img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

פיצה ביתית עבה

נובמבר 19, 2020 | 99 תגובות

img

99 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2020 בשעה 16:53

היי קרן שמרים- ניתן להמיר בטריים? ואם כן- מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2020 at 6:16 pm

50 גר שמרים טריים

השב
User Avatar
אוראל דנן
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2020 בשעה 17:16

היי קרן, אפשר להכין אותה פשוט דקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2020 at 6:15 pm

יש בבלוג מתכון לפיצה שוווה ולא ככ עבה עדיף לחפש שם

השב
User Avatar
רנית גוטסמן
נובמבר 20, 2020 at 8:42 am

הי אפשר להקפיא את הבצק? איך משתמשים בבצק לאחר ההקפאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 9:11 am

אין בעיה להקפיא עטוף היטב בניילון ואחרי התפחה ראשונה כמובן להפשיר לילה או כמה שעות במקרר ולהמשיך כרגיל

השב
User Avatar
מעין
נובמבר 22, 2020 at 4:16 pm

התמונות ממש מגרות, נראה מעולה! מה זה ממרח mutti??

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2020 בשעה 18:18

פשוט לפתוח אותה עבה או שהיא מתנפחת באפייה?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2020 בשעה 21:58

כשאת כותבת קמח פיצה הכוונה לקמח פיצה של אסם? אין בזה כבר שמרים?

השב
User Avatar
גל
נובמבר 23, 2020 at 7:42 pm

זה קמח פיצה עם שמרים ? או קמח רגיל כמו שמוכרים קמח לחם ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:45 pm

קמח לחם ללא שמרים, את השמרים מוסיפים בנפרד, אבל אפשר לקנות קמח פיצה עם שמרים ולהשתמש בו

השב
User Avatar
אליהו
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 03:18

נראה מדהים!! גם אני חובב בצקים ואוהב את הבצק שלי עם רוטב וגבינה ולא להיפך איך את מצליחה להגיע לתוצאה כזו מושלמת ולבועיות היפהפיות האלה על הבצק והשחמה כזו יפה ואחידה? וסתם כדרך אגב- תודה רבה על כל האנרגיות הטובות שאת מפזרת

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 6:09 am

הי אלי תודה!! אני מניחה שזה שילוב של התפחה ארוכה חום תנור גבוהה ואהבה לפיצה ❤️

השב
User Avatar
הילה
נובמבר 21, 2020 at 4:33 pm

קרן אוהבת ועוקבת באדיקות! מתכונים אשששש מוכשרת אחת! אין לי זמן להתפחה ארוכה ואוהבת בצק עבה אפשר להתפיח שעה?

השב
User Avatar
Adi
ספטמבר 30, 2021 at 4:55 pm

הגבינה נאפית לי הרבה יותר מהר מהבצק... האם את מפעילה על טורבו? ובאיזה גובה להניח את התבנית בתנור?

השב
User Avatar
שרה
ינואר 14, 2023 at 5:14 pm

כמה גרם זה בשמרים? :-)

השב
User Avatar
היי(:
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 10:25

היי קרן, פעם ראשונה שנכנסתי לאתר שלך וזה נראה פשוט מדהיםם! רציתי לשאול, אנחנו בבית משתמשים רק בקמח מלא 80%, האם אפשרי להכין את הפיצה מהקמח הזה? תודה רבה ושבת שלום ומבורכת

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 1:17 pm

אפשר כן אולי קצת יותר מים 2-3 כפות

השב
User Avatar
איילת
ינואר 22, 2024 at 4:29 pm

הי קרן, לכמה פיצות הכמות תספיק בתבניות של תנור סטנדרטי ?

