עוגות בחושותעוגות פרי

עוגת תותים בחושה

דצמבר 29, 2013 119 Comments
עוגת תותים בחושה על מעמד זכוכית קרן אגם נשואה למאפייה

זוכרים את ההריונית שאוהבת עוגות שמרים מהפוסט על דפי השמרים קינמון וקקאו?

אז היא כבר ילדה את ביתה השלישית ולצערי הרב עברה לגור בקצה השני של העיר.

ומה זה אומר? חוץ מהגעגועים והמרחק הפיזי הקשה זה אומר פחות אחת בסיבוב חלוקת המאפים שלי.

בכל פעם שאני אופה, לא משנה מה, כדי להיפטר מהר מהמאפה אני יוצאת לסיבוב חלוקה

לחברים הקרובים, לשכנים או סתם לעוברי אורח שלא מבינים איך נפלה עליהם רבע עוגה.

יש לי רשימת תפוצה קבועה באייפון,

שולחת אסמס אחד לכולם בנוסח כזה או אחר "תעברו פה בדרך הביתה רוצה להוריד לכם חתכת עוגה"

( את החתכת במקום חתיכת  למדתי מהבנזוג הירושלמי)

בדרך כלל אף אחד לא מבריז, אבל אם לא עונים לי אני מעמיסה על האוטו ויוצאת לסיבוב חלוקה.

אני כל כך נחושה שמי שלא בבית אני משאירה לו ליד הדלת או אצל השכנים.

ועכשיו היא לא קרובה יותר החברה, ירדה מרשימת התפוצה הקרובה

ובשבת קפצנו לארוחת צהרים ספונטנית בקצה השני של העיר.

מה להביא? אני כמו פולנייה טובה.

משהו טעים היא עונה.

פאי תותים אני אכין! מסתכלת על השעה, אין סיכוי לפאי אבל בחושה עם תותים הולך.

ועוד איזה הולך! יצאה פצצה.

לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן

עלים

עוגת תותים בחושה/ תבנית עגולה קוטר 22 ס״מ או תבנית אינגליש קייק 30 ס״מ

מצרכים לעוגה:

70 גרם חמאה רכה

שליש כוס (80 מ״ל) שמנת מתוקה

1.5 כוסות (210 גר')קמח לבן

1.5 (7.5 גר') כפיות אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

כוס (200 גר') סוכר לבן

ביצה גודל L

1/2 כוס (120 מ״ל) חלב

כפית תמצית וניל

לציפוי:

200-250 גרם תותים נקיים וחצויים

שקית סוכר וניל

חצי כוס (50 גר')שקדים מולבנים פרוסים

3 כפות (30 גר׳) חמאה רכה רכה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות

בקערה מערבבים קמח עם מלח ואבקת אפיה

בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה

מוסיפים תוך כדי ערבוב ביצה, שמנת מתוקה, חלב ותמצית וניל

מוסיפים בהדרגה את תערובת היבשים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה

מעבירים לתבנית משומנת, ומסדרים מעל את חצאי התותים

מערבבים את סוכר הוניל עם השקדים והחמאה, מפזרים באופן אחיד

מעל התותים ומכניסים לתנור.

אופים כ- 10 דקות ומורידים חום תנור ל 160

ממשיכים לאפות עוד 50 דקות.

העוגה מוכנה כשהיא שחומה מלמעלה וקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש.

מגישים חם, או בטמפרטורת החדר עם שמנת מתוקה מוקצפת.

*ניתן לוותר בציפוי על השקדים והחמאה ולפזר מעל התותים רק שקית סוכר וניל

*לשאלת הפרווה-לא ממליצה. בעוגה יש כמה מרכיבים חלביים וכך צריכה להיות .

לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן

עוגת תותים בחושה עם אבקת סוכר קרן אגם נשואה למאפייה

12736393_10153965581997700_1927158073_n

Print Friendly, PDF & Email

119 Comments

ענבל לוי מרץ 8, 2016 at 6:52 pm

את משהו!!!
אני לא עומדת בזה!!
עוד לא הכנתי כלום, אבל חייבת הכל!!
גם אני הריונית.. צרפי אותי לרשימה של מקבלי רבעי-עוגה

Reply
קרן אגם מרץ 8, 2016 at 8:05 pm

לא את 🙂 תודה רבה רבה, ובהצלחה!

Reply
מירי דניאל ינואר 28, 2023 at 1:33 pm

עוגה נפלאה .אפיתי בתבנית מלבנית.
ולא מטעמי כשרות ,מטעמי לא אוהבת חלב
במקום חצי כוס מיץ תפוזים עודה יופי של עבודה.

Reply
מירי דניאל ינואר 28, 2023 at 1:34 pm

עוגה נפלאה .אפיתי בתבנית מלבנית.
ולא מטעמי כשרות ,מטעמי לא אוהבת חלב
במקום חצי כוס מיץ תפוזים עושה יופי של עבודה.

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2023 at 5:45 pm

נהדרת תודה

Reply
טל עברי אפריל 17, 2016 at 10:28 pm

הכנתי ויצא מעולה! (ולמחרת הכנתי עוד אחת..)

Reply
קרן אגם אפריל 17, 2016 at 10:31 pm

שמחה לשמוע! זו באמת עוגה שבא להכין כל יום

Reply
קריסטינה אוגוסט 6, 2016 at 5:44 pm

היי , העוגה עכשיו בתנור איירפריי בתבנית עגולה בקוטר 18.אני אופה אותה בחום של 160, במשך 25 דק׳ (כי תנורי אייר פריי די מהירים ועובדים על אוויר חם.
מקווה שיצא טעים….כי הריח כבר משגע.
תודה.

Reply
קרן אגם אוגוסט 6, 2016 at 6:05 pm

תותים בישראל ? זה נס
אין לי נסיון עם תנורים אלו אבל אשמח לשמוע איך יצא

Reply
קריסטינה אוגוסט 6, 2016 at 7:21 pm

היי קרן. אני חיה בחו׳ל 🙂
העוגה מוכנה, בערב טועמים..אעדכן.
תודה

Reply
קרן אגם אוגוסט 6, 2016 at 7:48 pm

מחכה לדיווח:-)

Reply
קריסטינה אוגוסט 11, 2016 at 8:59 pm

היי !
היה טעים, אך התבנית של 18 היא באמת קטנה מדי . העוגה הייתה מוכנה חוץ מהאמצע.
שוב תודה

יערה ברום ינואר 19, 2017 at 8:53 am

עוגה מהממת! יצאה טעימה בטירוף
אחלה אתר, מאוד נהנית מהמתכונים (כבר ניסית לא מעט:)
תפרסמי עוד!!
שבת שלום
יערה

Reply
קרן אגם ינואר 19, 2017 at 8:59 am

תודה רבה יערה!
מפרסמת כל הזמן:-)

Reply
בתיה דיאמנט פברואר 9, 2017 at 12:45 pm

שמחה לראות אותך … גם בתמונה.העוגה מוצאת חן בעיני ,אדווח אחרי שיאכלו… דש ליונה ושלי….בתיה.

Reply
קרן אגם פברואר 9, 2017 at 12:50 pm

בתיה!! איזה כייף שאת פה שמחה ממש לשמוע ממך
בהצלחה עם העוגה ספרי איך יצאה וד״ש יגיע עוד היום 🙂

Reply
ליהי ינואר 23, 2020 at 9:11 pm

היי
הכנתי את העוגה והיא ממש נטרפה (גם על ידי סרבן עוגות פירות עיקש במיוחד 🙂
הפעם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית גדולה נגיד 26 או 29, האם פשוט להכפיל כמויות?
תודה מראש,

Reply
קרן אגם ינואר 23, 2020 at 9:52 pm

לתבנית 26 להכפיל
לא הייתי מכינה ב 29 היא תצא מאוד נמוכה

Reply
רעות יוני 7, 2017 at 1:03 pm

נראית מדהים 🙂 מיד מתחילה בהכנות..

