img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שיש קצפת ריבת חלב

מרץ 28, 2017 | 127 תגובות

img

127 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2017 בשעה 16:38

תודה על הרעיון (עוגת שיש עם ריבת חלב) גם אני חושבת שעוגות בחושות הן ביג ביג ביג וואוווווו........ חג שמח ושוב רוב תודות

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2017 at 4:41 pm

לגמרי מלכות המטבח בעיני הבחושות. תודה רבה סיסי.

השב
User Avatar
שמרית
מאי 3, 2020 at 11:05 pm

יצא היסטרי והכי כייף 5 דק עבודההה היסטרי בטעם כמו עננים...תודה תודה

השב
User Avatar
יעל
ינואר 16, 2021 at 5:38 am

לעוגת שיש קצפת האם ניתן לשים קרם לוטוס במקום ריבת חלב?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 7:38 am

בטח

השב
User Avatar
ז'נה
מאי 19, 2021 at 4:45 pm

נראית מושלם, את חושבת שתצליח אם אמיר את הקמח התופח לקמח ללא גלוטן עם אבקת אפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2021 at 8:53 am

מניחה שכן ללא בעיה

השב
User Avatar
יאנה חיוט
מרץ 23, 2022 at 10:50 pm

איך אפשר לעשות את העוגה פרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2022 at 11:54 pm

שמנת צימחית

השב
User Avatar
אודליה
ינואר 4, 2024 at 3:31 pm

היי קרן אני רוצה להכין בתבנית קוגלהוף בכמה להגדיל את הכמויות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2024 at 4:28 pm

להכפיל

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2017 בשעה 18:35

האם כדי להכין את אותה עוגה כעוגת שוקולד צריך רק להחליף את ריבת החלב בממרח שוקולד/נוטלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2017 at 8:22 pm

בדיוק

השב
User Avatar
טל
מאי 2, 2020 at 11:40 am

היי קרן, את יכולה לומר בבקשה באיזה גודל של תבנית את משתמשת?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 1:04 pm

סטנדרטית 10*31

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 1:36 pm

סטנדרטית לא חד פעמית 10*31

השב
User Avatar
חן
מאי 8, 2020 at 6:05 pm

היי באיזה כוס את משתמשת למצרכים

השב
User Avatar
רוני
יוני 27, 2025 at 6:30 pm

קרן המקסימה והנהדרת שלום, הכנתי את העוגה ויצא אליפות! שמתי את הכמות המומלצת של ריבת החלב אבל לא היה מורגש.. יש אפשרות להוריד מכמות הסוכר של העוגה ולשים יותר ריבת חלב? תודה מראש, וסופ״ש נעים

השב
User Avatar
Mazal
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2017 בשעה 21:20

קרן יקרה אני מתגוררת בניורק מעל 20 שנה החלטתי להכין את עוגת קוקוס תפוזים יצא חלום הרגשתי בבית. קניתי מיקסר חדש והתלוצצנו יצא טעים נגלל המתכון או המיקסר החדש. חג שמח ואת מדהימה וטעימה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2017 at 10:36 pm

איזה כייף לשמוע שבאת לבקר בבלוג מניו יורק הרחוקה אני מאמינה שהמתכון הצליח בזכותך:-) חג שמח לכם:-)

השב
User Avatar
ניצן
אפריל 4, 2024 at 11:34 am

אפשר להחליף את השמנת המתוקה בשמנת חמוצה ? ובזכותך התאהבתי בעוגות בחושות❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2024 at 3:44 pm

תודה ניצן לא ניתן להמיר השמנת המתוקה זה כל הקטע של העוגה וזה השומן שלה

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2017 בשעה 17:22

אחלה מתכון. בדיון כמו שאני אוהבת. יש אצלך בבלוג אופציה להדפסה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2017 at 7:21 pm

תודה אילה בסוף המתכון למטה למטה מצד שמאל יש ציור של מדפסת :-) בהצלחה

השב
User Avatar
שמחה
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2017 בשעה 18:05

עוגה מעולה!!! נגמרה תוך דקות ,תודה ;)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2017 at 6:11 pm

פעם הבאה להכין מראש 2! תודה שמחה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2017 בשעה 01:58

הי קרן הכנתי עם חמאת בוטנים טבעית וכף קקאו איכותי העוגה יצאה נימוחה וטעימה להפליא החברה עפו על זה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2017 at 6:49 am

נשמע נפלא:-) תודה מיכל

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2017 בשעה 17:17

עוגה פצצה ! תענוג . טעימה בטירוף, חוסלה תוך דקות ונשארו לי הפירורים.... אז צריך להכין אותה שוב :-) כל הכבוד לך, תמשיכי כך קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2017 at 8:14 am

חייבים להכין שוב :-) תודה רבה שרה .

