לחמים ומאפים

פיצה ביתית מדהימה

יוני 11, 2020 187 Comments

הכי מוזר בעולם שעוד לא עלה מתכון לפיצה אצלי בבלוג, עד היום!

פיצה זה אחד המאכלים הכי אהובים עליי בעולם כולו, ואני אוהבת את כל סוגי הפיצות, כלומר, אני מאוד לא

בררנית, אוכלת כל פיצה בכל מצב צבירה. אף פעם לא אתלונן על פיצה שאני אוכלת בחוץ שהיא לא טעימה.

החיבור בין בצק שמרים לגבינה הוא מבחינתי החיבור הקדוש שיש, והכל טעים לי.

אבל כשאני מכינה בבית פיצה, אני אוהבת לדייק. כמה שאפשר, כי אין לי טאבון או תנור פיצה מקצועי.

היו אין סוף בקשות שלכם למתכון פיצה טוב, והכנתי בבית המון סוגים, ורציתי להעלות לבלוג מתכון,

שמצד אחד הוא מאוד טעים ואיכותי, ומצד שני לא כזה שדורש הכנה של הבצק יום מראש.

משהו שיהיה לכם הכי אינסטנט ובכל זאת יוציא קריאות וואו.

אז פיצה, איכותית, כזו טובה שאוכלים בפיצריות, נעשית לרוב מבצק פיצה שתפח לפחות 24 שעות

במקרר,או שהבצק תפח התפחה רגילה אבל אז כדורי הבצק לאחר מכן הוכנסו ל 48 שעות למקרר,

או שיש בבצקי פיצה מסויימים שילוב עם מחמצת, אבל כל אלו לא נגישים הביתה, ואני רצתי פשוט וטעים.

אז אחרי הרבה נסיונות, הגעתי למתכון הזה, שדורש התפחה אחת בטמפרטורת החדר (הקפדה על מים חמימים)

ולאחר מכן התפחה נוספת של כדורי הבצק, ותוצאה מעולה.

אם אתם מכינים בכל זאת יום מראש אני ממליצה דווקא להכניס למקרר כדורי בצק לאחר שהוא כבר תפח,

כמות השמרים הקטנה בבצק, תעניק לו את האפשרות להישאר במקרר עד 48 שעות, ושם הבצק רק ישתבח.

לגבי הקפאה של חלק מהבצק, תמצאו פירוט בסוף הפוסט למטה.

את הפיצה שלי הכנתי הכי פשוט שיש, רוטב עגבניות, גבינה, קצת בזיליקום, אין לי אפשרות אחרת

בבית, כי הילדדוס מאוד בררניים, ולא מקבלים באהבה שום דבר אחר, אבל כמובן שאתם יכולים להכין

מהבצק הזה איזו פיצה שאתם אוהבים.

קמח-שימוש בקמח ייעודי לפיצה (נאפולי 00) מאוד חשוב וקריטי בעיני בהכנת פיצה, ואתם יודעים שאני לא

סנובית של קמחים, אבל זה קמח עם עשיר בגלוטן מה שמעניק לו

את הייחודיות שלו, את הגמישות שלו,

האלסטיות ולבסוף גם את הקראסט המשגע.כאן יש לי לינק לרכישת קמח של הטחנות הגדולות,

אני עובדת רק עם הקמחים שלהם, ומהיום עד ליום ראשון בחצות (14/6) יש הנחה של 50% על הקמח השני.

שווה לקנות ולנצל את ההזדמנות לרכישת קמחים נוספים.

דבר אחרון, תעקבו אחרי ההוראות שלי לחימום התנור, חום גבוה מאוד הכרחי להכנת פיצה ביתית,

זו לא עוגת שמרים, והפיצה לא תישרף, הבצק חייב לקבל מכת חום טובה. חממו תבנית תנור הפוכה

לפחות 30 דקות לפני הכנסת הפיצה לתנור, כדי שתדמה אבן אפייה, או שאם יש לכם אבן פיצה, חממו אותה

בשליש העליון של התנור גם כן 1/2 שעה לפחות לפני שהפיצה נאפית בתנור.

עצם העובדה שהפיצה שלכם תעבור ממשטח העבודה למשטח לוהט בתנור, תניב תוצאה של פיצה

קריספטית, ואת זה כולנו אוהבים.כל שלבי ההכנה בוידאו כאן

פיצה ביתית מדהימה/ 4 פיצות בינוניות

מצרכים למתכון:

לבצק הפיצה:

600 גר' (שלוש וחצי כוסות+כף) קמח פיצה (00)

2 כפיות (10 גר') סוכר לבן

1 כפית (5 גר') שמרים יבשים

2 כפיות מלח דק

390 מ״ל (1.5 כוסות) מי ברז חמימים

2 כפות שמן זית

לרוטב עגבניות

1 פחית(400 גר') קוביות עגבניות או עגבניות מרוסקות (אני הכי אוהבת את של mutti)

1 שן שום

מעט מלח

מעט פלפל שחור גרוס

כף שמן זית

על הפיצה:

3 כדורים גבינת מוצרלה

150 גר' גבינה מסוג, פרמזן, מנצ'גו או קשקבל או פקורינו

אורגנו יבש

2 כפות שמן זית

עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:

מכינים את הבצק במיקסר:

מכניסים את המים, שמן הזית, מלח, סוכר ושמרים יבשים לקערת המיקסר, מפעילים במהירות נמוכה

ומוסיפים את הקמח, אחרי 2 דקות לישה תדעו אם הבצק צריך עוד מעט קמח.

לשים סהכ 10 דקות, הבצק אמור להיות מעט דביק, כלומר להיפרד מהדפנות אבל לא מהתחתית.

מעבירים לקערה משומנת במעט שמן זית, מגלגלים את הבצק כך שיצופה שומן, מכסים בניילון נצמד ובמגבת,

ומניחים להתפחה בטמפרטורת החדר כשעה, שעה ורבע עד שהבצק תפח והכפיל את נפחו.

מוציאים את הבצק למשטח עבודה מעט מקומח להוצאת אויר, מחלקים אותו לארבעה חלקים שווים.

מגלגלים כל חתיכת בצק לעיגול, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעט מקומחת.

מקמחים מעט את הכדורים בחלקם העליון, ומכסים במגבת להתפחה חוזרת של 30 דק'.

מחממים תנור ל 250 מעלות, ומכניסים פנימה תבנית תנור הפוכה, או אם יש לכם אבן פיצה

או משטח כמו שלי fast&crust (קוד הנחה לרכישה בתחתית הפוסט) ממקמים אותם בשליש העליון בתנור.

