עוגות שוקולדעוגות שמריםעוגיות

רוזלך שוקולד

יולי 20, 2021 111 Comments

 

כאת הנגלה הראשונה של רוזלך הכנתי לפני שנה וחצי כשהיתה לי יומולדת, אירחתי בבית חברים ,

ורציתי קינוח מהיר שיהיה טעים גם לילדים וגם למבוגרים, וסקרן אותי מאוד להכין רוזלך.

רק קצת רקע לקינוח המושלם הזה, הוא נולד בטעות בבר של רשת לנדוור שנקרא רוזה פארקס.

אחד הטבחים התבקש להכין קינוח לארוחת חשובה, והוא התשמש בבצק פיצה שיש בבר,

גלגל בתוכו ממרח אגוזי לוז, והניח בתנור לבנים, והמנה יצאה פצצה! מאז יש אינסוף מתכונים ברשת,

כולם שונים אבל ממש דומים, ואין ספק שזו המצאה גאונית כחול לבן.

ביומולדת ההיא, הכנתי מגש גדול עמוס ברוזלכים, והוא נטרף! אבל ממש נשאב תוך כמה דקות,

אמנם היינו הרבה אנשים, חלקם שתו קצת אלכוהול, אבל היו גם לא מעט בני נוער,

וכולם פה אחד החליטו שזה אחד הקינוחים הטובים ביותר שהוצאתי מהתנור:-)

ואני מודה, לא אכפת לי בכלל שזה לא מתכון שלי, להפך, נותנת ללנדוור את כל הקרדיט שמגיע להם,

ואתם רק תכינו ותגידו לי תודה אחכ. לגבי המילוי, אני השתמשתי בממרח מילקה חדש שיצא לשוק, ובפעם

אחרת יצא לי להתשמש בממרח נוטלה שהיה לא פחות ממעולה, ובהזדמנות אחרת השתמשתי בממרח

לוטוס, וזה היה אלוהי! תרגישו חופשי לשחק עם המליות.

 

רוזלך שוקולד/ 45-50 יחידות

מצרכים למתכון:

3 כוסות(420 גר׳) קמח לחם או קמח פיצה

1 כפית שמרים יבשים

רבע כפית מלח דק

4 כפות שמן זית

1 כוס (240 מ״ל) מי ברז

למילוי:

צנצנת מרח שוקולד (נוטלה, השחר, אני השתמשתי בממרח מילקה)

אופן ההנכה:

מכינים את הבצק, במיקסר לשים את כל מצרכי הבצק לכדור חלק וגמיש במשך 10-12 דק

לישה. מוציאים את הבצק ומעבירים אותו לקערה משומנת, ומניחים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.

לאחר שהבצק תפח, מעבירים  את הבצק למשטח נח לעבודה,

מוציאים אוויר ומחלקים אותו לשלושה כדורים.

מכסים את הכדורים במגבת ומניחים להתפחה חוזרת של 20-30 דקות.

מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.

מרדדים כל כדור בצק לעלה דק, מורחים ממרח שוקולד על הבצק באופן אחיד,

ומגלגלים לרולדה. בעזרת סכין חדה פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 3 ס״מ.

מניחים אותן על תבנית התנור. אופים כ 4-6 דק׳!! בלבד, שימו לב שהרוזלך אמורים להישאר בצבע

ממש בהיר, אפיית יתר תייבש לחלוטין את הבצק ואז אתם תבואו בטענות שהמתכון לא תקין:)

אוכלים חם וטרי, אפשר להקפיא ולחמם. אבל הרוזלך במיטבתם רק עם צאתם טריים מהתנור.

**את מלית השוקולד ניתן להמיר במלית חלבה, שוקולד לבן, לוטוס או כל מלית אחרת שאוהבים לשמרים

Print Friendly, PDF & Email

111 Comments

לאה יולי 21, 2021 at 8:58 am

מה את אומרת על קמח כוסמין פה?

