img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

עוגת שיש קצפת נוטלה רכה

ינואר 22, 2024 | 104 תגובות

img

104 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נטע משעלי
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2024 בשעה 12:50

הכנתי כשפירסמת את המתכון באינסטגרם יצא מושלםםם

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2024 at 9:45 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
סאנשיין
ספטמבר 13, 2025 at 9:53 am

בגלל מחסור בשמנת מתוקה בסופר,הכנתי את העוגה עם קרם קוקוס. קיררתי אותו במקרר קודם ואחכ הקצפתי עם הסוכר כפי שכתוב.הוא לא ממש מקציף ונשאר די נוזלי מה שהפך את הבלילה למאד נוזלית. העוגה יצאה דחוסה ולחה מדי,לא במרקם של עוגה עם פירורים אלא יתר כמו סוג של פלאן.

השב
User Avatar
רונית
פברואר 20, 2024 at 8:11 pm

במה אפשר להחליף את השמנת להקצפה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2024 at 3:30 pm

לא ניתן להחליף שמנת, העוגה מבוססת עליה

השב
User Avatar
עדי
דצמבר 6, 2024 at 11:58 am

היי קרן, עוגה מדהימה וטעינה בטירוף.. לא שורדת אצלנו אפילו יום.. רוצה להכין בגרסת פרווה..שמנת צמחית של ריצ' תהיה טובה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:50 am

עדיף קרם קוקוס שיש בו אחוזי שומן גבוהים

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2024 בשעה 19:21

תודה על המתכון נראה נפלא , האם אפשר לדעתך להחליף קמח ללא גלוטן? המלצתך לסוג הקמח? או לגוון עם סוגי קמח שונים כגון - שקדים , קמח קוקוס, קורנפלור, קמח תמי- שילוב קמחים או קמח ללא ג כמו תמי? מתמצאת ? תודה על תשובתך ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2024 at 9:44 pm

קמח תמי אחלה ביחס של 1:1

השב
User Avatar
עדי
פברואר 15, 2024 at 11:12 pm

אם אין לי תבנית עגולה איך אפשר לתבנית אינגלשקייק/תבנית מרובעת אחרת? אם כן איזו תבנית

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2024 בשעה 18:06

היי קרן. האם אפשר להכין את העוגה בתבנית שיש ואם כן אז בכמה תבניות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2024 at 2:06 pm

שלוש

השב
User Avatar
מיכאלה
מאי 23, 2024 at 5:54 pm

היי אפשר ( כדי שהשוקולד לא ישקע- ורוצים עוגה 2 ״קומות״ וגם 2 צבעים) , להניח בתבנית את בלילת השוקולד ומעליה את הוניל בלי לערבב ל״שיש״?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 6:51 am

אפשר ואי אפשר לדעת מה תהיה התוצאה

השב
User Avatar
אביטל
מאי 24, 2024 at 10:23 pm

הי קרן האם אפשר להכין בלי הנוטלה? ואם כן האם מריך להוסיף משהו?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2024 at 8:41 pm

כן תוסיפי וניל לעוגה שיהיה טעם

השב
User Avatar
Danit
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2024 בשעה 18:26

איפה שומרים את העוגה ? במקרר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2024 at 2:06 pm

לא צריך מקרר

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2024 בשעה 14:53

היי, האם אפשר בתבנית של קובנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2024 at 6:44 pm

כן

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2024 בשעה 14:33

היי רציתי לדעת אם אני רוצה להגיש אותה מחר ואין לי זמן מחר להכין, זה בסדר להכין כבר מהיום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2024 at 6:42 pm

ברור

השב
User Avatar
לימי
פברואר 3, 2024 at 10:15 am

צריך לחכות עד שהקצפת מתגבשת ואז להוסיף את הביצים?

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2024 בשעה 12:10

אפשר להשתמש בשמנת מתוקה 15% ולקצץ בכמות הסוכר לכוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2024 at 4:22 pm

לא

השב
User Avatar
לירון
אפריל 26, 2024 at 9:13 pm

יש לי רק קמח תופח ..האם לותר על א. האפייה או להפחית בכמות?

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2024 בשעה 16:38

תןדה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2024 בשעה 07:18

הכנתי בשישי יצאה נדירה רכה בטירוף. תודה על עוד מתכון מנצח

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2024 at 11:10 am

תודה דנה

השב
User Avatar
נועה
ספטמבר 28, 2024 at 10:51 am

טעים מאוד כל כך טוב כשהילד התחיל לבכות כששמע שנגמר

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:33 pm

גדוללל, מקוה שהכנת לו עוד

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2024 בשעה 14:00

היוש! אפשרי לאפות את העוגה בתנור נינג'ה קטן על פונקציה של אפייה לחצי שעה? היא תצא אותו דבר מבחינת רכות וגובה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2024 at 9:42 pm

לא אמורה להיות בעיה רק לבדוק שהגובה של התבנית התנור לא נגביל את העוגה

השב
User Avatar
ענת
פברואר 8, 2024 at 7:34 am

איך 2 כוסות זה 280 גר?הרי כוסות היא 200

השב
User Avatar
טל
יולי 12, 2025 at 7:25 am

היי קרן אפשר לשים שמנת מתוקה אחת ושמנת חמוצה אחת?

