זה כבר נהייה קצת חלק ממני הבצקים ללא לישה בזמן האחרון. זה פתאום נהיה לי ממש נח
כי ממילא כל הלישה של הבצק לוקחת יותר זמן ואז אני חייבת לעמוד ליד המיקסר, ואני כרגע
עומדת על רגל אחת אז כל מה שיש לו קיצורי דרך בא כרגע ממש טוב!
לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן
הכנתי לא מזמן סינבון שמרים קינמון מבצק ללא לישה וממש הבטחתי לכם שנעשה גם
וורסיה מלוחה, והיא נוסתה אתמול בסדנת זום מוצלחת ויצאה מושלמת. בצק רך רך וטעים.
זה לגמרי אחלה פתרון למי שלא כל כך רוצה להתעסק עם לישה של בצקים.
למעשה הלישה היא קיצור הדרך היחיד, כי זמן התפחה יש בבצק הזה בדיוק כמו בכל
בצק שמרים אחר, אבל החסכון של הלישה עבור המון אנשים ממש משמעותי.
היום כשהוצאתי את השושנים מהתנור הן קצת השחימו מדי מבחוץ והצילומים לא
יצאו יפים בכלל! אז הבטחתי להעצמי לחזור ולצלם שוב בקרוב ובינתיים משאירה
אתכם עם המתכון המושלם הזה לארוחת ערב קלילה ומושלמת. אצלינו אגב הילדים טרפו.
כמה הערות לאור שאלות שלכם :
1. אפשר מהבצק הזה להכין פיצות רגילות ולאו דווקא שושנים
2. במידה ורוצים להתפיח לילה מחוץ למקרר מומלץ להוריד את כמות השמרים במתכון לכפית אחת
3. הבצק יכול להחזיק מעמד במקרר עד 48 שעות מכוסה היטב
4. אין צורך להוציא את הבצק מהמקרר לפני שימוש
5. הבצק יעבוד עם כל מלית אחרת מלוחה
שבלולי פיצה מבצק שמרים ללא לישה /תבנית עגולה 26 או תבנית תנור מרובעת
מצרכים למתכון:
3.5 כוסות (500 גר׳)קמח לחם/פיצה/מניטובה לבן
2 כפיות (10 גר׳)שמרים יבשים
4 כפות (40 גר׳)סוכר לבן
1 כף מלח דק
1/3 כוס שמן זית
כוס+3 כפות (260 מ״ל) מים חמימיםֿ
לרוטב פיצה: (אפשר להמיר בכל רוטב מוכן לפיצה, אני משתמשת בשל MUTTI)
קופסא (100 גר׳) קטנה של רסק עגבניות
1/2 פחית (200 גר׳) עגבניות מרוסקות
כפית סוכר לבן
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
200 גר׳ גבינת מוצרלה מגורדת
עלי בזיליקום לעיטור (לא חובה)
פרוסות זיתים מגולענים (אופציונלי)
אופן ההכנה:
מתחילים כשעתיים/לילה במקרר לפני להכין את הבצק:
בקערת פלסטיק מערבבים קמח,שמרים, סוכר ומלח. מוסיפים שמן זית ומערבבים.
מוסיפים את המים לאט תוך כדי ערבוב, ומערבים היטב בעזרת כף עץ עד שמתקבל כדור בצק
(לא חלק) אבל שנפרד מדפנות הקערה.
התהליך אמור לקחת סביב דקה ולא יותר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת
ומניחים להתפחה כשעתיים במקום חמים.או לילה במקרר.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה ומניחים בצד.
מוציאים את הבצק שתפח למשטח מקומח מאוד. מוציאים אויר ומתחילים לרדד למלבן גדול.
אם חסר לכם קמח אפשר לקמח עוד וגם את המערוך. שימו לב שהבצק דביק יחסית
ולכן יש צורך בקימוח טוב. בעזרת פלטה או כף מורחים את הרוטב על פני הבצק באופן אחיד.
מפזרים גבינת מוצרלה ומי שאוהב יכול לפזר עלי בזיליקום טריים ופרוסות זיתים.
מגלגלים את מלבן הבצק לרולדה ארוכה. פורסים לשושנים בעובי 3 ס״מ כל פרוסה.
מניחים את שושני הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה, שומרים על רווחים קטנים.
מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים להתפחה חוזרת במקום חמים כשעה.
