img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

סינבון מבצק שמרים ללא לישה-טריק של החיים

דצמבר 25, 2020 | 209 תגובות

img

209 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
רנית
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 10:18

בכל המתכונים שלך, את מנפה את הקמח?

השב
User Avatar
רנית
דצמבר 26, 2020 at 7:13 pm

?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 8:27 pm

הי רנית ניפוי הוא מומלץ אך אינו חובה אני לא תמיד מנפה אבל ממליצה אם ניתן אז לנפות

השב
User Avatar
לוי נצחיה
דצמבר 18, 2021 at 4:57 pm

שלום קרן. בצק שמרים תמיד יוצא לי דחוס וכבד. מה הטעות שלי. תודה רבה לתשובתך.

השב
User Avatar
דגנית
נובמבר 8, 2024 at 4:56 pm

האם אפשר לחמם שוב עם הציפי או עדיף שלא.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2024 at 4:27 pm

אפשר, הוא יימס אבל זה לא אומר שזה לא יהיה טעים

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 14:38

רק יצא מהתנור וכבר חצי תבנית התחסלה מרוב שזה יצא מדהים:) הבצק הכי רך שטעמתי!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 6:29 pm

זה כל כל משמח! תודה

השב
User Avatar
אודליה
יולי 13, 2025 at 12:03 am

הי קרן מתכון מדהים!! תודה

השב
User Avatar
לוי נצחיה
דצמבר 18, 2021 at 5:02 pm

שלום קרן. בצק שמרים תמיד יוצא לי דחוס וכבד. מה הטעות שלי. תודה רבה לתשובתך.

השב
User Avatar
אליאן
מרץ 21, 2023 at 1:18 pm

היי קרן, פעם ראשונה שעושה מאפה שמרים תמיד חששתי, יצא טעים מאוד, אוהבת את המתכונים שלך בעיקר את הדיוק, מידות גם משקל וגם כוסות, אפשרויות ותחליפים, סוגי תבניות ןגדלים, חשוב, עוזר וממריץ לנסות דברים חדשים ולהצליח. תודה וכל הכבוד לך.

השב
User Avatar
אנאל
נובמבר 1, 2022 at 7:45 am

ניסיתי המון מתכונים לבצק שמרים וחייבת לומר שזה הבצק הכי מוצלח שיצא לי ! נשאר רך גם יומיים אחריי וטעים בטירוף !

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2022 at 3:02 pm

משמחת ממש תןדה

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 25, 2023 at 7:36 pm

הי קרן, טבענתי אותו עם כף רסק תפוחים על כל ביצה ויצא מעולה. רק להגיד תודה על המתכון הנפלא!

השב
User Avatar
אסתרוש
אפריל 21, 2023 at 10:07 am

האם ניתן להמיר את השמרים הטריים ביבשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2023 at 3:05 pm

אולי התכוונת להיפך? אני לא עובדת עם טריים ואין בעיה להמיר

השב
User Avatar
ריקי
אוגוסט 19, 2023 at 9:27 am

היי קרן אם שמתי את כל חומרי הבצק יחד זה משמעותי לתוצאה?

השב
User Avatar
יודית
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 14:47

האם ניתן להשתמש בקמח שמכיל כבר שמרים? במידה וכן מה השינויים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 6:29 pm

בהחלט רק להשמיט את השמרים במתכון והכל נשאר אותו הדבר

השב
User Avatar
ענבל
אוגוסט 7, 2022 at 9:31 pm

מתכון מושלם! קליל ובלי הרבה התעסקות...והטעם וואו וואו וואו!! תודה קרן!

השב
User Avatar
שירה
דצמבר 31, 2020 at 10:51 am

במידה ועושים חצי כמות, זמן אפייה והתפחה זהה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2020 at 3:12 pm

כן , אין קשר בין כמות בצק לזמני התפחה

השב
User Avatar
גל אשר
מרץ 15, 2021 at 11:26 am

היי, אפשר להחליף את הסוכר הלבן בסוכר חום?

השב
User Avatar
Shiri
יוני 7, 2021 at 10:57 am

האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא? אם כן, איזה התאמות עוד צריך לעשות?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2021 at 1:16 pm

אולי להוסיף עוד 2-3 כפות מים

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 15:18

קרן יקרה, שלא תדעי עוד צער בחיים... שתמיד תהיי שמחה ופלפלית כמו שאת.. התגעגענו למתכונים שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 6:30 pm

תודה דורית מרגשת

השב
User Avatar
מיכל
ינואר 8, 2021 at 12:06 pm

היי קרן, הכנתי בגרסת הפרוה. הבצק יצא נורא נוזלי ודביק. הוסספתי קמח ועדיין.. מה לעשות??