מניחים על משטח העבודה נייר אפייה, מקמחים אותו מעט. לוקחים כדור בצק אחד בידיים, ומתחילים

מעט להרחיב אותו, הכי נח זה להחזיק את הכדור מלמעלה ולתת לבצק להתחיל ליפול למטה, ואז להתחיל לסובב

עם הידיים, לאט לאט הבצק מתרחב, עד הגודל הרצוי, אפשר להניח אותו בשלב הזה על נייר האפייה,

ולהרחיב מעט בעזרת הידיים, אפשר את כל התהליך לעשות בעזרת מערוך, אבל הבצק הזה כל כך מתמסר,

שממש אין צורך.מזכירה לכם שיש לכם את כל השלבים בוידאו כאן

כשהגעתם לגודל הרצוי, מברישים את הבצק במעט שמן זית, מעליו מורחים 2-3 כפות רוטב עגבניות,

משאירים שוליים נקיים.

מפזרים על רוטב העגבניות רבע מכמות הפרמז'ן, מעל קרעים של מוצרלה, מפזרים אורגנו יבש,

ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.

מחליקים את הפיצה עם נייר האפייה על תבנית תנור הפוכה, לא זו שבתנור.

פותחים את התנור החם, ומחליקים את נייר האפייה עם הפיצה לתוך התבנית החמה בתנור, או אבן הפיצה.

אופים 10-12 דק' עד שהפיצה שחומה והגבינה מבעבעת.

אוכלים חם.

**קמח פיצה אפשר להמיר לקמח לבן אם אין ברירה.

**תוספות הן עניין של טעם, אתם יכולים להוסיף על הפיצה את כל מה שאתם אוהבים, פטריות, בצל,

עגבניות טריות וכו…

**את הגבינות אפשר להמיר לכל גבינה שאתם אוהבים או שיש לכם בבית.

**הקפאה של בצק נעשית לאחר התפחה ראשונה, וחלוקה לכדורים. עוטפים את הכדורים בניילון נצמד

ומכניסים לפריזר,הבצק יחזיק מעמד בפריזר עד שלושה חודשים. כשרוצים להשתמש, מוציאים למקרר

ומפשירים לילה, או בטמפרטורת החדר כמה שעות.

**לרכישה של משטח אפייה fast&crust היכנסו ללינק הזה, אם תזינו את הקוד ההנחה: KERENFC6

תקבלו הנחה של 10%. כרגע המוצר אזל מהמלאי!!

אבל זמיו לרכישה מוקדמת עד סוף יוני, והאספקה שלו תהיה בסוף אוגוסט.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

187 Comments

רונית יוני 12, 2020 at 5:48 am

לא, את לא רצינית…
תקשיבי, בשביל מה כל הבלגאן הזה וכל המלים על כלום?
בצק לפיצה הכי פשוט וטעים שיש, בלי כל החרטא שקישקשת כאן:
קילו קמח רגיל
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 כוסות מים חמימים
3 כפות שמן זית (אפשר גם יותר)
מלח (להוסיף לקראת הסוף)
*לערבב את כל היבשים יחד
להוסיף שמן ומים ולערבב.
להוסיף מלח ולעבד לבצק.

התפחה אחת בלבד. תוך חצי שעה
רוטב:
רסק עגבניות, בזיליקום, כפית סוכר חום בהיר, מלח, שום גבישי, כפית פפריקה, שמן זית, מים. לערבב. הא לכם רוטב

גבינה- צהובה ומוצרלה יחד
תוספת- מה שבא לכם

7 דק' בתנור, מוכן. בתאבון.
תודו לי אח"כ.

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 9:18 am

את כל כך צודקת, אולי פשוט אמחוק את המתכון ?
תודה על הפרגון

Reply
אורלי יולי 20, 2020 at 6:52 pm

היי קרן,
תודה רבה על המתכון, יצא לי מעולה!1
שאלה לי : האם אוכל לעשות את הבצק היום ולהשאירו במקרר עד מחר? ואם כן, באיזה שלב? לפניי הטפחה ראשונה? אחרי?
אודה לך על תשובתך.
אורלחי

Reply
קרן אגם יולי 20, 2020 at 11:40 pm

אין בעיה להכין ערב קודם ולהכניס להתפחה לילה במקרר

Reply
אסנת יוני 12, 2020 at 1:33 pm

וואו רונית מאיפה זה הגיע?!?….
תעשי לך אתר ותכתבי שם את המתכונים שלך. למה לכעוס ככה?

Reply
י. יוני 13, 2020 at 8:38 am

לא כועסת, סתם גסת רוח

Reply
ליאור יוני 12, 2020 at 5:53 pm

יש אנשים שעושים פיצה על אותו בצק שמכינים ממנו חלה. גם אני הייתי כך ולקח לי המון זמן ונסיונות להגיע לקראסט ולטעם שלא נופל מפיצות מעולות שאכלתי במקומות מיקצועיים. יש סיבה לתהליך הארוך ..אני סומכת עם המתכונים שלך,קרן, בהחלט אנסה .

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 7:20 pm

תודה רבה יקרה! מעריכה מאוד

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 7:20 pm

חחחחח הצחקת אותי יגאל. מדוייק

Reply
יעל יוני 12, 2020 at 9:51 pm

אחלה תשובה…
האמת, רונית שאת לא רצינית.
כל הפוסט שלך, לא ברור מה מטרתו. לא תרמת כלום לאף אחד.
בניגוד לכותבת הפוסט..

Reply
אליענה שגיא יוני 13, 2020 at 3:49 pm

תודה רבה יקירה
מתכון מעלף ולא מורכב להכנה
בצק גרנדיוזי
כולם זללו והתענגו

Reply
קרן אגם יוני 13, 2020 at 5:10 pm

איך אני שמחה יקירתי תודה

Reply
צאלה יוני 16, 2020 at 9:41 pm

קרן תודה!
יצא נהדר
ונטרף מיד על ידי החבורה פה
רציתי לצרף תמונה, אבל לא מצאתי שאפשר

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 9:11 am

נכון אין אפשרות לצרף תמונה רק לשתף אותי באינסטוש או בפייסבוק, שמחה ממש שאהבו

Reply
Ophira יוני 23, 2020 at 5:48 pm

תודה רבה קרן אהובה..
הבצק בעבודה 🙂
תגידי, את תבנית התנור ההפוכה למקם בחלק העליון של השליש התחתון של התנור?

ולך רונית, רוע לב עושה אולקוס ושאר מריעין בישין, לא חבל?