השב
User Avatar
לאה
אוקטובר 4, 2023 at 10:43 am

היי קרן, עוקבת בשקיקה אחר הפוסטים והמתכונים וגם מכינה מהם. העוגה נראית מעולה, האם הכמות שנתת במתכון מתאימה גם לתבנית המרובעת?

השב
User Avatar
נטלי
אוקטובר 27, 2020 at 9:27 pm

עוגת שיש מושלמת!!!!!! ממש טעים. אז אני יכולה לשמור אותה על השיש? לא חייב מקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2020 at 9:32 pm

על השיש

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
יוני 16, 2017 בשעה 12:41

רעיון מעולה ...תודה רבה...יש לי ממרח לוטוס ...ננסה את השילוב הזה גם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2017 at 1:07 pm

שילוב מעולה :-)

השב
User Avatar
טטיאנה
יוני 19, 2017 at 7:02 pm

העוגה ליגה כל ביס מענג :) ;)

השב
User Avatar
צחי
אוגוסט 8, 2020 at 9:05 am

היי קרן, אני גר בלוס אנג׳לס ונהנה לעקוב אחרייך ואחרי הבלוג. כבר הכנתי כמה מתכונים והם נהדרים. הכנתי את העוגה בתבנית אינגלישקייק חד פעמית והיא עלתה על גדותיה וקצת נשפכה בתנור. כמו כן, היא לא יצאה משוישת למרות שהקפדתי על השלבים. סקרן לדעת מה את חושבת? האם התבנית החד פעמית לא מתאימה? האם שמתי אולי מעט יותר מדי אבקת אפייה? האם ערבבתי את הבלילה בתבנית יותר מדי? הטעם והמרקם של העוגה נהדרים ללא קשר!

השב
User Avatar
איילת חן
starstarstarstarstar
יוני 30, 2017 בשעה 18:55

היי, בדיוק הכנתי את העוגה. תערובת השמנת+סוכר+ביצים לא הפכה לקצפת גם אחרי 10 דקות אבל בכל זאת יצא מוצלח וטעים מאוד :) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2017 at 8:55 pm

להבא (אוסיף הערה במתכון) תקציפי את השמנת עם הסוכר קודם ורק אחרי שהופכת לקצפת הוסיפי את הביצים. שמחה שיצאה טעימה גם כך.

השב
User Avatar
Tali
נובמבר 9, 2020 at 8:31 pm

שלום קרן! אני מאוהבת המתכונים שלך .. וגם אחותי! שאלה האם אפשר להוסיף ציפוי? כמו קצפת

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2018 בשעה 08:10

שלום קרן! אני ממש נהינת לטייל בבלוג החדש שלך שנחשפתי אליו השבוע!!! שאלה כחובבת אפיה גם בריאות האם ניתן להמיר את הקמח בקמח כוסמין? אני בד"כ משתמשת בחברה איכותית בקמח 70 אחוז טחון דק. אם כן בכמה להמיר? 2.אם רוצה להפוך אותה לגמרי לעוגה כושית לא שיש מה צריך לעשות. ממש ממש מחכה להכין אותה לשבת: לירז.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2018 at 9:08 am

הי לירז 1. ניתן להמיר קמח לבן בקמח כוסמין לבן, אין צורך לשנות כלום במתכון מעבר לכך, אבל אני הייתי מתחילה מהמרה של חצי מהכמות ואחרי כן אם יוצא מוצלח ממירה ביותר. 2. להמיר לעוגה כושית, לא כדאי כבר לקחת מתכון לעוגה כושית? ואם בכל זאת אז את יכולה את זו להפוך לעוגה שוקולדית יותר עפי ההוראות הבאות, אך לא ניסיתי ואני לא יודעת איך תצא: במקום להוציא חלק מהבלילה ולערבב עם ריבת חלב, תערבבי לתוך הבלילה הלבנה אחרי הקצפה והוספת הקמח, 6-7 כפות ממרח נוטלה, עד לקלבת תערובת שחומה, ותאפי. בהצלחה!