השב
User Avatar
Moshe
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2024 בשעה 09:41

היי, ניתן להמיר נוטלה במחית נוגט? אם כן, באיזה יחס? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 2:08 pm

אותו יחס

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 19:19

הכנתי לשבת ושמתי כמו שכתוב 300 גרם סוכר ויצא מתוק מידיי!! יש סוכר גם בשמנת וגם בממרח הנוטלה, באמת צריך 300 גרם? יש סיכוי שיש טעות בכתיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:46 pm

אולי השתמשת בשמנת מתוקה ? לא כתוב שמנת מתוקה כתוב שמנת להקצפה ומתיקות באופן כללי זה עניין של טעם

השב
User Avatar
טליה
אפריל 4, 2024 at 3:25 pm

באמת שמתי שמנת מתוקה! לא ידעתי שיש הבדלים בניהם.תודה על ההכוונה!

השב
User Avatar
מירי אורן
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2024 בשעה 08:28

היי קרן, העוגה נפלאה באמת. אולם עצה קטנה שלי כוס סוכר מספיק לכל עוגה החצי ממש מיותר. המלצה נוספת להאשיר את העוגה הנפלאה הזו ,להוסיף שוקולד קצוץ גס או מטבעות שוקולד. מברכת אותך על כל התכונים הנפלאים. מירי

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2024 at 4:35 pm

הפחתה של סוכר בעוגה תגרום לעוגה לצאת נמוכה , לא אוורירית וקצת תפלה, לכן ביחס למצרכים אחרים יש בה יותר. זה טעם אישי כמובן זו דעתי. שמחה שאהבת

השב
User Avatar
אלינור
ינואר 26, 2025 at 11:01 am

היי קרן קצת דחוף צריכה את העוגה להיום נתקעתי בלי סוכר, אפשר להשתמש בסוכר חום בהיר שיש לי פה ??

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2025 at 12:01 pm

בהחלט

השב
User Avatar
איתי
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2024 בשעה 18:20

היי, לאפות בטורבו או חום עליון-תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2024 at 12:53 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
אור
מרץ 21, 2024 at 9:10 pm

אפשר לחלק את כל המתכון בחצי בשביל אינגליש קייק אחת?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2024 at 9:50 pm

כן בטח

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2024 בשעה 14:32

היי. הכנתי עם שוקולד השחר ויצא מעולה. אפשר במקום ממרח כלשהו להוסיף בננות מעוכות? תודה

השב
User Avatar
אלי
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2024 בשעה 22:51

מתכון מושלם. הוספתי אגוזים קצוצים ואשתי עפה על העוגה. לי פחות הפתיע אחרי שנה שכל שבוע אופה מהמתכונים שלך שהם כל כך מדוייקים ומעולים אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2024 at 9:26 am

תודה אלי

השב
User Avatar
רננה
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2024 בשעה 09:05

הכנו אתמול, מושלם הטעם והמירקם מאמצים כעוגת הבית

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2024 at 9:25 am

תודה רננה

השב
User Avatar
נרגס
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2024 בשעה 15:54

הי אני לא ראיתי שיש שמן במתכון זה לא טעות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2024 at 4:11 pm

יש מספיק שמנת הלקצפה 38%

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
פברואר 29, 2024 בשעה 10:16

האם את ממליצה על גרסת הפרווה? או שזה חצי כח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:47 am

פחות מומלצת,הייתי מחכה לארוחה חלבית

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2024 בשעה 19:50

היי קרן נראה שיצא מעולה העוגה ממש תפחה מדהים בתנור וכשהוצאתי היא צנחה באמצע. מדוע זה קורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:25 pm

אולי לא היתה מוכנה

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2024 בשעה 08:07

להקציף את החלבון עם סוכר ואז להוסיף את החלמון אחד אחד?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2024 at 9:53 pm

לא כתוב להקציף ביצים בנפרד

השב
User Avatar
לירון
אפריל 26, 2024 at 9:16 pm

היי יש לי רק קמח תופח. האם להוסיף.א.אפייה בכל זאת או להפחית בכמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2024 at 10:17 am

לא להוסיף אבקת אפייה

השב
User Avatar
מזל
starstarstarstarstar
יולי 5, 2024 בשעה 19:17

אין עליך !!!!!הצלת אותי עם העוגת ניראה מדהים וגבוהה כל המתכונים שלך מככבים אצלי וגורפת מלא מחמאות