השב
User Avatar
רחל יודפץ
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 16:52

אפשר שמרים עריים...ואם כן מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 6:28 pm

אפשר סביב 30 גר

השב
User Avatar
רחל יודפת
דצמבר 25, 2020 at 10:29 pm

תודה רבה השתמשתי בקצת פחות מ25 גר' ויצא מעולה מתכון מנצח ללא ספק ותודה לך על הכל! פעם ראשונה בחיים שאני אופה בזכותך עוגות !! תרגישי טוב ושמרי על עצמך .. רק שמחה והצלחה :)

השב
User Avatar
ליזה
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 18:53

שלום קרן, שמים את כל הכוס חלב במתכון ישר או בהדרגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 10:01 pm

מוסיפים את כולה

השב
User Avatar
נטע בניאל
אוקטובר 24, 2023 at 7:13 pm

במקום קינמון אפשר לשים קקאו? כדאי להוסיף סוכר אם משתמשים הקקאו?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2023 at 8:12 pm

אותה כמות רק קקאו

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 18:59

היי קרן תודה על המתכון. במה אפשר להמיר את החלב החמים במרכיבים של הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 10:01 pm

מים או חלב סויה

השב
User Avatar
נ. רחמילביץ
דצמבר 25, 2020 at 11:35 pm

היי קרן ראשית תנחומים מעומק הלב על פטירתו של אביך, שלא תדעו עוד צער! ---- שתבדלי לחיים טובים וארוכים, רפואה שלמה ומהירה! איזה תענוג לקרא אותך וההסברים נהדרים. אנסה בשמחה. שבת שלום ומבורכת

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 7:39 am

תודה רבה נאווה

השב
User Avatar
יעל
נובמבר 4, 2021 at 1:13 pm

היי קרן אפשרי להכין יום לפני או שזה לא יצא טוב, יתייבש... ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2021 at 10:02 pm

אפשר ורצוי לעטוף טוב טוב בניילון נצמד ולחמם לפני הגשה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 19:02

נשמח לגירסא טבעונית.. במקום ביצים יעבוד עם כאן עם רסק תפוחים ? תודה ☺️

השב
User Avatar
גל קוט ב
ינואר 22, 2021 at 11:47 pm

האם אפשר להתפיח את הבצק במקרר לילה לפני?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 23, 2021 at 4:40 pm

בהחלט

השב
User Avatar
מיכל לייסר
אפריל 29, 2021 at 4:48 pm

קרן יקרה, האם אפשר לחצות את הרולדה וללפף ולעשות מזה עיגול ? ( כמו עוגת השמרים שוקולד וחלבה ופקאנים שיש לך ? ).

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 11:57 am

בטח , אפשר לעשות מה שרוצים מהבצק

השב
User Avatar
מישל
אפריל 17, 2024 at 8:05 pm

האם אפשר להתפיח לילה את הגלילים המוכנים )לאחר שכבר עבר הבצק התפחה ראשונה), ואז לאפות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:43 pm

אפשר

השב
User Avatar
אלינה
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 20:25

במה אפשר להחליף את החלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 10:00 pm

חלב סויה או מים

השב
User Avatar
רחל
פברואר 7, 2025 at 1:05 pm

האם אפשר לשים גם מילויים אחרים כמו שוקולד או פרג בבצק הזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2025 at 7:52 am

בטח

השב
User Avatar
Sapir fleishman
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 02:01

היי קרן כמה שעות זה מינימום להתפחה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 7:39 am

מניחה שסביב 5-6 שעות

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 07:51

הצטערתי לשמוע על אביך, כולך שמחת חיים ואנרגיה, שעוברת דרך המתכונים

השב
User Avatar
קורין
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 08:54

הי קרן האם במידה ואני משלבת חצי חצי עם קמח מלא יש שינוי בכמות הנוזלים במתכון? ולהבדיל- שלא תדעי עוד צער

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 10:56 am

יש מצב שתצטרכי עוד 4-5 כפות חלב

השב
User Avatar
שרית
אוקטובר 27, 2023 at 6:49 am

היי קרן אפיה רגילה או טורבו?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 09:42