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2018 בשעה 13:10

היי קרן, איך אפשר למיר לתבנית עגולה על מנת שיהיה יותר יפה להגשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2018 at 1:37 pm

פשוט להכפיל כמויות ולאפות בתבנית עגולה קוטר 24

השב
User Avatar
לירון
נובמבר 25, 2019 at 7:52 pm

הי קרן! משום מה העוגה צנחה בטירוף! וכשהצצתי עליה אחרי כ30 דקות היא עוד שניה גלשה מהתבנית מרוב שתפחה.. מה יכולה להיות הסיבה לצניחה המטורפת שלה? תודה על המענה :)

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2018 בשעה 10:18

האם אפשר להשתמש בקצםת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2018 at 10:30 am

אפשר כן

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2018 בשעה 12:49

חושבת שתצא מוצלחת כעוגת וניל בלי תוספת? המתכון נראה מעניין ופשוט והילדה מבקשת עוגת וניל נקייה...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2018 at 3:29 pm

אפשר, הייתי מוסיפה עוד מעט סוכר כ 1/4 כוס

השב
User Avatar
Ophira Alon
מאי 2, 2020 at 7:38 pm

מאמצת בחום!! זה זמן רב שאני מתכננת להכין עוגת וויפד קרים בחושה (זה מאוד אמריקאי, קראתי לאחרונה אפשהו) והמתכון הזה נחת בדיוק בזמן..תודה מותק:)) נראה לי שנדרשת פה תבנית אינגליש גדולה ולא ח"פ, לא? וגם, אם אשים רק 2 כפות של ריבת חלב או נוטלה האם זה יפגע לדעתך באיזון בין המרכיבים / במרקם? פשוט נראה לי המון 4-5 כפות..

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 7:58 pm

תבנית אינגליש לא חד פעמית הבנת בדיוק ! הבלילה של העוגה לא מאוד מתוקה במיוחד בגלל המתיקות של הנוטלה/ריבת חלב כך שאם את מורידה בכמות תצטרכי להעלות כמות סוכר בבלילה באופן כללי וממילא היא לא מאוד מתוקה העוגה

השב
User Avatar
סהר
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2019 בשעה 09:06

הי קרן, תודה רבה על מתכון פשוט וכזה טעים. לא היתה לי ריבת חלב אז החלפתי בנוטלה ויצא מעולה. העוגה נטרפה במהירות שיא! יש לך מתכונים נהדרים. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2019 at 9:41 am

הילדים שלי הכי אוהבים עם נוטלה:-) תודה רבה סהר.

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2019 בשעה 09:17

הי קרן אפשר להכין את העוגה בתבנית מלבנית חד פעמית? להכפיל כמויות יספיק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2019 at 10:51 am

כן תכפילי

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
מאי 17, 2019 בשעה 13:34

היי קרן, האם ניתן להמיר את השמנת בהקצפת ביצים כדי "להרזות" את העוגה? תודה!

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יוני 8, 2019 בשעה 13:19

מה עושים אם יש לי רק קמח רגיל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2019 at 2:17 pm

אין שום בעיה, אותה כמות קמח עם כפית גדושה אבקת אפייה יעשה את אותה עבודה

השב
User Avatar
גילה עמיאל
starstarstarstarstar
יולי 4, 2019 בשעה 08:03

שלום א. תודה על כל המתכונים. ב. האם את יכולה לרשום איך להמיר לפריחה בבקשה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2019 at 8:19 am

הכוונה לפרווה? אני מניחה שעם קצפת צימחית, לא ניסיתי... אני ממליצה לך להכין אותה בהדמנות כחלבית, ודווקא לא לעשות לה המרה, היא ככ טובה כפי שהיא

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2019 בשעה 15:48

קרן, כלכך בא לי שתוציאי ספר...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2019 at 5:02 pm

