איזה פתרון מושלם באמת במהירות שיא לריבועי בורקס פיצה שכל ילד וכל מבוגר יאהבו!
ככה ברגע מרימים ארוחה קלילה עם מתבל שווה בצד ואתם מסודרים. לי יש תמיד במקרר או במקפיא בצק עלים, יש ככ הרבה דברים שאפשר לעשות איתו.
את הבצק המצונן אני שומרת במקרר ומשתמשת מיד, את הקפוא צריך להפשיר, אם תשתמשו בקפוא תצטרכו להוציא מראש ולהפשיר
אני בדרכ מניחה אותו לילה קודם במקרר והוא מפשיר לאט וזה מעולה, אותו תחלקו לשניים ותרדדו לפני שימוש
ריבועי בורקס פיצה קטנטנים/ מלאאאא ריבועים קטנטנים
מצרכים למתכון:
שתי חבילות בצק עלים מצונן, או חבילת בצק עלים קפוא מופשרת ומחולקת לשניים (רצוי גם לרדד.)
4-5 כפות רוטב עגבניות מוכן איזה שאוהבים (משתמשת תמיד בשל mutti)
פרוסות מוצרלה או כל גבינה צהובה אחרת
ביצה טרופה
חופן שומשום
אופן ההכנה:
מחממים תנור 200 מעלות, פורסים בצק עלים על תבנית תנור עם נייר אפייה
מורחים עליו רוטב פיצה, מניחים פרוסות מוצרלה
מניחים מלמעלה עוד בצק עלים
מברישים בביצה ומפזרים שומשום
פורסים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים קטנים
אופים 25 דק עד שמשחים
מגישים חם