מחמים תנור ל 200 מעלות, וכשהשושנים תפחו מכניסים אותם
לתנור ל 20-25 דקות עד שהשבלולים שחומים למראה.
**אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח לקמחים מלאים
**שמן זית אפשר להמיר בשמן קנולה
**תוספות הן לגמרי משהו שאפשר לשחק איתו תרגישו חופשי.
183 Comments
נראה מעולה! אם משתמשים בשמרים טריים – כמה צריך?
25 גר
אני פה כדי לומר שניסיתי ויצא מעולה!!! לא להאמין שזה בלי לישה.
המון תודה על המתכונים המדהימים שלך, כיף גדול לעקוב אחרייך!
תודה מור !
מתכון מדהים שנפל עלי בזמן שחיפשתי בצק שמרים ללא לישה!!!
מסקרנות, מדוע צריך ללוש בצקים אם אפשר גם ללא לישה, מה ההבדל כתוצאה?
תודה רבה קרן על המתכון הנפלא הזה!
בצק שמרים ללא/עם לישה לגמרי נראים ומרגישים אחרת במרקם, שניהם אחלה אבל לגמרי צריך להכין גם וגם ולהתנסות
קרן תודה רבה על תשובתך!
עוד שאלה, האם אפשר להכין את הבצק הזה מקמח שמרים או שחייב קמח לחוד ושמרים להוסיף?
האם אפשרי בלי סוכר?
לא
אפשר להוריד מעט
האם אפשר להכין את כל השלבים
ורק את השלב הסופי של האפיה לעשות יום אחרי ? ( כמובן התבנית אם השושנים תישאר במקרר)?
כן אבל עדיף להכין בערב ולאפות בבוקר
עבודה מעולה קרן! הסברים מעולים שלא ניתן לטעות או להתבלבל. גם סיפור הרקע מוסיף הנאה בקריאה וחווית הלימדה.. ישר כוח!
תודה יעקב
הי קרן! ממליצה להקפיא כשושנים לפני אפייה או אחרי ?
תודה❤
לפני אפייה או מיד אחרי
תודה קרן, מתכון מעולה
הבית התמלא ריח מושלם
השבלולים יפים וטעימים מאוד
האם אפשר להקפיא חלק מהשבלולים שנותרו לאחר האפיה?
אפשר להקפיא ולחמם אחכ לפני הגשה
היי קרן, רציתי לדעת אם ניתן להקפיא מבלי לאפות? להכין את השבלולים אחד אחד ולהקפיא…
כן אפשר בטח
האם ניתן להמיר את הקמח לקמח ללא גלוטן?
מניחה שכן אבל אין לי נסיון איתו
היי קרן, המתכונים שלך מדהימים ואת מסבירה בצורה מעולה!:)
רציתי לשאול אם יש אפשרות להחליף את המים במתכון לחלב?
בטח שאפשר
יצא מעולה. תודה
תודה רבה! האם ניתן להשתמש גם בקמח לבן רגיל?
כן בטח
היי קרן כמו תמיד מתכונים אליפות, תודה
רציתי לדעת אם במקום שבלולים אפשר לעשות כפיצה?
בטח
האם יתאים ללחמניות שום?
בטח, יש מתכון כזה באתר לחמניות שום ללא לישה
מעורר תאבון! האם קמח חלה גם אפשרי?
אפשרי לגמרי
הי קרן,
ראשית, רוצה לאמר תודה
ועכשיו לשאלה, ניראה לך שהשבלולים יעברו בקלות הקפאה? ולאחר מכן, לפני הארוחה, חימום בתנור?
תודה, מירה
הקפאה זה אחלה וחימום זה אחלה
קרן אלופה תודה רבה! מעניין אותי אם זה יעבוד גם כעוגת שמרים במילוי שוקולד.
או שיש לך מתכון לעוגת שמרים ללא לישה
יש מתכון לסינבונס ללא לישה קחי את הבצק משם וכל מלית שתרצי
נראה מעולה! אם רוצים להשתמש רק בקמח מלא יש צורך לשנות משהו במתכון?
תודה רבה!
להוסיף יותר מים למתכון
מתכון מדהים! עשיתי אותו עם קמח ללא גלוטן ויצא מדהים. הבצק הזה יכול להיות גם שבלולי שוקולד?
לשבלולי שוקולד ראי מתכון לסינבון ללא לישה בבלוג
אם אני מכינה ומקפיאה, מה הדרך הכימטובה להפשיר ולחמם?