כל כך משמח אותי לשמוע את זה דנה אין לך מושג! הלוואי ובקרוב

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2020 בשעה 12:55

טוב מדובר באחת העוגות הכי טעימות שיצא לי להכין ולטעום לאחרונה :) היא חוסלה בטיל! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2020 at 1:31 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2020 בשעה 21:48

הי קרן, מתכוונת להכין אותה מחר בבקר לפגישת עבודה. יש לי תבנית אינליש ותבנית בקוטר 20 שממש בא לי עליה.האם הכמות מספיקה ל20? תודה רבה ליאת:)

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 10:29

היי, אם אני משתמשת בקמח רגיל (לא תופח) כמה אבקת אפייה לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 1:05 pm

כפית וחצי

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 22:45

עשיתי גרסה נטולת גלוטן לצליאקית שלי... קמח שקדים, תערובת וקורנפלור. יצא מושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 11:31 pm

איזה כייף לשמוע

השב
User Avatar
גילי
מאי 22, 2022 at 9:32 pm

הי קרן, מה את אומרת, ילך עם רוטב בייגלה של גולדה? תודהת

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 15:40

היי קרן..במידה ואתה גירסה נטולת גלוטן..תוכלי לכתוב כמויות? יש לי קורנפלור וקמח שקדים...אבקת אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 3:46 pm

לא חושבת שאפשרי בעוגה הזו

השב
User Avatar
נוי אורן
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 11:29

אם אני עושה בתבנית חד פעמית, לכמה לחלק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:48 pm

אחת

השב
User Avatar
מור
מאי 13, 2020 at 9:11 am

היי קרן, תודה! העוגה טעימה בטירוף אבל צנחה לי ואני לא מבינה למה :( רעיונות?

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 17:18

הי קרן, התחלתי להשתמש במחית וניל במקום בתמצית וניל , מה אם כך יחסי ההמרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 5:19 pm

אותו יחס

השב
User Avatar
מרגלית
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 10:54

הכנתי ביום שישי האחרון והיא פשוט מושלמת וכ"כ קלה להכנה!! תודה רבה!

השב
User Avatar
Ahuva Celniker
starstarstarstarstar
יוני 12, 2020 בשעה 14:17

היי ..הכנתי אותה אתמול והיא פשוט מעולה ( עשיתי עם ממרח חלבה וממרח קינדר) אבל לדעתי הכמות היא ל 2 תבניות אינגליש ולא אחת כמו שכתוב במתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 3:04 pm

אולי התבניות שלך קטנות ... שמחה שיצא טוב

השב
User Avatar
Morel
starstarstarstarstar
יולי 25, 2020 בשעה 20:13

עשיתי את העוגה בגרסת נוטלה - נדירה! אוורירית, רכה ונימוחה בטירוף. והכי חשוב - הכי קלה להכנה שיש עם מצרכים שיש בכל בית. תודה רבה!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2020 at 10:06 pm

תודה מוראל

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2020 בשעה 10:54

הי, האם אפשר לשלב ממרחים ? 2 כפות חמאת בוטנים ו2 כפות נוטלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2020 at 2:39 pm

בטח

השב
User Avatar
אלכסנדרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 13:19

היי קרן , אם יש לי רק ביצים גודל M ולא L כמה לשים ? 3 ביצים במקום 2 ? תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2020 at 1:54 pm

כן

השב
User Avatar
Yuti
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2020 בשעה 00:15

אימאאאא, יצאה לי עוגה מלכה! הכפלתי כמויות, ואפיתי בתבנית עגולה 24. יצאה כמות שהספיקה לעוד כמה מאפינס.. הפכתי אותה לפרווה, הכנתי עם קצפת צמחית וממרח שוקולד פרווה של מגדים. עוד משהו, בגלל שהכפלתי כמויות, אפיתי אותה בערך שעה. והורדתי את המעלות ל- 165-175.. אימאלה כמה שעפו על העוגה הזו כאן בבית וביקשו ממני להכין אותה גם לשבת הבאה.. היא יצאה גבוה רכה וטעימה בטירוף. תודה קרן על עוד מתכון מעולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2020 at 2:33 pm

איך אני שמחה ששיתפת אותנו פה תודה!

