img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות ממולאות פיצה משוגעות

מרץ 10, 2021 | 100 תגובות

img

100 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 15:59

אפשר לעשות עם קמח תופח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 5:06 pm

לא קמח לבן ושמרים בקמח תופח יש אבקת אפייה

השב
User Avatar
ענת
מרץ 10, 2021 at 10:41 pm

אני לשה ידנית. האם את.המלח להוסיף ישר עם הקמח והשמרים? חשבתי שרצוי שלא יהיה מגע ישיר בין מלח לשמרים

השב
User Avatar
Michal
מרץ 11, 2021 at 2:12 pm

190 מעלות על טורבו?

השב
User Avatar
קטי
מרץ 12, 2021 at 7:23 am

היי ,;) במה עוד אפשר למלא את הלחמניות?

השב
User Avatar
ריבי דימנטמן
אפריל 15, 2021 at 7:09 am

איפה משיגים את הרוטב עגבנית הזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2021 at 9:22 am

בכל סופר מוכרים אותו במעדניות ויש גם בהרבה מכולות

השב
User Avatar
Orit Shuster
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 16:19

הי קרן, אם רוצים להכין חצי כמות. האם לחלק את המרכיבים ל 2?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 5:05 pm

כן לגמרי במדויק לשניים

השב
User Avatar
יעח
מאי 9, 2021 at 11:14 am

אפשר להשתמש בבצק הזה להכין פיצה רגילה? רוצה להכין חצי לחמניות ומהחצי השני פיצה רגילה בתבנית תודה על המענה ובכלל על המתכונים המעולים!!!

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 16:32

נראה מושלם! הייתי שמחה להקפיא חלק ולשלוף מהמקפיא כשצריך. איך הכי מומלץ לעשות את זה? לאפות עד הסוף, כשמתקרר לניילן אחת אחת ולהקפיא, להפשיר ולחמם בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 5:06 pm

בדיוק כמו שכתבת לא חייבים לצנן לגמרי אחרי אפייה הכי חשוב זה להקפיא ממש טרי

השב
User Avatar
ניצן שטרית
ספטמבר 14, 2021 at 1:59 pm

אפשר להחליף שמן זית בשמן רגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2021 at 4:15 pm

בטח

השב
User Avatar
אדל
נובמבר 11, 2023 at 8:17 pm

הי, גם שוקולד יכול להיות מילוי מתאים? הבצק מספיק מתוק לזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2023 at 1:02 pm

לא, תשתמשי בבצק של גבינות מהאתר

השב
User Avatar
אריאל
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 16:50

נראה מקסים, האם אפשר להחליף בקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 5:05 pm

בטח

השב
User Avatar
טל
ינואר 18, 2023 at 10:35 pm

היי קרן, הכנתי והקפאתי את התחתיות לפני האפיה. איך הכי טוב להפשיר אותם? תודה רבה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 18:36

נראה מעולה! אם אין לי שעתיים לחכות להתפחה (הילדים ממש רעבים) כמה רע זה לזרז התפחה באמצעות תנור פתוח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 8:14 pm

לא רע בכלל, אני עושה את זה עם תנור על 30 מעלות טורבו וסוגרת אותו

השב
User Avatar
ענבר סאלם
מרץ 11, 2021 at 7:51 am

תודה על המתכון..ואת מקסימה נותנת השראה לעצלנית כמוני לגבי התפחה את מתכוונת שאת מתפיחה את הבצק בתוך התנור? לפני הרוטב והגבנ"צ?

השב
User Avatar
דניאלה
אפריל 1, 2021 at 7:22 pm

לא הבנתי :/ אשמח לדעת כמה זמן הטפחה צריך לשים בתנור? ולשים על 30 מעלות טורבו? וכל שאר זמני ההטפחה נשארים כמו שציינת?

השב
User Avatar
אוריה מרידור
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 20:11

קרן יקירה איזה כמות של רסק עגבניות של מוטי , והאם גבינה מגוררת אודה לך על המענה. אשמח לקבל עדכונים נהנת מאוד מהמתכונים שלך יישר כח.

השב
User Avatar
אוריה מרידור
מרץ 10, 2021 at 8:11 pm

קרן יקירה איזה כמות של רסק עגבניות של מוטי , והאם גבינה מגוררת אודה לך על המענה. אשמח לקבל עדכונים נהנת מאוד מהמתכונים שלך יישר כח.

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 8:18 pm

כן תיקנתי , כוס עגבניות וגבינה מגורדת

השב
User Avatar
מירית
ספטמבר 21, 2021 at 7:08 pm

היי קרן, יצא טעים אבל לא כהה כמו בתמונה והשארתי הרבה זמן מה יכולה להיות הסיבה . אולי לעלות את המעלות או לקרב את המגש למעלה ?

