img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

ג׳בטה – לחם איטלקי

יולי 13, 2021 | 85 תגובות

img

85 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
יולי 13, 2021 בשעה 17:05

אפשר להמיר את הקמח לקמח כוסמין?

השב
User Avatar
עינב
יולי 13, 2021 at 5:49 pm

לגבי המים- זו לא טעות? לשקול בגרמים? (בדכ זה במ"ל..?)

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 7:29 pm

טעות תוקן ל מ״ל

השב
User Avatar
מירי אמיתי
יולי 13, 2021 at 8:04 pm

מידת המים תמיד תהיה זהה למשקל. רקאומרת

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 7:30 pm

אם הכוונה למלא ממליצה לא יותר ממחצית הכמות

השב
User Avatar
אייל בן יואב
מרץ 18, 2023 at 7:46 am

למה מידות בכפיות מתכון מקצועי צ"ל גרמים, אחוזי אופה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
יולי 13, 2021 בשעה 18:11

מה כמות המים ? 800 מל? לא ברור…תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 7:29 pm

תיקנתי ל 800 מל

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יולי 13, 2021 בשעה 19:30

נראה מצויין. האם נשאר טרי יום אחרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 4:01 pm

צריך לחמם כמו כל מאפה שמרים יום אחרי

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
יולי 13, 2021 בשעה 19:38

אין מלח במתכון ???

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 4:01 pm

בטעות הושמט המלח, הוספתי

השב
User Avatar
ענת Shapira
starstarstarstarstar
יולי 13, 2021 בשעה 19:42

ללא מלח וסוכר?

השב
User Avatar
Ehud Danziger
יולי 13, 2021 at 10:00 pm

איך יצאו אם אחלק למנות קטנות ...ל 20 כדורים...?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 4:00 pm

יצא מיני ג׳בטות מעולות

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 4:01 pm

בטעות הושמט המלח והוספתי

השב
User Avatar
לימור אבישר
יולי 14, 2021 at 6:22 pm

אם אני רוצה לעשות את הגבטה במילוי של רוטב עגבניות/ פיצה. איך עושים את זה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2021 at 7:05 am

לא ככ הבנתי לפני אפייה? פחות מתאים

השב
User Avatar
ליזה
יולי 15, 2021 at 3:37 pm

היי קרן , מה המידות לחצי קילו קמח לחלק הכל ב2?? תודה מראש. והאם יש שלבים של ההכנה ?? תודה מראש

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:19 pm

לחלק הכל יש שלבים בהיילייטס שלי

השב
User Avatar
אלמוג
ספטמבר 6, 2021 at 5:02 pm

היי, האם עדיף לאפות את הג'בטות בתבנית או על אבן שמוט?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2021 at 7:49 am

אבן שמוט מעולה

השב
User Avatar
דר
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 01:46

האם ניתן להכין מקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 3:58 pm

בתוספת מים קצת , כן

השב
User Avatar
I.R
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 11:34

מכינים כריך עם מיונז, חסה ונקניק טוב:-) ומצלמים עם מוצרלה ;-)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 3:58 pm

אין כמו ג׳בטה עם מוצרלה בטוסטר ואין על קטנוניות :-)

השב
User Avatar
Mariam
אפריל 6, 2024 at 10:14 am

האם אפשר להתפיח למשל 6 שעות ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2024 at 5:40 pm

במקרר

השב
User Avatar
יפה אליהו
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 11:57

את פשוט מלכה ותודה ענקית על המרשמים המוצלחים

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 3:56 pm

תודה יפה

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 13:04

היי קרן תודה!! האם כפית אחת של שמרים על 1 קג קמח? האם זה לא מעט?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2021 at 3:55 pm

בהתפחה ארוכה זה לא מעט אבל אפשר להכפיל כפי שציינתי

השב
User Avatar
רפאל
אוגוסט 23, 2021 at 9:07 am

יצא לי דחוס (פחות בועות אוויר מבתמונה) והבצק יצא מהמקרר קשה מאוד לעיצוב. טיפים?

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 16:30

היי קרן את פשוט מדהימה! אפשר להקפיא?

השב
User Avatar
Shai
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 18:01

היי, קמח לבן רגיל גם סבבה? תודה!!

השב
User Avatar
קרן
יולי 14, 2021 at 7:07 pm

לא צריך להכין צורה של ג'בטה? רק חותכים לחתיכות ?

השב
User Avatar
מיכאל רוסו
נובמבר 26, 2022 at 1:10 pm

יעפיתי היום ויצאה לי מדהים.תודה רבה על מתכון. רק בשלב ראשון של הכנת בצק עשיתי אוטןליזה של חצי שעה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:34 pm

נהדר

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 18:04

במתכון אין מלח, האם זו טעות? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2021 at 7:04 am

יש מלח, אולי פספסת?

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
יולי 14, 2021 בשעה 19:35

הי קרן, אפשר להכין עם קמח קפוטו?

