img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

טארט בצק עלים תפוחי אדמה וגבינות

פברואר 12, 2025 | 21 תגובות

img

21 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2025 בשעה 11:00

וואוו!! ממש כך . אני עובדת על זה ממש .

השב
User Avatar
Sagit
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2025 בשעה 11:04

היי, מה גודל התבנית? ובנוסף, כתוב לשטח את בצק העלים על נייר אפייה בתבנית וחלרוץ מסגרת פנימית מסביב. אבל איך יוצרים את המסגרת העבה המעוגלת והגבוהה מסביב? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2025 at 9:07 am

המסגרת נוצרת ע״י חריצה בדיוק כפי שציינתי, ואז היא מתרוממת באפייה גבוהה יותר מהחלק הפנימי של הטארט

השב
User Avatar
אסתי
מרץ 5, 2025 at 12:55 pm

הי תערובת הגבינות רק מסביב?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2025 at 12:24 pm

על כל הבסיס פרט לשוליים

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2025 בשעה 11:49

מה אפשר במקום רוקפור שלא אוהבים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2025 at 9:06 am

פטה/בולגרית וגם בלי זה יהיה עדיין טעים

השב
User Avatar
סקרנית
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2025 בשעה 07:06

הצעה לתחליף מתאים לרוקפור?

השב
User Avatar
ויקי
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2025 בשעה 18:14

מה המשקל של חבילת בצק עלים? יש סוגים שונים של 750 גר וקילו וחצי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2025 at 4:45 am

בצק מצונן הוא דק יותר מבצק מהקפואים ושוקל בין 250-300 גר

השב
User Avatar
מירי
פברואר 21, 2025 at 8:14 am

היי קרן, נראה מעולה ממש יש אפשרות להכין מראש ולהקפיא? פשוט יש לי ארוע שרוצה להתכונן מראש…

השב
User Avatar
לילי
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2025 בשעה 11:37

הבצק עלים לא יוצא רטוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2025 at 4:39 am

לא

השב
User Avatar
ניצן אילנה
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2025 בשעה 15:56

נשמע נפלא. במה להחליף שמנת מתוקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2025 at 5:18 pm

כל גבינה אחרת שאוהבים למרוח כמו ריקוטה, עיזים, גבינת שמנת

השב
User Avatar
אביב
פברואר 21, 2025 at 8:10 pm

קרן, תודה על המתכונים. אוהבת להכין אותם. חוץ מזה, אני ממש אוהבת לצפות בך מבשלת. ואת גם מאוד יפ

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2025 at 4:49 pm

תודה אביב

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2025 בשעה 13:58

האם אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2025 at 8:30 am

בטח

השב
User Avatar
ליעד
starstarstarstarstar
מאי 25, 2025 בשעה 10:16

קרן יקרה מה הכוונה ב- "בצק מצונן"? בצק פילאס תורכי של מעדנות טוב?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img