img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

אזני המן במילוי בראוניז

פברואר 18, 2021 | 91 תגובות

img

90 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יאנה חיוט
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 08:25

וואו קרן, את מעלפת! אף פעם לא הכנתי אזני המן, את אלה אני בטוח אכין. מתה על הפשטות שלך ועל הראש שלך. תבורכי ושבת שלום.

השב
User Avatar
מכורה למאפיה של קרן
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 08:53

מהממם... בטוח אכין. ואיזה כייף היה בסווטו בפרישמן.. אחת התקופות

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:39 pm

חחח היה מהמם, תודה :-)

השב
User Avatar
רוני
פברואר 22, 2021 at 12:46 am

אפשר להשתמש בקמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 9:29 am

כן אפשר

השב
User Avatar
דור
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 10:08

אפשר לוותר על קמח שקדים? או להחליפו במשהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:36 pm

להמיר בקמח לבן

השב
User Avatar
עדי
פברואר 20, 2021 at 7:25 am

חסר במצרכים כמה וניל לשים

השב
User Avatar
דקלה
פברואר 21, 2021 at 10:41 pm

נפתחו לי לגמרי, יצאו עוגיות שטוחות עם שוקולד מעל, מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 9:31 am

יותר מדי מלית, סגירה לא מספיק הדוקה של האזניים... יש כמה סיבות

השב
User Avatar
שרה
פברואר 27, 2023 at 10:50 am

היי קרן, אפשרי למלא עם ממרח שוקולד ואגוזים נכון? את מקסימה ויש לךמתכונים מעולים תודה שרה

השב
User Avatar
עידו
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 10:18

נראה מעולה! האם אפשר להחליף את קמח השקדים בשקדים טחונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:36 pm

כן

השב
User Avatar
שירה
פברואר 21, 2021 at 7:12 pm

חולה עליך!! האם ניתן בבצק להחליף את החמאה בשמן (הבת שלי אלרגית לחלב) תודב

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:13 pm

הי שירה, שמן קנולה לא ככ יעבוד בבצק אבל אפשר בשמן קוקוס 80% מכמות החמאה

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 10:19

הי קרן, מה אם יש אלרגיה לביצים? אפשר להמיר אותן עם משהי אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:35 pm

בבצק להמיר במים, בבלילה קשה לי להמליץ אולי רסק תפוחים

השב
User Avatar
ליאור
פברואר 23, 2021 at 11:40 am

היי, אפשא להשאיר חלק מהבצק במקרר ללילה ולהכין חלק היום וחלק מחר?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 2:32 pm

כן בטח

השב
User Avatar
בילי
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 11:20

נראה מושלם רצה להכין על כמה מעלות לאפות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:34 pm

כתוב 180

השב
User Avatar
Ani
פברואר 19, 2021 at 10:36 pm

כתוב במתכון 170 מעלות

השב
User Avatar
אלכסנדרה
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 11:57

הי קרן! איזה מתכון מהמם, תודה (: שאלה לגבי כמויות. אני רוצה להכין חצי מהכמות של אזני המן במתכון האם את כל המרכיבים מחלקים בחצי? או שיש מרכיבים שמשאירים בכמות המקורית של המתכון? (ביצים לדוגמה)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:33 pm

בחצי

השב
User Avatar
נעמי קאהן
פברואר 21, 2021 at 5:28 pm

נשאר המון מלית יש המלצות מה לעשות איתה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:10 pm

פשוט להכין בראוניז בתבנית קטנה

השב
User Avatar
יונת סתיו
פברואר 22, 2021 at 10:09 am

הי קרן, יש לי סוכר דמררה. אפשר במקום חום?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 4:52 pm

סוכר חום בהיר זה דמררה

השב
User Avatar
הילה
פברואר 22, 2021 at 9:39 pm

עשיתי חצי מהכמות ממש לפי המתכון , הידקתי טוב שמתי רק כפית של מלית וכל האוזני המן נפתחו לי ויצאו שטוחים , למה? מה אפשר לעשות כדי למנוע שהם יפתחו האפייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 7:47 am