בוקר טוב קרן פוסט כה מרגש. תנחומי על פטירתו של אביך, יהי זכרו ברוך. שלא תדעו עוד צער! החלמה מהירה ולבריאות איתנה וחזקה. לימים מלאי שמחה,צחוק, מתיקות ושפע של נחת. תודה על מתכונים מפורטים ומלאי חוויות והסברים-תענוג. העונג לאחר מכן לנסות ולהצליח להכין וליצור מאפים מתוקים, ששנים רבות חששתי לאפות. שבת ברוכה ומתוקה♥

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 10:56 am

תודה ענת זה שווה הכל

השב
User Avatar
שרן
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 10:03

אשמח לגרסה טבעונית תחליף לביצים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 10:57 am

אני מניחה שאפשר פושט להשמיט אותם ולהוסיף שמן קנולה מעט

השב
User Avatar
מיכל
ינואר 7, 2021 at 1:20 pm

קרן יקרה, שלא תדעי עוד צער. תודה שאת ממשיכה לשמח אותנו עם המתכונים המדהימים שלך.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:48 pm

תודה מיכל

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 18:12

היי קרן, את הציפוי שמים כשהסינבונים יוצאים מהתנור או שאפשר גם כשמתקררים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 8:25 pm

לא כל כך משנה, אני עשיתי את זה כשהסינבונים היו חמימים

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 20:01

קרן היקרה. משתתפת בצערך. לפעמים ההתכנסות הזו בתוך עצמנו וביתנו מוציאה מאיתנו דברים אחרים כמו המתכון הזה.. היה לי שבוע קצת עקום, ובניגוד להרגלי לא אפיתי בשישי והרגשתי ככ רע. החלטתי לפצות עם המתכון הזה שאפף את הבית בריח אלוהי של קינמון. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 8:24 pm

תודה גלית על השיתוף ועל המילים היפות ♥️

השב
User Avatar
שרית
ינואר 24, 2021 at 8:00 am

היי מקבלת התראות למייל שאכן קיבלתי תשובה ממך. הפועל אין מענה / התייחסות . מדוע זה ? שאלתי אם ניתן להמיר את הביצים ברסק תפוחי עץ ... אודה להתייחסות שבוע טוב שרית

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:05 am

אולי התפספסה השאלה טין לי נסיון בבצק הזה ללא ביצים לכן. לא יודית בוודאות להגיד, אני חושבת ששווה לך לנסות 1/2 כוס רסק על כל ביצה ואם את ממירה נשמח לדעת איך יצא

השב
User Avatar
ציונה מור
אוקטובר 26, 2022 at 5:54 pm

קרן האם את התיפומ לזלף כשהם חמים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2022 at 7:56 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 22:03

קרן יקרה! מצער לשמוע על כל התלאות והכאב שעברת ועוברת.. אני מאד אוהבת את הבלוג שלך ואת החן והגישה שלך לחיים:) שיהיו בשורות טובות אמן והחלמה מהירה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2020 at 6:28 am

תודה נעמונת

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2020 בשעה 00:39

שלא תדעי עוד צער!!! לא פשוט לאבד אבא ועוד להיות מרחוק! אבל החיים חזקים יותר מהכל, תהיי חזקה ולא תדעי עוד צער!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2020 at 6:28 am

תודה מירי יקרה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2020 בשעה 07:34

קרן משתתפת בצערך שלא תדעו צער!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2020 at 6:28 am

תודה הדר

השב
User Avatar
Hagit Feldman
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2020 בשעה 07:56

היי קרן, תודה על המתכון! לצערי אצלי לא אוהבים קינמון(אני מעולפת על קינמון) ואני מחפשת מלית שוקולד שלא נוזלת החוצה ונותנת מספיק טעם טוב..רק ממרח כמו נוטלה לא עושה עבודה טובה..

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2020 בשעה 13:22

קרן !!! עשיתי מושששששלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2020 at 7:16 am

שמחה ממש מיכל תודה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 12:38

וואו. יצא פשוט מושלם ברמות אחרות, קרן את מדהימה! בזכותך כבר אין לי פחד משמרים, בצק פריך וכל מה שהפחיד אותי באפייה. הפשטנות שלך היא במובן הכי טוב שיש, פשוט סוחפת ומעניקה השראה, קיצר אני מכורה!! ומודה לך ממש

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2020 at 2:05 pm

איך אני שמחה רוני ריגשת תודה

השב
User Avatar
אור
פברואר 5, 2021 at 11:05 pm

היי קרן, אני אשמח להכין מחר את הסינבונס ויש לי רק חלב שקדים בבית. זה אפשרי במקום חלב רגיל?