1. האם אפשר לעשות בתבנית בגודל 26? משום מה היא נראית לי גדולה בתמונה ולא מתאימה ל-22. מוזר..
ובאופן כללי – בתור אופה חובבת, אני תוהה האם עליי להחזיק את כל הגדלים מכל התבניות?
2. כיצד העוגה נשמרת?

הולכת להכין!

Reply
קרן אגם יוני 7, 2017 at 1:07 pm

לתבנית 26 צריך יהיה להכפיל כמויות ואני פחות ממליצה.
זו אכן בתמונה תבנית 22 אבל אם יש לך תבנית 24 גם טוב, היא תצא מעט נמוכה יותר.
אני כן ממליצה לקנות כמה גדלים ולשחק איתם:-) זה הכי נח.
את העוגה ( אם לא חוסלה באותו היום) למחרת כבר אפשר להכניס למקרר.
בהצלחה!

Reply
ליהי ינואר 25, 2020 at 8:41 am

היי,
אני גם רוצה להכין בתבנית 26 או 29
למה את לא ממליצה?
תודה מראש

Reply
קרן אגם ינואר 25, 2020 at 9:57 am

יש מקרים בהם ההכפלה לא מדוייקת לעוגה והתוצאה לא בטוח תתקבל כמו שצריך, לכן לא המלצתי
, זה בגדר המלצה ואת כמובן מוזמנת לנסות ולדווח

Reply
ליהי ינואר 25, 2020 at 10:53 am

אוקיי אני לא רוצה לוותר וזה לאירוע מחר בעבודה..
אם אכין בתבנית מרובעת זה יכול להתאים לדעתך?

Bruria ינואר 29, 2021 at 5:09 pm

בתי לוטם עוקבת אחריך ושלחה לי את המתכון ושתינו בשתי קצוות הארץ ירושלים וחיפה הכנו
יצא מצויין
הכפלתי כמות ועשיתי ב3 אינגליש קייק

Reply
קרן אגם ינואר 29, 2021 at 10:09 pm

תודה ברוריה שבת שלום

Reply
נועה נוריאל ינואר 9, 2021 at 8:07 am

הי קרן העוגה יצאה פשוט מושלם
רציתי לשאול למה התותים והשקדים ירדו לי למטה ולא נשארו למעלה

Reply
נטלי ינואר 20, 2018 at 12:37 pm

עוגה מדהימה!!!!

Reply
קרן אגם ינואר 20, 2018 at 5:27 pm

שמחה לשמוע תודה

Reply
Yafit פברואר 24, 2018 at 10:48 am

היי, האם ניתן להכין את העוגה ללא מיקסר ובכלל גם עוגות בחושות אחרות שאת מעלה? העוגות נראות מצויינות אך אין לי מיקסר ואני נמנעת מלהכינן..

Reply
קרן אגם פברואר 24, 2018 at 12:05 pm

בוודאי!
קודם כל יש מיקסר ידני קטן שעולה גרושים ואני ממש ממליצה לקנות למידה וצריך הקצפה,
מעבר לכך כמעט את כל העוגות בהן אין הקצפת ביצים בנפרד את יכולה לטרוף בקערה עם מטרפה ידנית, עם מזלג או כף ולהכין. ממש לא חייבים מיקסר.

Reply
ליהי ינואר 18, 2020 at 10:22 pm

מתכון מעולה ממש טעים
גם סרבני עוגות פירות התלהבו, תודה!

Reply
קרן אגם ינואר 19, 2020 at 6:25 am

שמחה לשמוע

Reply
עדי ינואר 20, 2021 at 11:20 pm

היי קרן, ראיתי שאת ממליצה לא להגדיל לתבנית 26 ומעלה, אבל מה לגבי תבנית 24? פשוט לזרום על זה שתצא נמוכה יותר או ששווה להגדיל טיפה כמויות?

