img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

בקלאווה לעצלנים

מאי 2, 2015 | 46 תגובות

img

46 תגובות גולשים

User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
יוני 7, 2016 בשעה 14:50

שלום קרן. מתכון הבקלווה נראה מעולה. האם ניתן להקפיא אותן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2016 at 2:59 pm

הי איילת ספיציפית עם הבקלווה לא ניסיתי אבל את יכולה להקפיא אחרי צינון מלא וללא הסירופ כמובן קחי בחשבון שזה ישנה את מרקם הבצק ולא תהיה לו אותה הפריכות שהיתה לפני הקפאה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2017 בשעה 21:45

היי קרן, במה ניתן להמיר את החמאה למתכון פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2017 at 10:28 pm

אפשר בשמן קנולה ( ספריי שמן גם מצויין)

השב
User Avatar
לירון
אוקטובר 16, 2019 at 2:38 pm

הי קרן, אפשר להכין עם עלי סיגר ואז להקפיא ( לפני האפיה) וכשהאורחים מגיעים להכניס לתנור קפוא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2019 at 4:47 pm

אין בעיה להכין עם עלי סיגר ולהקפיא הייתי מפשירה לפני אפייה ולא אופה קפוא אמור להפשיר ממש במהירות זה בצק דקיק

השב
User Avatar
אורית
אוגוסט 19, 2020 at 1:00 pm

נראה מעולה. שאלה בקשר לסירופ: ברכיבים לא מצויין דבש ואילו בתוכן המתכון כתבת דבש. כמה דבש?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 1:09 pm

הורדתי את הדבש, זו טעות

השב
User Avatar
רביד
מרץ 29, 2021 at 9:05 pm

יעבוד עם מחמאה/נטורינה? יש אצלנו רגישים ללקטוז...

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:17 pm

ספריי שמן יעשה אחלה עבודה

השב
User Avatar
סמדר
אוגוסט 3, 2022 at 12:03 pm

הי, שאלה דחופה... רוצה להכין עכשיו, ולאפות בערב, ממש בסמוך להגשה. אפשר להשאיר במקרר? חייבים במקפיא? חוששת שהבצק יירטב תודה רבה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2022 at 12:12 pm

אפשר במקרר אין בעיה

השב
User Avatar
nadia
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2017 בשעה 19:24

היי קרן , האם ניסת עם גבינה ? ובמידה וכן איזו סוג גבינה ? נראה אחלה מתכון . תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2017 at 2:59 pm

הי נדיה, זה יהיה מצויין עם גבינה, אין לי מתכון ספיציפי מציעה לחפש ברשת מתכוני סיגרים מתוקים עם גבינה.

השב
User Avatar
ורדה
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2018 בשעה 09:49

היי קרן, אם הטירוף של הכנות לחג ראיתי את המכון ובא לי להכין. האם יש צורך לאפות בסמוך לאכילה או אפשר לפני? תודה ושנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2018 at 11:58 am

אפשר להכין מראש, אין צורך בסמוך לאכילה:-)

השב
User Avatar
ורדה
starstarstarstarstar
ספטמבר 16, 2018 בשעה 11:00

קרן , יצא מושלם!!! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2018 at 11:12 am

שמחה לשמוע ורדה, זה אחד הקינוחים האהובים עליי

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2019 בשעה 11:31

האם אפשר להכין עם עלי סיגרים ולא דפי פילו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2019 at 2:56 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
נוכחי
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2019 בשעה 11:22

התאריך בתחילת הפוסט לא נכון...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2019 at 1:45 pm

נכון, תודה על תשומת הלב !אתקן

השב
User Avatar
Cala
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2019 בשעה 04:32

הי קרן, היכן במתכון משתמשים באגוזי מלך ו/או בפקאנים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2019 at 6:32 am

מפזרים אותם על עלי הפילו, לפני חיתוך, זה כתוב במתכון מתחת לתמונה הראשונה בה רואים מברשת שמורחת חמאה על העלים... לפני כן כמובן קוצצים אותם במעבד מזון כפי שכתוב מתחת לאופן ההכנה

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 19:34

יצא משגעעע ,קרן רציתי לדעת אייך שומרים תסיגרים בתוך קופסא במקרר או בחוץ ???

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 8:14 pm

בקופסא מחוץ למקרר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 23:19

היי קרן, מה לגבי דפי פילו מצוננים של שמרית? אם כבר לעצלנים, אז עד הסוף ניסית אותם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 7:20 am

ברור הם מעולים

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 20, 2020 at 1:00 am

תודה

השב
User Avatar
אורלי מלכה
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 23:21

הי קרן הפיצוחום קלויים או טבעיים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 7:20 am

טבעיים

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 12:51

היי קרן המדהימה :-) אוהבת את המתכונים שלך, מוצלחים במיוחד! מכינה את הבקלוואה לשבת.. האם תערובת עם פקאן ולוז מומלחים, גם יתאימו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 1:57 pm

בטח!

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 14:40

תודה!! :-)

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 16:04

היי מה אפשר במקום מי הורדים האם אפשר בלי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 10:51 pm

אפשר בלי

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2020 בשעה 12:34

היי קרן ⁦❤️⁩ מכינה את הסיגרים עכשיו ומתכננת להגיש בערב. האם את הסירופ לשפוך עכשיו או בסמוך להגשה? אם אשים עכשיו את הסירופ , לא ידבקו אחד לשני? תודה רבה

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2020 בשעה 08:22

היי קרן :) לא עולה הסטורי... יש מקום אחר שאני יכולה לראות את הוידאו? כי ללא הוידאו שלך אני אבודה... תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 8:21 am

הכל נמצא אצלי בהיילייטס מצאת? באינסטוש

השב
User Avatar
lital Natan
ספטמבר 7, 2020 at 8:31 am

מצאתי, אבל הסטורי הוא של 5 שניות ואין את כל התהליך עצמו... נעלם :(

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 12:19

היי קרן הכנתי אותם והם מעולים, הכל חוסל!! אבל לטעמי השתמשתי בבצק פילו לא מוצלח (חברה מוכרת מהסופר) ואפשר לשדרג את הטעם עם בצק איכותי יותר. האם תוכלי לומר באיזה חברה כדאי להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 1:34 pm

ני וקנה תמיד מה שיש אין לי חברה קבועה..

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img