img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

מאפה גבינה וזוקיני יווני

אוקטובר 20, 2021 | 88 תגובות

img

88 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מור
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 11:40

היי, זה נראה טעים בטירוף! אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 5:14 pm

תמיד

השב
User Avatar
קרן דורון
אוקטובר 20, 2021 at 8:40 pm

בדיוק נשארו קישואים במקרר! תמר בת התשע וחצי ראתה את הסטורי ובחרה במתכון שלך על פני פשטידת הקישואים הרגילה. אילתרנו קצת בגבינות לפי מה שהיה בבית. וואלה לא מתווכחת איתה, היא יודעת מה טוב :) אפילו הסבירה לי בסוף איך לחתוך כמוך.

השב
User Avatar
אילנה
אוקטובר 22, 2021 at 1:49 pm

היי תודה על מתכון מגרה שבטוח טעים האם ניתן להכין כמה שעות מראש בתבנית לפני האפיה ??

השב
User Avatar
שרהלה
אוקטובר 26, 2021 at 6:50 pm

האם אין צורך לסחוט את הקישואים? יש להם נטיה להגיר נוזלים ולהפוך פשטידות לקצת מושיות.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:34 am

אין צורך

השב
User Avatar
ניצה
ינואר 9, 2023 at 9:28 am

אפשר לדעתי גרעיני חמניה או דלעת

השב
User Avatar
מורן אזולאי
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 13:17

היי יקירה, יש אפשרות להחליף לתרד או ירק אחר במקום זוקיני? ולהחליף לקמח כוסמין? תודה♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 5:15 pm

בטח אפשר כוסמין ואפשר תרד או כל ירק שאוהבים

השב
User Avatar
דנה
יוני 2, 2022 at 12:35 am

קרן, המתכונים שלך מהממים! במה אפשר להחליף שומשום לאור אלרגיה של בן משפחה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2022 at 10:19 pm

פירורי לחם

השב
User Avatar
ניצה
ינואר 9, 2023 at 9:27 am

אפשר לדעתי גרעיני חמניה או דלעת

השב
User Avatar
רקפת
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 13:38

הי, בעלי סכרתי, האם ניתן להמיר את הקמח במשהו אחר ? או להפחית את הכמויות ?

השב
User Avatar
קרן שרמן
אוקטובר 25, 2021 at 10:06 am

הכנתי עם קשקבל. יצא מדהים!!! נכנס למועדפים...

השב
User Avatar
כרמלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 14:07

לא צריך לסחוט את הזוקיני? הם מלאים מים

השב
User Avatar
אתי
יוני 1, 2022 at 6:02 am

היי, אפשר להקפיא אץ הפשטידה?l

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2022 at 11:34 am

כן

השב
User Avatar
סנאית איילון
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 17:13

יש מצב למשקל זוקיני? זה קצת מתעתע ''גדולים''...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 5:14 pm

זה ככ לא משנה, הזוקיני מתערבב עם הגבינות ככה שגם קצת יותר או פחות לכאן או לכאן לא יורגש כמשהו שממש חסר

השב
User Avatar
דוריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 18:08

יש אפשרות להמיר את הגבינת הגרוייר בצפתית קשה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 7:21 pm

ברור!

השב
User Avatar
הדר רותם
אוקטובר 21, 2021 at 8:23 pm

אפשר להקפיא?

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 21:09

יצא מושלם!!! אפילו הילדים אהבו. תודה רבה. הכנתי עם פטה וגבנצ

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 10:32 pm

מרים

השב
User Avatar
מעיין
נובמבר 16, 2021 at 11:13 am

מתכון מושלם! תודה קרן❤️.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 21:16

מה מחליף את השומשום? (אלרגיה)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 9:32 pm

פירורי לחם

השב
User Avatar
אילנה
אוקטובר 22, 2021 at 1:50 pm

היי תודה על מתכון מגרה שבטוח טעים האם ניתן להכין כמה שעות מראש בתבנית לפני האפיה ??

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 11:37 pm

כן במקרר

השב
User Avatar
ריי
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 22:06

מאפה עם גבינות כל כך יוקרתיות, האם אפשר להמיר בגבינות נפוצות כמו קוטג'ים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 10:33 pm

אפשר לערבב קוטג עם פטה, ולהמיר גרוייר בגבנצ הכי פשוטה שיש בהצלחה

השב
User Avatar
יעל
אוקטובר 20, 2021 at 10:54 pm

מה את אומרת על קמח חומוס? יכול להחליף את הקמח?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 11:50 am

לא ניסיתי קשה לי להמליץ

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 23:19

אפשר להשתמש בגבינות רזות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 11:50 am

בהחלט

השב
User Avatar
רומי
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 14:27

המאפיה הוכן אמש. יצא מעולה!!! תודה על ההשראה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:15 pm

שמחה לשמוע רומי תודה

השב
User Avatar
ג'ני גז
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 22:43

הזכרת לי מאפה שאימי ז"ל היתה עושה לנו ואוו שנים לא אכלתי מחר אעשה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 7:07 am

תודה

השב
User Avatar
אליס
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2021 בשעה 20:58

באילו תבניות נוספות אפשר להכין? האם תבנית מתפרקת בכלל לא אופציה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 7:27 am

היא אופציה ואני ממליצה רק לעטוף בנייר כסף מבחוץ למנוע נזילות אם ובמקרה ו... ואפשר גם בתבנית מלבנית או כל פיירקס

השב
User Avatar
אליס
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2021 בשעה 21:03

האם אפשר להכין יום לפני ההגשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 7:27 am

אפשר, לשמור במקרר וחמם לפני הגשה

השב
User Avatar
עמית ארי
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2021 בשעה 12:24

נראה מתכון מעולה. האם ניתן להכין יום קודם ולחמם או לחילוםין, האם הבלילה יכולה לעמוד יום שלם במקרר ולאפות למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 8:51 pm

הבלילה במקרר אחלה

השב
User Avatar
עמית ארי
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2021 בשעה 12:25

נראה מתכון מעולה. האם ניתן להכין יום קודם ולחמם או לחילופין, האם הבלילה יכולה לעמוד יום שלם במקרר ולאפות ביום למחרת?

