img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

כריכים אפויים של פסטו ומוצרלה

אוגוסט 25, 2019 | 39 תגובות

img

39 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2019 בשעה 17:14

נראה נפלא ובטוחה שאין מה לדבר על טעיםםם

השב
User Avatar
Bava Cohen
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2019 בשעה 13:40

לפני שנים הגעתי לנוסחא של בצק שמרים שתמיד, אבל תמיד, יוצא בצק רך וגמיש, לא חשוב איזה מתכון, לא חשוב אם לשים בידיים או במיקסר. וזו הנוסחא: בקערה שמים חצי מכמות הקמח שבמתכון. מוסיפים את כל החומרים האחרים ואת כל הנוזלים. מערבבים ומתחילים להוסיף את שאר הקמח עד שיש בצק רך וגמיש. אם יש לחות גבוהה, סביר שהבצק צריך יותר קמח, אם האוויר יבש, הבצק צריך קצת פחות. הנוסחא הזו עובדת באופן קבוע כבר 30 שנה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2019 at 2:18 pm

תודה על השיתוף אנסה פעם אחת את השיטה הזו

השב
User Avatar
יערה ברום
דצמבר 22, 2019 at 10:53 am

היי קרן, האם ניתן להתפיח לילה במקרר? כיצד הכי כדאי לאחסן אם מכינים יום מראש? תודה!!

השב
User Avatar
Nurit Yimiya
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2019 בשעה 13:23

מככב אצלי כבר בפעם השלישית - היום כמות אחת עם פסטו, כמות אחת עם רוטב פיצה לילדים! מוש! מוש! מוש! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2019 at 4:07 pm

אלופה את נורית ! נשיקות

השב
User Avatar
רויטל כחלון
דצמבר 3, 2020 at 9:36 pm

האם אפשר לוותר על הפסטו או לשים משהו אחר במקום??

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 4, 2020 at 6:44 am

כל דבר שאת אוהבת כמו טפנד או ממרח עגבניות או בסיס לרוטב פיצה וכו

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2020 בשעה 18:25

היי, האם אפשר להכין את הבצק יומיים מראש? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2020 at 6:55 pm

אפשר להכין את הבצק ולהקפיא לאחר התפחה ראשונה, הוא לא יחזיק יומיים במקרר מראש.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2020 בשעה 16:46

נשאר לי בצק מהסמבוסק תרד זוקיני וגאודה המהמם שלך! נראה לך שאפשר להשתמש בו בשביל הכריכים? הקפאתי אותו אתמול אחרי התפחה ראשונה (מחולק כבר לכדורים). אם כן, כמה זמן להפשיר לפני שאפשר לעבוד איתו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2020 at 4:54 pm

הי מיכל הבצק מתאים מאוד תפשירי כמה שעות במקרר הכי טוב

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 23, 2020 at 4:58 pm

מעולה ועוד שאלה. אמרת שאוכלים את זה חם. אני צריכה את הכריכים למחר אחה״צ, חשבתי להעביר את הבצק הלילה למקרר ופשוט להכין את הכריכים מחר בצהריים (שעתיים בערך לפני שאני צריכה לצאת). זה בסדר מבחינת הזמנים? אהה ומשהו אחרון, יש לך רעיון למטבל/ ממרח שווה או שילך עם הכריכים?

השב
User Avatar
Orr Yagev Bar-David
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 01:03

איזה כיף לאפות לפי המתכון שלך- הוא מדויק להפליא ויצא טעים כל כך. תודה רבה! מצפה כבר להכין מתכון נוסף מהבלוג!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 7:06 am

תודה מטורפת על הכריכים האלו!

השב
User Avatar
בן
starstarstarstarstar
יולי 10, 2020 בשעה 18:00

אני רק אשים את זה כאן: אין כמו המתכונים המדויקים שלך. מאחל לכל מי שחובב אפיה להכיר אותך בהקדם- את נכס.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2020 at 8:44 pm

בן בן אתה כזה מהמם

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 13:29

היי, יעבוד עם קמח שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 4:27 pm

בטח

השב
User Avatar
Efrat Mor hayim
אוקטובר 9, 2020 at 7:38 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 09:25

היי יש לך מושג איך יודעים בערך כמה זה 50 גרם בצק אם אין לי משקל בבית?!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 12:06 pm

מניחה שלפי גודל של כדור פינג פונג

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 13:34

סבבה תודה רבה

השב
User Avatar
איליי שלי
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2020 בשעה 17:20

היי קרן המהממתתתת!!! האם אפשר לעשות מילוי בשרי לכריכים כמו תבשיל של בשר טחון וכו׳....

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2022 בשעה 11:05

הי קרן, לקראת אירוח ל-20 מוזמנים עם עוד הרבה מנות על השולחן, אני רוצה להכין את הבצק, להכין את הכריכים עם המלית ואז להכניס להתפחה איטית במקרר כשהמלית כבר בפנים, כדי שממש לפני האירוח רק אצטרך להכניס הכל לתנור. נראה לך סביר להשאיר לתפיחה שנייה עם המלית לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 12:23 pm

לילה זה יותר מדי, את יכולה להקפיא את התבנית לפני התפחה שניה ואפייה, להפשיר בבוקר ולאפות

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2022 בשעה 18:52

תודה רבה עבור מתכון קל, טעים וכייפי להכנה, הייתי שמחה לשתף בתמונה...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2022 at 10:48 pm

הי אדוה לא ניתן לצרף פה תמונות, תוכלי לשלוח לי במייל דרך חור הקשר באתר אן בהודעה לחשבון הפייסבוק או האינסטגרם של נשואה למאפייה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img