הפשרה בטמפרטורת החדר וחימום בתנור ל 200 מעלות
המלצה למלית גבינות טובה במקום מלית פיצה?
חפשי באתר שבלולי גבינה
בא לי להכין מזה שושני שום בלי רוטב פיצה, נראה לי יצא טוב…
ברור
אין בעיה להאריך את זמן התפיחה ללילה שלם? בשביל להכין לארוחת בוקר…
היי קרן
ראשית תרשי להחמיא ולומר כי המתכונים שלך כל כך אבל כל כך טעימים !!!! שלא לדבר על החלות שכל שבוע אצלנו בשולחן …
ולענייני השבלולים … האם אפשר להכין חצי כמות ?פשוט לחשב לפי חצי ?
כמה גרם או מ״ל זה 1/3 כוס שמן זית ?
תודה
אפשר להכין חצי כמות ולהשתמש ב 3 כפות שמן זית
אפשר להשתמש בבצק שמרים?
זה בצק שמרים
צריך למרוח משהו על הבצק לפני האפיה? ביצה?
באמת שאם היה צריך למרוח משהו הייתי מציינת
קודם כל כל המתכונים שלך אליפות אחד אחד!!! אם מתפיחים לילה במקרר צריך להוציא שעה לפני הרידוד כדי שלא יהיה קר?
תודה
לא אין שום צורך להוציא את הבצק לפני זה בצק שונה
היי אפשר לקצר את זמן ההתפחה השניה במקום שעה לחצי שעה ?
אפשר ויש מצב שאז הם לא יהיו מספיק תפוחים ואוורירים
היי קרן , האם אפשר להכין הכל ערב לפני ולשים את השבלולים ללילה במקרר ובבוקר רק לאפות? זה יצא טוב באותה המידה?
אפשר כן
היי!
כבר התחלתי להכין ולא בטוחה שיהיה לי את כל ה-3 שעות להתפחה. יש דרך לקצר זמני התפחה במתכון?
תודה מראש!
להתפיח במקום חמים יקצר את הזמנים
היי
אפשר לוותר על השעה התפחה בסוף ?
או לקצר קצת ?
אני מתפיחה את זה בחדר עם מזגן על חום
היי קרן אפשר להכין ים קמח כוסמין לבן?
כן
האם ניתן ללוש בכל זאת במיקסר או שזה רק ללישה ידנית?
זה ללא לישה כלל.
נפלא
היי קרן מתכון שאני מאוהבתתתתת בו:))) אני רוצה להכין לילדים בגן היית ממליצה לשים משהו מתאים במקום גבינה?(יש רגישות)
בלי גבינה זה ממש מתכון לא של פיצה
אם אני מכינה בערב ומשאירה לילה להתפחה במקרר, עד איזה שעה ביום למחרת אני יכולה להשתמש בבצק ולהכין את השושנים?
אפשר גם 48 שעות במקרר
היי, אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא?
אפשר, הבצק יהיה זקוק ליוצר מים אז לשים לב שהוא לא יבש
את א ל ו פ ה !!!!
איך לא גיליתי אותך לפני כן ?!? בשוק !
אני בחודש האחרון הכנתי לפחות 5 מתכונים שלך
וזה ה6 !!
לא מפסיקה להזיל ריר מהסטורי שלך .
אמן ותרגישי טוב ותחזרי לרקוד ולהפעיל מיקסר
תודה רבה לך על האושר הזה שאת גורמת לי בבית ❤️
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
תודה רבה לך מהממת !!
יש לי שאלה איך ניתן לקצר תהליך התפחה
שמתי בניילון נצמד מתחת לפוך עם מזגן על חום בחדר
כמה זמן בערך זה ייקח לי ? גם שעתיים ?
תודה
היי קרן,
אפשרי לעשות את אותם שלבים אבל כן לבצע לישה במקום ערבוב? יכול עבוד עם המתכון הזה?
תודה רבה!
ברור!
האם אפשר לעשות פיצה מהבצק הזה במקום שושנים?
ברור!
היי,
אפשר להשתמש בקמח שמרים למתכון?
בוודאי
היי קרן, האם ניתן להשתמש בגבינה צהובה מגורדת במקום מוצרלה?
כן, כל גבינה צהובה תעבוד
אפשר להמיר את כל הקמח לקמח כוסמין מלא?