השב
User Avatar
תלמה בלאס
starstarstarstarstar
יולי 15, 2021 בשעה 09:23

האם אפשר שמרים טריים?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2021 at 9:45 am

בודאי שאפשר, החישוב הוא משקל פי שלוש ממשקל הכפית, כלומר 15 גר׳ שמרים טריים

השב
User Avatar
שירה שירה
דצמבר 30, 2021 at 12:36 am

הוא יוצא קראנצי מבחוץ? כמו לחמי מחמצת ודומיהם?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2021 at 7:57 am

כשבוא טרי אז כן

השב
User Avatar
רחל איזק
starstarstarstarstar
יולי 15, 2021 בשעה 12:40

לפני הכניסה לתנור מתפיחים ? הכוונה אחרי החיתוך להתפיח שוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:20 pm

לא אחרי חיתוך ישר לתנור

השב
User Avatar
מיכל חורב‬‎
יולי 21, 2021 at 5:53 pm

מתכון נדיייייייר

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 6:45 pm

תודהההההה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 15, 2021 בשעה 16:49

הי קרן כרגיל - בא לי לרוץ ולנסות, אבל לפניכן שאלה: הבצק נראה דומה מאוד לבצק של הבאגט שלך שהפך אצלנו לבן בית ממש (כל יום שישי בצהרים...), אז מה עושה את ההבדל? השמן? הלישה במיקסר? תודה מראש :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:18 pm

ממש לא דומה לבגט, פה הבצק עם לישה ארוכה והרבה התפחות וקיפולים ובגט מדובר על בצק ללא לישה

השב
User Avatar
נתקה
starstarstarstarstar
יולי 16, 2021 בשעה 07:09

היי קרן. נראה אחלה מתכון. על כמה מעלות לאפות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:22 pm

תודה 230 מעלות כפי שצויין במתכון

השב
User Avatar
אופק
אוגוסט 18, 2021 at 8:10 am

היי, אפשר להכין ולהקפיא? כמה זמן זה יכול להישמר במקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2021 at 8:58 am

אפשר להקפיא לחודש

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
יולי 18, 2021 בשעה 11:24

היי, כמה זמן התפחה אם שמים כמות כפולה של שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2021 at 3:39 pm

בלי התפחה של לילה במקרר אלא שעתיים בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
נועה טייב
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2021 בשעה 12:22

היי, אם אני רוצה התפחה קצרה כמה שמרים לשים וכמה זמן התפח ה הכי קצר אפשר?

השב
User Avatar
ענת
נובמבר 2, 2021 at 9:02 am

יווו, איך לא ראיתי את המתכון הזה עד עכשיו. כמה חיכיתי לו! תודה תודה תודה

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2021 בשעה 13:06

היי, מה מקסימום שעות התפחה במקרר? לכיוון ה48 בעייתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2021 at 2:50 pm

אפשר 48 תורידי קצת בשמרים

השב
User Avatar
ענת
נובמבר 2, 2021 at 9:03 am

יווו, איך לא ראיתי את המתכון הזה עד עכשיו. כמה חיכיתי לו! תודה תודה תודה

השב
User Avatar
יוסי
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2021 בשעה 22:13

יש אפשרות להתפחה של 12 שעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 6:27 am

יש ולהוסיף יותר שמרים ציינתי בפוסט

השב
User Avatar
יוסי
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2021 בשעה 09:22

אם אני מכין כמות כפולה ואני רוצה התפתחה מהירה כמה זמן התפחה?

השב
User Avatar
יוסי
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2021 בשעה 19:43

היי קרן מתכון פגז!!! ההתפחה הארוכה משמעותית מאוד בקיצור טעיםםםםםםםם תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2021 at 8:12 pm

שמחה ממש לשמוע

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2022 בשעה 20:15

היי הכנתי לסעודת פורים את הבגטים והג'בטות הם יצאו ממש טוב המלצתי לכולם על האתר שלך!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2022 at 10:30 pm

תודה!

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2022 בשעה 20:01

היי,בסטורי כשאת פותחת את התנור הוא נשמע על מצב טורבו. האם צריך להיות על טורבו או 230 מעלות 2 פסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2022 at 9:33 am

בתנור הביתי לא בטורבו אני עובדת עם תנור תעשייתי שעובד רק בטורבו

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2022 בשעה 11:08

ביי קרן, אין התפחה שנייה אחרי שחותכים לריבועים ולפני שמכניסים לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2022 at 3:49 pm

אם לא כתוב אז אין

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2024 בשעה 21:44

כמה זמן התפחה לשתי כפיות שמרים? תודה

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2024 בשעה 20:28

היי❤️ אפשר להמיר את הקמח לקמח לבן רגיל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2024 at 8:10 am

בטח

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 10:11

תגידי את לא מתביישת לכתוב שאת אוכלת גבינה עם נקניק? בכל זאת אנחנו יהודים ולא אינדיאנים מאיזה שבט נידח! תחשבי על זה.....

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2024 at 4:20 pm

אני הכי לא מתביישת, יש המון דרכים להיות יהודי, אני לא דתיה.

השב
User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2024 בשעה 15:00

יצא מעולה! עשיתי בדיוק לפי השלבים במתכון ויצא ממש טעים. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2024 at 8:34 am

תודה מאי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img