חום תנור, יותר מדי מלית או בכל זאת לא הידקת מספיק חזק. ממליצה להבא למרוח חלבון מסביב לעיגולי הבצק ולהדק היטב

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 14:11

תודה קרן, אוהבת את המתכונים שלך! האם חייבים קמח שקדים? מה אפשר במקום? והאם אפשר את הבצק ללוש במיקסר, עם איזה וו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:31 pm

אפשר עם וו גיטרה וקמח רגיל במקום שקדים

השב
User Avatar
ניר שגיא
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 14:41

הי קרן, בבצק כתוב מוסיפים וניל אבל לא כתוב כמה. מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:29 pm

כפית

השב
User Avatar
יעלי
פברואר 21, 2021 at 11:38 pm

היי קרן, אמנם החלפתי במילוי פרג לימון (לבקשת הקהל) אבל חייבת לכתוב שהבצק יצא נפלא!! מאוד נח לעיבוד וטעעעייייםםםםםם תודה רבה על המתכון :)

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 9:29 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ליהי
מרץ 1, 2023 at 1:34 pm

היי קרן נראה מתכון מעולה איך יוצא המרקם של הבראוניז בפנים כמו עוגת שוקולד או רך ? האם ניתן להחליף במילוי שוקולד נוטלה לילדים אן שצריך חערבב אותו עם שקדים טחונים או משהו סמיך ע'מ שלא ישפך? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2023 at 3:07 pm

כמו עוגת שוקולד רכה ואין בעיה להמיר בממרח שוקולד עם שקדים טחונים

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 15:31

וואו נראה מושלם. כבר מתה להכין! האם אפשר לוותר על הקמח שקדים? להחליף בקמח רגיל או אגוזים טחונים אחרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:28 pm

אפשר קמח רגיל

השב
User Avatar
ענבר סיון
פברואר 21, 2021 at 11:11 am

אשמח למילוי םרג!!!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 11:11 am

יש בבלוג מתכון תכתבי אזני המן פרג

השב
User Avatar
שירי
פברואר 23, 2021 at 2:48 am

תודה על המתכון נראה קטלני! מתכננת להכין בפורים הקרוב

השב
User Avatar
Lior Sigawy
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 18:10

יש לי תקלה זמנית בתנור ואני יכולה לאפות רק על 150 מעלות טורבו. את חושבת שאפשר או שלא יצליח לי?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 7:54 pm

אפשרי אולי ייקח יותר זמן

השב
User Avatar
איילת
פברואר 19, 2021 at 11:29 pm

האם אפשרי בבלילה במקום חמאה שמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 11:54 pm

כן אפשר להמיר בחצי כוס שמן

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 20:29

מתכון מהמם! האם אפשר להחליף את הקמח לבן במלית בקמח שקדים? (צריכה את המלית ללא גלוטן)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 11:56 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 22:12

הי קרן המתכון נראה מדהים, שטלה לגבי ההמרה של הקמח שקדים לשקדים טחונים, כמה לשים, גם 2 כפות? והאם יש לך מתכון של אוזני המן עם פרג ואם יש לך טיפ שלא ייצא מר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 15:48

פרג מתחמצן במהירות ואז נעשה מר. אז לא לקנות פרג טחון בסופר בשקית מוכנה מראש. אם טוחנים לך בחנות התבלינים, למהר לשים בבית במקפיא, שם לא יתחמצן. או, הכי טוב לטחון בבית. בלנדר איכותי וטוב יעשה את המשימה כמו שצריך.

השב
User Avatar
סיגל
פברואר 20, 2021 at 9:03 pm

האוזני המן נפתחו לי והמילוי התפזר כולו, יש מצב שהגזמתי עם כמות המילוי?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 9:08 pm

בהחלט

השב
User Avatar
איה
פברואר 22, 2021 at 6:09 pm

הי קרן האם אפשר להוסיף פרג למלית הבראוניז? אם כן כמה והאם להוריד בכמות ממשהו אחר?

השב
User Avatar
איה
פברואר 22, 2021 at 6:09 pm

האם אפשר להוסיף פרג למלית הבראוניז? אם כן כמה והאם להוריד בכמות ממשהו אחר?