Reply
קרן אגם יוני 23, 2020 at 8:43 pm

הי אופירה
הנה אני רואה את ההודעה שלך
את התבנית ההפוכה למקם בשליש העליון או באמצע התנור

Reply
חבצלת יוני 13, 2020 at 9:07 pm

את פשוט כותבת לכול השפים/בלוגרים שהמתכון שלהם מיותר, ואז כותבת את המתכון שלך? במקום לכתוב לך בלוג/פוסט משלך?
למה?

Reply
יעל יוני 14, 2020 at 5:31 pm

רונית, לא את לא רצינית.
תקשיבי, בשביל מה כל הבלגאן של התגובה הזו וכל המלים על כלום?
בצק לפיצה עוד יותר מהיר, בלי כל החרטא שקישקשת כאן: לכי תזמיני מהפיצריה השכונתית, ותעזבי בלוגי בישול בשקט.

Reply
רויטל יוני 14, 2020 at 6:38 pm

הכנתי עבר את הבצק, אוטוטו אכין את הרוטב וכל השאר…אדווח
תודה

Reply
מור יוני 15, 2020 at 12:13 pm

רונית …
היא לא רצינית ?!!?!?
את לא רצינית !
קרן ישבה וחשבה והרכיבה ורשמה מתכון מפורט שמסביר לפרטי פרטים איך להכין את הפיצה ( בדיוק כמו שפיצה צריכה להיות )
ואת תבואי לבלוג שלה ותגידי לה לא ככה ?
מה זאת כל שנאת החינם הזאת ?!
לא טוב לך…תלכי

Reply
YAFIT יוני 16, 2020 at 9:41 pm

ממש לא יפה

Reply
נטע יוני 17, 2020 at 5:14 pm

רונית… לא הבנתי. למה את מתעסקת בכל זה? קחי פיתה, תחצי ל2, שימי קטשופ וגבינה צהובה ויאללה למיקרו!
בחיי… איזה בלאגן עשית מזה, כולה פיצה.

קרן,
את מהממת. המתכונים שלך מהממים ומי שלא טוב לו, שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 9:42 pm

חחחח הצחקחת, תודה נטע

Reply
מיקי יוני 23, 2020 at 3:38 pm

אגב בצק פיצה
יש לי שאלה בקשר לבצק חלות.
האם ניתן להכין את הבצק ,ליצור צורת חלות להתפיח ולשמור בפריזר?
מה עושים כשרוצים לאפות את החלה?

Reply
קרן אגם יוני 23, 2020 at 4:30 pm

אין בעיה להקפיא אחרי קליעת צורה
להפשיר בטמפרטורת החדר או במקרר כמה שעות ולאפות

Reply
דאגה כללית יוני 26, 2020 at 6:28 pm

את ממש הזויה רונית

Reply
הילה יולי 4, 2020 at 4:39 pm

היי קרו
שמתי כפית שמרים והבצק לא תופח
זו בטוח הכמות הנכונה?

Reply
קרן אגם יולי 4, 2020 at 5:41 pm

לגמרי נכון

Reply
הילה יולי 4, 2020 at 9:20 pm

תודה
יצא מושלם

Reply
אנה יולי 27, 2020 at 1:36 pm

היי קרן
מה שלומך?
אשמח לדעת האם אחרי ההקפאה וההפשרה של הבצק צריך להתפיח שוב?
ואם אנחנו רוצים להכין פיצה בערב אפשר לשים במקרר באותו בוקר או שעדיף להפשיר בחוץ?
תודה (:

Reply
קרן אגם יולי 27, 2020 at 1:43 pm

אפשר להפשיר כמה שעות במקרר אין בעיה.
בזמן ההפשרה הוא ממילא תופח כיון שהשמרים חוזרים להיות פעילים

Reply
אסתי אוגוסט 21, 2020 at 4:49 pm

הי קרן תוכלי בבקשה לתת כמויות לקילו קמח?

Reply
ליאת יוני 12, 2020 at 8:31 am

היי,
אם אני מתחילה להכין 24 שעות לפני, התפחה ארוכה במקרר כדאי שתהיה הראשונה או השנייה?

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 9:18 am

תי הולכת על השניה ככדורים

Reply
רחלי יוני 14, 2020 at 7:12 pm

קרן יקרה
גם אני קונדיטורית אבל איכשהו המתכונים שלך כל כך פשוטים,מדויקים,מעולים אני נהנית להכין הכל!
תודה לך על ההסברים המפורטים ואני מכורה לסטורי שלך עם האישיות המפנטת.
מלא הצלחה!!

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 7:16 pm

תודה רחלי! משמח ממש לשמוע מאנשי מקצוע

Reply
אלינוי טובי יוני 12, 2020 at 8:51 am

אני משתמשת בקמח של שטיבל שמיועד לפיצה ויוצא מצויין.יש לך מושג אם יש הבדל בין הקמח שהמלצת עליו לבין שטיבל לפיצה?

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 9:17 am

לא ניסיתי את של שטיבל אבל אם הולך לך טוב איתו אז למה לא

Reply
חני אוגוסט 2, 2020 at 6:47 pm

היי קרן
הכנתי את הבצק ב6 ועכשיו הצצתי לראות מה שלומו והוא עדיין לא תפח זה הגיוני?! כי ממש חם בבית אין מזגן..
תודה חנע

Reply
קרן אגם אוגוסט 2, 2020 at 8:32 pm

מוזר
אם לא תפח אפילו קצת אז משהו לא תקין אולי השמרים

Reply
הדר יוני 12, 2020 at 10:08 am

התוצאה תהיה טובה עם קמח לחם במקום קמח פיצה?

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 3:05 pm

כן אין בעיה

Reply
אורטל יוני 13, 2020 at 6:33 pm

קרן אין על המתכונים שלך! הם מדוייקים ויוצאים פצצה! תתעלמי מאנשים שלא יודעים לפרגן! תודה רבה על העשייה והשיתוף!

Reply
נועה יולי 4, 2020 at 8:24 pm

היי קרן, קודם כל המתכון נראה מדהים. אין לי קמח פיצה/ לחם/ או לבן בכמות מספיקה. אפשר להשתמש בקמח שמרים? או חצי קמח שמרים חצי קמח לבן? תודה רבה

Reply
קרן אגם יולי 4, 2020 at 8:44 pm

בטח אין בעיה

Reply
אסנת שגב הראל @momcookinguide יוני 12, 2020 at 11:40 am

הכנתי. יצא מושלם!

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 3:06 pm

את מהממת תודה

Reply
חוני יוני 12, 2020 at 5:04 pm

נראה מדהים.

נוסעים לסופר, קונים מצרכים, מכינים בצק, מתפיחים, אופים, מפזרים עגבניות וגבינה ואחרי שעתיים יש פיצה מדהימה.