Reply
עפרה יולי 22, 2021 at 6:28 pm

היי קרן,האם ניתן להשתמש בבצק המוכן לפיצה שנמצא במקררים של מעדנות?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 12:22 am

אפשר כן

Reply
יעל יולי 23, 2021 at 8:50 am

היי קרן,
אפשר להתפיח לילה במקרר?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 10:10 am

בהחלט

רחל יולי 29, 2021 at 11:54 pm

הי קרן, אני מבינה שהכי טעים כשיוצא מהתנור. האם ניתן להכין הכל מראש (כולל חיתוך הרולדה) לשמור במקרר ולהעביר לתנור חם לפני ההגשה? תודה!

Reply
קרן אגם יולי 30, 2021 at 6:38 am

במתכון המקורי הרוזלך לא עוברים התפחה נוספת לאחר חיתוך
אני מניחה שאפשר במקרר לא ליותר מדי זמן

Reply
ל פברואר 3, 2022 at 10:17 pm

חבל שלא נתת קרדיט לשם.הוא לא אחד הטבחים אלא שף.היית רוצה שלא יתנו לך קרדיט גשם שלך ויקטינו אותך גם.ממש לא יפה לא ראוי ולא אתי ומקטין אותך מאוד .חשבתי עליך אחרת והרסת את הרושם

Reply
קרן אגם פברואר 4, 2022 at 9:50 am

לא הבנתי אותך בכללללללל

Reply
מירב אוגוסט 19, 2021 at 8:26 am

היי קרן, האם כפית שמרים יבשים זה לא מעט? רוצה לודא שאין טעות במתכון.
ושאלה נוספת: כמה זמן העוגיות נשמרות טריות?

Reply
קרן אגם אוגוסט 19, 2021 at 2:51 pm

זה מתכון במקורו היה לפיצה, ככה נולדו הרוזעלך, אין טעות במתכון
הרוזעלך טעימים חמים מהתנור בהצלחה!

Reply
לאה יולי 21, 2021 at 8:59 am

היי קרן
מה את אומרת על קמח כוסמין פה?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 11:21 am

פחות מתאים בעיני

Reply
שירה ספטמבר 3, 2021 at 1:11 pm

היי קרן, המתכונים שלך מדהימים!!
רציתי לדעת, לאחר האפייה, איפה ניתן לאחסן את הרוזלך? אפשר להשאיר בחוץ?

Reply
קרן אגם ספטמבר 3, 2021 at 2:46 pm

תודהההה
מאחסנים בחוץ מכוסה טוב אבל מנסיון שלי הרוזעלך טעימים אחרי אפייה מיד ופחות אחכ אבל אפשר טיפה לחמם

Reply
חן פברואר 13, 2022 at 7:50 pm

עשיתי עם קמח כוסמין 80% פעמיים כבר ויצא וואווו . מושלם. תודה!

Reply
קרן אגם פברואר 14, 2022 at 7:51 am

תודה חן

Reply
דינה יולי 21, 2021 at 11:20 am

הי קרן,
לפי מה שאני מבינה, יש רק התפחה אחת.
האם ניתן לעשות אותה לילה בקירור ואז להמשיך כרגיל?

תודה

Reply
מלכי יולי 23, 2021 at 12:02 am

סליחה על השאלה, מה זה קמח לחם? לא קמח רגיל שיש לנו בבית?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 12:20 am

קמח עשיר בחלבון שמיועד לאפיית מאפי שמרים
הכל בסדר גם עם קמח לבן

Reply
נעם יולי 21, 2021 at 12:46 pm

היי
השמן זית לא עושה את זה ממש מריר?
וכשמעבירים לקערה משומנת- משומנת בשמן זית או קנולה או אחר?
תודה רבה! 🙂

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:16 pm

שמן זית אחלה, להתשמש בזנים עדינים כמו קורנייקי או פיקואל או להמיר לשמן קנולה

Reply
מלי דצמבר 19, 2023 at 2:38 am

האם אפשר למלא עם ריבה או תפוחי עץ ? אם כן אז איך מכינים את שני המילויים הללו?
תודה
מלי

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:06 pm

קונים ריבה מוכנה ומכינים איתה.