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 22:23

מצטערת לשמוע על אביך ומשתתפת בצערך. בנוגע למתכון המושלם- עשיתי ויצא מדהים! אפשר להחליף את המלית במלית מלוחה? או שפחות מתאים במתכון הזה. תמשיכי להאיר את כולנו, כי את קרן מלאת אור!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2020 at 12:54 pm

למלית מלוחה כדאי להכין בצק שונה, מבטיחה שבשבוע הבא יעלה מתכון מלוח לוורסיה המתוקה

השב
User Avatar
אורית מירון-רפפורט
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 23:35

קרן,הכנתי היום ויצא מושלם. הכי מנחם בעולם. משתתפת בצערך. ניכר שאביך היה איש מיוחד.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2020 at 12:53 pm

תודה אורית הוא אכן היה אדם מדהים

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2020 בשעה 10:12

היי קרן, נראה מדהים! אם אני מכניסה את הבצק לתפוח במקרר כמה זמן אני יכולה להשאיר אותו שם במקסימום ?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 11:03

ביצה xl צריך 2 או אפשר אחת?

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 11:25

קרן יקרה, תנוחמיי על מותו של אביך .תמיד תישארי ילדה של אבא... מאחלת לך בריאות איתנה ואריכות חיים, שתמשיכי לאפות ולעשות דברים נפלאים לעצמך ולעולם. אני מאוהבת בבלוג שלך ובמתכונים המעולים ! את ממש מיוחדת!

השב
User Avatar
Galit
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 14:37

עוגה נדירה עשיתי היום טעימה והניחוח מתפזר לו בכל הבית יש רק בעיה אחת קשה להתאפק לא לאכול את כולה☺️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2020 at 3:09 pm

cהחלט חשוב לדאוג שיהיו הרבה אנשים רעבים סביבה :-)

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 14:13

קרן אהובה שאת, תודה על השיתוף. אני מבינה את התחושה.... וליתמות אין גיל תבורכי על הנחישות להמשיך ולשוט בנהר היצירתיות. רפואה שלמה ו.....מהירה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:17 pm

תודה רותי

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 11:20

שלא תדעי צער או כאב לעולם!!❤ הבצק הכי מושלםםםם שניסיתי.... רך, עדין, אוורירי, קל להכנה וקל לרידוד... וככ טעים!!! לא נראה לי אחזור למתכון הרגיל שלי...

השב
User Avatar
ליאת
אוקטובר 22, 2022 at 3:00 pm

היי קרן, תודה רבה על מתכון מושלם. אני רוצה להתפיח לילה במקרר ולמחרת בבוקר להכין ולאפות. את הבצק מכניסים למקרר מייד אחרי שמכינים אותו? כשמוציאים מהתפחה במקרר צריך להמתין או שמייד אפשר לעבוד איתו?

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2021 בשעה 02:01

קרן יקירתי , שתדעי רק שמחה, אושר, בריאות, צחוק וריקודים עד אור הבוקר. הכנתי את העוגה ובהתחלה הבצק לא היה נראה משהו .... אחרי האפיה והריח ניחוח בבית כולם טרפנו את העוגה בכמה דקות . מדהים כמה זה אוורירי וטעים מהממת שאת . חתיכה אחרונה שמרתי לבת הקטנה תודה רבה על כל השיתופים

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:43 am

כן. בצק קצת מכוער שמעלה חששות אבל בסוף צוחק על כולנו

השב
User Avatar
ולריה
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2021 בשעה 00:07

⁹הי קרן האם שמים את הציפוי שהשמרים התקררו? כי שמתי שהיו חמים וזה נספג..... תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2021 at 12:17 pm

אפשר לצנן מעט לפני את השושנים

השב
User Avatar
יאיר סלמן
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 09:45

היי קרן! אני מעוניין להחליף את המלית בריבת חלב - ממליצה להשאיר גם את מריחת החמאה, או שריבת החלב רטובה מספיק ותעבוד גם ככה? כדאי לערבב אותה לפני או רק לחמם מעט כדי שתהיה רכה? תודה רבה :)

