לחמים ומאפים

שבלולי פיצה מבצק שמרים ללא לישה

ינואר 5, 2021 128 Comments

זה כבר נהייה קצת חלק ממני הבצקים ללא לישה בזמן האחרון. זה פתאום נהיה לי ממש נח

כי ממילא כל הלישה של הבצק לוקחת יותר זמן ואז אני חייבת לעמוד ליד המיקסר, ואני כרגע

עומדת על רגל אחת אז כל מה שיש לו קיצורי דרך בא כרגע ממש טוב!

הכנתי לא מזמן סינבון שמרים קינמון מבצק ללא לישה וממש הבטחתי לכם שנעשה גם

וורסיה מלוחה, והיא נוסתה אתמול בסדנת זום מוצלחת ויצאה מושלמת. בצק רך רך וטעים.

זה לגמרי אחלה פתרון למי שלא כל כך רוצה להתעסק עם לישה של בצקים.

למעשה הלישה היא קיצור הדרך היחיד, כי זמן התפחה יש בבצק הזה בדיוק כמו בכל

בצק שמרים אחר, אבל החסכון של הלישה עבור המון אנשים ממש משמעותי.

היום כשהוצאתי את השושנים מהתנור הן קצת השחימו מדי מבחוץ והצילומים לא

יצאו יפים בכלל! אז הבטחתי להעצמי לחזור ולצלם שוב בקרוב ובינתיים משאירה

אתכם עם המתכון המושלם הזה לארוחת ערב קלילה ומושלמת. אצלינו אגב הילדים טרפו.

כמה הערות לאור שאלות שלכם :

1. אפשר מהבצק הזה להכין פיצות רגילות ולאו דווקא שושנים

2. במידה ורוצים להתפיח לילה מחוץ למקרר מומלץ להוריד את כמות השמרים במתכון לכפית אחת

3. הבצק יכול להחזיק מעמד במקרר עד 48 שעות מכוסה היטב

4. אין צורך להוציא את הבצק מהמקרר לפני שימוש

5. הבצק יעבוד עם כל מלית אחרת מלוחה

שבלולי פיצה מבצק שמרים ללא לישה /תבנית עגולה 26 או תבנית תנור מרובעת

מצרכים למתכון:

3.5 כוסות (500 גר׳)קמח לחם/פיצה/מניטובה לבן

2 כפיות (10 גר׳)שמרים יבשים

4 כפות (40 גר׳)סוכר לבן

1 כף מלח דק

1/3 כוס שמן זית

כוס+3 כפות (260 מ״ל) מים חמימיםֿ

לרוטב פיצה: (אפשר להמיר בכל רוטב מוכן לפיצה, אני משתמשת בשל MUTTI)

קופסא (100 גר׳) קטנה של רסק עגבניות

1/2 פחית (200 גר׳) עגבניות מרוסקות

כפית סוכר לבן

1/2 כפית מלח

מעט  פלפל שחור

200 גר׳ גבינת מוצרלה מגורדת

עלי בזיליקום לעיטור (לא חובה)

פרוסות זיתים מגולענים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

מתחילים כשעתיים/לילה במקרר לפני להכין את הבצק:

בקערת פלסטיק מערבבים קמח,שמרים, סוכר ומלח. מוסיפים שמן זית ומערבבים.

מוסיפים את המים לאט תוך כדי ערבוב, ומערבים היטב בעזרת כף עץ עד שמתקבל כדור בצק

(לא חלק) אבל שנפרד מדפנות הקערה.

התהליך אמור לקחת סביב דקה ולא יותר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת

ומניחים להתפחה כשעתיים במקום חמים.או לילה במקרר.

מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה ומניחים בצד.

מוציאים את הבצק שתפח למשטח מקומח מאוד. מוציאים אויר ומתחילים לרדד למלבן גדול.

אם חסר לכם קמח אפשר לקמח עוד וגם את המערוך. שימו לב שהבצק דביק יחסית

ולכן יש צורך בקימוח טוב. בעזרת פלטה או כף מורחים את הרוטב על פני הבצק באופן אחיד.

