עוגות שמרים

שושני שמרים עם קרם פיסטוק ושוקולד לבן

אוגוסט 11, 2021 102 Comments

שלשום התבשרנו בערב עם פתק קטן על הדלת של הבניין שיום למחרת יש הפסקת חשמל יזומה ברחוב.

כלומר מ 09:00 אין חשמל בבית! עזבו את המחשבים, את הקפה, את המקרר, עזבו הכל! אין מזגן!!!

קראתי למתבגרים לשיחה, ואמרתי להם שאנחנו חייבים לעוף מהבית, ואני רוצה לקחת אותם לחוף נחשולים.

נקנה אוכל בדרך, ניסע לחוף ונעביר שם יום שלם ויהיה כייף.  אה… ונקום ב 08:00.

חשבתי שהם יצחקו עליי, שהם יגידו לי שהם לא קמים ככ מוקדם, אבל הם זרמו.

סבבה הם אמרו לי, סגור.

קמנו בבוקר, התארגנו ליציאה, בדרך קנינו מסבחה, חומוס וצילייה, ויצאנו לדרך.

סיפרו לי שיש קונדיטורייה קטנה בנחשולים שאוכל לעצור לקנות בה איזה מאפה שמרים טעים, ואולי קפה.

דמיינתי איך אני עוצרת ושותה שם הפוך, אחרי נסיעה ארוכה מיפו, אחרי שעצרנו בדרך בבית ינאי לקנות

צילייה ועמדנו בפקקים. הגענו למאפיה, לא היו שם המון דברים אבל היו עוגות שמרים עם שוקולד לבן ונוגט,

ושאלתי אם יש קפה. הקיבוצניק שעמד מולי, הסתכל עליי בצורה מוזרה ואמר לי שלא מה פתאום.

אז איפה אני קונה קפה בקיבוץ????? אולי במרכול הם מכינים קפה.

נסענו עם האוטו למרכול, נכנסתי ושאלתי אם יש קפה. הצביעו לי על המדף שבו עומדות צנצנות של קפה ושקיות

של קפה שחור.

לא, לא כזה! לשתות קפה אפשר? הבחורה שעמדה מאחורי הקופה היתה בשוק, ואיזה בחור שעמד לידה גיחך,

ושאל אותי: מי שותה קפה בחום הזה?  יצאתי נסערת וחזרתי לאוטו, בלי קפה. וזה הדבר שהכי רציתי באותו רגע.

כבר שקלתי אם לצאת חזרה מהקיבוץ לכביש הראשי לחפש קפה, אבל אז נזכרתי שהילו שעובדת איתי

אמורה להגיע לחוף, ושלחתי לה הודעה שתביא לי דחוףףףףף קפה.

הקמנו צילייה, נכנסנו למים, יצאנו, פרסנו את המסבחה שלנו והתחלנו לאכול, והילו הגיעה!

היא הגיע מצויידת בתרמוס קטן, חלב רגיל וחלב שקדים שיהיה לי לבחור.שתיתי קפה ונשבעת לכם שהוא

היה הכי טעים בעולם.

גם העוגת שמרים שקנינו בקונדיטוריה של רעותי בקיבוץ היתה מעלפת לא פחות!

היה לנו יום מושלם בים, טיילנו גם בשמורה שצמודה לחוף, והיינו מלא זמן במים.

השושנים האלו, עם הפיסטוק שקדים ושוקולד לבן זה אחד ממאפי השמרים הטובים שהיו פה!!

שושני שמרים עם קרם פיסטוק ושוקולד לבן/16 שושנים

מצרכים למתכון:

לבצק שמרים:

3.5 כוסות (500 גר׳) קמח לחם לבן/קמח לבן (מומלץ ממש להמיר במניטובה לבן)

1 כף (10 גר׳) שמרים יבשים

2 ביצים גודל L

1/2 כפית מלח דק

1/3 כוס (65 גר׳) סוכר לבן

80 גר׳ חמאה מומסת

50 מ״ל שמנת להקצפה (המרו למטה)

180 מ״ל מי ברז

לקרם פיסטוק:

