img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

טרס לצ׳ס אהובתי

נובמבר 9, 2022 | 29 תגובות

img

29 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שרית יפרח
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2022 בשעה 15:45

היי קרן נראה מושלם..!! שכחת לציין מה עושים עם הרבע כוס חלב חם שרשמת במצרכים..?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2022 at 4:14 pm

צודקת תודה רבה,אחרי הקמח לתוך בלילת העוגה

השב
User Avatar
מיכל
נובמבר 11, 2022 at 3:44 am

היי קרן. כיצד ממירים בריבת חלב מומסת? מה הכמויות? חייבת להכין. זה נראה כל כך טוב. תודה

השב
User Avatar
Orna Ozeri
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2022 בשעה 18:08

ניסיתי פעמיים את הקרמל וזה לא קרה. בול לפי ההסבר...!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2022 at 7:46 pm

מה הכוונה לא קרה? לא קרה קרמל? לא חיכית מספיק זמן

השב
User Avatar
Shiran
אוגוסט 24, 2024 at 9:06 pm

היי, גם אני ניסיתי שלוש פעמים. הסוכר פשוט נקרש ולא נמס (נראה שהסוכר עבר קריסטליזציה ממה שקראתי). כנראה שלא אמורים לערבב. אשמח שתצלמי סרטון שבו הקרמל כן קורה, כי לרבים מאיתנו הוא לא קרה.

השב
User Avatar
מישל מנורי
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2022 בשעה 21:50

היי טגם, אני מגוואטמלה מרכז אמריקה, גדלתי על העוגה הזו והיא מככבת בשבועות אצלנו. אצלנו, לאחר ההטבעה בנוזלים ( 1/2 שמנת מתוקה, 1/2 שמנת בישול 9%,1 פחית חלב מרוכז(, מורחים 1/2 צנצנת מחוממת של ריבת חלב ולא קרמל, ומעל שמנת מוקצפת לא ממותקת. תנסי

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2022 at 7:24 am

נשמע יאמי לגמרי, תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 08:53

גם אני מנסה ולא הולך.. עומדת ליד הסיר מערבבת.. אבל אחרי כמה דקות נהיה גושים לבנים קשים שנדבקים לסיר/מחבת.. לא הולך...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2022 at 1:32 pm

להוריד מעט את האש

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 12:06

הי קרן, אין שמן בעוגה? וגם האם מוזגים את החלבים כשהיא עוד חמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2022 at 1:31 pm

אין שמן וכן, כשהיא חמה

השב
User Avatar
אסף
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2022 בשעה 20:57

האמת שזוהי הגרסה הטורקית לעוגת הטרס לצ'ס הלטינית ומכאן קשר למסעדות הערביות...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2022 at 7:34 pm

נכון

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2022 בשעה 07:37

הי קרן מה גודל התבנית? לא מצאתי.

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2022 בשעה 16:03

מה גודל התבנית ?

השב
User Avatar
שני
דצמבר 8, 2022 at 10:17 pm

קרן האהובה, קניתי קרם חלב מרוכז, 300 גרם, תופס?

השב
User Avatar
שני
דצמבר 8, 2022 at 10:18 pm

*קרם חלבי מרוכז

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2022 at 7:18 am

לדעתי כן

השב
User Avatar
caroline
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2022 בשעה 17:18

Something is not right with the caramel making. I tried adding water and sugar but always ends up in sugar lumps it totally solidify into sugar and doesn’t get brown at any time . I also cooked it on low . Will replace with milk jam

השב
User Avatar
לילך א
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2022 בשעה 19:41

עוגה אליפות! אפילו שקצת התבלבלתי עם הצינון וציננתי לפני ״ההשקייה״, יצאה רטובה וטעימה. קצת פחדתי מהקרמל ואם יאהבו אז החלפתי בריבת חלב, לא מרחתי על כל העוגה, זילפתי בעדינות. אין ספק שתישאר בארסנל העוגות שלנו.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:37 pm

אלופה תודה!

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2022 בשעה 12:04

מאד רציתי לעשות את הקרמל אבל יצאו גושים לבנים ולא כרמל, נצמדתי לגמרי להוראות אבל נאדה.. אולי כדאי לצלם את זה, כי זה האתגר בעוגה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2022 at 1:48 pm

בהזדמנות אצלם לסטורי הכנה

השב
User Avatar
יפה
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2023 בשעה 12:49

שלום, אפשר להכין בשתי תבניות אינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2023 at 4:02 pm

בוודאי

השב
User Avatar
דנה מיכאלי
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2023 בשעה 21:18

קרן שלום אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך, עושה המון מהם והם מדהימים. הפעם- נפילה… שלושה נסיונות לקרמל שנגמרו בגבישי סוכר יבשים, בסוף עשיתי ממתכון אחר ברשת הקרמל מתקשה וחימום קל שלו ממיס את הקצפת ( מדוע לא להקפיא שעה לפני כן, כמו שעושים עם גנאש?) אולי יש מקום לבדוק את המתכון שנית הפעם אכזבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2023 at 6:57 am

הי דנה , צר לי לשמוע שלא עבד לך הקרמל אך כפי שאת מכירה אותי המתכון נוסה ונבדק מספר פעמים קודם שמחה שמצאת פתרון אחר קרן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img