או שנוסעים לכיכר רבין ואוכלים פיצה ארציאלי.

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 7:21 pm

חחחח לגמרי בחירה

Reply
Irit יולי 17, 2020 at 8:37 pm

ממממ… 600גר' קמח לבן זה לא 4 כוסות?

Reply
שיר יוני 17, 2020 at 5:12 pm

היי שלום רציתי לדעת אם אפשר לעשות את הבצק מקמח שלא קמח לבן (כוסמין, מלא..)
בריא יותר

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 9:43 pm

פחות מומלץ ואם כן אז רק חצי כמות

Reply
אתי יוני 12, 2020 at 6:23 pm

מעולהההה

Reply
בת-חן אוגוסט 2, 2020 at 4:15 pm

קרן כל מתכון שלך נראה מעולה! עוקבת אחרייך גם באינסטגרם והטיפים שלך לעיצוב בצקים מצוינים.
בדרך כלל אני מכינה 3 פיצות עגולות כמו פה, אבל רוצה לנסות להכין אחת גדולה לילדים..הבצק יתאים לתבנית סטנדרטית של תנור לדעתך?

Reply
קרן אגם אוגוסט 2, 2020 at 9:21 pm

בטח, נראה לי שיספיק בול

Reply
דניאל יוני 12, 2020 at 7:59 pm

תודה על כתבה מאירת עינים, האתר מעניין ומלמד, בהחלט מתכון מעניין,מסכים עם כל מה שכתבת,יש לי הסתייגות רק לגבי מרכיב הקמח, עדיף להוסיף אותו רק בסוף תהליך הלידה,כדי שלא יפגע בעבודת השמרים.המשיכי לשתף

Reply
קרן אגם יוני 12, 2020 at 9:30 pm

תודה דניאל

Reply
לאה יוני 13, 2020 at 7:49 am

לא יכולתי להתאפק… הכנתי אתמול יצא מושלם!!! הכל נטרף.
תודה על מתכון מדויק מאוד עזר לראות את הסרטון.

Reply
קרן אגם יוני 13, 2020 at 8:41 am

תודה לאה

Reply
י. יוני 13, 2020 at 8:39 am

תודה על המתכון והאתר המושקע

Reply
קרן אגם יוני 13, 2020 at 8:41 am

תודה על הפרגון

Reply
רינת יוני 14, 2020 at 3:27 pm

היי,
כל מתכון שלך שהכנתי – בול! מושלם!
ועכשיו נחים להם בכיף 4 כדורי בצק יפים, שאלתי-
האם הקראסט המהמם שרואים אצלל הוא תוצאה של המשטח והאם בלעדיו אגיע לתוצאה טובה על תבנית הפוכה מחוממת?

דבר נוסף- הכדורים שנשארים ואקפיא, יש דרך מומלצת לשמור אותם במקפיא? (שקית/קופסה מזכוכית או פלסטיק וכיו"ב)

תודה 🙂

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 3:30 pm

מבחינתי אין הבדל גדול ואני משתמשת גם במשטח באופן קבוע בתנור אחד וגם בתבנית הפוכה בתנור השני ושניהם יוצאים פגז.
את הגדורים היכ טוב לעטוף בניילון נצמד ממש ממש טוב, ולהכניס לשקית ניילון של הסופר:)

Reply
רינת יוני 14, 2020 at 7:33 pm

יצא וואו!
איזה מתכון מושלם!
תודה ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

aviv dahan יוני 13, 2020 at 6:22 pm

האמת רונית את לא ראויה לתגובה..
קרן את מושלמת בדרך ובמתכונים שאת מעבירה ומצלמת.הבצק לפיצה ברגע זה תופח.
תודה.

Reply
יפעת יולי 15, 2020 at 7:26 am

בוקר טוב קרן יקרה. אני חושבת שהתגובה הראשונה של רונית, רק עשתה טוב..
למה? כי התגובה שלה הזכירה לי שמאחורי הבלוג הנהדר הזה נמצאת אישה, רגישה, שמשקיעה את עצמה בבלוג הזה, וזה גרם לי להגיב. הרבה פעמים הכנתי מתכונים שלך ולא הטרחתי את עצמי להגיב..
אז בזכות התגובה הלא נעימה של רונית יצאתי מהקונכיה שלי.. 🙂
המתכון מעולה. בכל פעם שאני מכינה אותו, בני הבית מעולפים. אומרים שזו הפיצה הכי טעימה אבר.
תודה על המתכון הזה ועל האחרים. אחלה בלוג!!

Reply
קרן אגם יולי 15, 2020 at 8:47 am

תודה יפעת אכן תגובה מחממת את הלב
שמחה שכתבת לי.תודה

Reply
טל יוני 13, 2020 at 11:31 pm

היי ,
האמת לא הכנתי את הפיצה ,וזה כם המתכון הראשון שלך שאני רואה, אני בעצמי בעלת תואר שף קונדיטור ורואים על המתכון שלך שהוא מעולה ומדוייק גם בלי להכין .
מה שאהבתי יותר מהמתכון-
זה את היחס ,
כל תגובה זוכה למענה נעים וזריז,
עם המלצה ,יחס ומילה טובה.
מלבד שאת בשלנית טובה
את אדם טוב וזה לדעתי מעל הכל ,
כל הכבוד לך !!

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 7:45 am

תודה על המילים. היפות

Reply
גלית יוני 14, 2020 at 10:19 pm

קרן, מצטרפת למילים החמות!
כל מתכון שלך מעלף! כל מה שניסיתי עד היום יצא מושלם ברמות שאני רק מחכה כל פעם למתכון חדש שלך שיהיה לי מה לנסות.
תמשיכי להפתיע ולהיות מי שאת!
תודה על הכל

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 10:51 pm

מרגשת גלית תודה רבה

Reply
נועה יוני 19, 2020 at 5:05 pm

הכנתי בצק שתפח אבל רוצה אותו למחר לחלק לכדורים ואז מה? לעטוף הניילון נצמד ?

Reply
קרן אגם יוני 19, 2020 at 5:11 pm

להניח על מגש מכוסה טוב ולמקרר

Reply
נופר יולי 30, 2020 at 9:19 am

היי קרן
אפשר כמויות לקילו קמח?

Reply
בתאל חולב יוני 14, 2020 at 12:52 am

וואו הפיצה הייתה מושלמת!!!! בתור אחת שלא נגעה בבצקים עד לפני חודשיים ואפילו פחדה מהם, אני קוראת כל פרט קטן במתכון ומאוד נעזרת בסרטונים באינסטגרם! המטרה היתה להכין 2 פיצות ואת השאר להקפיא… הביקוש היה כלכך גדול שכל ה 4 חוסלו.
מתכון מושלם וההסברים מאוד עוזרים! תודה!!