100 גר׳ שוקולד לבן

100 גר׳ חמאה רכה

80 גר (2/3 כוס) אבקת סוכר

כוס (100 גר׳) שקדים טחונים לאבקה או קמח שקדים

1/2 כוס (50 גר׳) שוקולד צ׳יפס לבן (אופציונלי)

4 כפות מחית פיסטוק איכותית

להברשה לפני אפייה:

ביצה טרופה

חצי כפית מים

לזיגוג סירופ:

1/2 כוס (100 גר׳)סוכר לבן

1/2 כוס (120 מ״ל) מים

אופן ההכנה:

הבצק:

לקערת המיקסר מנפים קמח, מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים מעט

מרכיבים את וו הלישה, ובמהירות איטית מוסיפים סוכר

הביצים,מלח  ואת החמאה המומסת, ומפעילים את המיקסר במהירות איטית

מוסיפים שמנת להקצפה ומחצית מכמות המים ולשים מעט, במידת הצורך ממשיכים

להוסיף מים וללוש כשמונה דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע.

מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מגלגלים אותו כך שיצופה שומן בכל צדדיו

מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומתפיחים כשעה וחצי שעתיים בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.

מכינים את מלית הפיסטוק

בקערה חסינת חום במיקרוגל בפולסים קצרים ממיסים שוקולד לבן,(שימו לב שהוא תמיד נשאר

שלם גם כשהוא נמס אס אל תשרפו אותו! פולסים קצרים במיקרו ומדי פעם להוציא ולערב)

מערבבים למחית חלקה.

בקערה מערבבים חמאה רכה אבקת הסוכר השקדים השוקולד הלבן המומס

ואת מחית הפיסטוק, לתערובת אחידה וחלקה.

על גבי משטח מקומח מרדדים את הבצק למלבן בגודל 30*40 ס״מ ובעובי 0.5 סנטימטר

לא נורא אם זה לא מדויק))

בעזרת כף או פלטה מדורגת מורחים על גבי הבצק את מלית הפיסטוק באופן אחיד.

מפזרים מעל המלית את השוקולד צ׳יפס הלבן.

מגלגלים את המלבן לרולדה ארוכה. בעזרת סכין פורסים לשושנים, בעובי 2-3 ס״מ כל שושנה.

מניחים את שושני הבצק בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה במרווחים קטנים.

מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה חוזרת של כ 40 דק, עד שהשושנים תפוחות.

מחממים תנור ל 180 מעלות. טורפים ביצה עם מעט מים ומברישים את השושנים

אופים כ 30 דק׳ עד שהשושנים שחומות.

מכינים סירופ סוכר

בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר ומים

מורידים מעט את אש ומשאירים לרתיחה עדינה כחמש שש דק׳ נוספות

עד שמתקבל מרקם סמיך.

מיד כשהשושנים יוצאות מהתנור, מברישים אותן בסירופ סוכר.

מגישים וטורפים.

**המאפים במיטבם ביום בו אופים אותם אבל אפשר לעטוף היטב להכניס למקרר ולחמם מעט לפני הגשה.

**לגרסת פרווה המירו בבצק את השמנת לעוד מים, או שמנת פרווה ואת החמאה (גם במלית) למחמאה

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

102 Comments

ליזי אוגוסט 11, 2021 at 10:37 am

נראה מדהים!
אפשר איך להכין מחית מפיסטוקים אם אין לי ממרח?

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2021 at 8:43 pm

לכתוב בגוגל מחית פיסטוק מתכון:-)

Reply
גלית בנינו דצמבר 9, 2021 at 9:04 pm

טעים ביותר…אין על המתכונים שלך. אלופה!!!

Reply
קרן אגם דצמבר 9, 2021 at 9:48 pm

תודה גלית

Reply
יעל דצמבר 30, 2022 at 2:13 pm

הי..
פתחתי את הבצק והבאתי אותו למידה המבוקשת -30×40.
בזמן מריחת הקרם הבצק עבד ותפח..ובסוף יצאו שבלולים ענקים!
לא כמו בתמונה…

Reply
קרן אגם דצמבר 31, 2022 at 5:16 pm

העיקר שיצאו טעימים. להבא תעבדי בסביבה קרירה ונעימה, אין לבצק סיבה לתפוח במהלך המילוי

Reply
לירז מרץ 4, 2023 at 9:24 pm

אפשר להשתמש בחלב במקום שמנת?