מפזרים גבינת מוצרלה ומי שאוהב יכול לפזר עלי בזיליקום טריים ופרוסות זיתים.

מגלגלים את מלבן הבצק לרולדה ארוכה. פורסים לשושנים בעובי 3 ס״מ כל פרוסה.

מניחים את שושני הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה, שומרים על רווחים קטנים.

מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים להתפחה חוזרת במקום חמים כשעה.

מחמים תנור ל 200 מעלות, וכשהשושנים תפחו מכניסים אותם

לתנור ל 20-25 דקות עד שהשבלולים שחומים למראה.

אוכלים חם.

**אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח לקמחים מלאים

**שמן זית אפשר להמיר בשמן קנולה

**תוספות הן לגמרי משהו שאפשר לשחק איתו תרגישו חופשי.

Print Friendly, PDF & Email

128 Comments

מור ינואר 5, 2021 at 3:15 pm

נראה מעולה! אם משתמשים בשמרים טריים – כמה צריך?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 3:19 pm

25 גר

Reply
מור ינואר 5, 2021 at 9:59 pm

אני פה כדי לומר שניסיתי ויצא מעולה!!! לא להאמין שזה בלי לישה.
המון תודה על המתכונים המדהימים שלך, כיף גדול לעקוב אחרייך!

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 7:44 am

תודה מור !

Reply
חנה ינואר 6, 2021 at 7:14 am

מתכון מדהים שנפל עלי בזמן שחיפשתי בצק שמרים ללא לישה!!!
מסקרנות, מדוע צריך ללוש בצקים אם אפשר גם ללא לישה, מה ההבדל כתוצאה?
תודה רבה קרן על המתכון הנפלא הזה!

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 7:43 am

בצק שמרים ללא/עם לישה לגמרי נראים ומרגישים אחרת במרקם, שניהם אחלה אבל לגמרי צריך להכין גם וגם ולהתנסות

Reply
חנה ינואר 6, 2021 at 12:14 pm

קרן תודה רבה על תשובתך!
עוד שאלה, האם אפשר להכין את הבצק הזה מקמח שמרים או שחייב קמח לחוד ושמרים להוסיף?

Reply
אפרת פברואר 6, 2021 at 5:55 pm

האם אפשרי בלי סוכר?

Reply
קרן אגם פברואר 7, 2021 at 7:25 am

לא
אפשר להוריד מעט

שני פברואר 12, 2021 at 9:46 am

האם אפשר להכין את כל השלבים
ורק את השלב הסופי של האפיה לעשות יום אחרי ? ( כמובן התבנית אם השושנים תישאר במקרר)?

Reply
קרן אגם פברואר 12, 2021 at 2:40 pm

כן אבל עדיף להכין בערב ולאפות בבוקר

יעקב ינואר 7, 2021 at 12:54 pm

עבודה מעולה קרן! הסברים מעולים שלא ניתן לטעות או להתבלבל. גם סיפור הרקע מוסיף הנאה בקריאה וחווית הלימדה.. ישר כוח!

Reply
קרן אגם ינואר 7, 2021 at 9:52 pm

תודה יעקב

Reply
אחינועם אביבי פברואר 25, 2021 at 11:30 am

הי קרן! ממליצה להקפיא כשושנים לפני אפייה או אחרי ?
תודה❤

Reply
קרן אגם פברואר 25, 2021 at 6:56 pm

לפני אפייה או מיד אחרי

Reply
ליאת יפרח ינואר 16, 2021 at 12:48 pm

היי קרן, רציתי לדעת אם ניתן להקפיא מבלי לאפות? להכין את השבלולים אחד אחד ולהקפיא…

Reply
קרן אגם ינואר 16, 2021 at 8:41 pm

כן אפשר בטח

Reply
עדי ינואר 21, 2021 at 6:02 pm

האם ניתן להמיר את הקמח לקמח ללא גלוטן?