השב
User Avatar
יאיר סלמן
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 10:28

היי קרן, אפשר להחליף את המלית עם ריבת חלב? פשוט למרוח על הבצק? או שלשמור עדיין את שכבת החמאה? (או פשוט לעשות איזה חימום לריבת החלב כדי שתתרכך מעט). תודהההה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:06 pm

אם אני לא טועה כבר הסתדרת --)

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 13:33

היי, האם אפשר להקפיא את העוגה לאחר מריחת מילוי והעיצוב של העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2021 at 2:42 pm

כן אפשר להקפיא כשהתבנית עטופה היט בניילון נצמד

השב
User Avatar
‪Maya Yaniv‬‏
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 14:32

הי קרן, גיליתי אותך לאחרונה ואני כל כך נהנית מהמתכונים שלך. תודה!! תמיד בעוגות שמרים אני מוצאת שהבעיה היא היחס הלא טוב בין הבצק למילוי ולא משנה כמה מילוי אני שמה, תמיד אין מספיק משומה. יש לך איזה טיפ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2021 at 2:40 pm

תודה מאיה, זה עניין של טעם, אם לא מספיק לך תוסיפי עוד מילוי וקחי בחשבון שזה מרטיב את הבצק וייתכ זמן אפייה ארוך מהרגיל.

השב
User Avatar
הילה דהן
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2021 בשעה 11:05

אמאל'ה!!!! לא מפסיקה להכין את המתכון המושלם הזה!!!!כל פעם משנה מילוי ויוצא מדהים! תודה רבה רבה לך קרן היקרה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2021 at 1:46 pm

משמחת ממש

השב
User Avatar
Michal Yogev
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 12:35

מתכון מעולה, תמיד מצליח! העוגה יוצאת פצצה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 3:15 pm

תודה מיכל

השב
User Avatar
יעלי
אפריל 21, 2021 at 1:33 am

אפשר גם להכין במיקסר את הבצק?

השב
User Avatar
אבישי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 13:41

תענוג של בלוג! מתכון מעולה כמו גם כל השאר שגיליתי פה. תודה קרן!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 3:14 pm

תודה אבישי

השב
User Avatar
רונית שרוני
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 08:43

אמאאאאאאא! ריח קינמון באוויר, הגשם שוטף וצלצול אלקטרוני של תנור מודיע שזה מוכן! 1.2.3 שניות ונגמר! רכות של בצק וחיוך שלא נגמר! תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:39 pm

איזה כייף

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2021 בשעה 16:54

היי שבת שלום, הכנתי לראשונה את הבצק הזה כרגע בתנור נראה מהממם :) יש לי שאלה, למה תמיד כשאני מורחת שוקולד נוטלה על הבצק זה לא נמרח בצורה טובה? גורם לי לקרעים וממש לא נוח לעבוד איתו..האם יש איזו שהיא שיטה מסוימת?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2021 at 8:20 pm

זה ממרח נוזלי יחסית, נסי לצנן אותו מעט במקרר קודם

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2021 בשעה 13:25

יצא מושלם! הסינבונס נגמרו בשניה! מכינה היום פעם שלישית וכבר הספקתי להשתמש בבצק לעוגות שמרים ולחמניות. משתמשת בקמח כוסמין לבן ויוצא מדהים. תודה רבה ♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2021 at 6:28 pm

תודה יעל

השב
User Avatar
lee
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2021 בשעה 00:12

הי את והמתכונים הם ההשראה שלי...מדהימה.. שאלה.. יש לי הרבה קמח מניטובה בבית שקיבלתי במארז... אשמח לדעת את היתרונות שלו על פני אחרים ובשאלה כללית שואלת האם בכל מתכון עוגת שמרים או חלה מקומית למשל ניתן להשתמש במניטובה לבן כמו קמח לבן רגיל? אם כן מה השוני ביניהם? ומה מומלץ? האם שמשתמשים הקמח לחם למשל במתכון חלה יש צורך בשינוי כלשהו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2021 at 7:31 am

הי תודה! אפשר להמיר בכל מאפה שמרים מקמח לבן לקמח מניטובה לבן או קמח לחם והתוצאות מדהימות אני עובדת עם מניטובה בעוגות שמרים וזה וואו