Reply
קרן אגם מרץ 5, 2023 at 7:47 am

כן בטח

Reply
טליה שי אוגוסט 11, 2021 at 12:51 pm

נשמע מטורף!! האם יש הבדל משמעותי בין מחית פיסטוק לממרח פיסטוק? יש לי ממרח אוכל להשתמש בו במקום במחית? תודה!!!

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2021 at 8:43 pm

ממרח לרוב מתוק יותר ותעשייתי יותר והמחית מרוכזת ופחות מתוקה ואני מעדיפה אותה

Reply
ירדן אוגוסט 11, 2021 at 1:43 pm

אפשר בלי שקדים (אלרגיה)? נשמע טעים בטירוף חייבת להכין!!

Reply
קרן גולדברג אוגוסט 11, 2021 at 3:14 pm

פעם הבאה תעברי במעדניה במעגן מיכאל… גם קפה וגם מאפים מעולים למרות שמפרגנת לרעותי נשמע טעייים מאוד. (ואגב יש לך הרבה שגיאות בהקלדה… אומרת רק כביקורת בונה הבלוג ואת מהממים)

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2021 at 8:42 pm

תודה!

Reply
הראלה אוגוסט 12, 2021 at 2:45 pm

לא ברור מהמתכון איפה משתלב השוקולד הלבן המומס. לערבב עם המלית או למרוח בנפרד?

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:37 pm

עם המלית

Reply
בתאל אוגוסט 14, 2021 at 9:25 pm

הכנתי ויצא מדהים! אין ספק שזה הולך לככב קבוע אצלי בסופשים! הבצק המושלם הזה מתאים לעוד מליות? או שהוא יחסית מתוק? אוהבת אותך תודה

Reply
נועה אוגוסט 12, 2021 at 11:03 am

אפשר לעשות בלי מיקסר או עדיף לעשות מתכון אחר?
והאם מיקסר ידני יעשה את העבודה?
תודה!

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 12:34 pm

אפשר ללוש בצק ידנית למשך 10 דק׳

Reply
דפנה מרץ 30, 2024 at 8:19 am

וואווו איזה מתכון מטורף! יצא מושלם. תודה

Reply
קרן אגם מרץ 30, 2024 at 10:06 am

תודה!

Reply
שירלי אוגוסט 12, 2021 at 4:34 pm

האם אפשר שוקולד מריר במקום לבן?

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:43 pm

אפשר

Reply
זלצמן בת שבע אוגוסט 9, 2022 at 9:55 am

רציתי רק להגיד שהתחלתי להשתמש בקמח מניטובה והוא פשוט מושלם הבצק יוצא מהמם….התמכרתי.תודה על ההמלצה

Reply
קרן אגם אוגוסט 9, 2022 at 1:31 pm

הכי ממכר, תודה שחזרת לספר

Reply
גלאור אוגוסט 11, 2021 at 3:24 pm

אפשר להוסיף פטל קפוא? יכול להתאים?

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2021 at 8:41 pm

כן

Reply
דנה פברואר 9, 2023 at 1:27 pm

מלית מעולה!!!
האם אפשרי להכין מראש כמות גדולה יותר שתספיק לכמה עוגות ולשמור במקרר?

Reply
קרן אגם פברואר 10, 2023 at 4:10 pm

בטח

Reply
רוני אוגוסט 11, 2021 at 4:12 pm

היי קרן, האם מניטובה לבן מתאים גם לחלות?

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2021 at 8:41 pm

בטח!

Reply
רוני אוגוסט 12, 2021 at 7:58 pm

האם המתכון של החלות נשאר אותו דבר עם קמח מניטובה?

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:40 pm

כן

Reply
גל אוגוסט 11, 2021 at 8:10 pm

היי מה שלומך?
אפשר להוסיף פטל במקום/בנוסף לשוקולד הלבן?
תודה

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2021 at 8:41 pm

פטל זו תוספת נחמדה לא במקום שוקולד לבן

Reply
אבנר אוגוסט 12, 2021 at 12:57 pm

היי,
אופציות אחרות במידה ואין שוקולד לבן?

