img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

פיתות יוגורט על המחבת ללא התפחה עם שום וזעתר

מאי 31, 2018 | 82 תגובות

img

82 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
Galit
starstarstarstarstar
יוני 2, 2018 בשעה 10:52

נראה נפלא !! איזה יוגורט הכי מתאים ? בקר / עיזים / כבשים

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2018 at 1:52 pm

הכנתי פעם עם בקר ופעם עם כבשים ושניהם מצויינים:-)

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
יוני 2, 2018 בשעה 11:36

קרן, הפיתות יצאו מדהימות!! כמו כל אחד מהמתכונים שלך שאני מכינה. כל כך נהנית לקרוא אותך ונהנית מהצילומים המגרים ;) לירון. וגם.. מחכה ומקווה שיהיה עוד eat with שאוכל לבוא גם!!! שבת נעימה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2018 at 1:52 pm

תודה רבה לירון! יש כל הזמן סדנאות eatwith בואי!

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
יוני 2, 2018 בשעה 16:59

מהמם! סיר גריל לפיתות יכול להתאים כאן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2018 at 5:49 pm

בהחלט

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
יוני 2, 2018 בשעה 22:18

האם אפשר להקפיא את הפתות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2018 at 4:46 am

אפשר להקפיא כשהן עטופות היטב ולהפשיר . יש לחם לפני ההגשה

השב
User Avatar
אדוה
דצמבר 9, 2024 at 9:03 pm

עטופות במה?

השב
User Avatar
אורה
starstarstarstarstar
יוני 4, 2018 בשעה 08:57

בוקר טוב, המתכון מהמם, רק אם אפשר להחליף יוגורט במשהו אחר (יש אלרגיה ) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2018 at 11:36 am

אלרגיה למוצרי חלב בכלל?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יוני 4, 2018 בשעה 10:33

האם יוגורט טבעוני גם הולך ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2018 at 11:36 am

אין לי נסיון עם יוגורט טבעוני אבל שווה לנסות

השב
User Avatar
‬‎Batya
starstarstarstarstar
יוני 4, 2018 בשעה 14:09

ואו טעים ברמות על חלל הכנתי עם שום וזעתר טחון אכלנו עם לבנה שמן זית וזעתר פשוט מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2018 at 3:24 pm

איך אני שמחה לשמוע בתיה.

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
יוני 7, 2018 בשעה 21:28

הי יצא סוףףף מאוד טעים. חבל שאין מתכון ללאפות כאלו רכות לא חלבי. עפוצעל זה בבית עם טחינה קציצות ירק. המון תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2018 at 6:30 am

שמחתי לשמוע שאהבו, את יכולה לנסות להכין עם יוגורט על בסיס סויה, ייתכן ויצא מוצלח לא פחות ויהיה פרווה.

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
יוני 8, 2018 בשעה 07:08

בוקר טוב. תודה על התשובה. אוהבת את המתכונים וכומו שרשמו כבר זה 100% הצלחה.

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
יולי 11, 2018 בשעה 21:33

היי קרן, אני גרה בחו"ל ולצערי יש פה רק יוגורט ממותק (כזה שבמכסה שלו יש מנת גרנולה לערבוב...) אפשר להשתמש בו ולוותר על הסוכר או שזה יהיה יותר סוכר ממה שצריך? תודה! אביה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2018 at 11:42 am

איפה את גרה? מעניין:-) את יכולה להכין עם חלב באותה הכמות

השב
User Avatar
אביה
אוגוסט 3, 2018 at 1:24 am

מעדכנת שמצאתי יוגורט (!!) והכנתי ויצא נ-ה-ד-ר! תודה

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
יולי 12, 2018 בשעה 16:25

גרה בארגנטינה, והם אוהבים פה מתוק... קשה למצוא דברים טבעיים. תודה על התגובה המהירה, אנסה בקרוב מאוד :)

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2018 בשעה 14:20

קרן אם אני מכינה מהיום למחר איך כדאי לאחסן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2018 at 4:05 pm

תכסי היטב עם ניילון נצמד, לא במקרר, ממליצה לך לחמם מעט לפני אפילו וב במחבת או כמה דקות בתנור לוהט

השב
User Avatar
שקד
מרץ 22, 2022 at 4:49 pm

אפשר להחליף לקמח כוסמין?

