img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

קולורי/בייגלה יווני במילוי גבינה ותרד

אפריל 14, 2019 | 32 תגובות

img

32 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2019 בשעה 09:32

היי קרן - מאוד מגרה ועושה חשק להכין.. האם יש אפשרות לירק אחר במקום תרד? האם אפשר להכין עם תרד קפואי של סנפרוסט? המון תודה :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2019 at 9:51 am

אפשר כרישה במקום תרד אבל להקפיץ אותה קודם בשמן זית במחבת ואפשר תרד קפוא אין בעיה

השב
User Avatar
נטע סופר
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2019 בשעה 10:40

מ-ה-מ-ם!!!!! רצה לקנות תרד וגבינה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2019 at 9:22 pm

מהממת, ספרי איך יצאו

השב
User Avatar
נטע
מאי 3, 2020 at 7:00 pm

היי קרן במה אפשר להחליף את הסילאן?

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
starstarstarstarstar
מאי 3, 2019 בשעה 16:57

חיכיתי כל הפסח שאוכל להכין ..והנה היום...השתמשתי בקמח כוסמין. יצאו לי 12 בייגלים גדולים!! פשוט נפלא....רציתי לשלוח תמונה אבל לא יודעת איך, אעשה דרך הפייסבוק.שבת שלום!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2019 at 5:00 pm

אלופה מחכה לתמונה שבת שלום

השב
User Avatar
סימה בר שלמה
פברואר 17, 2021 at 10:18 am

הי קרן אני רואה שרשום ל1 קג רק כף שמרים אחת ??

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 11:24 am

זה נכון

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מאי 5, 2019 בשעה 12:31

נראה מגרה מאד מתפיחים רק את הבצק? אין התפחה שנייה של הבייגלים הממולאים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2019 at 12:53 pm

נכון אסנת, אין צורך בהתפחה שניה

השב
User Avatar
בר
starstarstarstarstar
מאי 28, 2019 בשעה 09:20

הי קרן! נראה מהמם!! לא הבנתי בדיוק את התהליך עם הגלגול של הבצק אחרי ששמים את המילוי...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2019 at 10:45 am

הי בר הרצועה אמורה להיות לרוחב אלייך, ואת מניחה את המילוי בחלק התחתון שלה, ומגלגלת מהחלק שקרוב אלייך לרצועה.

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יוני 3, 2019 בשעה 05:14

הייי קרן, כבר הכנתי פעם אחת ויצאו מדהים!!!! תודה. האם ניתן להכין את הבצק יום קודם? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2019 at 6:47 am

אין בעיה להכין יום קודם ולהתפיח במקרר, תודה רוני:-)

השב
User Avatar
ריבי
starstarstarstarstar
יוני 21, 2019 בשעה 19:44

אפשר תמונות של תהליך הרצועה והגלגול? תודה. נראה מתכון מהמם.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2019 at 6:17 am

הי ריבי אין לי תמונות של התהליך אבל הוא לא מסובך אם עוקבים במדוייק אחר ההוראות ואפשר לשאול שאלה ספיציפית אם משהו לא ברור

השב
User Avatar
לריסה
פברואר 5, 2020 at 2:07 pm

נראה טעים. אכין בהקדם בעה :-)

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2020 at 4:02 pm

תודה לריסה

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 18:27

נראה מעולה! אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 6:31 pm

כן, כשהם טריים ועטופים היטב

השב
User Avatar
לינוי
יולי 24, 2020 at 12:44 pm

היי זוקיני מגורד או קצוץ ילך?

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 13:30

היי, אפשר להכין מהבצק הזה את ה"שבלולי בייגלה ממולאים" שהעלת לבלוג?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 2:10 pm

בהחלט

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 17:06

האם צריך להתפיח לאחר המילוי, לפני הכנסה לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 5:37 pm

אם לא כתוב אז לא

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 09:28

הי קרן אפשר להכין ללא המילוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 2:33 pm

בוודאי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img