img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחם פרנה ומרק פטריות ממכר

דצמבר 26, 2022 | 104 תגובות

img

104 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אלינוי טובי
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 09:50

ניתן להכין את הפרנה בסיר חשמלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 2:02 pm

ברורררר

השב
User Avatar
קרן
דצמבר 28, 2022 at 8:57 am

כאופים בסיר החשמלי, מומלץ על הרשת או ישירות בתחתית הסיר?

השב
User Avatar
שני
מאי 24, 2023 at 8:48 pm

היי במקום הקמח דורום ניתן להשתמש בקמח רגיל ?

השב
User Avatar
יפעת
ספטמבר 4, 2024 at 12:52 pm

הי, לאחר האפייה כדאי להניח על רשת או על תבנית? והאם כדאי לכסות במגבת לאחר האפייה או להשאיר פתוח? תודה :)

השב
User Avatar
Ravit
דצמבר 29, 2022 at 3:59 am

הי, הכנתי תודה על המתכון ! הריח משכר וגם הטעם אמהמה המרקם לא יצא לי רק כמו שלך ממש אפשר לנקוש על הפרנה. מה לתקן לפעם באה בבקשה ? כי אני בדודה למלא את זה בקציצות עם ערמות של טחינה.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2022 at 5:06 pm

הורדת סוכר בבצק?

השב
User Avatar
לירי
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 11:50

כמה זה בכוסות 600 מ״ל מים ? מומלץ לציין במתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 2:01 pm

כוס מים זה 240 מ״ל

השב
User Avatar
אביגיל
אוקטובר 4, 2023 at 9:22 am

היי קרן זאת שוב אביגיל אפיתי בתנור ביתי בהתחלה פחדתי שרק בטאבון זה עובד אבל סמכתי עליך הכנתי 2 קילו כולם עפו באויר יצא מטורף לגמרי מושלם ,,,, טעים קריספי כיס מבפנים בול כמו בתמונה מחר יש לי שוב אורחים ....

השב
User Avatar
ליזה ולד
דצמבר 28, 2022 at 9:29 am

היי קרן, האם הלישה היא ידנית או ניתן גם במיקסר

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 12:37 pm

ברור שבמיקסר

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 12:35

היי. תודה על המתכון! שאלה: אם מתפיחה לילה במקרר, יש צורך ב- 2 ההתפחות הנוספות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 2:01 pm

בוודאי

השב
User Avatar
יעל
דצמבר 28, 2022 at 1:50 pm

יש חברות שבקמח פיצה יש שמרים אז להוסיף עוד 2 כפות?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 2:30 pm

בוודאי שלא להוסיף אם משתמשים בקמח עם שמרים בפנים

השב
User Avatar
הדס
ספטמבר 9, 2023 at 11:19 pm

תודה על המתכונים שלך! מכורה!!! הכנתי את הפרנות בצהרי שישי- שליש מהכמות חוסלה. אך בשבת הן היו יבשות (עטפתי כל אחת בנפרד בניל"צ) זה הקטע שלהן או שיש טיפ? אגב הנחתי על סולת וקמח. אולי זו הבעיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2023 at 7:01 am

לא אמורות להתייבש אבל אולי לא עטפת בזמן. שפריץ של מים וחימום טוב בתנור והן חוזרות לעצמן

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 16:42

היי הפרנה בתנור כמה זמן אפייה? טורבו או פס עליון ותחתון??

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 5:23 pm

עליון תחתון כתוב זמן אפייה בפוסט

השב
User Avatar
יפעת
פברואר 22, 2024 at 10:01 am

הי, אם צריך אפיה בתנור בחום עליון-תחתון, האם להכניס את הפירות ב2 נגלות נפרדות? בנוסף - האם להכניס לתנור עם נייר אפייה, או ישר על גבי התבנית? תודה :)

השב
User Avatar
צחי
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 17:32

האם אפשר לעשות את המרק פרווה ? מה להוסיף במקום שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 5:35 pm

כן כתבתי בתחתית הפוסט למטה, קרם קוקוס או שמנת פרווה

השב
User Avatar
ריקי
דצמבר 28, 2022 at 3:28 pm

גם כוס חלב תופס?

השב
User Avatar
גאולה
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 19:06

בתנור, להניח את התבנית בתחתית או באמצע התנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 8:45 pm

אמצע

השב
User Avatar
רות
דצמבר 6, 2023 at 9:36 pm

היי קרן, אני משוגעת על המתכונים שלך. הכל יוצא מטריף, אחד אחד, אין עלייך! שאלה לגבי התבנית- אני שמה תנבית הפוכה באמצע התנור, ועליה את הנייר אפיה? או תבנית בתחתית ואת התבנית של הפרנות באמצע? תודה לך,אלופה!