השב
User Avatar
אלה
ספטמבר 9, 2021 at 10:42 am

היי קרן! אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך ומתחברת לסגנון האפייה שלך. במתכון כתבת לתת לבצק לנוח בין שעה וחצי לשעתיים, איך אוכל לדעת מתי הוא תפח מספיק?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2021 at 7:15 pm

תזכרי איפה הוא היה בתחילת ההתפחה ותראי לאן הספיק לגדול אני בטוחה שאם הוא גדל את תראי את זה אנחנו במזג אויר מצויין אין לו סיבה לא לתפוח בזמן הזה

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 19:34

היוש :) מה הדרך הנכונה ביותר להפשרת הסינבונס (שהוקפאו לאחר האפייה ולפני הגלייז) תודה רבה

השב
User Avatar
אביגיל
מרץ 27, 2022 at 2:49 pm

אפשר להמיר את הסכור חום ללבן במלית?

השב
User Avatar
אביה קליין
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2021 בשעה 15:30

היי קרן, אפשר להשתמש בבצק בנטורינה במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2021 at 12:45 am

כן

השב
User Avatar
הילה אדמתי
starstarstarstarstar
מאי 18, 2021 בשעה 19:26

אפשר להשתמש בקמח פיצה לסינרולים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2021 at 5:57 am

בטח

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2021 בשעה 15:28

היי קרן אם בטעות שמתי 3 ביצים (קראתי לא נכון את המתכון) הבצק לפח? או שאפשר להציל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2021 at 5:31 pm

ממש לא לפח אבל אולי צריך קצת יותר קמח כי הוא יותר מדי דביק?

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
יוני 25, 2021 בשעה 10:46

היי קרן, מתכון מעולה! הכנתי שבוע שעבר ויצא מדהים! אני רוצה להכין להערב שוב אבל מחפשת מלית שוקולדית במקום קינמון כי לא גולם אצלנו אוהבים.. ראיתי את המלית שהצעת אבל אין לי קקאו אלא רק שוקולית, יש לך הצעות? חושבת שיעבוד עם שוקולית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2021 at 7:02 pm

אפדר שוקולד מריר מומס עם שוקולית כן

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 4, 2021 בשעה 17:28

יצא מעולה!!!! זאת הפעם השנייה שאני מכינה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 2:57 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יולי 22, 2021 בשעה 11:04

הבצק יצא דביק ונשארו חלקים על הדפנות. הוספתי קמח וזה עדיין דביק. להשאיר ככה ולהתפיח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:24 am

כן זה בצק דביק

השב
User Avatar
שרון
אוגוסט 4, 2021 at 1:56 pm

יצא לי מצויין בסוף! תודה על מתכון מעולה!

השב
User Avatar
שירה לב
starstarstarstarstar
יולי 26, 2021 בשעה 21:52

שאלה קצת טיפשית אבל חלב חמים- איך? לחמם אותו במיקורגל? ובנוסף, אם מכינה את הבצק הערב, בבוקר יש לחכות אחרי ההוצאה מהמקרר או שניתן ישר לעבוד איתו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2021 at 9:38 am

אפשר קצת במיקרו אם מכינים בצק בערב למקרר עדיף לתת לו קצת לעמוד בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
יערה
נובמבר 5, 2021 at 4:16 pm

היי קרן, מתכון מעולה! באיזה שלב אפשר להקפיא? לפני ההתפחה השניה?

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 09:27

אפשר להשתמש בקמח תופח?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2022 at 6:38 am

זה לא מתאים את צריכה שמרים וקמח

השב
User Avatar
Dana Shahar
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2021 בשעה 21:11

ואיי את אלופה ממש תודה על מתכון מושלם הכנתי ויצא פגזז

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2021 at 8:18 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2022 בשעה 12:48

איך ממירים בקמח שמרים רב תכליתי? בלי שמרים? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2022 at 1:07 pm

בדיוק

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2022 בשעה 16:41

אפשר לאפות עם הבצק הזה מאפים נפרדים (לדוגמה רוגעלך) ופשוט לאפות על התבנית של התנור? או שחייב את הכל בתבנית סגורה כך שהם מחוברים כמו אצלך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:09 am

לגמרי אפשר לעשות עם הבצק הזה כל מה שרוצים

השב
User Avatar
עדן
אוקטובר 1, 2022 at 11:38 am

תודה רבה!