Reply
קרן אגם ינואר 21, 2021 at 10:54 pm

מניחה שכן אבל אין לי נסיון איתו

Reply
מור מאי 10, 2021 at 7:59 am

היי קרן, המתכונים שלך מדהימים ואת מסבירה בצורה מעולה!:)
רציתי לשאול אם יש אפשרות להחליף את המים במתכון לחלב?

Reply
קרן אגם מאי 10, 2021 at 4:49 pm

בטח שאפשר

דר ינואר 5, 2021 at 3:40 pm

תודה רבה! האם ניתן להשתמש גם בקמח לבן רגיל?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 3:57 pm

כן בטח

Reply
הילה ינואר 5, 2021 at 4:07 pm

מעורר תאבון! האם קמח חלה גם אפשרי?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

אפשרי לגמרי

Reply
mira telem ינואר 5, 2021 at 11:24 pm

הי קרן,
ראשית, רוצה לאמר תודה
ועכשיו לשאלה, ניראה לך שהשבלולים יעברו בקלות הקפאה? ולאחר מכן, לפני הארוחה, חימום בתנור?
תודה, מירה

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 7:44 am

הקפאה זה אחלה וחימום זה אחלה

Reply
שרית ינואר 8, 2021 at 9:26 pm

מתכון מדהים! עשיתי אותו עם קמח ללא גלוטן ויצא מדהים. הבצק הזה יכול להיות גם שבלולי שוקולד?

Reply
קרן אגם ינואר 9, 2021 at 7:06 am

לשבלולי שוקולד ראי מתכון לסינבון ללא לישה בבלוג

שירי מאי 16, 2021 at 2:57 pm

אם אני מכינה ומקפיאה, מה הדרך הכימטובה להפשיר ולחמם?

Reply
קרן אגם מאי 17, 2021 at 8:36 am

הפשרה בטמפרטורת החדר וחימום בתנור ל 200 מעלות

Reply
שירי ספטמבר 24, 2021 at 2:31 pm

המלצה למלית גבינות טובה במקום מלית פיצה?

Reply
קרן אגם ספטמבר 26, 2021 at 6:31 am

חפשי באתר שבלולי גבינה

Reply
אנה ינואר 5, 2021 at 5:13 pm

בא לי להכין מזה שושני שום בלי רוטב פיצה, נראה לי יצא טוב…

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

ברור

Reply
אנה ינואר 5, 2021 at 6:13 pm

אין בעיה להאריך את זמן התפיחה ללילה שלם? בשביל להכין לארוחת בוקר…

Reply
איילת ינואר 6, 2021 at 4:09 am

היי קרן
ראשית תרשי להחמיא ולומר כי המתכונים שלך כל כך אבל כל כך טעימים !!!! שלא לדבר על החלות שכל שבוע אצלנו בשולחן …
ולענייני השבלולים … האם אפשר להכין חצי כמות ?פשוט לחשב לפי חצי ?
כמה גרם או מ״ל זה 1/3 כוס שמן זית ?
תודה

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 7:46 am

אפשר להכין חצי כמות ולהשתמש ב 3 כפות שמן זית

Reply
מור ינואר 5, 2021 at 5:55 pm

צריך למרוח משהו על הבצק לפני האפיה? ביצה?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:11 pm

באמת שאם היה צריך למרוח משהו הייתי מציינת

Reply
ליה חן ינואר 5, 2021 at 6:15 pm

קודם כל כל המתכונים שלך אליפות אחד אחד!!! אם מתפיחים לילה במקרר צריך להוציא שעה לפני הרידוד כדי שלא יהיה קר?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:24 pm

תודה
לא אין שום צורך להוציא את הבצק לפני זה בצק שונה

Reply
לי ינואר 9, 2021 at 9:15 pm

היי אפשר לקצר את זמן ההתפחה השניה במקום שעה לחצי שעה ?

Reply
קרן אגם ינואר 9, 2021 at 9:29 pm

אפשר ויש מצב שאז הם לא יהיו מספיק תפוחים ואוורירים

Reply
גאיה מרץ 3, 2021 at 2:26 pm

היי קרן , האם אפשר להכין הכל ערב לפני ולשים את השבלולים ללילה במקרר ובבוקר רק לאפות? זה יצא טוב באותה המידה?