השב
User Avatar
שרון
ינואר 4, 2023 at 12:25 pm

ציר עוף ישדרג?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2023 at 12:26 pm

אני חשובת שהוא מעולה ככה אבל תמיד אפשר להוסיף

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 20:45

רק רוצה לומר שאת אלופפפפה ותודה על כל השיתופים♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 8:09 am

תודה אושרת

השב
User Avatar
לילית
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 23:16

על כמה מעלות בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 8:09 am

כתוב בפוסט

השב
User Avatar
שרון
ינואר 4, 2023 at 12:29 pm

ציר עוף ישדרג?

השב
User Avatar
פאני
פברואר 8, 2023 at 10:10 am

היי, למה הכוונה תבנית הפוכה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 3:23 pm

התבנית של התנור הפוכה כלומר החלק התחתון עובר למעלה

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 23:54

יש לי את המשטח פאסט אנד קרארסט, האם נראה לך שיתאים לאפות עליו את הפרנות? אם כן, ךשים את התנור על 280 מעלות או 250? והאם לשים את המשטח בחלק העליון של התנור? בנוסף אשמח לדעת האם הפרנות עוברות טוב הקפאה? והאם טעים גם יום למחרת? תודה על הכל,,,❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 8:09 am

אין בעיה לאפות על המשטח, זה אפילו מעולה, אנ יממליצה לנסות את הפרנה הראשונה ב 250 ואם יש צורך אחכ אפשר תמיד להרים מעלות ל 280. אין בעיה להקפיא את הפרנות אחרי אפייה, ולחמם היטב שוב לפני הגשה

השב
User Avatar
דוד
אוגוסט 16, 2023 at 12:09 pm

תודה על המתכון. שאלה. ניתן להמיר את הקמח הלבן כוסמין! /שיפון?

השב
User Avatar
לילך
דצמבר 28, 2022 at 12:34 pm

זה נראה מושלםםםםםםם רצה לנסות!! אחזור לעדכן, תודה קרן!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 12:37 pm

תודה לילך

השב
User Avatar
דורית ברגר
אוקטובר 27, 2024 at 10:13 am

מה אפשר לשים במקום חמאה שיהיה פרווה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2024 at 10:18 am

שמן זית

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2022 בשעה 08:05

האם אפשר לוותר על הדבש במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 8:07 am

כן

השב
User Avatar
רחל
ינואר 5, 2023 at 11:18 pm

באיזה שלב שמים את הטימין ואיזה סוג של פלפל שחור טחון או גרוס?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2023 at 7:38 am

פלפל שחור טחון אבל אפשר גם גרוס רק לשים פחות, את הטימים בתוך הסיר שיתבשל עם המרק

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2022 בשעה 16:23

נראה מעולה! אני רוצה לנסות להכין בטאבון החדש, על איזה חום את אופה? וגם אשמח להמלצה באילו תבניות/כלים את משתמשת בשימוש בטאבון. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2022 at 5:10 pm

חום הטאבון מצוין במתכון, תבניות ברזל או מתכת , יש גם לרכוש כאלו בחנויות שמתמחות

השב
User Avatar
נעמי
דצמבר 29, 2022 at 11:56 pm

אופסי, בקריאה שנייה שמתי לב שציינת מעלות במתכון. אנחנו עפים על הגוזני שלנו ואמשיך לעקוב אחרי המתכונים שלך לשימוש בו. תודה!

השב
User Avatar
דהן שולמית
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2022 בשעה 19:04

קרן ניראה מושלם אפשר לאפות בסיר גריל חשמלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2022 at 6:17 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2023 בשעה 07:55

יצא נפלא. את המרק עשיתי בורסיה טבעונית והוא חוסל תוך פחות מ24 שעות. לא מצוין במתכון באיזה שלב משתמשים בטימין אז הוספתי אותו בהגשה. הלחם יצא טוב אבל קצת דחוס ופחות אוורירי. אשמח לדעת לפעם הבאה מה צריך לעשות כדי שיהיה אוורירי יותר. בנוסף, איך אפשר שייצא קצת שרוף בחלקו העליון כאילו נאפה בטאבון? אני משתמשת בתנור ביתי

