img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

מקלות  פרעצל פסטו ומוצרלה

ספטמבר 30, 2023 | 58 תגובות

img

58 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
אור
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2023 בשעה 17:38

קרן יקרה, האם אפשר להכין מקמח כוסמין מלא? יש הנחיות מיוחדות אם כן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2023 at 5:58 pm

אין בעיה להכין עם כוסמין מלא ולהוסיף מים לבצק במידת הצורך כדי שייצא אלסטי וגמיש

השב
User Avatar
שהר sahar bachar
אוקטובר 1, 2023 at 1:39 am

מה זה דק? רשמת כף שטוחה דק לא הבנתי (:

השב
User Avatar
חגית
דצמבר 3, 2025 at 9:24 pm

היי, הכנתי והיה לי מוזר שאין שמן הבצק...על פי צבע הפרעצל נראה לי שמשהו אכן חסר. האם אני טועה?

השב
User Avatar
בתיה ארגמן
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2023 בשעה 17:44

לבישול - 3 כפיות או כפות אברת סודה לשתיה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2023 at 5:58 pm

כפיות

השב
User Avatar
גלית
ספטמבר 30, 2023 at 8:53 pm

הי קרן. מתכון מדהים. האם אפשר להקפיא לאחר הבישול ולפני האפיה? האם יהיה איכותי כמו טרי?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 8:34 am

לא חודבת שזה אפשרי

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2023 בשעה 19:48

מה זה אומר כף שטוחה דק (אחרי הסוכר)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 8:34 am

מלח

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2023 בשעה 23:45

הי נתקלתי במתכון שנראה נפלא. אך מה הכוונה לדק? האם כפית מלח דק?

השב
User Avatar
רינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 00:01

למה את מתכוונת לדק? מדובר במלח שולחן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 8:34 am

מלח כן

השב
User Avatar
נורית
יולי 4, 2024 at 9:29 am

נראה מושלם. כמה זמן אפשר לחכות בין שלב הבישול במים לבין האפייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2024 at 7:30 pm

1/4 שעה

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 08:24

הי קרן חייבים לבשל את הבצק? ואם כן - אשמח שתסבירי למה. תודה על כל המתכונים היעילים שלך

השב
User Avatar
יעל נוראליאן
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 13:37

אפיה בטורבו או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 1:45 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 17:47

היי קרן, כף שטוחה דק הכוונה למלח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 8:00 pm

כן

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 18:19

אפשר עם קמח קוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 7:59 pm

כן

השב
User Avatar
שובל
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 19:57

היי קרן, וואו! תודה על המתכון. האם אפשר לטבול במים חמים ולא לבשל ברותחים? למי שלא מדליק אש בשבת ומתכנן להכין בשבת בבוקר תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 8:00 pm

מניחה שאפשר, זו לא אותה תוצאה בטח, אבל אז איך תאפי? לא ככ הבנתי

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2023 בשעה 21:26

היי קרן, תודה על המתכון! אפשר ללוש ידנית? הלך המיקסר :(

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 10:41 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
galit
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2023 בשעה 17:11

ללא שמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2023 at 6:48 am

אם לא כתוב אז אין

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2023 בשעה 18:42

הי קרן, כמה זמן לשים את הבצק? האם צריך התפחה או רק 10 דקות מנוחה? תודה :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2023 at 6:48 am

לישה של 10ֶדק מנוחה של 10ֶדק

השב
User Avatar
חווה
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2023 בשעה 14:45

ואם אין סודה לשתייה? אפשר סודה לאפיה? אפשר לוותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 8:05 am

אבקת סודה לשתיה זה כמו אבקת סודה לאפייה.

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2023 בשעה 16:16

היי קרן, אני רואה שהמתכון הזה כמעט זהה למתכון שלך של הפרצל עם הצ'דאר. שם את מתפיחה ואז שוב מתפיחה, וכאן לא. מה ההבדל באמת במרקם הסופי עם ובלי התפחות? תודה!!

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2023 בשעה 11:09

אם אין סילאן, אפשר לשים משהו אחר או לוותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2023 at 5:35 pm

דבש

השב
User Avatar
זוהר
דצמבר 10, 2023 at 2:12 am

היי קרן אחרי האפייה חלק עליון יצא שחום חלק תחתון יצא מושי מידי והתקבל ביס לא קריספי ותחושה שלא עשוי למרות שכן. איפה לדעתך הבעיה? משהו בשלב המים?

