img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

פתיתים צהובים עם בצל ותרד

מאי 27, 2024 | 6 תגובות

img

6 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 29, 2024 בשעה 08:52

שעה אני שוברת את הראש מה זה פלפל שור גרוס

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2024 at 10:44 pm
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
מאי 30, 2024 בשעה 11:00

במידה ורוצים להכין עם אורז או בורגול, מדובר באותה דרך הכנה? קודם מטגנים תרד, בצל וגזר, אחר כך מוסיפים בורגול או אורז ומים ומבשלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2024 at 10:41 pm

כן

השב
User Avatar
איילת כהן
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2024 בשעה 08:42

אפשר להחליף תרד בעלי מנגולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2024 at 9:08 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img