Reply
סימה יולי 21, 2021 at 12:47 pm

היי קרן, האם ניתן להכין ואחרי החיתוך להקפיא ? לאורחים מפתיעים …

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:16 pm

כן
להפשיר ולאפות

Reply
עופרה יולי 21, 2021 at 9:15 pm

טורבו או חום עליון תחתון?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 9:25 pm

לא בטורבו

Reply
מיכל יולי 21, 2021 at 1:45 pm

הי קרן,
את כותבת פה חום 190 ובסטורי שהכנת אמרת 220, באיזה חום לאפות?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:13 pm

כמו שכתבתי פה

Reply
אלי יולי 21, 2021 at 3:01 pm

היי קרן ממש בא לי להכין אבל רוצה להקפיא חלק. מתי עדיף לדעתך, לפני האפייה או אחרי? תודה רבה

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:13 pm

לפני אפייה בוודאות

Reply
שירה גרין יולי 22, 2021 at 8:03 am

אז מה ההבדל מכל מתכון שמרים שושנים אחר, בעצם?….

Reply
עדי מוספי יולי 23, 2021 at 2:41 pm

היי קרן, אין סוכר בבצק בכלל?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 4:43 pm

אין

Reply
עינת ינואר 11, 2022 at 9:47 am

הי, לגבי הקפאה- מקפיאים עם המילוי? כרוחה או אחרי חיתוך? תודה רבה!

Reply
קרן אגם ינואר 11, 2022 at 4:50 pm

כן עם המילוי אפשר כרולדה

Reply
דיקלה יולי 21, 2021 at 3:02 pm

היי מהממת,
האם אפשר להקפיא לפני אפיה וכל פעם להוציא לתנור שרוצים? אם כן האם ישר לתנור או להפשיר?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:13 pm

להפשיר קודם

Reply
זיוית בן - שיטרית יולי 21, 2021 at 3:44 pm

היי קרן,
האם קמח לבן רגיל יתאים למתכון ?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:06 pm

כן יתאים

Reply
שירי יולי 21, 2021 at 4:05 pm

היי קרן
האם אפשר להקפיא חלק מהגלילים לפני אפיה? כמו שעושים עם עוגיות מגולגלות?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:06 pm

בטח

Reply
אווה נובמבר 16, 2023 at 10:57 pm

האם לאפות בטורבו או בחום עליון תחתון? והאם בתחתית התנור, באמצע או בחלק העליון?תודה מראש.

Reply
קרן אגם נובמבר 19, 2023 at 4:05 pm

אפיה בחום עליון תחתון אלא אם כן צויין אחרת בשליש התחתון או במרכז התנור

Reply
אווה נובמבר 20, 2023 at 11:36 am

לא יצא טוב בכלל. אחרי כמה דק בודדות עדיין לא היו אפויים בכלל ואחרי כמה דקות שנתתי הם התייבשו לגמרי. הבצק יותר טוב לפיצה, מניסיון.

Reply
קרן אגם נובמבר 21, 2023 at 10:49 am

זו טעות נפוצה לחשוב שהם לא אפויים בגלל הצבע ואז לייבש עד לבלתי אכיל

נריה ברונר שניידר יולי 21, 2021 at 5:51 pm

לא מתפיחים אחרי המילוי שוב, נכון?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 6:45 pm

נכון

Reply
שגית יולי 21, 2021 at 8:45 pm

היי . אפשר לגלגל לצמה כמו עוגת שמרים או שהבצק הזה לא מתאים ?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 9:25 pm

לא מתאים
יש כמה וכמה מתכונים בבלוג שיתאימו

Reply
שרי צ׳רנומורדיק יולי 22, 2021 at 8:50 pm

היי קרן
שאלה לגבי התפחה, איפה ההמלצה הכי טובה? בצל, בשמש, במקרר או בתנור בחום נמוך?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 12:21 am

בקיץ אפשר להתפיח על השיש

Reply
ורד גוברמן יולי 22, 2021 at 10:58 am

את 4 כפות שמן הזית להכניס לבלילת הבצק או רק לשימון הכלי לפני התפחה?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 12:24 am

לתוך הבצק

Reply
אסף שאנן יולי 22, 2021 at 2:36 pm

ביקשתי מהאישה לקנות קמח פיצה והביאה בטעות קמח שמרים פיצה (זה של אסם).
אפשר או לא לקחת סיכון ולקנות קמח פיצה / לחם?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 12:23 am

אפשר אפשר

Reply
חנה יולי 23, 2021 at 9:07 am

תודה קרן על המתכון.
אפשר עם קמח ללא גלוטן?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 10:10 am

אני מניחה שכן אבל ההכנה איתו לא ביחס של 1:1 ואין לי מספיק נסיון איתו

Reply
שני יולי 23, 2021 at 4:37 pm

אם אין לי מיקסר, יש אפשרות לעשות את זה באופה לחם, על תכנית בצק?