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 7:44 am

זה בדיוק מה שקרה לי! תודה

Reply
Irit Levinas יוני 14, 2020 at 10:19 am

היי קרן,
אני בדרך כלל לא מגיבה אבל לאור ההערה הלא יפה למעלה אני חייבת: המתכונים שלך מעולים! כל מתכון שאני מכינה מצליח. את כותבת מקסים, מדויק ובגובה העיניים. תודה רבה על השיתוף והאהבה שאת נותנת לקוראים. אל תפסיקי! עירית
נ.ב.
עוד לא הכנתי את הפיצה אבל ברור שמתארגנת על זה…

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 2:19 pm

זה תמיד משמח תגובות כאלו תודה!

Reply
שרון יוני 14, 2020 at 2:21 pm

נראה מושלםםם עושה לי ריר בפה באמצע יום עבודה
מכינה אותו היום בערב.
קרן את מדהימה וכל מתכון שלך שווה זהב

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 2:50 pm

שרון תודה! את תהני ממנה ממש

Reply
שיר יולי 20, 2020 at 8:32 am

מה חדש שעוד מתכון שלך יצא ססווופר מוצלח?
אין כמוך!

Reply
קרן אגם יולי 25, 2020 at 5:16 pm

תודהההה

Reply
Ortal יוני 14, 2020 at 3:13 pm

מתכון מהמם, פיצה מקצועית וטעימה, ממש כמו בחו"ל, תודה קרן על עוד מתכון מוצלל וטעים❤

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 3:20 pm

תודה אורטל

Reply
מירי יוני 14, 2020 at 3:15 pm

יוווו את מדהימה! תתעלמי מנשמות טובות.
תמשחכח בעשייה מבורכת!

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 3:20 pm

תודה מהממת

Reply
אפרת הרף אלמכיאס יוני 14, 2020 at 3:54 pm

קרן יקרה, המתכון נראה נפלא, אני ממליצה קבוע על הבלוג-אתר- מיילים שלך, וגם הטחנות הגדולות הרוויחו ממני בזכותך. אני רק שאלה- אם רוצים פיצות קטנות, אפילו יותר מאישיות- כאלו שאפשר לקחת בנוחיות ביד ולאכול, איך את ממליצה להכין? כלומר, יש שינוי ממה שכתבת מלבד זה שאצטרך מראש לחתוך לריבועים/ עיגולים?
ותהיי בריאה. את כותבת יפה ועונה יפה. יש אנשים שצריך המון סבלנות בשבילם…

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 4:01 pm

תודה אפרת מהממת אני אוהבת שאת פה
לפיצות ממש קטנות את צריכה לחלק את הבצק לכדורים ממש קטנים, לא פחות משמונה כדורים

Reply
אילנה יוני 14, 2020 at 4:48 pm

היי קרן, קודם כל ממש כייף לי להכין את המתכונים שלך. הכנתי את הפיצה ביום.שישי יצא עם ריח מהמם השחימה יפה, אבל שבאנו לחתוך אותה כל המילוי נזל.
את יודע אולי למה?
אולי רוטב נוזלי מידי?
תודה רבה

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 7:10 pm

מניחה שיותר מדי רוטב או גבינה ביחס לבצק, להבא להפחית מעט

Reply
מירב יוני 14, 2020 at 7:36 pm

מהממת, מאירה ומוארת
אוהבת כל כך את המתכונים שלך, את אלופה ❤️

Reply
קרן אגם יוני 14, 2020 at 8:44 pm

תודה מירב!

Reply
Maya Har Noy יוני 15, 2020 at 7:32 am

ובדיוק רציתי לכתוב לך שאין מתכון לפיצה. יצא פצצה!!!! הבצק הכי טעים שהכנתי עד עכשיו. לקקנו את האצבעות פה בבית. אין עליך אהובה ❤️❤️

Reply
קרן אגם יוני 15, 2020 at 8:09 am

מאיוש אהובתי תודה

Reply
אביטל יוני 15, 2020 at 12:30 pm

קרן אהובה ,כמעט כל יום אני במתכון אחר שלך ,כיף גדול.אם אני רוצה להכין את הבצק בבוקר ואת הפיצה בערב ,באיזה של להכניס למקרר ?את הכדורים לפני התפחתם או את בצק בשלמותו לפני התפחתו?

Reply
קרן אגם יוני 15, 2020 at 1:55 pm

הי, את יכולה להכניס כדורי בצק למקרר אחרי התפחה ראשונה בחוץ, או להתפיח במקרר יותר שעות התפחה ראשונה ואחכ לחלק לכדורים להתפחה שניה קצרה
בהצלחה

Reply
גידי קנשטי יוני 15, 2020 at 12:44 pm

רונית , אולי תעופי מפה? אם יש לך מתכונים משלך למה את טורחת להיכנס לבלוג של קרן?
או כמו שמישהו אמר פעם: ת ת ק ד מ י
קרן אוהבים אותך!

Reply
אורית יוני 15, 2020 at 1:36 pm

קרן יקרה, אני בדרך כלל לא מגיבה,
אך זה הזמן לומר לך תודה על ההשקעה במתכונים וההסברים המפורטים שאת מעלה.

Reply
קרן אגם יוני 15, 2020 at 1:54 pm

תודה רבה אורית

Reply
רונית ודנה יוני 15, 2020 at 8:16 pm

היי קרן, הכנתי עם הבת שלי אתמול ויצא מושלם ! תודה על מתכון הכי מעולה שיש לפיצה!

Reply
קרן אגם יוני 16, 2020 at 9:20 am

איך אני שמחה רונית תודה

Reply
ארכאן יוני 16, 2020 at 6:53 am

קרן היקרה את אלופה בכל.. בשלנית על..מנומסת..מכובדת כי את עונה בכיף ובכבוד וברוגע לכולם.. הכנתי הפיצה ויצאה מהממת וטעימה מאד רק הוספתי זיתים ותירס ..תודה על כל מה שאת עושה למענינו.. שתהיה בריאה

Reply
קרן אגם יוני 16, 2020 at 9:19 am

אלופה! תודה שחזרת לספר

Reply
מיכל יוני 16, 2020 at 7:18 am

בוקר טוב
את הפיצה את מעבירה עם הנייר אפייה על המגש החם ההפוך בתנור?