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2018 בשעה 16:12

תודה קרן מתכונים נפלאים כתמיד

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2018 בשעה 13:29

הי, קרן הפיתות יצאו נהדרות והבעיה היחידה היתה שלא באמת ישבנו לשולחן יחד כי כל פיתה שיצאה מהמחבת נחטפה על ידי ילד או ילדה שלא יכלו לעמוד בפיתוי. יצא לך לאפות את הבצק הזה? חשבתי לשטח בתבנית בידיים משומנות ולפזר גבינות - מה אומרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2018 at 1:56 pm

זו הבעיה של כולנו עם הפיתות האלו! :-) את יכולה לאפות, תשטחי באמת את הכדור לפיתה ותאפי ב 180-190 מעלות 10-12 דק׳. בהצלחה וספרי איך יצאה הגרסה האפויה.

השב
User Avatar
ירין
נובמבר 17, 2022 at 3:07 pm

אפשר להכין את הבצק יום לפי ההכנה של הפיתות עצמן? אם כן איך לאחסן אותו?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:08 pm

כן בטח, אחרי לישה להכניס מיד למקרר

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2018 בשעה 20:02

היי קרן האם אפשר להמיר בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2018 at 8:22 pm

הייתי ממירה 50% בכוסמין

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2018 בשעה 17:13

היי קרן, האם אפשר להמיר גם חצי מכמות הקמח בקמח מלא? (האם קמח כוסמין וקמח מלא זהים מבחינת התוצאה 6 השימוש? )

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2018 at 5:36 pm

אפשר להמיר בקמח מלא או קמח כוסמין מלא, יש להם טעם מעט שונה אל צריכה לנסות ולראות מה יותר טעים לך:-)

השב
User Avatar
צביקה
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2019 בשעה 09:50

היי קרן, אם לא מתפיחים את הבצק מה התפקיד שממלאים השמרים היבשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2019 at 11:20 am

הי צביקה, ללא שמרים כלל לא יהיה לנו בצק לפיתות.

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2019 בשעה 19:29

התבקשתי להכין בצק לפיתות לכיתה של הבת.. קודם כל ניגשתי לבלוג האהוב שלך. האם יתאים? והאם לשים את השמרים היבשים כפי שהם בקערה עם הקמח או במים קודם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2019 at 7:40 pm

הי שרון, תודה קודם כל! את השמרים מערבבים ישירות לתוך הקמח, שימי לב שזהו מתכון לפיתות ללא התפחה, איך אתם הולכים להכין אותן בגן ? כי את אלו מטגנים במחבת

השב
User Avatar
שרון
ינואר 19, 2019 at 7:47 pm

תודה על התגובה המהירה. בכיתה על סאג׳.. לא מתאים?

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2019 בשעה 16:10

תודה על המתכון המהמם! אפשר להשתמש בתבלין זעתר במקום עלים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2019 at 7:36 pm

בטח! זה קצת לפי הטעם תתחילי מכף שתיים ותראי איך יוצא

השב
User Avatar
דר
יוני 20, 2020 at 11:07 pm

שדרוג מרענן לארוחת ערב תודה על מתכון נהדר!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2020 at 1:51 pm

תודה דר שמחה שאהבתם

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2019 בשעה 11:28

הי קרן! אפשר להכין את הבצק כמה שעות מראש ולקחת לפיקניק ולהכין שם פיתות על מחבת? או שהבצק יתקלקל? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 13, 2019 at 11:49 am

הי, אחלה רעיון :-) שימי לב שהבצק לא אמור לעבור זמן התפחה לכן אני מציעה שתכיני אותו ממש קצת לפני היציאה מהבית בהצלחה!