Reply
קרן אגם ינואר 21, 2021 at 7:10 am

אפשר ברבע להגדיל הכל

Lior Sigawy דצמבר 22, 2021 at 10:56 pm

אפשר להחליף שמנת מתוקה בחמוצה?

Reply
קרן אגם דצמבר 23, 2021 at 8:29 am

כן

שירה מרץ 10, 2018 at 9:27 am

הולכת להכין!
האם מדובר בחברה מיכולי..?

Reply
קרן אגם מרץ 10, 2018 at 11:51 am

ברור שירקו

Reply
ענת אפריל 6, 2018 at 5:49 pm

היי קרן! האם אפשר לערבב את התותים בתוך התערובת במקום לפזר אותם מעל?

Reply
קרן אגם אפריל 6, 2018 at 5:50 pm

בטח

Reply
רננה אפריל 12, 2018 at 3:25 pm

אפשר להכין עם קמח 70% מלא?

Reply
קרן אגם אפריל 12, 2018 at 4:05 pm

אפשר, ואולי להוסיף מעט נוזלים

Reply
אורנה אפריל 25, 2018 at 5:00 pm

האם יש אפשרות להחליף את החמאה עם שמן אם כן מה הכמות

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2018 at 5:21 pm

בטח, נראה לי ש 1/3 כוס תספיק

Reply
מעיין אוגוסט 13, 2018 at 6:51 am

אפשר להכין עם תותים קפואים?

Reply
קרן אגם אוגוסט 13, 2018 at 7:08 am

בוודאי

Reply
עליזה אוגוסט 12, 2022 at 8:26 am

בקשר לתותים קפואים, אותה כמות? להפשיר? להוסיף לעוגה רגיל?

Reply
חן מרץ 9, 2022 at 10:14 am

אחת העוגות הטעימות!!
תודה קרן
יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום תותים בזמן שזאת לא העונה שלהם?

Reply
קרן אגם מרץ 9, 2022 at 11:20 pm

תודה חן
כל פרי אחר שאת אוהבת
משמש שזיפים תאנים בננה תפוח וכו

Reply
מעיין אוגוסט 30, 2018 at 7:08 am

במה אפשר להחליף את השמנת המתוקה?
יוגורט 1.5% יעבוד?

Reply
קרן אגם אוגוסט 30, 2018 at 8:25 am

אפשר להמיר ביוגורט אבל להוסיף עוד 15-20 גר׳ חמאה כיון שהשמנת המתוקה היא בעלת אחוזי שומן גבוהים והיוגורט לא.

Reply
סופי פברואר 18, 2020 at 10:47 pm

האם אפשר להמיר את השמנת מתוקה בגבינת שמנת(פילדלפיה)? אותה כמות של השמנת מתוקה שבמתכון?

Reply
קרן אגם פברואר 18, 2020 at 11:00 pm

זה ישנה לה את כל המרקם, והיא תהיה לדעתי דחוסה יותר, אבל זה אפשרי.

Reply
נטלי מרץ 14, 2019 at 7:01 am

היי
אפשר להמיר מחצית מהקח בקמח שקדים?

Reply
קרן אגם מרץ 14, 2019 at 7:18 am

כן אין בעיה

Reply
שרי מרץ 13, 2020 at 1:47 pm

קרן שלום,
האם העוגה תעבור בשלום הקפאה?
שואלת בגלל התותים.
תודה!

Reply
קרן אגם מרץ 13, 2020 at 3:31 pm

לא אמורה להיות בעיה, אולי הם טיפה ירטיבו אותה במהלך ההפשרה אבל זה לא אמור לפגוע באיכות שלה

Reply
שרי מרץ 13, 2020 at 9:18 pm

תודה!