Reply
קרן אגם יוני 16, 2020 at 9:19 am

בדיוק

Reply
קורין יוני 16, 2020 at 3:12 pm

ממש לא מזמן הכנתי פיצה ביתית (מתכון אחר) ומשום מה הרוטב מרטיב מאוד את הבצק כך שאחרי האפייה מרכז הפיצה לא מתייצב ובחיתוך נוצר מרכז מאוד נוזלי גם של הגבינה וגם של הרוטב. אני ממש הקפדתי לשים רוטב במידתיות אבל זה לא עזר.
איפה אני טועה? אצלך זה נראה מאוד יציב גם בחיתוך

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 9:12 am

את צריכה להפחית בכמות הרוטב והגבינה אולי?
אני לא יודעת באיזה רוטב השתמשת אולי הוא גם נוזלי מדי

Reply
יעלה יוני 16, 2020 at 8:09 pm

קרן יקרה ואהובה!
אין בעולם על המתכונים שלך!
מפורטים, טעימיםםםם ואפשריים גם לכאלו שבלי רקע באפיה!
מאושרת שיש לנו אותך! תודההה

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 9:11 am

תודה יעלה! כייף שיש לי אתכם

Reply
יפעת עפיה יוני 17, 2020 at 11:07 am

אני נהנת מאוד להכין את המתכונים שלך , ההסברים שלך הופכים את המתכונים לקלים וברורים מאוד
תודה רבה לך שאת משתפת אותנו בהם
את מתנה !

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 12:51 pm

תודה לך!

Reply
SIGAL COHEN יוני 17, 2020 at 3:37 pm

קרן,
האם במיקסר השתמשת בוו לישה או בגיטרה? לא ציינת.
תודה סיגל

Reply
קרן אגם יוני 17, 2020 at 9:44 pm

לישת בצק שמרים נעשית אך ורק בוו הלישה

Reply
עפרי יוני 18, 2020 at 5:49 pm

היי קרן, האם אפשר להקפיא חלק מהבצק? ואם כן באיזה שלב? תודה!

Reply
קרן אגם יוני 18, 2020 at 5:52 pm

כתבתי בפוסט
אפשר להקפיא כדורי בצק לפני התפחה שניה
אי את כל הבצק אחרי התפחה ראשונה

Reply
ריקי יוני 18, 2020 at 9:04 pm

וואו.. בצק אליפות. אחרי כמה וכמה מתכונים שניסיתי סופסוף מצאתי את האחד והיחיד.

Reply
קרן אגם יוני 19, 2020 at 8:00 am

זה ממש משמח המון תודה ריקי

Reply
שירן יוני 21, 2020 at 1:19 pm

חיפשתי כל כך הרבה מתכוני פיצה ביתית, פיצה שתצא איכותית וללא צורך להתפחה 24 שעות. כשראיתי את המתכון וקראתי אמרתי שאני חייבת לנסות!
אני יושבת בספה אחרי שסיימנו לאכול את אחרון המשולשים, או הצורה שיצאה מהחיתוך של הפיצה, ואני חייבת לומר שהיא כל כך טעימה! פריכה. כל בני המשפחה מסכימים. נכניס למתכונים המשפחתיים.

Reply
קרן אגם יוני 21, 2020 at 1:50 pm

הכי כייף לי לשמוע שירן יקרה תודה

Reply
מאי יוני 21, 2020 at 6:26 pm

היי קרן
אם אני משתמשת בקמח שמרים לפיצה
בכל זאת להוסיף אותו למיקסר רק אחרי שהוספתי את הנוזלים?

תודה

Reply
מאי יוני 21, 2020 at 7:13 pm

היי קרן
אם אני משתמשת בקמח שמרים, את ממליצה בכל זאת להכניס אותו רק בסוף למיקסר?

Reply
קרן אגם יוני 21, 2020 at 10:28 pm

כן

Reply
אנה יוני 25, 2020 at 8:38 am

הי קרן, פיצה טעימה מאוד. רק הבצק (אחרי האפייה) לא יצא לי ״שחור״ כמו שאצלך בתמונה, אלא בהיר והגבינה כבר התחילה להישרף, אז לא יכולתי להחזיק עוד יותר זמן? מה עשיתי לא נכון?
ועוד שאלה.
אני רוצה להכין את הבצק יום לפני אן בבוקר. כדי שכשאני צריכה רק להוציא את הבצק ולהכין פיצה ולהגיש.
מה התנאים לשמירת הבצק? אפשר לילה לפני לעשות אותו? כמה זמן אפשר להחזיק אותו שהיא לא יתקלקל? האם להקפיא?
תודה רבה

Reply
קרן אגם יוני 25, 2020 at 10:34 am

או שהתנור לא היה חם או שלא הנחת את הפיצה על תבנית לוהטת בתנור, ואולי זה סוג הקמח? באיזה השתמשת?
אפשר לשמור את בצק הפיצה עד 48 שעות במקרר

Reply
אנה יוני 25, 2020 at 10:56 am

התנור היה על חם שרשמת אפילו אחר כך עשיתי 270. כן שמתי על התבנית הלוהטת 🙂 השתמשתי בקמח פיצה פוקצ׳ה מנופה – טחנות ישראליות.
האם לשמור את הבצק לאחר התפילה הראשונה או להכניס אותו ישר למקרר ואז להוציא מתי שאני צריכה? תודה רבה לך על התשובה ועל המתכון הנפלא!

Reply
קרן אגם יוני 25, 2020 at 4:11 pm

נשמע שהכל עשית כמו שצריך אז אני לא יודעת למה היא נשארה לבנה, נסי להשתמש בגריל להבא

Reply
אנה יוני 26, 2020 at 3:59 pm

הי קרן. הפעם עשיתי את הפיצה לאחר תפיחה של לילה במקרר – ויצא מושלם!!! המתכון שלך מדהים. ועשיתי על טורבו הפעם, כמו שאמרת, אז היא יצאה שחומה, אבל בתחתית בהירה אבל לא נורא, הפיצה נהדרת!! רושמת את המתכון אצלי במחברת. ושוב תודה

Reply
מיה יוני 27, 2020 at 11:52 am

ואו קרן!
באמת אין לי מילים
ניסיתי את המתכון אחרי שנים של מתכון אחר
ויצא פשוט וואווווו!!!!!
אין כמוך! אלופה!!

Reply
קרן אגם יוני 27, 2020 at 3:05 pm

איזה כייף לי תודה

Reply
Gitit Moyal יוני 28, 2020 at 1:44 pm

פיצה נהדרת! מאוד טעימה!! הבצק הכי טעים שעשיתי לפיצה עד היום!
זאת פעם שלישית שאני עושה , בדיוק לפי מה שכתבת ולא תופח לי כמו שצפוי..(ועדיין יוצא טעים!) רעיון למה?

