img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ללא גלוטן

עוגת קרמבו של פעם ללא קמח

דצמבר 6, 2023 | 55 תגובות

img

55 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2023 בשעה 09:27

כמה חיכיתי למתכון שלך לעוגת קרמבו!! רציתי לדעת האם יש אפשרות להכין את העוגה בתבנית מרובעת או מלבנית? אם כן, באיזה גודל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2023 at 11:36 am

בטח שאפשר , לא יודעת להגיד מידות אבל לא קטנה של בראוניז אלא גדולה יותר

השב
User Avatar
לירון
דצמבר 21, 2023 at 5:31 pm

האם אפשר במקום חמאה שמן?

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2023 בשעה 18:49

היי קרן שאלה לגבי הגנאש, אם רוצים להחליף את השוקולד לחלב במקום מריר.. מה הכמויות כדי שיצא גנאש יציב ?

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2023 בשעה 14:57

היי קרן, מה ניתן להוסיף לגנאש שוקולד במקום נס קפה ? האם זה קריטי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2023 at 5:47 pm

לוותר על הנס קפה

השב
User Avatar
Ann
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2023 בשעה 21:01

מושלם! כל המשפחה אהבה ונהנתה מהעוגה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:12 pm

תודה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2023 בשעה 23:33

מושלם אני עושה אותה כבר פעם שניה . ממש אהבתי

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2023 at 6:39 am

תודה שרה

השב
User Avatar
קרין
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2024 בשעה 10:18

אפשר להקפיא את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2024 at 6:02 pm

אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
גילעד
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 15:44

אם אני רוצה להמיר לדל פחמימה (חוץ מענייני הסוכרים), האם אפשר להחליף את כל החלב בשמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:43 pm

כן

השב
User Avatar
אלן
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 21:53

אפשר להפוך לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:42 pm

כתוב למטה איך להפוך לפרווה

השב
User Avatar
גילעד
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2024 בשעה 21:14

אם אני רוצה לעשות את העוגה דלת פחמימה, מעבר לתחליפי סוכר ופודינג, האם אפשר להחליף את החלב בשמנת, או תערובת של שמנת וחלב שקדים?

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2024 בשעה 00:37

הי קרן, המתכונים שלך מעולים ממש. תודהה מה אני יכולה לשים במקום החלב כדי שיהיה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:37 pm

חלב סויה

השב
User Avatar
פיניש
אפריל 18, 2024 at 4:47 pm

אפשר מים במקום חלב ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 7:50 am

כן

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2024 בשעה 14:24

היי קרן! אין לי מיקסר - מטרפה תעשה את העבודה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2024 at 10:23 am

אם את מצליחה להקציף ממש טוב עם מטרפה אז אחלה

השב
User Avatar
נעמה
ינואר 31, 2024 at 8:37 pm

הי קרן רכשתי באהבה את הספרים עם המתכונים המושלמים שלך,רק שאלה לגבי אפיית עוגות בעיקר שוקולד. האם אופים בטורבו או פס למעלה ופס למטה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 2:10 pm

תודה שרכשת! חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ורד
ספטמבר 4, 2024 at 2:00 pm

כתבת רבע כוס קקאו = 35 גר'. שקלתי וראיתי שזה הרבה יותר מרבע כוס. שקלתי רבע כוס (מכוסות המדידה הסטנדרטיות) וזה שוקל 19 גר בלבד.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:27 am

קקאו שוקולד כמו קמח כוס זה 140 גר לכן רבע כוס תשקול 35 אולי לא מילאת את הכוס עד הסוף

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2024 בשעה 17:17

הי קרן, במה אפשר להחיף את הפודינג וניל? יש לי קורנפלור, תמצית וניל, סוכר וניל...

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2024 at 2:29 pm

קונרפלור ותמצית וניל

השב
User Avatar
shany hen
אפריל 22, 2024 at 2:37 pm

מה הכמות ?

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2024 בשעה 21:18

יצא אש, העוגה הייתה המון זמן,במקרר אבל הקרם די רך, מה אפשר לעשות שיהיה קצת פחות רך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:27 pm

תוסיפי קצת פודינג וניל

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2024 בשעה 18:47

הי קרן. העוגה מעולה. שילבתי בקרם 250 גר' גבינה לבנה 9%, הוספתי קצת פודינג וניל בשביל מתיקות וייצוב הקרם. ללא ספק אכין אותה שוב.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2024 at 8:27 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
רוית שרים
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2024 בשעה 09:25

בוקר אור, רוצה לעשות את העוגה בתבנית 26, בכמה צריכה ל"הגדיל" את המוצרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2024 at 4:35 pm

פי 1.5

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2024 בשעה 17:05

האם אפשר במקום חלב גם חלב סויה להשתמש במים ? תודה .

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 7:50 am

כן

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2024 בשעה 10:01

אנחנו באמצע אפיה האם אפשרי בלי נס קפה????

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:32 pm

בטח

השב
User Avatar
חיה
אוקטובר 3, 2025 at 9:15 am

חג סוכות שמח הגיע זמן עוגת קרמבו !!!!תודה אגם על המתכון הנפלא ! רק שאלה קטנה יש מצב בגנאש להמיר את השמנת מתוקה בחלב קוקוס ( כמה שפחות שומנים ) ואם כן מה הכמות ??? תודה רבה !

השב
User Avatar
נגה וירדן ויותם
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2024 בשעה 10:03

אנחנו באמצע אפיה האם אפשרי בלי נס קפה????

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:30 pm

ברור

השב
User Avatar
אתי שטרית רווה
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2024 בשעה 14:39

תחתית פגז!!! הכי טעימה!

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2024 בשעה 18:35

הכנתי היום, והגנאש יצא מאוד מאוד נוזלי, נראה לי שצריך חצי מהכמות של השמנת גם יכול להיות טוב.

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
יולי 26, 2024 בשעה 12:55

היי קרן האם אפשר להשתמש בחלק מהבסיס לרולדה? ואם כן האם באותו זמן של אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2024 at 2:09 pm

חפשי בגוגל רולדה של פעם קרן אגם או באתר

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2025 בשעה 10:33

קרן שלום, אני רוצה להוסיף לקרם קצת מסקרפונה - להעשיר אותו. אפשר במקום חלב?או שחייבים משהו דליל יותר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2025 at 10:40 am

לא ניסיתי יש מצב שזה יהיה קצת כבד, רע זה לא ייצא את מוזמנת לנסות

השב
User Avatar
עוגת קרמבו וניל מדהימה - קרן אגם
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2025 בשעה 20:08

[…] את עוגת הקרמבו שוקולד אנחנו מכירים המון שנים, יש לי אחת כזו באתר שנאי מאוד מאוד אוהבת (והיא אפילו כשרה לפסח) […]

השב
User Avatar
הדר אביטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 09:32

היי אשמח לדעת מה הגודל תבנית שצריכה לעוגה אבל עודה חצי מהכמויות שכתבת במתכון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2025 בשעה 17:22

הי, אני מאד אוהבת את המתכונים שלך. הם תמיד יוצאים מצויינים. כתבת: “ מאחדים את התערובת לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית האפייה.” האם הכוונה ׳לקפל׳ או להמשיך בהקצפה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2025 at 6:12 pm

אפשר להמשיך במיקסר במהירות נמוכה או עם לקקן, שתי האופציות מעולות

השב
User Avatar
עופר
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2025 בשעה 14:22

הבסיס יצא ממש נמוך בתבנית 24. עדיף בקוטר קטן יותר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img