Reply
קרן אגם יולי 23, 2021 at 4:42 pm

לא ככ הבנתי
אם אין מיקסר מכינים בצק עם הידיים ואופים בתנור

Reply
שני יולי 24, 2021 at 11:51 am

חחחחחחח…(צחקתי ממש בקול)
נכון, אבל כשמתעצלים יש מכשיר שעושה בשבילי את הפעולה 🙂
לש ומתפיח

Reply
טליה יולי 8, 2022 at 8:51 am

אפשר לעשות עם בצק של חלות?

Reply
קרן אגם יולי 8, 2022 at 1:44 pm

כן

Reply
Nava Ben-Moshe יולי 24, 2021 at 10:02 am

היי, מתאים פה מילוי של ריבה/ תמרים עם אגוזים?

Reply
קרן אגם יולי 24, 2021 at 10:27 am

פחות לדעתי
זה לא בצק פריך הוא זקוק למשהו קצת יותר שומני מריבה

Reply
Nava Ben-Moshe יולי 24, 2021 at 12:42 pm

תודה רבה

Reply
רויטל יולי 27, 2021 at 8:09 am

שאלונת: כתוב לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות שוות. עד כאן סבבה.
למה כשאני מסתכלת בתמונה שאת פירסמת, או על כל רוזלך, אני רואה שהגלגול נעשה אחרי החיתוך לרצועות ולא הפוך?
אם היה גלגול ואז חיתוך, אז הצורה היתה אחידה בקצוות. מה שאני רואה בתמונה זה רוזלך עם "זנבות בולטים". מה שמעיד על פתיחת בבצק, מריחת מילוי, חיתוך לרצועות וגלגול כל רצועה לבד לקבלת צורה לא סימטרית שמאפיינת רוזלך.
סליחה על החפירה, אבל החיצוניות של העוגיה חשובה מאוד ואני מנסה להבין אם אני עיוורת או מדמיינת.

Reply
קרן אגם יולי 27, 2021 at 9:37 am

לגמרי מדמיינת
רולדה וחיתוך
וזה מה שנוצר

Reply
שמרית יולי 27, 2021 at 10:24 am

היי קרן , הכנתי ואני בדרך כלל מאוהבת במתכונים שלך (מדוייקים ממש) אבל פה בפירוש יש בעיה במתכון. זמן האפייה לא מספיק , הבצק יוצא לא מוכן ואפילו אחרי שהחזרתי לתנור לזמן נוסף – עוד 3 דקות לא השתפר.
בנוסף, פעם ראשונה שאני שמה בקופסא וכל הקופסא מתמלאת שמן (הבצק ממש מגיר נוזלים).
לצערי הרב זרקנו הכל.

Reply
קרן אגם יולי 27, 2021 at 9:49 pm

הי שמרית, צר לי שהתאכזבת, משהו לא עבד לך טוב ואני לא יודעת מה, אבל המתכון הזה מדהים וחבל לי שלא הצליח לך.
או לנסות שוב או לעבור הלאה למתכון אחר

Reply
מיקה אוגוסט 5, 2021 at 1:22 pm

מצטרפת לשמרית…
המתכונים שלך ללא יוצא דופן מצויינים אך המתכון הזה פחות..
לאחר האפייה הבצק לא נאפה בכלל והיה בצקי מאוד . לאחר שהכנסתי אותן לעוד כמה דק קיוויתי שיאפה.. אך זה לא קרה.
מבאס

Reply
קרן אגם אוגוסט 6, 2021 at 7:22 am

מצטערת לשמוע על החוויה שלך
אך כמו שאמרתי לשמרית, זה מתכון שמכינה קבוע ועומדת מאחוריו לכן ייתכן שמשהו פשוט השתבש לך בדרך ההכנה

Reply
אביגיל מיכלסון יולי 27, 2021 at 4:47 pm

ניסית?אני גם רוצה לדעת

Reply
פאולינה יולי 27, 2021 at 9:27 pm

לא חסר סוכר בבצק?