Reply
קרן אגם מרץ 3, 2021 at 3:47 pm

אפשר כן

Reply
ענבר ינואר 5, 2021 at 5:56 pm

היי!
כבר התחלתי להכין ולא בטוחה שיהיה לי את כל ה-3 שעות להתפחה. יש דרך לקצר זמני התפחה במתכון?
תודה מראש!

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

להתפיח במקום חמים יקצר את הזמנים

Reply
לי ינואר 9, 2021 at 8:42 pm

היי
אפשר לוותר על השעה התפחה בסוף ?
או לקצר קצת ?
אני מתפיחה את זה בחדר עם מזגן על חום

Reply
אנונימי מאי 15, 2021 at 8:45 pm

היי קרן אפשר להכין ים קמח כוסמין לבן?

Reply
קרן אגם מאי 15, 2021 at 10:50 pm

כן

Reply
אלה קציר ינואר 5, 2021 at 6:05 pm

נפלא

Reply
שקד בן הרוש ינואר 5, 2021 at 6:05 pm

אם אני מכינה בערב ומשאירה לילה להתפחה במקרר, עד איזה שעה ביום למחרת אני יכולה להשתמש בבצק ולהכין את השושנים?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:11 pm

אפשר גם 48 שעות במקרר

Reply
מורין ביטון ינואר 5, 2021 at 6:08 pm

את א ל ו פ ה !!!!
איך לא גיליתי אותך לפני כן ?!? בשוק !
אני בחודש האחרון הכנתי לפחות 5 מתכונים שלך
וזה ה6 !!
לא מפסיקה להזיל ריר מהסטורי שלך .
אמן ותרגישי טוב ותחזרי לרקוד ולהפעיל מיקסר
תודה רבה לך על האושר הזה שאת גורמת לי בבית ❤️

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 6:09 pm

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

Reply
מורין ביטון ינואר 5, 2021 at 6:12 pm

תודה רבה לך מהממת !!
יש לי שאלה איך ניתן לקצר תהליך התפחה
שמתי בניילון נצמד מתחת לפוך עם מזגן על חום בחדר
כמה זמן בערך זה ייקח לי ? גם שעתיים ?
תודה

Reply
טל ינואר 6, 2021 at 8:33 pm

היי קרן,
אפשרי לעשות את אותם שלבים אבל כן לבצע לישה במקום ערבוב? יכול עבוד עם המתכון הזה?
תודה רבה!

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 9:58 pm

ברור!

Reply
סיגל ינואר 5, 2021 at 8:41 pm

האם אפשר לעשות פיצה מהבצק הזה במקום שושנים?

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 7:44 am

ברור!

Reply
נטע ינואר 8, 2021 at 8:46 am

היי,
אפשר להשתמש בקמח שמרים למתכון?

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2021 at 11:23 am

בוודאי

Reply
קרין כוכב ינואר 6, 2021 at 12:54 pm

היי קרן, האם ניתן להשתמש בגבינה צהובה מגורדת במקום מוצרלה?

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 1:16 pm

כן, כל גבינה צהובה תעבוד

Reply
אנה ינואר 6, 2021 at 7:51 am

אפשר להתפתח את הבצק לילה או יותר מחוץ למקרר (בדומה לבצק של הבגטים שלך)?

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 8:19 am

כן ולהוריד לכמות של כפית שמרים אחת

Reply
Michal Kotzer Elster ינואר 6, 2021 at 11:29 am

היי, האם קמח כוסמין 80% יעבוד?

Reply
קרן אגם ינואר 6, 2021 at 1:15 pm

כן

Reply
מאירה קסטנר מאי 19, 2021 at 6:48 pm

הי קרן, מתכון נהדר כרגיל 🙂
אם רוצה להכין פיצה…אפשר או מומלץ להשתמש עבור המתכון בקמח פיצה או קמח לחם במקום קמח לבן?
האם אפשר חלק מהבצק להקפיא ? ואם כן אחרי התפחה אחת ?
תודה רבה אני נהנת להכין את המתכונים שלך !!!