השב
User Avatar
Raz
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2021 בשעה 19:32

קרן דבר ראשון חייבת לציין שעוד לא הכנתי מתכון שלך שלא יצא מדהים!!! מתה לנסות את העוגה הזו אבל אין לי מיקסר :( אני מניחה שאין אופציה להכין אותה ללא אבל אשמח להמלצה ממך איזה עוגה בסגנון אפשר להכין ללא מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 23, 2021 at 8:01 pm

תודה רז! לעוגה הזו באמת חייבים מיקסר על מנת לקבל את האיכות של הקצפת והביצים, אבל אם תטרפי ממש טוב בקערה, אז תקבלי עוגה לא פחות טובה, אולי במרקם שונה אבל אחלה.

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
מאי 18, 2021 בשעה 22:59

היי קרן, מתה על המתכונים שלך!!! רק רציתי לדעת איזה מצב לעשות בתנור? חום עליון תחתון? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2021 at 5:57 am

אני אופה תמיד בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
Amit Naime
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 15:11

אפשרי עם ביצים בגודל M ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 3:20 pm

כן אבל להוסיף ביצה

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2022 בשעה 17:13

אפשר במקום ריבת חלב לשים ממרח פיסטוק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2022 at 7:43 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 10:36

אפיתי בשבוע שעבר, הכפלתי כמויות ובשנייה שמתי שוקולד נוטלה, והן שתיהן יצאו פשוט מעולות. הולכת לאפות אותן גם השבת. תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2022 at 3:39 pm

תודה אביטל

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מאי 14, 2022 בשעה 22:25

הי קרן אני חיה בבולגריה... לביצים פה אין מידה אבל נראה לי שהן הכי קרובות לM. השמנת שבמקרר התבררה כ 100 מל 30% שומן ובנוסף בטעות שמתי את התנור על 240 מעלות(:....ולקח לי 15 דקות כמעט להריח את הטעות. ועדיין העוגה יצאה שלמות...וזה מה שאני כל כך אוהבת במתכונים שלך. הם פשוט סלחנים:) באמת מוכנים לסבול את הטעויות ולהביא לאהובים עלי אוכל טעים.... תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2022 at 12:31 pm

אלופה את

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
יוני 1, 2022 בשעה 18:30

היי קרן, 32% או 38% בשמנת מתוקה זה קריטי? יש עדיפות כלשהי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2022 at 8:16 pm

לא ממש משנה שתיהן אחלה

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 10:08

מתכון מעולה, תודה! עוגת השיש הכי מוצלחת שיצא לי לאפות. הכנתי עם לוטוס ועפו עליה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:33 pm

תודה תהילה

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יולי 16, 2022 בשעה 17:10

ניסיתי הרבה עוגות שיש לאחרונה וזו הכי תהיה שיצאה לי. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:40 am

תודה סיוון

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2023 בשעה 08:09

יצא הרבה מאוד בלילה לתבנית אינגליש קייק אחת. בתנור חלק מהבלילה זלגה החוצה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2023 at 10:32 am

הי הגר אולי השתמשת באינגליש חד פעמית? יש הבדלים בין תבניות אבל אלמד אותך את החוק הכי חשוב : לעולם לא למלא מעבר ל 3/4 תבנית לכן אם נשארה בלילה משתמשים בעוד תבנית אחת קטנה לשארית

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2023 בשעה 22:17

היי קרן, הכנתי את העוגה כבר מספר פעמים והיא פשוט מעולה. את חושבת שאפשר להקפיא אותה אחרי אפייה, להפשיר ולחמם לפני הגשה?

השב
User Avatar
אודליה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 13:26

היי קרן מעוניינת להכים בתבנית עגולה בכמה להכפיל ? וביצים ?

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
מאי 19, 2024 בשעה 21:25

קרן מהממת תודה עליך שאלה קטנה הקצף נהייה מימי לאחר שהוספתי את הביצים הלכה העוגה ??

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:25 pm

להמשיך כרגיל

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
מאי 20, 2024 בשעה 19:20

היי קרן, תודה רבה על מתכון לעוגה הורסת!! התחסלה בשניות אין כמוך (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2024 at 8:49 am

תודה נעמה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img