Reply
רחל מאי 26, 2019 at 2:28 am

היי קרן
עונת המשמישים בשיאה
הכנתי
יצא אששששש

Reply
קרן אגם מאי 26, 2019 at 6:43 am

הכנת את העוגה עם משמשים במקום תותים? זה אדיר
נשמע מעולה אני אנסה גם.
תודה רחל על השיתוף

Reply
שירן אוגוסט 10, 2019 at 8:03 am

היי
אין לי שמנת…
מה אפשר לעשות במקום?שמן?
אם כן כמה?

Reply
קרן אגם אוגוסט 10, 2019 at 8:23 am

אותה כמות שמן

Reply
יערה דצמבר 31, 2019 at 6:44 pm

מה עושים עם יתרת השמנת המתוקה? בכל זאת נשארת דיי כמות.

Reply
קרן אגם דצמבר 31, 2019 at 7:14 pm

קצפת ליד העוגה החמה, מכינים רוטב רוזה לפסטה, שומרים במקרר, מוס שוקולד מהיר עם שמנת מוקצפת וכמה כפות נוטלה … מספיק?

Reply
Tehila ינואר 2, 2020 at 7:31 am

אפשר להמיר את החלב במשהו?
עוד שמנת, או גבינה כלשהי? (חשבתי על ריקוטה בהשראת המתכון ממאקו)

Reply
קרן אגם ינואר 2, 2020 at 7:38 am

ריקוטה זה מעולה

Reply
Tehila ינואר 2, 2020 at 7:43 am

תודה 🙂
אותה הכמות? חצי כוס ריקוטה?

Reply
קרן אגם ינואר 2, 2020 at 7:51 am

נראה לי שכן

Reply
ליהי ינואר 25, 2020 at 10:51 am

היי,
אני גם רוצה להכין בתבנית 26 או 29
למה את לא ממליצה?
תודה מראש

Reply
בת אל לאון פברואר 20, 2020 at 5:00 pm

היי יש לי רק קמח תופח. מתאים?

Reply
קרן אגם פברואר 20, 2020 at 5:10 pm

בטח, באותה הכמות

Reply
ריקי מרץ 6, 2020 at 8:20 pm

הכנתי בשינויים קלים ויצא מצוין:
קמח כוסמין 80%- כוס וחצי פחות שלוש כפות
חצי כוס סוכר בלבד – יצא מתוק מושלם לטעמי
גביע שמנת חמוצה שלם, על החלב ויתרתי
35 גרם חמאה ו-35 גרם (1/6 כוס) שמן זרעי ענבים

Reply
חן מרץ 13, 2020 at 1:51 pm

היי קרן!
אחרי ערבוב החמאה עם סוכר בוו גיטרה להמשיך איתו או להחליף למקציף רגיל?

Reply
קרן אגם מרץ 13, 2020 at 3:48 pm

תורידי מהירות ותמשיכי איתו אל תחליפי

Reply
סופי אפריל 6, 2020 at 10:35 pm

עוגה שלימות, מדהימה ברמות….כל כך רכה ונימוחה, מתמכרים אליה מהר!!!!

Reply
קרן אגם אפריל 6, 2020 at 10:42 pm

שמחה לשמוע. סופי תודה

Reply
Orit Peleg דצמבר 24, 2021 at 2:28 pm

היי קרן
הכנתי . עוגה משגעת . אבל משום מה הבלילה עלתה על התותים ….
מדוע?

Reply
קרן אגם דצמבר 24, 2021 at 3:09 pm

קורה לפעמים כשהתותים אולי קצת כבדים, הכי חשוב שיצאה טעימה

Reply
עדי מאי 2, 2020 at 8:05 pm

וואו, יצא מדהים. עוגה רכה ונימוחה. הכפלתי את הכמויות ועשיתי בתבנית 28. הגשתי עם קצפת. פשוט מושלם, תודה

Reply
קרן אגם מאי 2, 2020 at 11:32 pm

אחת העוגות האהובות עליי בבלוג! תודה שחזרת לספר עדי

Reply
טל גייר יוני 5, 2020 at 3:28 pm

ווואו וואו וואו.. אני לא מתאפקת.. הריחות שהיא מפיצה מהתנור בבית משגעים.. תותים ווניל זה חלום.. תודה על מתכונים מעולים !