או 2.5 כוסות קמח כוסמין מלא וכוס קמח כוסמין לבן?
תודה
אפשר לשלב מלא ולבן
אפשר להתפתח את הבצק לילה או יותר מחוץ למקרר (בדומה לבצק של הבגטים שלך)?
כן ולהוריד לכמות של כפית שמרים אחת
היי, האם קמח כוסמין 80% יעבוד?
כן
הי קרן, מתכון נהדר כרגיל 🙂
אם רוצה להכין פיצה…אפשר או מומלץ להשתמש עבור המתכון בקמח פיצה או קמח לחם במקום קמח לבן?
האם אפשר חלק מהבצק להקפיא ? ואם כן אחרי התפחה אחת ?
תודה רבה אני נהנת להכין את המתכונים שלך !!!
מתכון נהדר! תודה!
האם אפשר להשתמש בבצק זה לעוד דברים? שבלולים עם מילוי מתוק?
אפילו פיצות קטנות פתוחות?
פיצות קטנות אחלה, למילוי מתוק ראי מתכון לסינבון ללא לישה בבלוג משם תוכלי להכין מה שבא
איזה יופי!! נהדר! אכין בקרוב!
תודה
הייתי חייבת לחזור לספר שזה יצא היסטרי.
הייתי סקפטית עם הבצק כי מעולם לא התנסתי בבצק ללא לישה (ואני אופה המון עם שמרים). וואי, זה היה כל כך טעים! כולם טרפו את זה תוך רגע! תודה!!!
הכי משמחת אותי תודה
שאלה חייבים 4 כפות סוכר.מה המינימום שאפשר לשים ?
תודה על הרעיון הנפלא עבור מי שבצק שמרים שה לא בשבילה..
תורידי מקסימום כף אחרת הבצק לא אותו דבר
היי קרן:)
אפשרי סוכר חום דמררה או שחייבים לבן?
אפשר דמררה אין בעיה
קרן! זה מטורף!
כמובן שהכנתי קילו עם הטרמיטים בבית…
השתמשתי בחצי קמח דורום שנפלא למאפים וחצי כוסמין מלא יצא מטורף
גם כמה שעות אחרי האפיה נשארו 2 חתיכות והן היו עסיסיות ורכות!
כל מתכון שלך בול!
תודה שאת את❤❤❤
תודה ענבר שמחה בשבילך ובשביל הטרמיטים 🙂
הי קרן,
תודה על המתכון 🙂
אפשר במקום קמח לבן להשתמש בקמח פיצה ?
ניתן גם להקפיא חלק מהבצק לשימוש מאוחר יותר ?
תודה רבה !
וואו! יצא מדהים!! מומלץ ♥
תודה עדן
כמה תפוח צריך הבמק להיראות אחרי לילה במקרר ? בקושי תפח לי.. חוששת שהשמרים לא היו טובים..
הוא לא תופח הוא טיפונת מתיישר
אה אז מעולה ! הם כרגע בהתפחה אחרי שעשיתי את השושנים, לא יכולה לחכות כבר לשים אותם בתנור
תודה
היי אפשר לקצר זמני התפחה ראשונה
במקום שעה וחצי רק שעה
לא מומלץ בטח לא במגז אויר כזה כשלא חם.
הי. מנסה לראשונה בצק ללא לישה…סקפטית. הכנתתי הבצק עכשיו..אך נראה שחסר נוזלים הוספתי עוד כחצי כוס מים קצת פחות. מקווה שיצליח כומו התמונות המגרותתתת והתגובות.. תודה. Tbc..
הייתי מוותרת על הסקפטיות, אופטימיות במטבח מוציאה מאפים טובים הרבה יותר
האם יצא טוב אם אסדר את השבלולים על תבנית תנור גדולה עם מרווחים גדולים ביניהם, כדי שאוכל להגיש כשבלולים נפרדים ולא כ׳עוגת שבלולים נתלשת׳?
בטח
הי חוזרת לדווח טרפו הכל…האחיינים הקטנים וילדיי אמרו טעים יותר ממה שאת מכינה בדר"כ…בצק שמתי כמה שעות במקרר היה נעים לעבודה ונות.
מאחלת לך ימים טובים ושמחים. מבינה כמה עצוב לאבד את היקרים. תנוחמי מן השמים.