Reply
קרן אגם יולי 27, 2021 at 9:47 pm

זה בצק ללא סוכר

Reply
ליאת אוגוסט 9, 2021 at 8:41 pm

קרן האם לדעתך זה מסתדר גם להכין חצי כמות של המתכון? תודה רבה

Reply
קרן אגם אוגוסט 10, 2021 at 7:00 am

בטח

Reply
מיקה ינואר 8, 2022 at 9:13 pm

הכנתי עכשיו. מעולה ממש. נחטף.
אחרי 6 דק זה היה ממש בצק בפנים. הוספתי 2 דק והיה אחלה

קרן אגם ינואר 9, 2022 at 2:52 pm

תודה על המשוב

ורדה אוגוסט 6, 2021 at 12:44 pm

יקרה, ואווו יצא מושלם!
תודה שאת מסדרת לי את הקינוחי שבת.
אוהבת

Reply
קרן אגם אוגוסט 6, 2021 at 1:24 pm

איך אני שמחה תודה ורדה

Reply
מיכל אוגוסט 18, 2021 at 10:09 pm

היי קרן, איך אפשר להכין מראש ולהכניס לתנור תוך כדי הארוחה? להכין את הרולדות ולחתוך לפני ולשים במקרר?

Reply
קרן אגם אוגוסט 19, 2021 at 2:52 pm

להכין רולדות ולהכניס למקרר
תחתכי ותכניסי לתנור אחכ

Reply
לילי ספטמבר 11, 2021 at 5:19 pm

הי 🙂 תודה לך על המתכון
ניתן להקפיא את הבצק לאחר שתי ההתפחות ולהשתמש כבצק פיצה? (יצא לי יותר מדי בצק ) ואם כן לכמה זמן במקפיא?

Reply
קרן אגם ספטמבר 12, 2021 at 7:18 am

לא ניסיתי להכין מממו פיצה מניחה שאין בעיה אפשר עד חודש במקפיא

Reply
רינת ספטמבר 21, 2021 at 3:07 pm

מוזר הפעם לא הצליח לי,הכפלתי את זמן האפייה ל 12דק', עדיין הבצק יוצא בחלקו לא אפוי, איפה טעיתי?

Reply
קרן אגם ספטמבר 21, 2021 at 8:18 pm

לא יודעת להגיד מה מתפקשש לך זה לא אמור לקרות אם הבצק הוכן בדיוק על פי ההוראות

Reply
רות נובמבר 16, 2021 at 4:39 pm

הי קרן, מה קורה אם שמתי בטעות:( כף שמרים במקום כפית?

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2021 at 8:03 pm

לא נורא

Reply
יערה דצמבר 2, 2021 at 2:56 pm

הכנתי ויצא אמאלה ואבאלה!! תודה קרן!!

Reply
קרן אגם דצמבר 2, 2021 at 4:07 pm

תודה יערה

Reply
ליאת דצמבר 9, 2022 at 8:26 pm

היי קרן, מה הכוונה בלהוציא אוויר לפמי שמחלקים לשלוש ?
תודה , ליאת

Reply
קרן אגם דצמבר 11, 2022 at 7:50 am

לא חייב להוציא אויר פשוט להעביר בצק למשטח נח לעבודה ולחלק לשלושה חלקים שווים

Reply
פנינה ינואר 3, 2022 at 9:17 am

הי,
השתמשתי הקמח לחם והבנק פתח מעט מאוד , בטח לא הכפיל את הנפח.
האם הקמח, שמן הזית ומעט השמרים- לא מכבידים על הבנק ומונעים את ההפעלה של הנפח. תודה רבה

Reply
פנינה ינואר 3, 2022 at 10:49 am

מצטערת על השגיאות בהודעתי- מפלאי התיקון האוטומטי….
ההודעה הנכונה שלי היא-
הבצק לא תפח מספיק, בטח לא הכפיל את הנפח.
השתמשתי בקמח לחם.
האם יתכן שהסיבה לכך היא כמות השמרים הקטנה והכובד של שמן הזית?
תודה רבנ

Reply
עינת ינואר 11, 2022 at 9:49 am

ושאלה נוספת- כמה זמן אחרי ההכנה הרוזלך עדיין במיטבם? מתלבטת לגבי שינוע שלהם למסיבה. תודה!