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:37 pm

שוקולד מריר

Reply
Dahlia אוגוסט 12, 2021 at 6:00 pm

היי, מכיון שאני מתגוררת במיאמי קשה לי עם המידות, כמה מים?כמה שמנת? כוס מדידה יסביר, תודה.

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:42 pm

3/4 כוס מים בערך
1/4 כוס שמנת

Reply
בני ישוב אוגוסט 12, 2021 at 8:29 pm

היי קרן,
איפה משיגים מחית שקדים, וניל, וכאלה. עדיי> לא מצאתי.
תודה בני י.

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:40 pm

מזמינים מחנויות שמתמחות באפייה כמו מייסטר, המזווה המתוק, מר קייק וכו…

Reply
דנה אוגוסט 12, 2021 at 8:32 pm

הי
את השוקולד הלבן המומס מערבבים עם שאר חומרי המלית לתערובת אחת?

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:35 pm

כן

Reply
פ אוגוסט 12, 2021 at 9:31 pm

נראה מהמם!
האם אפשר להמיר את החמאה לשמן קוקוס באותו מרקם?
תודה

Reply
פ אוגוסט 12, 2021 at 9:33 pm

נראה מהמם!
האם אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס?
תודה

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:39 pm

אפשר כן

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2021 at 9:35 pm

אפשר

Reply
ליז אוגוסט 13, 2021 at 8:44 am

היי קרן, האם מומלץ להמיר חלק מהקמח בקמח מניטובה או להחליף לגמרי?
תודה

Reply
קרן אגם אוגוסט 13, 2021 at 6:25 pm

אם מדובר המניטובה לבן אז אפשר את כל הכמות

Reply
ליז אוגוסט 13, 2021 at 3:35 pm

היי, לא ברור אם שמים את כל המים. אם לפי הצורך אז מה הצורך? מתי יודעים להפסיק.
תודה 🙂

Reply
קרן אגם אוגוסט 13, 2021 at 6:25 pm

כפי שכתוב בהתחלה, חצי מהכמות ואז לאט לאט עוד עד שהבצק מתאחד לכדור

Reply
שי אוגוסט 13, 2021 at 4:04 pm

היי קרן המהממת! יש לך המון סוגים של שושני שמרים והבצק שונה. אם אני רוצה למלא בשוקולד נוטלה על איזה בצק את הכי ממליצה?? תודה!

Reply
קרן אגם אוגוסט 13, 2021 at 6:27 pm

באמת שכולם די דומים וטובים תבחרי אחד

Reply
ליז אוגוסט 13, 2021 at 6:27 pm

קרן היקרה, תני טיפ איך אפשר למרוח את המלית באופן אחיד ונוח על הבצק

Reply
נאוה אוגוסט 14, 2021 at 7:24 am

היי קרן, בקשר לתפיחה בלחמים – את תמיד כותבת "עד להכפלת הנפח". אופי לחם כותבים בד"כ במונחי לחיצה על הבצק "אם חוזר במהירות -תפח יותר מדי, אם מצטמצם באיטיות – מוכן" וכו'. ההפרשים בזמני התפיחה בין שתי ההגדרות משמעותיים, השאלה איך לנהוג (בחלות אני נוהגת לפי הזמנים שלך). תודה

Reply
קרן אגם אוגוסט 14, 2021 at 8:07 am

אני לא אופה מקצועית ופחות מתחברת למונחים של אופי לחם שלטעמי לא רלוונטיים לאופים ביתיים ולפעמים אף מקשים…
אם את מנוסה במאפי שמרים את כבר תדעי שהבצק/מאפה שלך תפח הרי רואים שיש תפיחה יפה
הגבת על הפוסט של שושני הפיסטוק אז אני מניחה שהשאלה מתייחסת למאפים כאלו? מניחים שושנים בתבנית, וכעבור 30 דק אפשר כבר לראות כמה גדלו, אפשר גם תמיד לצלם את המאפה לפני אם במקרה לא זוכרים איך נראה ואז להשוות . בהצלחה!