Reply
קרן אגם יוני 29, 2020 at 11:12 am

תחליפי שמרים:-)

Reply
איילתהשחר יוני 29, 2020 at 12:06 am

קרן יקרה ,
אז רק לומר שאני ממש אוהבת את המתכונים ועוד יותר את מה שיוצא לנו מהם !
כל כך פשוט , מדוייק וטעים . את קרן אור שלנו ! כיף לקרוא אותך ועוד יותר – לראות באינסטוש עם ההסברים הקולעים שלך .
Please continue so …
ולגופה של פיצה – היא יצאה פשוט מעולההההההה יאמי יאמי יאמי .
תודה מוכשרת ✨✨✨✨

Reply
קרן אגם יוני 29, 2020 at 11:08 am

את מהממת איילת תודה

Reply
אלה יוני 30, 2020 at 12:14 am

לפחות פעם בשבוע מכינה משהו לפי אחד המתכונים שלך ותמיד יוצא מושלם!
תודה על השיתוף! נהנית מאוד מהעמוד שלך באינסטגרם, את מדהימה 🙂

Reply
קרן אגם יוני 30, 2020 at 7:13 am

תודה אלה

Reply
ספיר טויזר יולי 1, 2020 at 3:24 pm

היי
האם אפשר להכין את הבצק מראש ולשים במקרר? למשך כמה שעות? ומתי להוציא אותו לפני ההכנה?

Reply
קרן אגם יולי 1, 2020 at 4:31 pm

אין בעיה להכין מראש גם 24 שעות

Reply
נעה יולי 23, 2020 at 2:48 am

מתכון נפלא. ההסברים ממש נחוצים. רמת הפירוט עוזרת מאוד. פעם ראשונה שהכנתי ויצא פשוט אגדה. תודה על ההשקעה!

Reply
קרן אגם יולי 23, 2020 at 6:23 am

איזה כייף לקבל פידבק כזה תודה

Reply
מירב יולי 1, 2020 at 8:36 pm

קרן את קוסמת. כל הבצקים בהתפחה קצרה שהכנתי עד היום לא השתוו בכלל לבצק שעבר התפחה ארוכה. הבצק שלך ממש מעולה, לא נופל מבצק שתפח יום שלם. אין עוד צורך בהפקה בשביל להכין פיצה, פשוט וטעים.
לא יודעת איך את עושה את זה אבל תודה שאת קיימת 🙂

Reply
קרן אגם יולי 1, 2020 at 10:54 pm

את אהובה שזה משהו משהו
תודה מירב

Reply
ריקי יולי 1, 2020 at 9:13 pm

וואוו יצא טעים ברמות!!!
הילדים טרפו

Reply
קרן אגם יולי 1, 2020 at 10:54 pm

איזה כייף להם ריקי תודה

Reply
חן יולי 3, 2020 at 1:52 pm

כבר הרבה זמן חיפשנו מתכון לבצק פיצה שנאמץ לתמיד, וסוף סוף פירסמת את שלך!
מראש ידעתי שאני יכולה לסמוך עליך ולנסות להכין בשישי בבוקר על סמך כל המתכונים הקודמים שלך שאפיתי בהצלחה,
ואכן יצאה פיצה מצויינת!
2 גוזלות שחזרו מהגן חיסלו הכל ועכשיו מתפנקות בשנ"צ 🙂
תודה!

Reply
קרן אגם יולי 3, 2020 at 2:49 pm

תודה!

Reply
סיגל יולי 3, 2020 at 6:53 pm

הי קרן, מתכון מעולה, תודה! כמו כל המתכונים שלך : ) בול בפוני. שאלה, אפשר להכין באותו האופן קלצונות?

Reply
קרן אגם יולי 3, 2020 at 8:03 pm

תודה סיגל
כן אין בעיה להכין קלצונה

Reply
הדר יולי 4, 2020 at 9:44 pm

קרן יקרה,
המתכונים שלך פשוט מנצחים. הכנתי בסופ"ש את הפיצה הזו והיא יצאה מדהים.
בנוסף הכנתי את הפאי לימון והוא פשוט נטרף פה.
תודה רבה על מתכונים מעולים ופשוטים להכנה.

Reply
קרן אגם יולי 5, 2020 at 12:55 pm

שימחת ממש הדר תודה

Reply
יערה ברום יולי 5, 2020 at 3:48 pm

קרן את אלופת עולם. מפיצה את שמך למרחוק. תודה על כל המתכונים שלך! כדורי הבצק לפיצה בהתפחה!
בטחה שאת לא מתייחסת לתגובות לא ראויות להתייחסות….

Reply
קרן אגם יולי 5, 2020 at 5:10 pm

שאופה על התגובות שלך יערה, את אלופה תודה

Reply
יערה ברום יולי 6, 2020 at 7:19 am

אגב באופן לא מפתיע הפיצה יצאה פצצה

Reply
קרן אגם יולי 6, 2020 at 7:28 am

תודה !

Reply
נטע יולי 9, 2020 at 2:00 pm

הכנתי כבר פעמיים ויצא מושלם! הפעם רוצה להכין 6 פיצות, האם ניתן להכפיל את כל הכמויות ב-1.5? תודה!

Reply
קרן אגם יולי 9, 2020 at 2:33 pm

ברור שאפשר

Reply
מיכל יולי 10, 2020 at 10:30 pm

הכנתי לפני שבוע ויצא מעולה.
היום הכנתי שוב והבצק אחרי המיקסר היה נראה מעולה אבל אחרי ההתפחה הוא תפח ממש, עד קצה הקערה אבל היה נוזלי ודביק נורא. לא יכולתי לעשות איתו כלום. הוספתי קמח , די הרבה, ושמתי אותו לנוח והוא המשיך לתפוח.
בסיף הצלחתי להכין ממנו פיצות אבל יצא ממש קשה באפייה.
מה עשיתי לא טוב?

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 7:20 am

לדעתי טעית בכמות השמרים או של בצק היה חם מדי בהתפחה

Reply
מילקי יולי 11, 2020 at 8:45 pm

איזה בצק מושלם !!!!!! אני מאוהבת
בא לי לגור בתוכו ולעשות לו כדורים קטנים של 250 גר

Reply
קרן אגם יולי 11, 2020 at 9:54 pm

בית מבצק פיצה זה גאוני!