השב
User Avatar
יוסי
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 12:13

שתי כפות שמרים בהתפחה איטית - זה לא הרבה מדי? אולי הכוונה לשתי כפיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 1:16 pm

זו התוצאה שהתקבלה כפי שאתה רואה בתמונה וככה העליתי את המתכון אז זה כנראה לא הרבה מדי

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 11:22

האם ניתן לקבל מתכון לפיצה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 4:38 pm

אין לי כזה סורי

השב
User Avatar
נעה
מאי 1, 2024 at 8:48 am

יש אפשרות לעשות עם קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:32 am

אפשר לשלב רבע מכמות הקמח במתכון לכוסמין מלא ולהוסיף קצת מים, אם רוצים יותר קמח מלא יש להוסיף נוזלים בהתאם כדי שהבצק לא ייצא קשה ויבש

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 19:54

היי קרן, נראה מעולה ! רציתי לשאול מה זה ממרח mutti. אני מכירה את המוצרים שלהם אבל לא ידעתי שיש להם ממרח. איפה אפשר להשיג?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 8:58 pm

זה נקרא PASATA מגיע בבקבוק זכוכית ארוך

השב
User Avatar
מזל
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 15:25

היי קרן האם ניתן להכין את הבצק ולשמור במקרר 24 שעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2020 at 3:35 pm

כן

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 15:56

היי, אפשר להתשמש בקמח שמרים של אסם? ואם כן אז כזה שמתאים לפיצה או כזה שמתאים לחלות ומאפי שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2020 at 5:35 pm

זה שמתאים לפיצה מן הסתם מתאים פה יותר

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2020 בשעה 09:50

היי! אני יכולה לחלק את הבצק לרבע שזו תהיה פיצה אישית? ואיזה כייף שהעלית מתכון לפיצה עבה! היא האהובה עליי ואני הרבה זמן כבר מחפשת מתכון כזה באינטרנט ולא ממש מוצאת!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:42 pm

לדעתי עדיף להכין חצי ולהקפיא לא בטוחה איך יגיב הבצק בחלוקה שלו לרבע

השב
User Avatar
מיכל נוימן
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2020 בשעה 13:34

מה ההבדל בין קמח פיצה לקמח רגיל? אני יודעת שבקמח עוגה יש פחות גלוטן ובקמח חלה יותר מה יש בקמח פיצה?

השב
User Avatar
רננה נפש
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2020 בשעה 14:31

היי, אפשר להתפיח במשך שעתיים ולחכות שהוא יכפיל את הנפח במקום לחכות כל הלילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 9:10 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
Julia Volk
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2020 בשעה 20:09

אפשר להקפיא את שאריות הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2020 at 5:27 am

בטח. לעטוף טוב בניילון נצמד ולהכניס לפריזר

השב
User Avatar
דבדב
דצמבר 29, 2023 at 1:41 pm

יצאה פיצה עבה וטעימה מאוד. מתכון מדהים, באמת בצק הפיצה הכי טוב שעשיתי עד היום, תודה רבה! (לטעמי היה מאוד מלוח, אז לרגישים למלח פה - ממליצה להוריד את הכמות לפחות בחצי) תודה קרן!!

השב
User Avatar
Abigail Ezry
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2020 בשעה 13:42

היי, את מהממת!!! המתכון המיליון שלך שאני הולכת להכין. שאלת ocd קצת.. לאיזה קוטר עיגולים בערך לפתוח את הבצק? (שלא יצא עבה/דק מדי לאחר התפיחה)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2020 at 8:30 pm

שאלה טובה אבל לא ממש מדדתי אצלי היא יצאה ממש עבה ועפו על זה

השב
User Avatar
אביחי גלדצהלר
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2020 בשעה 15:37

זה בסדר להתפיח 5 שעות במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2020 at 8:29 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שקמה
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2020 בשעה 13:13

היי קרן, אני ממש בדרך להכין את הפיצה. אבל לצערי אין לי קמח פיצה יש לי קמח לבן רגיל מנופה פשוט. האם יעבוד ויראה כזה מושלם?!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2020 at 4:16 pm