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 18:36

יצא מושלם!! הבצק נפתח לי בתנור.... מה יכולה להיות הבעיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 9:11 pm

עודף מלית אולי, לנסות להוריד קצת ולהדק ממש טוב

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 06:50

איך אפר להפוך את הבצק לפרווה? מרגרינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:00 am

כן או נטורינה

השב
User Avatar
סיון נחום
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 09:44

הי קרן המתכון מעולה, וגם הסדנא של פורים הייתה טעימה במיוחד אני רוצה למלא בממרח שוקולד (ממרח קינדר לדוג') אבל אחרי האפייה הוא מתקשה איך אפשר שהממרח ישאר מעט רך לאחר אפייה? אשמח לטיפ :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 11:12 am

לאפות פחות ואולי להוסיף קצת חמאה

השב
User Avatar
שולי קריסי
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 12:55

בא לי נורא להכין, אבל אין לי קמח רגיל. מניטובה? קמח לחם? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:12 pm

אני מניחה שזה יעבוד

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2021 בשעה 13:36

האם אפשר להכין את הבמק ולהשאיר במקרר חמי להכין למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 4:51 pm

כן

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2021 בשעה 14:17

כמה זמן אפשר לשמור על הבצק במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 4:52 pm

כמה ימים

השב
User Avatar
מתן
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2021 בשעה 16:57

היי קרן.. אם אין לי אבקת סוכר בשליפה. מה עושים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 8:18 pm

טוחנים סוכר במטחנת תבלינים או במעבד מזון עם להב פלדה או שמשתמשים בסוכר רגיל לדעתי יספיקו 50 גר

השב
User Avatar
סנדי
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 04:59

הי קרן, מתה על המתכונים שלך! עד כמה ימים ניתן לשמור את הבצק המוכן במקרר עד שמתחילים לעבוד איתו? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:16 am

אפשר 3-5 ימים

השב
User Avatar
Shir
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 09:27

היי קרן! המתכון נראה מושלם! יש לי מיקסר ידני- להשתמש ב-וו המסולסל או הרגיל של העוגות הבחושות? או שבכלל עדיף עם הידיים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:42 pm

הכי טוב ידיים !

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2021 בשעה 17:12

מעולות קרן! קצרו הרבה מחמאות והבצק מאוד נח לעבודה. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2021 at 10:02 pm

תודה אורית

השב
User Avatar
שחר גדיש
starstarstarstarstar
מאי 18, 2021 בשעה 23:53

איזה מתכון נפלא! גם בן זוגי, חובב הפרג באוזני המן, התלהב. אמר שצריך לתת להן שם אחר. לא התאפקנו ואכלנו חם מהתנור. כבר פריך מול פאדג׳י ועשיר ומנחם. וכולן יצאו יפות וסגורות. ממש ציפיתי למגש שלוליות. הצלחה גדולה. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2021 at 5:56 am

תודה שחר איזה כייף אזני הזמן גם בשבועות

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2023 בשעה 14:01

הבצק המקרו וגיליתי שאין לי קמח שקדים למלית ): מה אפשר במקום קמח שקדים??

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2023 at 11:18 pm

קוקוס

השב
User Avatar
תימור
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2024 בשעה 21:20

היי קרן כמעט חג שמח :) רציתי לדעת - הכנתי את זה לפני שנתיים וזכרתי שהכנתי עם זיגוג קרמל מלוח. יכול להיות שפרסמת מתכון שונה עם זיגוג קרמל מלוח? זה היה כל כך טעים ובא לי להכין שוב לחג. תודה מהממת!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 7:01 am

לדעתי המתכון עם הזיגוג אלו אזני המן שהכנתי אחר, מתכון שנמצא רק בפיד שלי באינסטגרם

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2024 בשעה 15:47

אפשר להקפיא לפני אפיה? האם צריך להאריך זמן אפיה אם אופים ישר מהמקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2024 at 9:54 pm

אין בעיה להקפיא לפני ולאפות ישר מהמקפיא

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img