Reply
קרן אורן יולי 17, 2020 at 10:32 pm

סוף סוף הכנתי את המתכון שלך אחרי תקופה שהוא שמור אצלי. עד עכשיו השתמשתי במתכון שמצאתי במאקו והיום החלטתי לנסות את שלך, ו-וואוווווו!!! הוא מדויק ברמות מטורפות!
הבצק קשיח מספיק מלמטה ככה שהוא מחזיק את הכל מצוין והוא פשוט טעים ברמות!!
אני קצת שדרגתי בזה שהוספתי לבצק זעתר ואני מוסיפה בתוך הקראסט אצבעות גבינה ומורחת את הבצק בשמן זית עם מלח שומשום וקצח וזה יוצא עוד יותר טעים בזכות המתכון שלך!
תודה!!!

Reply
קרן אגם יולי 18, 2020 at 6:30 am

תודה קרן שימחת אותי

Reply
מיכל יולי 24, 2020 at 1:22 pm

היי הכנתי את הפיצה יצא נפלא. הקפאתי חלק מהבצק. אחרי שמפשירים מרדדים ומשם ממשיכים ? תודה !

Reply
קרן אגם יולי 24, 2020 at 2:38 pm

בדיוק

רווית יולי 12, 2020 at 7:58 pm

היי קרן, קודם כל את מושלמת! אין על הסטורי שלך!
אפשר לעשות את הבצק בלי מיקסר? כלומר ללוש ביד?

Reply
קרן אגם יולי 12, 2020 at 8:25 pm

תודה רווית! בטח שאפשר ללוש ידנית 10 דק

Reply
רווית יולי 13, 2020 at 2:07 pm

ממש תודה על התשובה המהירה!

Reply
שירן יולי 13, 2020 at 12:50 pm

היי קרן
יש לי קמח שמרים לפיצות של אסם
פשוט להשתמש בו באותה כמות כמו במתכון ולא להוסיף שמרים?

Reply
קרן אגם יולי 13, 2020 at 2:47 pm

בדיוק

Reply
רוית יולי 26, 2020 at 4:39 pm

מתכון מעולה! נרשמה התעלפות משפחתית. תודה.

Reply
קרן אגם יולי 27, 2020 at 7:36 am

הכי משמח שיש תודה

Reply
נטע יולי 30, 2020 at 6:41 pm

היי קרן תודה על המתכון המעולה!!!!! את חושבת שיתאים גם כבצק לקלצונה? התנסית בחימום של המאפה לאחר כמה שעות ולא אכילה מידיית?

Reply
קרן אגם יולי 31, 2020 at 12:10 am

אין בעיה להכין קלצונה. אפשר לחמם את הפיצות לאחר מספר שעות אבל נורא חשוב שהם לא יעמדו באורח אלא לכסות היטב שלא יתייבשו

Reply
אדוה אוגוסט 2, 2020 at 2:08 am

היי, תמיד פונה לבלוג שלך למתכוני שמרים כי תמיד יוצא הכי מוצלח! יש אפשרות להכין חצי כמות? (מה שגרם לי לשאול ולא פשוט ללכת על זה זאת כמות השמרים שתהיה מאוד קטנה ולא ידעתי אם יספיק והאם זה יתערבל טוב במיקסר:)

Reply
קרן אגם אוגוסט 2, 2020 at 6:36 am

זו לא כמות גדולה בכלל של בצק
אני מציעה במקום להסתבך להכין את כולה ולהקפיא חצי אחרי התפחה ראשונה

Reply
קורל אוגוסט 20, 2020 at 6:01 pm

זה מתכון מוושלם! הכנתי עשרות פיצות בבית ומדיי פעם ניסיתי מתכונים חדשים- אבל הבצק הזה פשוט מושלם. את הכדורים שנשארים לי אני מקפיאה לאחר ההתפחה ובכל פעם מוציאה אחד ומתפנקת על פיצה מדהימה! תודה קרן ♥️

Reply
קרן אגם אוגוסט 20, 2020 at 10:35 pm

זה הכי משמח שיש תודה!

Reply
ענת אוגוסט 28, 2020 at 1:00 pm

הי קרן,
תודה על המתכונים. התעלפתי מהלחם כוסמין שלך, ממליצה עליו לכולם.
לגבי הפיצה, האם 600 גרם קמח=3 וחצי כוסות? לא 4 וחצי..?

Reply
קרן אגם אוגוסט 28, 2020 at 4:05 pm

זה ארבע וקצת את צודקת

Reply
ענבר ספטמבר 3, 2020 at 4:17 pm

הכנתי את המתכון בפעם השלישית כבר.. אבל הפעם הזו יצאה הטובה מביניהן… בצק מעולה!!
שינויים שעשיתי:
שילבתי בערך 100-150 גר של קמח מלא (והפעם השתמשתי בקמח לבן ולא בקמח פיצה)
ואת הבצק חילקתי ל 6 כדורים – ככה שהפיצות יצאו דק דק וטעים טעים!
באחת הפיצות לא השתמשנו בגבינה לפני ההכנסה לתנור – רווה עגבניות ותוספות ואז שיצאה הפיצה – חתכנו עליה גבינת בורטה.
קרן – תודה על מתכונים אליפות! ❤️

Reply
קרן אגם ספטמבר 3, 2020 at 9:41 pm

תודה על השיתוף ענבר

Reply
Shany ספטמבר 4, 2020 at 8:38 pm

הכנתי לפי ההוראות (רק עם קמח לבן בשילוב קמח לחם מלא) יצא מושלם! תודה

Reply
שרה ספטמבר 8, 2020 at 3:15 pm

קרן,
אני לא מהמגעבות בד"כ, אבל יצא פשוט מ-ו-ש-ל-ם!!!!
והשתמשתי בקמח לבן רגיל!!

עשית לנו את השנה!
שנה טובה!
שרה.

Reply
קרן אגם ספטמבר 9, 2020 at 2:55 pm

את מהממת שכתבת לי שרה תודה

Reply
כרמלה ספטמבר 11, 2020 at 9:13 am

בוקר טוב קרן
הקפאתי את הכדורים והתפשרתי השאלה היא אם אפשר לסדר את הבצק מראש על מגש האפיה להחזיר למקרר ולהוציא ולאפות אחרי מספר שעות

תודה רבה

Reply
קרן אגם ספטמבר 11, 2020 at 9:38 am

אחרי שכל התוספות כבר עליו? לא אפשרי

Reply
תמי ספטמבר 15, 2020 at 6:51 pm

יצא מעולה!
מודה שאני אוהבת להכנס למתכון הזה בשביל התגובה הראשונה הקורעת

Reply
קרן אגם ספטמבר 15, 2020 at 10:10 pm

חחח לגמרי קורעת

Reply

Leave a Comment