השב
User Avatar
מיה פרי
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 20:15

הי, האם אפשר שמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 8:18 pm

בוודאי, 50 גר ׳

השב
User Avatar
בני בר
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 20:42

האם כמות הסוכר לא גדולה מדי

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:53 am

אם היא היתה גדולה לא הייתי מעלה את המתכון כפי שהוא:-) חלק מהיכולת של הבצק להגיע להתפחה מדהימה שכזו קשורה גם לכמות הסוכר שבו, אבל את יכולה להוריד קצת

השב
User Avatar
ליאת
מאי 16, 2021 at 10:12 am

מה עוד אפשר להכין מהבצק הזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:49 pm

כל דבר שאוהבים ורוצים החל מחלות ללחמניות וכוו. לא לעוגות שמרים

השב
User Avatar
ענת Shapira
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 22:09

ואני חשבתי שאני היחידה שמתרוצצת עם האוטו בכל העיר 7.5 דקות אחרי שלא ענו לי לטלפון. מזל שלנכדים עוד אין סלולר... וגם, זה נראה מדהים!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:52 am

חח צרת רבים זה הכי נחמה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 23:32

היי קרן, אפשר להחליף קמח רגיל עם קמח ללחם? יהיה הבדל בתוצאה הסופית בין שני סוגי הקמחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:52 am

קמח לחם זה מעולה

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2021 בשעה 15:21

היי קרן כמה זמן מקסימום הבצק יכול להחזיק במקרר להתפחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:35 pm

עד 22 שעות

השב
User Avatar
דפנה מאור
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2021 בשעה 17:07

הי, כשאת כותבת 500 מ"ל מי ברז, אין לי מושג כמה זה. אפשר עפ"י מדד של כוס? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:35 pm

בכוס מים יש 240 מ״ל אז מדובר בשתי כוסות

השב
User Avatar
גלית טסה
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2021 בשעה 19:47

יואוו את לגמרי משלנו ! האמהות החרדתיות תיארת יום שיגרתי בחיי רק שעכשיו הוא יסתיים גם עם לחמניות פיצה מושלמות תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:35 pm

איזה כייף להזדהות :-)

השב
User Avatar
ליאת בקאל
מאי 14, 2021 at 10:57 am

קרן יש מצב לרעיון מילוי בשרי ללחמניות?

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2021 בשעה 08:08

תודה על התכונים המעולים.קמח לחם כאן וקמח פיצה בלחמניות- אפשר להמיר בקמח "רגיל"+ משפר אפיה?

השב
User Avatar
עינת
מרץ 12, 2021 at 8:12 am

תודה על מתכונים שתמיד עובדים! במקום קמח לחם אפשר להשתמש בקמח "רגיל" עם משפר אפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2021 at 6:31 pm

כן

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2021 בשעה 17:59

היי קרן, תודה תודה תודה. שאלה קטנה... האח ניתן להקפיא אחרי התפחה ראשונה?

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 20:51

קרן, את אלופה. כל מתכון שלך מלבב, אבל מה שהכי תפס אותי היה עניין החרדתיות שלך כאמא, שלום, נעים מאוד חברה בנפש‍♀️ כאילו תיארת אותי .... מחכה לנסות את המתכון המזמין הזה. תודה יקרה.❤

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:06 am

חח שמחה לשמוע שזו לא רק אני

השב
User Avatar
אלה בראון
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2021 בשעה 07:22

וואוו! הכנתי אתמול - משובח! מדויק וטעים טעים! היצירתיות שלך מדהימה. תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2021 at 10:37 am

תודההה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2021 בשעה 07:52

הי יש אפשרות לשים להתפחה במקרר אחרי שכבר מוכנות עם הגבינה והכל, ואז לאפות בבוקר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2021 at 10:37 am

לא ממליצה

השב
User Avatar
chen ganon
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 19:19

הכנתי את זה עכשיו וזה אדיר ברמות מטורפות!!!!! תודה על המתכון, את נהדרת :)

השב
User Avatar
אוריה
מאי 18, 2021 at 7:31 pm

וואוי תודה רבה. הכנתי עכשיו ויצא מדהים. המתכונים שלך פשוט נדירים!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2021 at 5:58 am

תודה אוריה

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2021 בשעה 10:37

יצא מושלם, כיוונתי לילדים.. ההורים לגמרי זללו להם בלי רחמים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 11:05 am

אי אפשר שלא לזלול לא חשוב בן כמה אתה:-) תודה איילת

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
יוני 3, 2021 בשעה 22:06

היי קרן. אפשר להכין את זה כמו שבלולי פיצה?