Reply
קרן אגם יוני 5, 2020 at 5:09 pm

תודה טל היא מדהימה

Reply
ברק דצמבר 11, 2020 at 3:30 pm

ראיתי שאפשר להמיר בריקוטה במקום חלב ? אכן כך?

Reply
קרן אגם דצמבר 11, 2020 at 5:17 pm

כן בדיוק כפי שכתוב

Reply
נופר מזרחי דצמבר 26, 2020 at 10:43 am

אפשר לדעת מה כמות החמאה לציפוי בגרם?

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2020 at 10:57 am

30 גר

Reply
Rochale דצמבר 27, 2020 at 8:52 pm

עוגה מושלמת!!!!
תודה על בלוג ועוגות מצויינות

Reply
אורי ינואר 14, 2021 at 8:10 pm

היי קרן! עקב ביקוש בבית, הכנתי היום בפעם ה2 את העוגה והיא מושלמת!!
רק שאלה, יש לך מושג למה התותים לא נשארים אצלי למעלה כמו בתמונה אלא שוקעים לתחתית העוגה?
הכנתי באינגליש קייק הרב פעמית❤️

Reply
קרן אגם ינואר 14, 2021 at 10:19 pm

זו ממש תעלומה, כי גם לי לפעמים זה קורה ולפעמים לא. נסי לחתוך אותם קטן יותר שלא יהיו כבדים מדי ואז יישקעו אולי זה יעזור

Reply
אורי ינואר 15, 2021 at 2:47 pm

תודה קרן, אנסה ברור!!

Reply
שירלי פברואר 25, 2021 at 1:48 pm

הי קרן, אני רוצה להכין את המתכון הזה, שנראה מפתה ומוצלח ביותר.
חשבתי לחצות את העוגה לרוחב (אחרי שהיא מוכנה כמובן), למרוח על החתך שכבת קצפת נדיבה ולפזר תותים חתוכים.
האם לדעתך זה יכול להיות מוצלח? או שהעוגה צפויה להתפורר/ לא לספוג טוב את הקצפת או כל תקלה אחרת שאני לא מעלה בדעתי כרגע?
ועוד שאלה שתמיד עולה לי כשאני מכינה עוגות:
האם להוציא אותה מהתנור מייד כשהיא מוכנה (קיסם בלי פרורים) כדי שלא תתייבש, או להשאיר אותה בתנור הכבוי (עם דלת פתוחה? חצי פתוחה?) כדי שלא תיפול?
תודה רבה מראש. וגם בדיעבד – על המתכונים הנהדרים והמושקעים.

Reply
קרן אגם פברואר 25, 2021 at 6:55 pm

עגות בחושות לא נשארות בתנור, מוציאים מיד עם סיום האפייה. לגבי מילוי… כדי לחתוך עוגה לשניים היא צריכה להיות נקיה מפירות, אפשר לוותר על התותים
בבלילה ולהוסיף תותים וקצפת כפי שציינת אחרי האפייה וצינון
בהצלחה

Reply
שירלי פברואר 27, 2021 at 9:16 am

קרן יקרה, תודה רבה על התגובה המהירה.
השכלתי לעד לגבי סוגיית עיתוי ההוצאה מהתנור 🙂
בסופו של דבר הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון (עם הקצפת בצד) והיא יצאה יותר ממושלמת.
אז תודה רבה גם על מתכון נפלא, שאין לי ספק שאחזור אליו שוב (ושוב).