Reply
שיר ספטמבר 15, 2021 at 12:48 pm

היי קרן, אם משתמשים המניטובה מלא איך אפשר להמיר כמויות?

Reply
בת שבע מאי 12, 2023 at 10:50 am

האם יש אפשרות לשים שמן במילוי במקום חמאה ואם כן מה הכמות או כל תחליף אחר מלבד מחמאה או חמאה

Reply
קרן אגם מאי 13, 2023 at 10:37 am

נסי עם שמן קוקוס

Reply
ליז אוגוסט 14, 2021 at 12:07 pm

קרןןןןן יצא מושלם!! זללו הכל ברגע. הכנתי בתבניות אינגליש קייק וחילקתי, קיבלתי מחמאות שמעולם לא קבלתי לפני השושנים הנפלאות האלה תודה

Reply
חיים אוגוסט 14, 2021 at 3:47 pm

הכנתי.
פשוט טעיםםםםםםםםםםםם

Reply
איה אוגוסט 15, 2021 at 12:25 pm

אפשר להחליף את השמנת והמים בחלב?

Reply
קרן אגם אוגוסט 15, 2021 at 7:17 pm

כן

Reply
נטע אוגוסט 15, 2021 at 2:26 pm

נראה מדהים!! פיסטוק ושוקולד לבן שילוב מושלם. שאלתי היא האם מרגישים את הטעם של הפיסטוק או שזה מתבטא בעיקר בצבע המלית?
אני מאוד אוהבת קינוחים שהטעם של הפיסטוק בהם מורגש…

Reply
פיסטי אוגוסט 15, 2021 at 4:26 pm

הי קרן, נשארה לי המלית פיסטוק. איך כדאי לשמור אותה?

Reply
קרן אגם אוגוסט 15, 2021 at 7:16 pm

פריזר זה מעולה

Reply
Shir shir אוגוסט 28, 2021 at 9:14 pm

היי קרן ,האם אפשר להשתמש במשהו אחר במקום המחית פיסטוק? מחפשת משהו זמין יותר:/

Reply
קרן אגם אוגוסט 28, 2021 at 10:08 pm

ממרח שוקולד, או כל ממרח אחר

Reply
שירן ספטמבר 1, 2021 at 10:11 am

היי קרן,
האם ניתן לעשות את השושנים בגודל קטן יותר משמעותית או שזה ייגרע מהמרקם של הבצק?

Reply
גבי ספטמבר 5, 2021 at 3:40 pm

הכנתי לשבת, ליקקו אצבעות!!! הכנתי ללא ממרח פיסטוק. אין ל המתכונים שלך ♥

Reply
שיר ספטמבר 15, 2021 at 12:52 pm

אם משתמשים במניטובה מלא, צריך להמיר כמויות בבצק? השמרים יצאו יבשים עם מלא?

Reply
קרן אגם ספטמבר 15, 2021 at 1:01 pm

להוסיף נוזלים שלא יהיה יבש ולהוסיף התפחות

Reply
לי ספטמבר 19, 2021 at 9:34 pm

קרן, אם שמים את הבצק לילה במקרר, בבוקר מוציאים ומתחילים לעבוד או צריך לתת לו לנוח בחוץ? תודה

Reply
חן אוקטובר 1, 2021 at 4:22 pm

היי קרן אהובה! יש דרך להפוך את הבצק לטבעוני?

Reply
קרן אגם אוקטובר 1, 2021 at 6:32 pm

שמן קנולה ולוותר על ביצים להוסיף עוד שמן במקום

Reply
חן לבל אוקטובר 1, 2021 at 9:13 pm

תודה רבה!

Reply
חן לבל אוקטובר 1, 2021 at 9:30 pm

תודה!!

Reply
Netta אוקטובר 19, 2021 at 7:38 pm

היי! זה נראה מושלם! האם אפשר להכין יום לפני ורק לאפות בבוקר? אם כן, המה זמן מראש להוציא מהמקרר? תודה!

