img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

ריבועי פיצה מבצק ללא לישה בקופסא

יוני 25, 2024 | 20 תגובות

img

20 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
יוני 25, 2024 בשעה 20:30

הי קרן, היום הכנתי את הג'בטות מבצק ללא לישה (יצאו סוף הדרך!) ושם במתכון כתוב לשים 0.75 כפית שמרים בלבד. רואה שכאן, בריבועי פיצה, צריך 1.5 כפיות שמרים. האם זה אכן ככה? תודה מראש (-:

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
יולי 13, 2024 בשעה 22:46

אפשר להכין עם שמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2024 at 1:08 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
יולי 30, 2024 בשעה 13:27

מה הזמן המקסימלי שאפשר להשאיר במקרר בהתפחה שניה? (נגיד אם אני רוצה להכין בצק ולאפות היום רק חלק מהכמות ומחר את השאר)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2024 at 2:53 pm

עד 48 שעות במקרר

השב
User Avatar
Tsipi Joffe
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2024 בשעה 14:30

אפשר להשאיר יומיים במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2024 at 2:32 pm

את הבצק ? כן

השב
User Avatar
ליזה
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2024 בשעה 19:40

יעבוד גם עם קמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2024 at 2:32 pm

בטח

השב
User Avatar
סלומון איריס
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2024 בשעה 07:35

היי קרן, נראה טוב ממש!! למה בעצם לא למרוח רוטב פיצה וגבינה על כל הבצק ואח"כ לחתוך? זה נאפה אחרת או בשביל שיצא דומה לריבועי פיצה מעדנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2024 at 6:24 am

אפשר ככה או ככה

השב
User Avatar
Shiri Erlich
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2024 בשעה 08:21

יצא מושלם. טעים ובצק נהדר השארתי אותו לילה במקרר ואפיתי בבוקר. תמשיכי לתת לנו רעיונות לאוכל טעים וקל להכנה . תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2024 at 9:36 pm

תודה שירי

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2024 בשעה 21:25

מתכון אליפות. מזל שהכנתי כפול!! תודה קרן

השב
User Avatar
רון טולדנו
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2024 בשעה 11:18

היי קרן תודה רבה על המתכון. 550 גרם קמח זה לא 3 ושליש כוסות אלא 3 ו3/4. עשיתי בהתחלה כמו שכתבת ויצא כמות קטנה של בצק יחסית לסרטון שלך וגם נוזלי מידי. ואז בדקתי והבנתי שהיה חסר קמח. חושבת שצריך לתקן. בכל אופן תודה לך ויום טוב:)

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יוני 26, 2025 בשעה 23:30

מתכון טוב.

השב
User Avatar
אלינה
starstarstarstarstar
יולי 9, 2025 בשעה 09:29

היי קרן, יופי של מתכון! הכנתי אותו כבר פעם, ועכשיו רוצה שוב, אבל רציתי לדעת מהי האופציה המייטבית כשהפיצה בתנור: טורבו, כשהפיצה מונחת באמצע, או חום עליון ותחתון ואז הפיצה מונחת בחלק התחתון? (כי מה שקרה לי בפעם הקודמת כשהכנתי את הפיצה הזאת, זה ששמתי באמצע בטורבו אבל החלק התחתון לא נעשה מספיק טוב, והיה די לבן. איך משפרים את זה?) תודה על תשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2025 at 9:11 am

הי אילנה פיצה לא אופים בטורבו אלא בחום מאוד גבוהה של התנור , עליון תחתון כשהפיצה בשליש התחתון

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2025 בשעה 13:51

קרן יפה, הייתי חייבת לעדכן שמהבצק אני מכינה פראנות לקידוש בשבת ובעלי מתענג ואומר איזה טעים הלחם הזה.ואז אני עונה של קרן אגם. אז את תמיד מוזכרת אצלנו בערב שבת:) זכית.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2025 at 10:27 am

תודה עליזה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img