Reply
עדן ינואר 7, 2021 at 11:47 am

מתכון נהדר! תודה!
האם אפשר להשתמש בבצק זה לעוד דברים? שבלולים עם מילוי מתוק?
אפילו פיצות קטנות פתוחות?

Reply
קרן אגם ינואר 7, 2021 at 12:29 pm

פיצות קטנות אחלה, למילוי מתוק ראי מתכון לסינבון ללא לישה בבלוג משם תוכלי להכין מה שבא

Reply
הודיה ינואר 7, 2021 at 3:13 pm

איזה יופי!! נהדר! אכין בקרוב!

Reply
קרן אגם ינואר 7, 2021 at 9:49 pm

תודה

Reply
הדס ינואר 7, 2021 at 4:43 pm

הייתי חייבת לחזור לספר שזה יצא היסטרי.
הייתי סקפטית עם הבצק כי מעולם לא התנסתי בבצק ללא לישה (ואני אופה המון עם שמרים). וואי, זה היה כל כך טעים! כולם טרפו את זה תוך רגע! תודה!!!

Reply
קרן אגם ינואר 7, 2021 at 9:52 pm

הכי משמחת אותי תודה

Reply
רחל צוק ינואר 8, 2021 at 10:06 am

שאלה חייבים 4 כפות סוכר.מה המינימום שאפשר לשים ?
תודה על הרעיון הנפלא עבור מי שבצק שמרים שה לא בשבילה..

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2021 at 11:22 am

תורידי מקסימום כף אחרת הבצק לא אותו דבר

Reply
רותם לסרי ינואר 10, 2021 at 6:24 pm

היי קרן:)
אפשרי סוכר חום דמררה או שחייבים לבן?

Reply
קרן אגם ינואר 10, 2021 at 7:40 pm

אפשר דמררה אין בעיה

Reply
ענבר שוחט ינואר 10, 2021 at 10:10 am

קרן! זה מטורף!
כמובן שהכנתי קילו עם הטרמיטים בבית…
השתמשתי בחצי קמח דורום שנפלא למאפים וחצי כוסמין מלא יצא מטורף
גם כמה שעות אחרי האפיה נשארו 2 חתיכות והן היו עסיסיות ורכות!
כל מתכון שלך בול!
תודה שאת את❤❤❤

Reply
קרן אגם ינואר 10, 2021 at 1:57 pm

תודה ענבר שמחה בשבילך ובשביל הטרמיטים 🙂

Reply
מאירה מאי 19, 2021 at 9:51 pm

הי קרן,
תודה על המתכון 🙂
אפשר במקום קמח לבן להשתמש בקמח פיצה ?
ניתן גם להקפיא חלק מהבצק לשימוש מאוחר יותר ?

תודה רבה !

Reply
עדן ינואר 10, 2021 at 3:19 pm

וואו! יצא מדהים!! מומלץ ♥

Reply
קרן אגם ינואר 10, 2021 at 7:42 pm

תודה עדן

Reply
אורית ינואר 11, 2021 at 8:04 am

כמה תפוח צריך הבמק להיראות אחרי לילה במקרר ? בקושי תפח לי.. חוששת שהשמרים לא היו טובים..

Reply
קרן אגם ינואר 11, 2021 at 8:25 am

הוא לא תופח הוא טיפונת מתיישר

Reply
אורית ינואר 11, 2021 at 8:40 am

אה אז מעולה ! הם כרגע בהתפחה אחרי שעשיתי את השושנים, לא יכולה לחכות כבר לשים אותם בתנור
תודה

Reply
דור ינואר 28, 2021 at 6:45 pm

היי אפשר לקצר זמני התפחה ראשונה
במקום שעה וחצי רק שעה

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2021 at 8:56 pm

לא מומלץ בטח לא במגז אויר כזה כשלא חם.

Reply
סימה פברואר 1, 2021 at 6:54 am

הי. מנסה לראשונה בצק ללא לישה…סקפטית. הכנתתי הבצק עכשיו..אך נראה שחסר נוזלים הוספתי עוד כחצי כוס מים קצת פחות. מקווה שיצליח כומו התמונות המגרותתתת והתגובות.. תודה. Tbc..