Reply
קרן אגם אוקטובר 20, 2021 at 6:30 am

אפשר להכין את הבצק מראש יום קודם
להוציא מהמקרר לשעה ואז להכין שושנים
לא ממליצה להכין שושנים יום קודם ללא אפייה

Reply
לי נובמבר 25, 2022 at 6:15 pm

עוגת השמרים החלומית!! עשיתי כמה פעמים והיא מושלמת
במידה ומכינים יום לפני, האם צריך להכניס למקרר אחרי התפחה של שעה וחצי/שעתיים או אפשר מיד אחרי הכנתו?

Reply
לילי אוקטובר 19, 2021 at 8:06 pm

היי
אם אני מחלקת לתבניות אינגליש במקום אחת גדולה
יש שוני באפיה?

תודה 🙂

Reply
נטע דצמבר 13, 2021 at 1:48 pm

נראה מדהים!! פיסטוק ושוקולד לבן שילוב מושלם.
האם מרגישים את הטעם של הפיסטוק או שזה מתבטא בעיקר בצבע המלית?
אני מאוד אוהבת קינוחים שהטעם של הפיסטוק בהם מורגש…

Reply
קרן אגם דצמבר 14, 2021 at 11:17 am

מורגש עדין

Reply
הדר ינואר 15, 2022 at 8:45 pm

הכנתי את השושנים לכבוד שבת גשומה וביתית. העוגה חוסלה כלא היתה. ללא ספק אחד המתכונים הטובים שנראו פה..תודה!!

Reply
קרן אגם ינואר 16, 2022 at 6:41 am

תודה הדר

Reply
לורה פברואר 5, 2022 at 5:56 pm

הכנתי ויצא מושלם !!!!!!!! תודה!

Reply
קרן אגם פברואר 5, 2022 at 9:07 pm

תודה לורה

Reply
רוית אליעזר פברואר 7, 2022 at 3:32 pm

היי,
האם יש תחליף אחר לקמח שקדים/ שקדים טחונים ?

תודה:)

Reply
קרן אגם פברואר 7, 2022 at 6:04 pm

כל אגוז אחר טחון או לוותר על האגוזים

Reply
אורלי פברואר 13, 2022 at 7:15 am

הכנתי קראנץ לשבת ולא שושנים, וזו העוגה הכי טעימה שהכנתי ever!!!
מושלמת

Reply
קרן אגם פברואר 13, 2022 at 7:49 am

משמח מאוד אורלי תודה

Reply
אראל אוגוסט 25, 2022 at 9:10 am

היי חום עליון תחתון או טורבו?

Reply
קרן אגם אוגוסט 25, 2022 at 4:05 pm

חום עליון תחתון

Reply
טל אוגוסט 25, 2022 at 5:21 pm

אפשר להחליף את המחית פיסטוק בנוטלה/ שוקולד אחר ?

Reply
קרן אגם אוגוסט 25, 2022 at 5:22 pm

כל מלית שאוהבים

Reply
מיטל ספטמבר 7, 2022 at 7:32 am

עם איזו כוס מידה את משתמשת?

Reply
קרן אגם ספטמבר 7, 2022 at 2:58 pm

כוס מידה אוניברסלית

Reply
מירב נובמבר 7, 2022 at 10:34 pm

ווואווו מה זהההה הרגת אותי!!! ינוסה בקרוב מאוד!! האם לדעתך ישתלב במחית קרם שקדים במקום שוקולד לבן כמובן עם מחית פיסטוק ?

Reply
קרן אגם נובמבר 8, 2022 at 5:37 am

בטח

Reply
מירב נובמבר 10, 2022 at 10:27 pm

היי קרן,
את חושבת שישתלב פה קרם שקדים במקום השוקולד הלבן עם ממרח פיסטוק?

Reply
קרן אגם נובמבר 11, 2022 at 7:24 am

בטח

Reply
שמרית קורן נובמבר 10, 2023 at 10:17 am

קרן , וואו וואו וואו. הכנתי היום וכבר בקושי נשאר. קודם כל הבצק מושלם , יוצא עסיסי ולח במידה הנכונה. המלית של הפיסטוק שומרת על השומן של הפיסטוק ונשארת מדהימה אחרי האפייה . בקיצור, מתכון מושלם ובהחלט נכנס לפנתיאון השמרים שלנו .

Reply
קרן אגם נובמבר 11, 2023 at 9:08 am

תודה!

Reply

Leave a Comment