img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

בחושה עם פירורי שוקולד וחלבה

אוקטובר 27, 2013 | 10 תגובות

img

10 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יוני 30, 2016 בשעה 10:43

איך אפשר להפוך לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2016 at 11:07 am

הי שירה בגלל הגבינה הלבנה שאני מאוד אוהבת מעולם לא ניסיתי אותה בגרסת הפרווה את יכולה לנסות ואני אשמח לדעת איך יצא את החמאה להמיר ב 3/4 כוס שמן ואת הגבינה הלבנה הייתי מנסה להמיר בקרם קוקוס או בחלב קוקוס אפילו בשמנת צימחית אפשר בהצלחה!

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2017 בשעה 21:56

הי קרן, חןשבת שאפשר להוסיף קצת טחינה גולמית כדי להפוך אותה לעוד יותר חלוותית? אולי במקום חלק מהגבינה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2017 at 7:15 am

תערבבי לתוך הגבינה 2-3 כפות טחינה גולמית נוזלית, וכף סוכר.אין צורך להוריד לדעתי בכמות הגבינה, ואז העוגה תקבל עוד קצת טעם חלבה. בהצלחה

השב
User Avatar
שרי
אוקטובר 2, 2017 at 11:36 pm

יצא מעולה! תודה

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2018 בשעה 19:30

היי.העוגה אחרי 50 דקות.היתה שחומה ואפויה מבחוץ וכל הפנים לח ונוזלי חלקית מבפנים.הכנסתי חזרה לתנור.לחום 160 מעלות.אין לי מושג מה לעשות?כבר ניתקלתי בבעיות עם עוגות בחושות.

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 09:48

היי קרן, הכירו לי את האתר שלך לאחרונה ואני ממש מכורה :) הכנתי את העוגה ב-2 תבניות אינגליש-קייק חד"פ (יצא זמן אפייה של 44 דק' לתנור שלי - אחרי 40 דק' בדקתי והעוגה הייתה זקוקה לעוד "קיק" מבפנים). למתכון עצמו הוספתי (בהמשך להתכתבות שלך עם שרי) 2 כפות טחינה גולמית וכף סוכר לגבינה (כי רציתי טעם יותר חלוותי). העוגה יצאה נימוחה מבפנים וקריספית מבחוץ במידה הנכונה. רציתי רק לשתף שבמג'ימיקס השוקולד נקצץ לי ממש ממש דק (הייתי כנראה צריכה לעצור כמה רגעים קודם לכן) ומכיוון שהוספתי את תוספת הטחינה לגבינה, הרגשתי ש (לטעמי) היה עדיף לי לקצוץ את השוקולד במשך פחות זמן או באופן ידני כדי שתהיה לו יותר נוכחות במרקם העוגה. בכל מקרה, קצרתי מחמאות ושימחתי את הבולסים והבולסות - תודה לך!

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 19:47

היי קרן! אני מאד שמחה להכין מתכונים מהאתר שלך, יוצא נפלא. אתמול ניסיתי את העוגה הזו בתבנית סיליקון. אחרי 50 דקות בתנור וקצת זמן קירור בחוץ, כמעט חצי מהעוגה פשוט נשפכה החוצה כשהפכתי אותה. היתה נוזלית. את חושבת שזה קשור לסוג התבנית, את אופה בתבניות כאלו? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 9:24 pm

אני ככ לא אוהבת סיליקון! ממליצה ממש לעבוד עם תבניות שהן לא סיליקון

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img