Reply
קרן אגם פברואר 1, 2021 at 10:06 am

הייתי מוותרת על הסקפטיות, אופטימיות במטבח מוציאה מאפים טובים הרבה יותר

Reply
סימה פברואר 1, 2021 at 7:34 pm

הי חוזרת לדווח טרפו הכל…האחיינים הקטנים וילדיי אמרו טעים יותר ממה שאת מכינה בדר"כ…בצק שמתי כמה שעות במקרר היה נעים לעבודה ונות.
מאחלת לך ימים טובים ושמחים. מבינה כמה עצוב לאבד את היקרים. תנוחמי מן השמים.

Reply
קרן אגם פברואר 1, 2021 at 8:24 pm

תודה רבה סימה יקרה

Reply
חן פברואר 9, 2021 at 9:14 am

היי קרן אני יכולה לעשות שבלול אחד ענקי ופשוט להניחו במרכז התבנית של התנור?
תודה

Reply
קרן אגם פברואר 9, 2021 at 9:57 am

כן

Reply
רונה פברואר 9, 2021 at 7:11 pm

קרן
תודה על המתכון. יצא מעולה. פעם אחת כשבלולים , פעם שניה לכבוד יום הפיצה הבינלאומית. הילדים טרפו הכל!!!!

Reply
קרן אגם פברואר 9, 2021 at 9:38 pm

תודה רונה

Reply
מור פברואר 22, 2021 at 4:00 pm

היי קרן,

מתכון מעולה כמו כל שאר הבלוג, ממש תודה!!
אשמח לדעת מה את ממליצה במידה ומכינים פיצות- התפחה שנייה ככדורים או אחרי שמרדדים, מורחים רוטב ושמים תוספות?

Reply
קרן אגם פברואר 22, 2021 at 4:50 pm

רק ככדורים, אני לא מתפיחה אף פעם פיצות אחרי עיצוב

Reply
מור פברואר 22, 2021 at 6:40 pm

תודה על התגובה המהירה, בדיוק בזמן לארוחת ערב 🙂
בעלי אוהב אותי קצת יותר בזכותך ובזכות המתכונים. תודה גדולה

Reply
עמית פברואר 26, 2021 at 6:35 pm

היי קרן! קודם כל הכנתי את השבלולי פיצה לפניי שבועיים ויצא מדהים ממש!
אני רוצה להכין למחר בבוקר שוב, ושמתי את הבצק להתפחה כבר מהבוקר של היום במקרר. האם אוכל להכין היום בערב את השבלולים ולהניח להתפחה במקרר ללילה ובבוקר לשים ישר בתנור?

תודה! את אלופה.

Reply
קרן אגם פברואר 26, 2021 at 8:19 pm

כן אפשר

Reply
חיהי מרץ 3, 2021 at 12:36 pm

אם אני רוצה להכין פיצה במקום שבלולים יש צורך בהתפחה שנייה או שישר אחרי ההתפחה הראשונה להכין את הפיצות ולתנור? כמה פיצות יוצאות מהכמות שבמתכון עם תבניות תנור רגילות?

Reply
קרן אגם מרץ 3, 2021 at 3:47 pm

אחרי התפחה ראשונה להכין פיצות

Reply
אתי אפריל 4, 2021 at 7:11 pm

מתכון מושלם, עשיתי כבר כמה פעמים ובכל פעם אני משדרגת אותו 🙂 תודה קרן.

Reply
נטע אפריל 6, 2021 at 6:20 pm

היי קרן, תודה רבה על מתכונים מושלמים!
רציתי לשאול אם יש בעיה בהתפחה ארוכה (של 10 שעות) מכוסה בתוך התנור?
אשמח לתשובתך האם להכין בצק חדש 🙁

Reply
קרן אגם אפריל 6, 2021 at 8:47 pm

זה המון זמן לבצק ללא מקרר

Reply
רום מאי 16, 2021 at 9:59 am

היי קרן מקסימה!
יש לך המלצה למילוי טעים על בסיס שום במקום הפיצה?