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2023 at 1:22 pm

הי נועה שמחה שהמרק יצא וטב גם בגרסה הטבעונית שלו. לגבי הלחם, דחיסות יכולה להיגרם מבצק מאו דיבש שלא נוספו לו מספיק נוזלים, לא מספיק התפחות , או הפחתה של סוכר לחלוטין בבצק. לגבי הצבע, אולי אצלך בתנור החום פחות חזק, אפשר להגביר, או להפעיל בשלוש דקות האחרונות גריל עליון ולוודא שלא נשרף

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2023 בשעה 16:27

היי קרן :) האם יש כמויות לתבלינים במרק? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2023 at 1:20 pm

להתחיל מכפית מלח ורבע פלפל ולשפר טעמים, אני לא מודדת בדרכ

השב
User Avatar
Hila
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2023 בשעה 02:56

היי אשמח לדעת האם ניתן להשתמש בקמח מלא ללחם תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2023 at 6:50 am

אפשר בשילוב קמח לבן ואולי להוסיף יןתר מים לבצק שלא ייצא יבש

השב
User Avatar
דני
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2023 בשעה 13:22

היי אפשר בסיר גריל חשמלי? מאפשר להכין חצי מכמות הפרעה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 8:47 am

כן וכן

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2023 בשעה 05:23

אם תוכלי בבקשה לפרסם את המתכון של אמא שלך למרק פטריות לא חלבי אשמח מאד

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2023 at 8:01 am

לצערי אין לי אותו

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2023 בשעה 20:09

נראה מעולה והולכת להכין היום! את חושבת שהפרנה יעביר בגריל במקום בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2023 at 8:40 am

גריל? של בשר?

השב
User Avatar
סתיו
מרץ 26, 2023 at 4:50 pm

כן. שמתי אבן פיצה בתוך הגריל ועליו הנחתי את הבצק. יצא מעולה!

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מאי 7, 2023 בשעה 03:32

וואו נראה משגע אני חייבת לציין שמשך את תשומת ליבי הסלט האדום אדום הזה, יש מצב למתכון?

השב
User Avatar
דגנית ס
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2023 בשעה 17:12

האם ניתן להכין עם קמח כוסמין מלא? אם לא מה היחס שצריך להיות בינו לבין הקמח הלבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2023 at 10:50 am

ממליצה להמיר רק 50% בקמח מלא ולהוסיף קצת מים למתכון כדי שהבצק יישאר אלסטי וגמיש וקצת דביק

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2023 בשעה 21:00

הי קרן, שוב תודה על מתכון נפלא. תנור על 250 מעלות במצב טורבו או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2023 at 10:49 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2023 בשעה 20:21

מה אפשר לשים במקום קמח כדי שיהיה ללא גלוטן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2023 at 10:47 am

אפשר לוותר על הקמח

השב
User Avatar
רימונה
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2023 בשעה 12:33

למה תבנית הפוכה

השב
User Avatar
shlomit
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2023 בשעה 08:49

הי, האם אפשר להקפיא ומתי הכי נכון להכניס למקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2023 at 5:47 pm

אחרי אפייה

השב
User Avatar
דורי
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2023 בשעה 07:51

איזה ירק אפשר במקום תפוחי אדמה אשמח להמלצה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:11 pm

בטטה אולי דלעת או קולורבי

השב
User Avatar
דורי
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2023 בשעה 07:54

במה אפשר להחליף את תפוחי האדמה.

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2024 בשעה 12:25

יצא אש אמאל'ה ואבאל'ה מושלםםםםםם תודה קרן על מתכונים קלים וטעימים!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2024 at 7:06 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
רז
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2024 בשעה 21:08

אם אני רוצה להתפיח לילה במקרר צריך לשנות משהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:09 pm

כלום

השב
User Avatar
וויני
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2024 בשעה 16:56

כרגיל - יופי של מתכון! בקושי הצלחתי לטעום... מאד מתחשק לי להכין שוב, והפעם עם גרעינים מעל. אפשר לאפות על אבן שמוט, נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:35 pm

בטח!

השב
User Avatar
אילה
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2025 בשעה 21:59

תודה על המתכון! אולי תעלי כמה מתכוני מרקים של אמא...? תעשי סקשן חדש: מתכוני אמא :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:57 am

יש באתר כמה מתכוני מרקים של אמא שלי :-)

השב
User Avatar
עמית יפרח
starstarstarstarstar
יולי 6, 2025 בשעה 09:16

היי קרן, מניחה שזה אפשרי אבל בכל זאת שואלת /האם אפשר לאפות על אבן שמוט לפיצות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2025 at 9:32 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img