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 8:57 am

תודה מזל

השב
User Avatar
איה
יוני 23, 2025 at 4:00 pm

מזל טוב אתר חדש נוח צבעוני ועדכני הללויה!!!!!! חיכיתי לזה

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2024 בשעה 14:27

הי, אני חדשה אצלך בבלוג, מתכוונת להכין לראשונה את המתכון :) כמה ביצים גודל M לשים אם אין לי L?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2024 at 10:27 am

להוסיף אחת

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2024 בשעה 16:59

זה ממש נורא אם יש לי רק ביצים M?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:22 pm

תוסיפי אחת

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2024 בשעה 14:24

יש לי שמנת מתוקה להקצפה. להוריד כמות סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:11 pm

ממש מעט ברמה של 2 כפות

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2024 בשעה 07:27

היי קרן :) קודם כל תודה רבה על מתכונים מעולים!! אוהבת ממש להכין את העוגות שלך.. בעוגה הזאת משהו לא מצליח לי- אני אופה אותה בחום עליון תחתון, לפי המעלות שציינת כ50 דק, היא תופחת יפה בתנור אבל כשאני מוציאה אותה (בודקת כמובן עם קיסם לפני) כל העוגה יורדת ומתקבלת עוגה דחוסה כמו גוש בצק, אמנם טעים מאוד אבל עדיין בצקי.. יש לך רעיון מה אני עושה לא טוב? אציין שאני מקציפה לקצפת יציבה, מוסיפה ביצה ביצה, ומשתדלת לערבב את הקמח כמה שפחות עד להטמעה.. אשמח לעזרה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2024 at 4:35 pm

אין לי שום רעיון , אלא אם את אולי אופה בטורבו או מורידה בסוכר

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2024 בשעה 05:09

הי קרן! אני רוצה להכין בתבנית אנודייז עם החור באמצע האם בכל זאת לשמן את העוגה?! ובתבנית הזו הופכים את העוגה אחרי האפיה האם גם כאן להפוך

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:33 pm

זו לא ככ עוגה שמאימה לתבנית הזו כי היא מלאה בשומן ואני חוששת שהיא לא תיפרד בקלות כמו טורט ותתפרק בהיפוך

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2024 בשעה 14:54

אפשר להשתמש בקרם קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:50 am

כן

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2024 בשעה 09:29

קרן, את חושבת שקמח ללא גלוטן ישיג את אותה התוצאה? עבור מי שיש לו צליאק

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:30 pm

כן

השב
User Avatar
רני
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2025 בשעה 19:37

הכנתי המון פעמים ותמיד תמיד מקבלת מחמאות!!תודה רבה על המתכון המושלם הזה! האם לדעתך אפשר להכין את אותה העוגה בלי שוקולד ועם פרג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:18 pm

בטח

השב
User Avatar
דיקלה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2025 בשעה 18:23

יש לי ארבע ביצים גודל M אפשרי להכין עוגה כזאת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2025 at 3:31 pm

כן

השב
User Avatar
רן
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2025 בשעה 17:46

עוגה מאוד טעימה !

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2025 at 8:41 am

תודהההה

השב
User Avatar
הדיל
פברואר 8, 2025 at 11:02 pm

אין שמן בעוגה או חמאה כן ?

השב
User Avatar
מורן
אוקטובר 12, 2025 at 10:05 pm

היי קרן, האם אפשר בכל זאת, מתכון לתבנית אינגליש?

השב
User Avatar
רוני מגנוס
starstarstarstarstar
יולי 29, 2025 בשעה 10:10

הי קרן, בתור מכורה לעוגות שלך שגילתה שיש לה בן צלייאקי :) האם את יודעת להגיד אם המתכון הזה יעבוד עם קמח רב תכליתי (ללג).

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2025 at 2:38 pm

בטח

השב
User Avatar
ויקטוריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2025 בשעה 19:21

היי, הכנתי את העוגה כבר מספר פעמים ויצא לי מדהים וגבוה כל פעם למרות שמשהו משתבש לי בבלילה. אחרי שאני מקציפה לקצפת יציבה ומתחילה להוסיף ביצים ולהקציף אחרי כל ביצה, הקצפת לא נשארת יציבה והבלילה נהיית נוזלית. יש לך עצות איך להוסיף את הביצים מבלי שזה יהפוך לנוזלי? אני מערבבת אותן עם מיקסר, אולי עדיף לקפל ידנית עם לקקן או משהו כזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2025 at 7:55 pm

לאחר הוספת הבייצים המרקם משתנה וזה בסדר, צריך להמשיך להקציף יחד עם הביצים

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2025 בשעה 17:14

וואו העוגה יצאה טעימה בטירוף. מה יכולה להיות הסיבה שבגלל העוגה נפלה משמעותית בסיום? שקלתי את כל המצרכים במדויק

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2025 at 4:48 pm

יכול להיות שהיא לא הייתה אפויה מספיק

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2025 בשעה 11:08

אפשר במקום שוקולד מחית שוקולד דובאי או במקום שוקולד לשים קינמון ואגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2025 at 2:32 pm

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img