img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

הגרנולה של עלמה

דצמבר 10, 2020 | 40 תגובות

img

40 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 16:19

היי קרן מה אפשר במקום חמאה האם אפשר שמן זית או אולי עוד שמן קוקוס? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 9:12 pm

שמן קוקוס זה מעולה עוד 80 גר׳

השב
User Avatar
יוטבת
דצמבר 15, 2020 at 8:53 pm

יצא מושלם! תמרים במקום צימוקים. סילאן וקצת דבש כי נגמר לי באמצע. חמאה בלבד כי לא היה שמן קוקוס . מתכון מצויין . כל המשפחה אהבה .רק חבל שעשיתי חצי כמות . תודה רבה קרן ❤

השב
User Avatar
אושרת
ינואר 6, 2021 at 12:04 am

יצא לי מושלםםם!! תודה❤

השב
User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 17:21

האם אפשר כוס אספרסו במקום המים ואבקת הנמס?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 9:09 pm

כוס קטנה הכוונה? בטח

השב
User Avatar
נועם
ינואר 3, 2021 at 7:44 am

מתכון נהדר, יצא טעיםםםם (:

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 22:25

היי מה אפשר לשים במקום קפה??

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 6:52 am

אפשר פשוט לוותר על הקפה

השב
User Avatar
יוטבת
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 00:04

שלום קרן . אנחנו מתים על תמרים . האם ניתן להחליפם במקום הצימוקים ? ואם רוצים קצת שוקולד..האם מוסיפים לתערובת אחרי האפייה או לפני ?תודה מראש

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 09:58

האם אפשרי להמיר 100 גרם חמאה בחצי כוס שמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 5:14 pm

אפשר שמן קוקוס עדיף

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 12:15

הי קרן, האם לא עדיף להוסיף את הצימוקים לאחר האפיה? האם הם לא מתקשים בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 5:14 pm

הם יוצאים נהדר אני אוהבת אותם ככה

השב
User Avatar
רחל לינק
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 17:27

שלום קרן האם אפשר בלי סילאן מה עושים סכרתיים? הייתי שמחה שפעם מישהו יחשוב עלינו. תודה

השב
User Avatar
מורן כהן
ינואר 10, 2021 at 10:42 pm

נדירה!!! פשוט שלמות וקלה להכנה! קרן, תודה פשוט תודה!!בזכותך עושה דברים שלא חלמתי לאפות /להכין. חיבוק וים של אהבה ♥️✌

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2021 at 8:25 am

אני חושבת שזה הכי משמח אותי בעולם תגובות כאלו! תמשיכי לאפות

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2020 בשעה 09:57

אפשר להשתמש שיבולת שועל רגילה לא אינסטנט?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2020 at 10:19 am

בהחלט

השב
User Avatar
לילי
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2020 בשעה 18:58

מה תפקיד החמאה במתכון לגרנולה? תמיד מכינה ללא חמאה או שמן בכלל וזה יוצא טעים מאוד. (באופן כללי חמאה ואני חברות טובות)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2020 at 4:17 pm

החמאה מעשירה ממש וככה אני מכינה אז פחות יודעת להמליץ בלי

השב
User Avatar
Noa Druker
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2020 בשעה 02:18

מצאתי מכרה זהב !! איזה כיף תודה על המתכון אחלה בלוג שמחה להכיר אעדכן על התוצאה בהקדם

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2020 at 4:17 pm

תודה נועה

השב
User Avatar
אודיה חן
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2020 בשעה 14:34

היי קרן אפשר גם דבש , אם נגמר הסילאן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:54 pm

אפשר בהחלט

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2020 בשעה 19:12

הכנתי. בלי קפה. יצא מושלם! יותר מוזלי בהגדרה (ויותר טעים ...).

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2020 בשעה 13:38

אפשר קוואקר רגיל גס במקום הקוואקר שאת ממליצה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2020 at 3:33 pm

כן בטח

השב
User Avatar
מרב
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2020 בשעה 14:00

תודה רבה על המתכון. איך יודעים מתי מוכן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2020 at 3:26 pm

רואים לפי הצבע ומקפידים על הזמנים

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2021 בשעה 07:45

מתכון נהדר. יצא טעיםםםם :)

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 09:57

נראה מהמם!!!אנסה כמובן..האם יש מקום להוסיף טחינה גולמית?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:41 pm

אפשר 2-3 של טחינה לתערובת הרטובה , תודה!

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 09:57

ובלי קשר הדברים שלך מהממים, מקור השראה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 11:38

טוב אז ככה, בהחלט ממכר, מחליף לי איזו ארוחה או שתיים ביום בגלל הקטנים. אישית עושה עם שיבולת שועל מלאה, וזה מאוד מעשיר את זה. הצימוקים באפיה לא טעימים לי, אז שמה אחרי. מתכון מהמם, כיף להכנה ומשלוח מנות לכל מי שעובר פה.

השב
User Avatar
תום
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2021 בשעה 17:52

היי, לזרעי צ'יה יש תפקיד חשוב או שאפשר לוותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2021 at 8:45 am

אפשר לוותר

השב
User Avatar
מיכל שוורץ
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2023 בשעה 11:28

הי קרן, שמתי 2כפות שטוחות של טסטר צ׳ויס, הריח חזק מידי ואולי הגזמתי, יש איך לעדן לפניי שנכנס לתנור

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2023 at 6:50 am

לדעתי זה אמור להתאזן אחרי תנור

השב
User Avatar
Tal
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2024 בשעה 20:19

היי, אפשר להוסיף שוקולד למתכון, ואם כן מה הכמות לדעתך ומתי לשים אותו כדי שלא ישרף? תודה:)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img