Reply
נטע אפריל 8, 2021 at 11:05 am

היי קרן, תודה על מתכון מעולה
אפשר להקפיא אחרי האפייה בתבנית?
או שכדאי להפריד את השבילים?

Reply
קרן אגם אפריל 8, 2021 at 12:06 pm

אפשר להקפיא
אין צורך להפריד זה ממילא יופשר לפני אכילה

Reply
נטע אפריל 9, 2021 at 7:33 pm

היי קרן 🙂 מה הדרך הנכונה ביותר להפשיר תבנית עם שבלולי פיצה? (הקפאתי לאחר האפיה).
טנקס ❤️

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2021 at 8:04 am

כמה שעות במקרר או קצת פחות זמן על השיש
אפשר גם בתנור על טורבו 30 מעלות

Reply
ענת מאי 1, 2021 at 7:54 am

הי קרן, הכנתי אתמול בלילה את הבצק מ200 גרם מניטובה מלא ו300 מניטובה לבן ולא תפח…היה כל הלילה במקרר…יש לי מה להמשיך? שלא אשים את כל שאר הדברים ולא יתפח פעם שנייה…

Reply
קרן אגם מאי 1, 2021 at 11:56 am

זה לא בצק שממש תופח בטח לא במקרר
להמשיך כרגיל

Reply
ליאור מאי 16, 2021 at 8:54 am

הכנתי את השבלולים האלו כבר כמה פעמים והם מצוינים 🙂 חשבתי הפעם לגוון ולהכין את חלקם במילוי של פסטו ועגבניות מיובשות עם איזושהי גבינה, או אולי עם תרד וגבינות… יכול להתאים?

Reply
קרן אגם מאי 16, 2021 at 12:50 pm

בטח שמתאים

Reply
שני מאי 20, 2021 at 9:05 am

היי קרן,

אפשר להכין עד שלב ההתפחה השניה ואז לשמור כמה שעות במקרר ולאפות?

Reply
קרן אגם מאי 20, 2021 at 10:39 am

כמה שעות כן

Reply
איימי מאי 20, 2021 at 10:23 am

היי,
האם אפשרי להכין עכשיו ולהתפיח מחוץ למקרר עד הערב, לארוחת ערב.

Reply
קרן אגם מאי 20, 2021 at 10:39 am

לא, זה יותר מדי זמן מחוץ למקרר, להתפיח כמה שעות במקרר עד שעובדים עם הבצק

Reply
מיכל פינקלשטיין מאי 20, 2021 at 8:02 pm

היי אלופה♥️
האם אפשר להתפרע גם עם מילוי מתוק?

Reply
קרן אגם מאי 21, 2021 at 7:11 am

יש בבלוג מתכון לסינבונס ללא לישה משם אפשר לקחת מתכון בסיס לבצק שמרים ללא לישה לעוגות שמרים

Reply
אסתי מאי 25, 2021 at 12:18 pm

היי קרן האם אפשר עם קמח לבן רגיל ?

Reply
קרן אגם מאי 25, 2021 at 9:03 pm

כן לגמרי

Reply
ניצן יוני 3, 2021 at 2:46 pm

היי קרן, מתכון נראה מדהים! אשמח לדעת כמה שושנים בערך יוצאים מהכמויות חומרים שרשמת, והאם צריך גם רסק עגבניות וגם עגבניות מרוסקות שרשמת לרוטב (300 גרם בסהכ?)

Reply
קרן אגם יוני 4, 2021 at 6:21 am

12-14 שושנים בערך
תלוי ברידוד וחיתוך שלך
וכן, 300 גר סהכ

Reply
מעין יולי 3, 2021 at 6:05 pm

יצא מאוד טעים אבל רק אני פספסתי את שלב הביצה והמים בסוף ? ראיתי בדיעבד במתכון השני שיש צורך ופה לא מופיע … אז יצאו לי פחות שחומים אבל עדיין טעימים 🙂

Reply

Leave a Comment