השב
User Avatar
ליאת
אוקטובר 22, 2022 at 3:01 pm

היי קרן, תודה רבה על מתכון מושלם. אני רוצה להתפיח לילה במקרר ולמחרת בבוקר להכין ולאפות. את הבצק מכניסים למקרר מייד אחרי שמכינים אותו? כשמוציאים מהתפחה במקרר צריך להמתין או שמייד אפשר לעבוד איתו

השב
User Avatar
קלרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2022 בשעה 15:25

היי קרן, האתר מקסים ומאוד אוהבת אותו. מה דעתך על תחליף לקמח הרגיל, אולי להחליף בקמח מלא או כוסמין? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:20 am

אני ממליצה מאוד לקנות את הכוסמין 70% של הטחנות הגדולות ולערבב עם קמח לחם או חלה שהם חזקים יותר למאפי שמרים

השב
User Avatar
אורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2022 בשעה 23:43

קרן האלופה איזה מתכונים מושלמים יש לך! אופים בטורבו או למעלה למטה? תוד

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:18 am

תודה חום עליון תחתון

השב
User Avatar
בתשבע גילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2022 בשעה 04:05

קרן יקרה, בדרכי למתכון של הסינבונים עם בצק השמרים הקסום ….. קראתי, כמו תמיד, את שכתבת. אין לי מילים לתאר את הכאב החד שעבר בי כשקראתי על פטירתו של אביך בהיותך בחו״ל. אני משתתפת בכאבך ואין מילים לנחם. כל דקה בחברת ילדייך יהיו הרגעים שיזכירו לך את המורשת שאבא השאיר אחריו. קשה לתפוס שזו דרכו של עולם ….. ולעולם לא משלימים עם זה. חבקי את ילדייך ותזכירי להם את מילות החוכמה של אבא והבדיחות שסיפר, את השירים שאהב והדרך בה בחר לחוג את כל החגים. שולחת לך חיבוק חם ממרחקים ומזכירה לך שאינך לבד בכאב. את אהובה ועלייך לשאוב כוחות מהאהבה סביבך. בתשבע

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:23 am

תודה רבה בת שבע יקרה כבר עברו שנתיים מאז פטירתו של אבי ומאז נכתב הפוסט הזה אבל המון תודה על מה שכתבת

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2022 בשעה 12:58

היי ושאלה. אפשר להכין הכל ולגלגל ואז לשים ללילה במקרר ורק לאפות בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2022 at 7:20 am

כן

השב
User Avatar
Efrat
ינואר 28, 2024 at 11:35 pm

יצא הרגע מהתנור, כל הבית עם ריח שאי אפשר לעמוד בפניו. מושלםםםםם... לא רואה איך אני מצליחה לא לחסל את כל התבנית

השב
User Avatar
תמר
אוגוסט 3, 2025 at 3:11 pm

הי קרן הכנתי את הבצק לסינבון, היה כתוב באופן הכנה שהבצק אמור לצאת עם גושים ויצא לי בצק ממש חלק ,מה הטעות שעשיתי?

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2022 בשעה 22:19

האם אפשר לשפוך סירופ של מים וסוכר במקום האבקת סוכר ומים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 5:17 am

כן אין בעיה

השב
User Avatar
טל
נובמבר 8, 2022 at 12:23 pm

יצא מעולה!! מתכון פצצה. חוסל מהר מאוד

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2022 בשעה 14:40

קרן המהממת הכנתי היום. יצא כמו חלום... הפתעתי את עצמי, אף פעם לא הכנתי עוגת שמרים. מה שכיף במתכון שהוא ידידותי למשתמש:) גם אופים חדשים יכולים לנסות כי הוא ממש פשוט! תודה קרן שאת מנגישה מתכונים לאופים המתחילים. אגב, ניתן להשתמש בבצק הזה כבסיס לכל עוגת שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:11 am

תודה חיאור שמחה שאהבת, אפשר להשתמש בו לכל מאפה שמרים :-)

השב
User Avatar
דליתוש
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2022 בשעה 14:17

היוש! זקוקה לעזרתך פליז! הסיפור הוא כזה שמזגתי חלב קר במקום חמים על החמאה המומסת וכמובן שהחמאה התגבשה הוספתי ביצים והמשכתי לטרוף. לבסוף החלטתי להמשיך עד הסוף עם הבצק. ממש כואב לי לזרוק אותו.בכל זאת הנחתי לו לתפוח. תגידי מה דעתך? מה הסיכוי שהוא יצליח במקרה הזה ? בנתיים מתפללת ... תודה לתשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2022 at 7:12 am