קמח לבן גם אחלה

השב
User Avatar
אפרת בת 14
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 11:18

היי, הכנתי לפני איזה חודש וחצי את הפיצה שלך, יצא פגז. אבל הקפאתי 2 עיגולים, כשאני מפשירה אני צריכה אחרי זה להתפיח עוד פעם את הבצק? מה אני אמורה לעשות איתו בדיוק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:42 pm

בזמן ההפשרה הוא תופח מעט אין צורך

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2021 בשעה 19:16

היי קרן, המתכון נראה מעולה!!! הגנתי את הבצק (הוא היה במקרר מהבוקר) , ויש לי 2 שאלות: 1. כשיצאתי את הבצק מהמשרד היא היה ממש תפוח, גלש מהדירה, זה אמור להיות ככה? 2. יש לך אולי רעיון מה אני יכולה לשים ברוטב עגבניות במקום המולטי? תודה רבה!!

השב
User Avatar
מיתר
מאי 3, 2022 at 8:34 am

היי האם אפשר להכין מהבצק הזה קערה ?? כמו קערה קריספית כזאת לסלט ? תודה

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2021 בשעה 19:21

וואו אני רואה שהיה לי תיקון אוטומטי מזעזע... הכנתי את הבצק (הוא היה במקרר מהבוקר), ויש לי 2 שאלות: 1.כשהוצאתי את הבצק מהמקרר הוא היה ממש נפוח, גלש מהקערה, זה אמור להיות ככה? 2.יש לך אולי רעיון מה אני יכולה לשים ברוטב עגבניות במקום המולטי? ושוב תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 7:37 pm

יש מצב שגולש לפעמים לא נורא שה לא אומר שהוא לא טוב תוציאי אויר ותחזירי לגודל מקורי. אפשר לבדל רסק עגבניות עם שמן זית שום אורגנו וקצת סוכר ולהכין רוטב לבד

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 14:08

היי, תודה על המתכונים. הכנתי ויצא מושלם. שאלה: האם לאפות בטורבו או בצורת אפייה אחרת ? תודה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2021 בשעה 17:02

אפשר עם פחות סוכר? אנחנו לא אוהבים אוכל מתוק, אפשר רק 2 כפות סוכר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 9:28 pm

לא ממליצה להוריד לפחות מ 1/4 כוס

השב
User Avatar
רות
נובמבר 1, 2022 at 5:30 pm

היי קרן, מעולפת על המתכונים שלך ונהנית ממש. תודה על זה. רציתי לדעת האם אפשר להכין את הפיצה מקמח כוסמין?

השב
User Avatar
noga levy
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2021 בשעה 20:37

היי קרן, אפשר להכין ללא התפחה בכלל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2021 at 8:46 am

כן אפשר וכתבתי

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 12:35

היי קרן המתכון הכי טוב שיצא לי להכין!! יש לי הפעם קמח שמרים לפיצה של אסם. האם צריך להוסיף עוד שמרים לבלילה, או להוסיף רק את שאר המרכיבים חוץ משמרים? והאם עדיין אפשר להתפיח ללילה לתוצאה טובה יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:34 pm

אפשר לילה במקרר ולא להוסיף שמרים

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יוני 6, 2021 בשעה 16:39

היי התפחה של שעה תספיק?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2021 at 1:18 pm

כן

השב
User Avatar
שירן
ינואר 19, 2023 at 5:54 pm

זה קמח 00?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2023 at 5:32 pm

כן

השב
User Avatar
אופק
starstarstarstarstar
יוני 7, 2021 בשעה 15:14

אהלן, אשמח לדעת אם אפשר להשאיר את הבצק במקרר יומיים או עדיף להקפיא:)

השב
User Avatar
מעיין ארגואטי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2021 בשעה 16:53

אפשר להדתמש בחלק מהבצק להכנת פוקאצות? הכוונה לפואקצה אוורירית ושמנמנה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 6:56 am