תודה רבה סימה יקרה
היי קרן אני יכולה לעשות שבלול אחד ענקי ופשוט להניחו במרכז התבנית של התנור?
תודה
כן
קרן
תודה על המתכון. יצא מעולה. פעם אחת כשבלולים , פעם שניה לכבוד יום הפיצה הבינלאומית. הילדים טרפו הכל!!!!
תודה רונה
היי קרן,
מתכון מעולה כמו כל שאר הבלוג, ממש תודה!!
אשמח לדעת מה את ממליצה במידה ומכינים פיצות- התפחה שנייה ככדורים או אחרי שמרדדים, מורחים רוטב ושמים תוספות?
רק ככדורים, אני לא מתפיחה אף פעם פיצות אחרי עיצוב
תודה על התגובה המהירה, בדיוק בזמן לארוחת ערב 🙂
בעלי אוהב אותי קצת יותר בזכותך ובזכות המתכונים. תודה גדולה
היי קרן! קודם כל הכנתי את השבלולי פיצה לפניי שבועיים ויצא מדהים ממש!
אני רוצה להכין למחר בבוקר שוב, ושמתי את הבצק להתפחה כבר מהבוקר של היום במקרר. האם אוכל להכין היום בערב את השבלולים ולהניח להתפחה במקרר ללילה ובבוקר לשים ישר בתנור?
תודה! את אלופה.
כן אפשר
אם אני רוצה להכין פיצה במקום שבלולים יש צורך בהתפחה שנייה או שישר אחרי ההתפחה הראשונה להכין את הפיצות ולתנור? כמה פיצות יוצאות מהכמות שבמתכון עם תבניות תנור רגילות?
אחרי התפחה ראשונה להכין פיצות
מתכון מושלם, עשיתי כבר כמה פעמים ובכל פעם אני משדרגת אותו 🙂 תודה קרן.
היי קרן, תודה רבה על מתכונים מושלמים!
רציתי לשאול אם יש בעיה בהתפחה ארוכה (של 10 שעות) מכוסה בתוך התנור?
אשמח לתשובתך האם להכין בצק חדש 🙁
זה המון זמן לבצק ללא מקרר
היי קרן מקסימה!
יש לך המלצה למילוי טעים על בסיס שום במקום הפיצה?
היי קרן, תודה על מתכון מעולה
אפשר להקפיא אחרי האפייה בתבנית?
או שכדאי להפריד את השבילים?
אפשר להקפיא
אין צורך להפריד זה ממילא יופשר לפני אכילה
היי קרן, הכנתי בצק והוא שהה במקרר יוניים, האם ניתן להשתמש בו עדיין?
והאם ניתן להכין מהבצק הזה עוגת שמרים?
אם יש לו ריח סבבה אז כן. לא מתאים לעוגה
היי, נראה מעולה!!
אפשרי להכיו רק מקמח מלא? תודה רבה!
אפשר, ולהוסיף לבצק יותר נוזלים
היי קרן 🙂 מה הדרך הנכונה ביותר להפשיר תבנית עם שבלולי פיצה? (הקפאתי לאחר האפיה).
טנקס ❤️
כמה שעות במקרר או קצת פחות זמן על השיש
אפשר גם בתנור על טורבו 30 מעלות
הי קרן, הכנתי אתמול בלילה את הבצק מ200 גרם מניטובה מלא ו300 מניטובה לבן ולא תפח…היה כל הלילה במקרר…יש לי מה להמשיך? שלא אשים את כל שאר הדברים ולא יתפח פעם שנייה…
זה לא בצק שממש תופח בטח לא במקרר
להמשיך כרגיל
היי קרן,
שאלה קצת מצחיקה אבל אם לא שואלים אי אפשר לדעת 🙂
מה נחשב מקום חמים? אני מתפיחה שעתיים על השיש אבל חוששת שזה לא יספיק במזג האוויר הזה. או לחלופין טריקים להתפחה בחורף?
תודה וכמו תמיד, את מעלפת.
תודה מרב מהממת !
במזג אויר נוכחי עדיין לא קר ולכן שעתיים על השיש אמורות להספיק
אבל אם רוצים לזרז אני תמיד ממליצה להכניס לתנור שמחומם על 30 מעלות במצב תנור טורבו כשהקערה מכוסה היטב בניילון נצמד.