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 14:45

יצא טעיםםםם! אהבו אצלי מאוד. אחת הפשטידות המוצלחות שהכנתי. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2021 at 8:00 pm

תודה לילך

השב
User Avatar
עודד
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 19:24

יעבוד עם חציל (זה מה שיש במקרר…)? לחתוך אותו דק או לגרר כמו שמצוין כאן? תודה רבה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2021 at 5:59 am

חציל עדיף לקלות לפני אפשר לקלות בתנור בשלמותו ולרוקן את התוכן שלו אחכ ולערבב

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 21:40

היה קל להכנה ויצא פשוט מעדן! הכנו לאירוח, בשילוב מאפים נוספים שלך, קרן, וזה נזלל. המון תודה. כדי להתאים לסוכרתיים, האם לדעתך יכול לעבוד עם קמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2021 at 5:59 am

תודה! כן אפשר קמח שקדים

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2021 בשעה 12:37

היי, נראה מעולה. יוגורט 1.5 אחוז גם הולך?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2021 at 8:17 am

כן

השב
User Avatar
אפרת זוהר
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2021 בשעה 21:29

היי קרן, יש מצב לאפות בתבניות מאפינס אישיות.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 1, 2021 at 11:29 am

כן אפשר

השב
User Avatar
ליבי
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2022 בשעה 00:09

יצא ממש טעים! הוספתי גם ברוקולי לאחר חליטה קצרה, סתם כי היה בבית :) וחייבת לומר שמעולם לא חשבתי ששומשום כל כך משדרג, מאמצת מעכשיו.. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2022 at 1:47 pm

מהממת

השב
User Avatar
מנש
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2022 בשעה 10:21

לא הבנתי איך יצא שכבה אחידה וקשה למטה וגם למעלה אם מפזרים פירורים רק בתחתית התבנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2022 at 1:01 pm

לא הבנתי מה לא מובן...השאלה לא מנוסחת נכון

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2022 בשעה 12:41

האם חייב פירורי לחם..? יש אופציה אחרת? ממש רוצה להכין אותה :))

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2022 at 1:21 pm

את יכולה לוותר עליהם, או לפזר שומשום

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 20:49

הי האם ניתן להשתמש בקורנפלור במקום קמח - לפסח? ובאיזה כמות אם כן

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 20:51

האם ניתן להשתמש בקורנפלור במקום קמח ובאיזה כמות? - לפסח

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2022 בשעה 20:55

האם ניתן קורנפלור במקום קמח ואיזה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2022 at 2:43 pm

אותה כמות

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2022 בשעה 15:46

אחרי 55 דקות באפייה על 170 הפשטידה ממש רכה ולא בצבעים הזהובים והשזופים שפה במתכון. האם לאפות על 180 את אותו הזמן שציינת או שלהניח לה להתקרר ולהתייצב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2022 at 11:58 am

אולי התנור שלך קצת חלש, תרימי חום

השב
User Avatar
אילה
ינואר 9, 2023 at 11:16 am

במה ניתן להחליף את פרורי הלחם למי שרגיש לגלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2023 at 4:16 pm

לוותר עליהם זו תצא פשטידה טעימה גם בלי

השב
User Avatar
מרים ו.
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2023 בשעה 03:57

יצא מעולה! המרתי חלק מהגבינות אם מה שיכולתי למצוא ויצא משהו!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2023 at 6:30 am

תודה מרים

השב
User Avatar
אורנית
starstarstarstarstar
מאי 25, 2023 בשעה 06:49

היי קרן במה אפשר להחליף את היוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2023 at 10:44 am

גבינה לבנה או שמנת חמוצה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2023 בשעה 23:22

האם ניתן להחליף את הקמח הרגיל ואבקת האפיה בקמח תופח מאליו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2023 at 7:00 am

בטח

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2023 בשעה 01:43

תודה יצא מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2023 at 8:12 am

תודה ספיר

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2023 בשעה 15:46

שאלה לגבי אבקת אפיה, למה היא תורמת בפשטידה? ראיתי בעוד מתכון. קריטי לוותר עליה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 7:18 am

אפשר לווותר

השב
User Avatar
רביד
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2024 בשעה 15:26

מאפה מושלם. יצא טעים ממש! תודה רבה על מתכון נהדר‼️❤️ קרן את אלופה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2024 at 3:21 pm

תודה רביד

השב
User Avatar
חנה שנטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2024 בשעה 14:49

יצא מאפה מושלם! הרעיון של השומשום היה יציאה מטורפת שיצר פשטידה שהיא מאפה. לא הלכתי בול לפי הכמויות ואלתרתי בהתאם לגבינות במקרר והשתמשתי בקמח כוסמין. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:21 am

שמחה לשמוע

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img