השב
User Avatar
טל
מרץ 13, 2019 at 11:57 am

וזה יחזיק שעתיים נסיעה?

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 23:53

היי! אפשר להקפיא את הפיתות לאחר ההכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 6:52 am

ברור כשהן טריות ועטופות היטב

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 21:39

מלא זמן שאני רוצה להכין ולא השגתי זעתר, היום סוף סוף הכנתי, יצא ממש מעולה!!! תודה רבה! כולם אהבו גם הילדים הקטנים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 11:31 pm

איך אני אוהבת זעתר טרי כייף לך

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 3, 2020 בשעה 16:10

היי! רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום יוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 4:36 pm

אפשר

השב
User Avatar
מיטל
מאי 3, 2020 at 5:51 pm

תודה רבה על המענה המהיר! הפיתות מושלמות!!!

השב
User Avatar
Danit
starstarstarstarstar
יוני 20, 2020 בשעה 21:21

פיתות פשוט משולמות! טעים בטירוף! תודה על מתכונים מעלפים.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2020 at 10:36 pm

תודה דנית

השב
User Avatar
Karpol Anat
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 09:26

יש לי רק מיכל יוגורט אחד, וגשום מדי בחוץ ליציאה...האם אפשרי להכין, או שיש להוריד בכמויות של קמח ועוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 11:23 am

אפשר להכין ולהוסיף מים לבצק במקום היוגורט

השב
User Avatar
רחל
יוני 2, 2021 at 7:22 pm

הי! מטגנים על אש גדולה או קטנה? וכמה זמן? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2021 at 6:54 am

בינונית הכי טוב שלא יישרפו ובכל זאת יהיו מוכנות הזמן תלוי באש והבצק ברגע שמזהיב צד אחד הופכים לצד השני להזהבה

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 11:21

היי, האם ניתן להמיר את היוגורט במים או בחלב סויה לגרסה פרווה? אם כן איזה כמויות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:04 pm

אפשר בחלב סויה להתחיל מרבע כוס ואם הבצק יבש להוסיף עוד

השב
User Avatar
מירי עשת
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 11:22

האם ניסית לאפות עם קמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:03 pm

לא אופה מאפי שמרים עם קמחים ללא גלוטן

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 13:09

אפשר את היוגורט להחליף בשמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:03 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
דפנה אלון
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 18:37

נראה נפלא. האם חצי קמח מלא וחצי קמח לבן, יתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:03 pm

כן בהחלט

השב
User Avatar
אתי הרצוג
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 19:42

רעיון נהדר לפיתות, עוד רעיון : מכינה את הגוזלמה בדכ רק עם יוגורט, ללא מים ואחרי שפותחת לפיתה אני שמה בפנים מילוי: בולגרית ותרד, סוגרת לחצי ירח משטחת ממש לשטוח ואחכ קולה על מחבת, זה נפלא

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 9:04 pm

תודה אתי

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 00:29

היי קרן!!! שאלה מטופשת אולי, את הבצק לאחר הלישה משאירה לנוח בקערה-מכוסה ? להתפחה קצרה של רבע שעה? או כמו שהוא פשוט ללא כיסוי ? נראה טיל, אכין בשבת עם הילדה!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2021 at 8:28 am

בצק תמיד מכוסה שלא יתייבש

השב
User Avatar
סימה שושן
מרץ 7, 2022 at 2:56 pm

מתכונים מהממים תודה אגם(: רציתי לדעת אם זה מתאים להוסיף לבצק בצל ירוק קצוץ מטוגן?

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
מאי 31, 2022 בשעה 10:26

היי קרן! האם את הבצק חובה להכין במיקסר או שאפשר בקערה? אני רוצה להכין בשבועות עצמו ואפשר להשתמש במחבת אבל לא במיקסר

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2022 at 4:57 pm

אפש רללוש בקערה עם הידיים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 31, 2022 בשעה 11:10

שלום וברכה האם ניתן ללוש ביד או שיוצא דביק מדי ? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2022 at 4:57 pm

אפשר לישה של 10 שק לפחות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img