לרוב זה מזרז את ההתפחה בחצי מהזמן
הכנתי את השבלולים האלו כבר כמה פעמים והם מצוינים 🙂 חשבתי הפעם לגוון ולהכין את חלקם במילוי של פסטו ועגבניות מיובשות עם איזושהי גבינה, או אולי עם תרד וגבינות… יכול להתאים?
בטח שמתאים
היי קרן,
אפשר להכין עד שלב ההתפחה השניה ואז לשמור כמה שעות במקרר ולאפות?
כמה שעות כן
היי,
האם אפשרי להכין עכשיו ולהתפיח מחוץ למקרר עד הערב, לארוחת ערב.
לא, זה יותר מדי זמן מחוץ למקרר, להתפיח כמה שעות במקרר עד שעובדים עם הבצק
היי אלופה♥️
האם אפשר להתפרע גם עם מילוי מתוק?
יש בבלוג מתכון לסינבונס ללא לישה משם אפשר לקחת מתכון בסיס לבצק שמרים ללא לישה לעוגות שמרים
היי קרן האם אפשר עם קמח לבן רגיל ?
כן לגמרי
היי קרן, מתכון נראה מדהים! אשמח לדעת כמה שושנים בערך יוצאים מהכמויות חומרים שרשמת, והאם צריך גם רסק עגבניות וגם עגבניות מרוסקות שרשמת לרוטב (300 גרם בסהכ?)
12-14 שושנים בערך
תלוי ברידוד וחיתוך שלך
וכן, 300 גר סהכ
יוצא מושלםםם! הייתי בהלם שזה תפח ככה ללא לישה
והטעם חלומי
יצא מאוד טעים אבל רק אני פספסתי את שלב הביצה והמים בסוף ? ראיתי בדיעבד במתכון השני שיש צורך ופה לא מופיע … אז יצאו לי פחות שחומים אבל עדיין טעימים 🙂
היי, אף פעם לא מגיבה אבל אחרי שמצאתי את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב החלטתי שחייבת להודות לך! מתכון קל ומוצלח מאוד, והכי קרוב בטעם לפיצה שאמי ז״ל הייתה מכינה. תודה רבה!
תודה נטלי
מתכון מעוללללה! כרגיל!
בתור אחת שממש לא מבינה בשמרים
יצא טעים ברמות
עשיתי עם גבינה טבעונית של משהומשהו(ולמעלה קצת טחינה גולמית לעדן את הטעם הגבינתי)
מדהים
תודה רבה קרן!
איך שימחת אור תודה!
היי קרן,
הכנתי ולא תפח בכלל…
מה עושים במצב כזה? מתחילים מחדש או ממשיכים עם הבצק?
היי קרן,
ניתן להשתמש בקמח שמרים פיצה ולוותר על השמרים?
כן
אפשר
הבצק לא תפח אחרי לילה במקרר.. כיסיתי בניילון נצמד ושמתי עליו מגבת..
מה אפשר לעשות?
לעבוד איתו
מתכון מדהים מדהים!!!! אהובת הלב! אפילו עשיתי חלה מהבצק ויצא חלום! תודה❤️
יצא מעולה
שמחה לשמוע
היי קרן! תודה רבה על מתכונים נפלאים. האם אפשר להשתמש בקמח רב תכליתי?
בטח
אני אופה חלות , לחמים,קובנות
הייתי מאוד סקפטית, בצק שמרים,בלי להפעיל מיקסר?
תקשיבי שזה יצא מעולה, רך ואוורירי.
מטורף. זהו , שמור!
משמח מאוד
הי קרן
רק רציתי להגיד שהתמונה נהדרת כמו שהיא
ואיזה כייף שאת פה גם בימים המטורפים האלה…
תודה לך ***
בצק מעולה עשיתי איתו פיצה רגילה יצא וואוו, תודה המתכונים שלך נהדרים
תודה
אין על השבלולים האלה, כל כך קלים להכנה שגם הבת שלי בת 14 מכינה לבד. ואצלי זה מככב מידי שבוע. תודה רבה קרן על השיתוף של המתכון 🙂
תודה לאה
רק רציתי לספר שאני מכינה כמות כפולה באופן קבוע כי הבת שלי מהרגע שלמדה לאכול ועד היום (בת 4) חולה על זה
חייבים להיות תמיד במקפיא
תודה טלי
מתכון מעולה, כמו כל המתכונים שלך! כל הבררנים במשפחה שלי (שלא אוהבים פיצות) עפו על זה, תודה רבה!