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2023 בשעה 03:08

חשבתי אם לכתוב לך איזה קומנטאר כאן וראיתי שאת קוראת את התגובות ולפעמים או תמיד גם עונה, לא שאני מחכה לתגובה אלא שרק תיקראי ותתקני אולי זה יכנס בזכותך לכל האופים למיניהם לראש והם גם יתקנו. לפראצל שלך קוראים ברצל בגרמנית. איש לא קורא להם פראצל באף מקום בגרמניה. והם נאפים בכל גרמניה. הם אמנם באים בעיקרון מבאווריה אבל ניקראים גם שם ברצל וגם ניכתבים ברצל - BREZEL. זה כמו שבישראל מחליפים את הצ'יקורי באנדיב ואת האנדיב בצ'יקורי. שזו גם טעות או אומרים צימרים ולא צימר כי אין צימרים לא בגרמנית וגם לא ברבים בגרמנית. לכן תמיד טוב להסתכל במילון או אפילו בויקיפדיה ולקרוא איך קוראים לזה בדיוק, כי זה די מעליב אנשים שמשבשים את שמות המאכלים שלהם בכזו עקשנות. וחוץ מזה מאחלת לך בהצלחה. אסתכל קצת באתר שלך ואם אמצא משהו מעניין אז אולי אאפה, כי היפסקתי לאפות לפני הרבה שנים כשהילדים עזבו את הבית.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 7:41 am

שכחת את האמברקס הישראלי ברכב נו … ככה אנחנו, עושים עליה לשמות של מאכלים מחול ומתאימים להם את השם ומעברתים (מהמילה עברית) אותו. זה דווקא חמוד ויפה ונכון בעיני.

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2023 בשעה 17:20

אפשר לוותר על הפסטו? מי שלא אוהב

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2023 at 1:07 pm

בוודאי, להוסיך מליחות לגבינה במקרה כזה

השב
User Avatar
זוהר
דצמבר 10, 2023 at 2:13 am

היי קרן אחרי האפייה חלק עליון יצא שחום חלק תחתון יצא מושי מידי והתקבל ביס לא קריספי ותחושה שלא עשוי למרות שכן. איפה לדעתך הבעיה? משהו בשלב המים?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2023 at 7:00 am

יש מצב שלא סיננת מספיק מהמים ו הצטברות על החלק התחתון הפכה אותו לפחות קריספי אפשר להבא להפוך

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2023 בשעה 14:59

קרןןןןן את הכי הכי מתוקה בעולם!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2023 at 7:54 am
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2023 בשעה 12:51

היי קרן, האם המידה היא לפי כוס חד"פ שתייה קרה או כוס מדידה רגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2023 at 4:07 pm

כוס מידה אוניברסלית

השב
User Avatar
לימור אסייג
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2023 בשעה 11:49

מ-ע-ו-ל-ה !!! תודה רבה לך, קרן, על מתכון מצוין. כל-כך נהננו. התענגנו ממש. איזה כיף. הכנו עם חצי מהקמח - מלא, היינו ממש נדיבים במוצרלה (התקבלו לנו 10 יח' ולהערכתי השתמשנו בקרוב ל-400 ג' וממש אהבנו את היחס בצק-פסטו-גבינה). הגדלנו את כמות השמרים ומעט מאוד את כמות המים. מתכון לפנתאון. תודה רבה.

השב
User Avatar
לימור אסייג
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2023 בשעה 11:50

אה, נזכרתי בעוד משהו - 15 ד' אפייה הספיקו אצלנו.

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2023 בשעה 11:18

יצא מעולה!!! עכשיו הסתכלתי גם על הסרטון ואת אומרת שם 20 דקות במים. כתוב 20 שניות!! מה הנכון?

השב
User Avatar
מזל
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2024 בשעה 17:28

שלום במאקו פורסם מתכון שלך פרעצל פיצה בבצק נרשם 300 מל מים קרים באתר שלך במתכון פרצל פסטו נרשם מים חמימים מה נכון? עשיתי את המתכון ממאקו הבצק יצא דחוס קצת אשמח להסבר

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2024 at 10:26 am

שני המתכונים סבבה לגמרי יצא דחוס אולי כי לא השתמשת במספיק מים והבצק היה קצת יבש, פרט לזה, פרעצל בבסיסו הוא מאפה די דחוס

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2024 בשעה 14:26

היי.. אין שמן ?? חששתי שאולי נשמט מהמתכון בטעות

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:26 am

אין שמן בבצק

השב
User Avatar
יסמין
ספטמבר 27, 2024 at 7:47 pm

יצא פשוט וואו! מדהים. תודה רבה על המתכונים המעולים שלך.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img