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
יוני 27, 2021 בשעה 19:13

רשום להוסיף לקערת מיקסר מחצית מכמות המים. ומה עושים עם יתר המים? תודה רבה קרן :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:03 pm

כתוב בהמשך : מוסיפים לאט לאט תוך כדי לישה עוד מים עד שהבצק לא צריך יותר, ולשים אותו למשך 8-10 דק׳ עד שהוא רך וחלק.

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2021 בשעה 18:49

יצא מעולה!! האם ניתן להקפיא? נשארו לי הרבה לחמניות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2021 at 7:16 pm

בטח! לעטוף היטב ולהקפיא

השב
User Avatar
אלינה
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2021 בשעה 07:11

נתקעתי בלי שמן זית בבית, כמה זה קריטי? אפשר להחליף בשמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 2:40 pm

אפשר

השב
User Avatar
דסי(:
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2021 בשעה 00:04

הי קרן יצא טעיםםם תודה מכינה את שוב עכשיו:)

השב
User Avatar
נטע(:
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2021 בשעה 16:53

היי קרן, אם אני רוצה לחכות לאפות את זה בדקה התשעים לפני הארוחת ערב כדי להגיש את זה חם עד איזה שלב אני יכולה להגיע? אני יכולה להכין את הלחמניות כמעט עד סוף התהליך והן יחכו שעתיים על התבנית לפני האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2021 at 11:12 pm

במקרר כן

השב
User Avatar
בלה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2021 בשעה 08:13

מצאתי את האתר במקרה וטוב שכך כבר ניסיתי כמה מתכונים שלך וכולם פשוט טובים ונהדרים אתמול ניסיתי את המאפה הזה והבצק נהדר והמאפה יצאה מדהים תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2021 at 11:12 am

תודה בלה

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2022 בשעה 15:08

היי קרן, ממש עכשיו בהכנה ונראה מדהים! תהייה- הבצק אחרי לילה במקרר היה פחות רך וגמיש, וגם לדעתי מעט טעם של תסיסה. האם אחרי לילה צריך להוציא את הבצק זמן מה לפני שרוצים לעבוד עליו? וגם, אם מתפיחים לילה האם צריך להפחית בכמות השמרים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2022 at 10:13 am

אחרי לילה במקרר הוא קר, ולכן או שתתחילי לעבוד איתו והידיים יחממו אותו בחזרה או שתתני לו לעמוד בטמפרטורת החדר. ריח של תסיסה זה לגמרי הגיונ יבכל בצק שמרים שעומד

השב
User Avatar
דיקלה
starstarstarstarstar
יוני 5, 2022 בשעה 12:34

קרן, את מהממת❤️ הכנתי את הפיצות לשבועות, יצאו מושלם!כל המתכונים שלך פצצתיים. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2022 at 8:31 am

תודה דיקלה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2022 בשעה 16:23

היי קרן, אם אני מכיהנ כמה שעות מראש, עדיף לשמור על השיש עד ההגשה? ולחמם קצת בתנור? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2022 at 11:37 pm

כן את יכולה לשמור בטמפרטורת החדר מכוסה ואחכ לחמם, ממליצה על חימום ב 150 מעלות ל 20-25 דק

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2023 בשעה 12:51

היי קרן אפשר למלא את הבצק הזה גם בשוקולד?.. רוצה לדעת אם מתאים בכלל אם בא לי חצי וחצי נגיד

השב
User Avatar
שלומית
ינואר 11, 2023 at 4:32 pm

כדאי להוסיף גם משפר אפיה לשמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 8:47 am

אני לא עובדת עם משפרי אפייה בבית ואני לא חושבת שצריך

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 8:48 am

אפשר, רק אציין שזה לא בצק של עוגת שמרים אבל הוא לגמרי ייצא מעולה עם שוקולד

השב
User Avatar
מזל
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2023 בשעה 21:54

אני מבינה אותך ממש. אני בדיוק כמוך, עם 3 מתבגרים... ! חייבים ללמוד לשחרר ולזכור שיש בורא עולם שאיתם תמיד. השם ישמור אותם ותראי רק נחת.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 8:46 am

תודה מזל

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2023 בשעה 18:37

הבצק רך ומדהים. תודה על עוד מתכון פשוט ומושלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 9:31 am

תודה נועה

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2023 בשעה 16:19

הי קרן, אני רוצה להכין את הלחמניות קוטג׳ וזיתים שהעלית לא מזמן במאקו. במתכון אין מים, זה מכוון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2023 at 8:13 pm

נכון הקוטג מספיק

השב
User Avatar
נטע
מאי 1, 2023 at 6:38 pm

תודה! הן יצאו מעולות!

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 23:18

יצא לי מדהים! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2023 at 12:37 pm

שמחה לשמוע נעמה תודה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img