למטבח וההוראות המדוייקות פשוט גורמות לקסם הזה לקרות.
הכנתי כבר מלא מתכונים שלך וכל מתכון הוא אליפות.
תודה
תודה נועה !
הי קרן,
נראה מעולה!
רציתי לשאול האם טוב גם למחרת? רוצה להכין בשבת ולהכניס לקופסת אוכל ביום ראשון בבוקר.
האם יהיה טעים?
אם יש לך עוד מתכונים או המלצות לפתרונות לקופסאות אוכל לביה"ס, אז אשמח מאוד!
תודה,
דינה
הי דינה
אם תעטפי את הפוקצות בעודן טריות ותכניסי למקרר אני מניחה שלמחרת אחרי כמה שעות בקופסת אוכל הן יהיו מעולות
כמובן שגם מיני בייגלה ירושלמי או אפילו מקלות בייגלה במילוי פיצה
יש גם לחמניות גבינה באתר ללא שמרים שיכולות להתאים
הי קרן,
חייבת לנסות את המתכון הזה בשישי 🙂
אם אני רוצה לשים טופינג של פטריות וגבינות – האם גם צריך להבריש במים לפני או פשוט להניח את התוספות ולאפות כרגיל?
כן להבריש זה תמיד אחלה אבל לא חובה
היי קרן
שאלה דחופה !
הכנתי את הפוקצות כבר פעם אחת יצא היסטרי שלמות ועכשיו
הכנתי שוב את הבצק (מקמח פיצה)- ולא יצא לי דביקי זה אמור לפגוע בתוצאה שלהם?
אם כן האם אפשר להוסיף מים אחרי הלישה אם כן כמה ?
היי קרן יש לי קמח לבן בהיר וקמח פיצה , איזה מהם עדיף לפוקצ'ות
תודה
פיצה
היי קרן:)
קודם כל תודה רבה לך על המכונים המדהימים!!
במקרה שאין מיקסר, אפשר ללוש בידיים?
אם כן, כמה זמן בערך?
תודה!
כמו במיקסר מינימום 8-10 דק