Reply
קרן אגם ינואר 11, 2022 at 4:50 pm

הכי טובים כשהם חמים וטריים ויוצאים מהתנור

Reply
עטרה אוגוסט 7, 2022 at 4:48 pm

הי קרן הלוואי ותעני ליי כדי שהזולת יהיה טרי, אפשר להכין מראש את הרוזלך ולהקפיא לפני שהוא אפוי
ואז לפני ההגשה לאפות?

Reply
הדר ספטמבר 15, 2023 at 12:00 pm

היי קרן, מאוד אוהבת את המתכונים שלך בכללי! רק כאן לא ככ הצליח לי… הבצק יצא לי ממש ממש דביק ולא היה אפשר לעבוד עם זה … בטוח אפשר במיקסר? במקרה כזה- להוסיף קמח או שמן?

Reply
קרן אגם ספטמבר 15, 2023 at 12:12 pm

קמח קצת

Reply
נטע אוקטובר 9, 2022 at 9:27 am

היי קרן אפשר לאפות בטאבון? אם כן, כמה דקות?

Reply
קרן אגם אוקטובר 9, 2022 at 4:04 pm

אפשר
מניחה שזה יקרה תוך דקה שתיים אסל זה גם תלוי בטמפרטורה של הטאבון לא ניסיתי אז להיות עירניים

Reply
קרן אוקטובר 16, 2022 at 7:21 pm

הכנתי שתי תבניות,
עד שהתבנית השנייה יצאה, הראשונה כבר חוסלה.
איזה מתכון אש!!!!
יצא אליפות

Reply
קרן אגם אוקטובר 16, 2022 at 10:40 pm

אין כל רוזלך

Reply
rika פברואר 1, 2023 at 4:33 pm

הי קרן
אין על המתכונים שלך!! את אלופה!!
אולי יש לך המלצה למלית שוקולד שמכינים לבד שיכולה להתאים לרוזלך?
תודה רבה!!

Reply
קרן אגם פברואר 2, 2023 at 3:51 pm

להמיס שוקולד מריר עם קצת שמנת מתוקה ולמרוח , או שוקולד חלב

Reply
אנג’י אפריל 1, 2023 at 10:02 pm

היי קרן, הכנתי הכל מדויק לפי המתכון, אך לאחר אפיה כל כך קצרה זה מרגיש כאילו הבצק לא מוכן מבפנים, הייתכן?
התנור שלי מחמם מאד חזק, ופעם אחת הורדתי במקום 190° ל180, ופעם אחרת עשיתי בול 190°, אך עדיין זה נראה שהבצק מבפנים לא מוכן… אולי אני מדמיינת? אבל בביס הבצק מרגיש לי לא אפוי, וגם בחיתוך..

Reply
קרן אגם אפריל 2, 2023 at 9:58 am

אין סיבה שהבצק לא יהיה אפוי
נסי להוריד טמפרטורה עוד ולתת יותר זמן

Reply
Roi אוקטובר 20, 2023 at 5:14 pm

היי, גם אצלי 6 דקות ממש לא הספיקו לאפיה. לקח בערך 10 דקות ועדיין יש טעם די חזק של בצק לא אפוי.. בקיצור, יש לך מתכונים מעולים אבל זה כנראה לא אחד מהם.

Reply
קרן אגם אוקטובר 22, 2023 at 5:34 pm

ככ לא מסכימה איתך, יש מצב שהתור שלך חלש וזה בסדר לאפות כמה דקות יותר אבל למה להגיד עליו שהוא לא מוצלח? הוא ככ מוצלח! סליחה, נעלבתי בשביל המתכון

Reply

Leave a Comment