Reply
הדר אפריל 23, 2021 at 1:16 pm

יצא מושלם!כרגיל כמו כל מתכון בבלוג

Reply
קרן אגם אפריל 24, 2021 at 8:51 am

ודה הדר שמחה לשמוע

Reply
נטע מרץ 21, 2024 at 3:04 pm

הי!ניתן להקפיא?

Reply
קרן אגם מרץ 21, 2024 at 9:51 pm

בטח

Reply
עומר אפריל 24, 2021 at 3:56 pm

מתכון מהמם.
רק בהערות כתוב לשים את
תערובת השקדים והסוכר וניל על התערובת הבחושה ואז את התותים, ובתמונה נראה שזה עשוי אחרת.
נראה שהתותים לפני השקדים, גם יותר הגיוני… יש לדייק את התהליך(;
חוצמזה נראה מדהים! זה עכשיו בתנור, מקוום שגם טעים:-)

Reply
דיאנה אוקטובר 7, 2021 at 1:38 am

במה אפשר להחליף לחלב לפרווה? מים או חלב סויה?

Reply
קרן אגם אוקטובר 8, 2021 at 12:33 pm

חלב סויה אחלה

Reply
שני פברואר 17, 2024 at 7:52 am

הי
זה לגודל אינגליש קייק רגילה?

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2024 at 9:26 am

זה יותר גדול מאינגליש

Reply
טארט קרם ריקוטה ותותים - נשואה למאפייה ינואר 10, 2022 at 1:47 pm

[…] מהם עוגה, או עוד עוגה , או שטרודל ,ולקנות להם חבילת תותים […]

Reply
גל פברואר 8, 2022 at 10:55 am

היי קרן! אני יכולה להגיש את העוגה ללא קצפת? מה דעתך? מנסה להבין אם יעבוד בלעדיה או שחסרונה יורגש מאוד… תודה!!

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2022 at 10:16 pm

אין שום בעיה להגיש ללא

Reply
גל פברואר 12, 2022 at 7:11 pm

תודה קרן! מתכון מסוכן מאוד…עוגה מדהימה!! אי אפשר להפסיק לאכול ממנה!

Reply
סיון שטרסברג פברואר 7, 2023 at 8:50 am

אפשר להחליף את השמנת המתוקה בשמנת חמוצה?

Reply
רות פברואר 7, 2023 at 9:53 am

בעוגת התותים הבחושה עם השקדים האם אפשר להחליף את השמנת מתוקה בגביע שמנת חמוצה 27%

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2023 at 7:29 am

בטח

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2023 at 7:30 am

כן

Reply
רות פברואר 10, 2023 at 11:41 am

היתה תקלה במייל התשובה לשאלה הזאת.אשמח לקבל מייל נוסף
כדי לקבל תשובה

Reply
גל שלי פברואר 10, 2023 at 11:46 am

היי קרן, מכונה המון מתכונים שלך. הגיוני ש אפייה התותים והשקדים שקעו לי לתוך העוגה?

Reply
קרן אגם פברואר 10, 2023 at 4:06 pm

כן, קורה לפעמים העיקר שטעימה

Reply
רות אפריל 20, 2023 at 12:08 am

אפשר לוותר על השקדים נמולבנים מעל התותים

Reply
קרן אגם אפריל 20, 2023 at 7:51 am

בטח

Reply
שירלי פברואר 3, 2024 at 2:27 pm

חוזרת כדי לעדכן שהכנתי את העוגה הזו המון פעמים מאז ש"גיליתי" את המתכון לפני מספר שנים, בול לפי ההוראות, והיא מושלמת. חביבת הקהל בכל פעם מחדש.

Reply
קרן אגם פברואר 3, 2024 at 3:21 pm

תודהההה

Reply
ר מרץ 6, 2024 at 8:46 pm

הי קרן,
את חושבת שיצא מתאים להוסיף קצפת וג'לי תות מעל?

Reply
קרן אגם מרץ 10, 2024 at 12:27 pm

אפשר כן

Reply

Leave a Comment