כן בטח, אני אוהבת בפוקאצות התפחה יותר ארוכה

השב
User Avatar
דני
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2021 בשעה 15:05

אפשר במקום להתפיח לילה במקרר להתפיח שעה בתנור על 50 מעלות. ככה אנחנו עושים בחלות ועוד.. או שעדיף לילה במקרר? אני רוצה בצק מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:36 am

לא חייבים לילה במקרר

השב
User Avatar
לי נח
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2021 בשעה 10:34

זאת הפיצה הכי טובה שהכנתי עד כה!!!! אני צריכה להכין מראש למסיבת יום הולדת. איך הכי נכון? להקפיא אותה מוכנה מיד כשהיא חמה? או להקפיא רק את הבצק כשהוא אפוי? או להקפיא את הבצק לא אפוי? מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2021 at 4:58 pm

להקפיא רק בצק אפוי

השב
User Avatar
לי נח
נובמבר 10, 2021 at 3:39 pm

וכמה זמן אם כך לאפות את הצק? ולאפות כמו שאמרת על התבנית ההפוכה?

השב
User Avatar
איילת
ינואר 22, 2024 at 4:39 pm

קרן, לכמה פיצות בתבניות של תנור סטנדרטי הכמות תספיק ?

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יוני 14, 2022 בשעה 14:57

אפשר לתת לבצק גם יומיים במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2022 at 9:55 am

אם רוצים שהבצק יהיה ככ הרבה זמן במקרר יש להוריד משמעותית את כמות השמרים לכפית

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2022 בשעה 17:30

היי קרן, מעולפת על המתכונים שלך ונהנית ממש. תודה על זה. רציתי לדעת האם אפשר להכין את הפיצה מקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2022 at 6:31 pm

הי , אפשר אבל רצוי לשלב עם קמח לחם או פיצה

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2023 בשעה 10:30

היי קרן, אני מחפשת להכין פיצות גדולות ולחתוך לריבועים לא גדולים (בשביל יומולדת כיתתי). איזה ממתכוני הפיצה שלך היית ממליצה למטרה זו? אני צריכה בערך 120 חתיכות, כמה פיצות כדאי להכין ובאיזה גודל (כלומר כמה קילו קמח)?

השב
User Avatar
מיטל
אפריל 13, 2023 at 1:20 am

1/2 כוס סוכר ? ממש הגזמה, אני שמה 2 כפות, זו פיצה, לא עוגה...

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 9:32 am

יש מלא סוגי פיצות שום דבר לא מוגזם זה עניין של טעם והעדפה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
מאי 26, 2023 בשעה 21:14

מתכון מושלם!!! תודה לך

השב
User Avatar
קמילה
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2024 בשעה 12:02

הי קרןף אם אני רוצה להכין את הםיצה כמה ימים לפני ההגשה, האם כדי לאפות ולהקפיא או להקפיא ללא אפיה או אפייה חלקית לפני אפיה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2024 at 6:03 am

אפשר להכין להקפיא ולחמם

השב
User Avatar
יעל מלאך
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2024 בשעה 15:58

היי קרן נהדרת, האם אפשר להכניס את הבצק הזה לאפייה בטאבון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2024 at 7:27 pm

בטח

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2024 בשעה 19:54

יווו איזה מתכון מקסים✨ הכנתי מקודם ויצא ממש ממש טעים כולם אהבו ברוך ה' ,תודה רבה לך✨

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:09 am

תודה מלי

השב
User Avatar
שלומי
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 16:39

מה עושים אם אין שמרים? יש דרך אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 9:58 pm

לא

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2025 בשעה 18:39

וואוו!! הילדים וגם המבוגרים אהבו ממש גם אנחנו מאוהבי הפיצות העבות חבל שאי אפשר לצרף תמונה (או שאפשר ואני לא יודעת איך..) תודה רבה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2025 at 3:44 pm

תודה איילת

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img