אין סיבה שלא יצליח

השב
User Avatar
דליתוש
נובמבר 26, 2022 at 7:27 pm

היוש שוב ! חזרתי לעדכן... יצא מושלם ! וכך עשיתי ובגלל שהיה לי ספק עם הבצק הנחתי לו לתפוח במקרר לילה.הוצאתי כשעה לפני עבודה והוא היה ממש נהדר! זה בצק שאני מכינה הרבה פעמים ויודעת איך הוא אמור להתנהג ואיך לצאת בטעם. קיבלתי מחמאות רבות שלחתי גם לשכנים . תודה על עו"ש מתכון מושלם וזה רק מחזק את הביטחון במתכונים המופלאים שלך ומחזק את האמונה שלי בעצמי באפיה! גם טעויות יוצאות טוב .. תודה קרן !!

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2023 בשעה 11:32

נראה מושלם

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2023 בשעה 11:35

אם איזה סוכר חום את משתמשת הרגיל או הרטוב יותר

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2023 at 2:44 pm

הרגיל , סוכר חום בהיר=דמררה

השב
User Avatar
סימה וינטראוב
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2023 בשעה 19:28

אמאלה....קרן הצילו איזה ריח. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2023 at 5:48 pm

איזה כייף סימה תהני

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
יוני 1, 2023 בשעה 20:30

נגמר לי הסוכר החום הבהיר, מתאים להשתמש בסוכר חום כהה למלית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:57 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2023 בשעה 23:38

אשמח לדעת לפי איזה כוס את מודדת את הקמח? אם אני עושה בחד פעמי חם כמה כוסות זה יוצא?

השב
User Avatar
ילד רנדומלי TOT
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2023 בשעה 17:54

הי ראיתי שכתבת למישו בתגובות שאפשר להתפיח לילה שלם. מה לגבי, אמ, מעכשיו עד מחר בערב? ^~^ את יודעת, ביהס וכזה. אמ כן תודה וכאלה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:47 pm

אין בעיה התפחה במקרר של עד 24 שעות

השב
User Avatar
ילד רנדומלי TOT
נובמבר 12, 2023 at 5:32 pm

הא תודה בסוף הכנתי באותו יום -_- יצא מטורף! אחים שלי מתו על זה :) נ.ב. נראלי פעם הבאה אני אפחית מהחמאה שבמלית.. יותר מידי שומןן

השב
User Avatar
חיים ארז
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2023 בשעה 15:57

נשואה למאפיה? מאפיה זה דבר גדול המכיל המון פרטים, היזהרי שלא יאשימו אותך בביגמיה,,,, מומלץ לבחור פריט אחד כמו תנור למשל (או משהו בדומה לו שיודע לחמם כמו שצריך,,,, חחחחח) וכל שאר הפריטים וודאי ישארו לך וישארו נאמנים לבחירתך. אגב כך, אימצתי את המתכון, תודה , והכי חשוב -החלמה מליאה ומהירה. (תחשבי על הריקוד הראשון,,,,)

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2023 בשעה 09:49

היי קרן :) אם אני רוצה לעשות את הבצק כעוגה עם שוקולד כמו "קראנץ שוקולד" האם הזמן בתנור ישתנה? תודה

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2024 בשעה 15:12

האם אפשר "לטבען" את המתכון ואיך? כלומר בלי ביצים ומוצרים אחרים מן החי .

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:34 pm

אפשר מחמאה או נטורינה במקום חמאה, מים במקום חלב ורסק תפוחים במקום ביצה (1/2 כוס)

השב
User Avatar
אורי בן ציון
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 21:26

כשאני מנסה למרוח את המחלית מאוד קשה לרדד אותה שתהיה שטוחה שווה על הכל... יש המלצות איך לעשות את זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2024 at 9:31 am

נסי לחמם אותה מעט

השב
User Avatar
עדי ד
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2024 בשעה 18:23

אין על המתכון הזה, ממלא את הבית בניחוח מטורף! תודה לך קרן, אלופה! ועכשיו לשאלה פרקטית, האם ניתן לתת לבצק לשבת במקרר ? מחפשת מתכון לבצק שאפשר להשאיר אותו לילה במקרר כדי בבוקר להתחיל כבר התפלה שנייה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 5:55 pm

אין בעיה

השב
User Avatar
פרידה
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2024 בשעה 06:06

אחלה קרן בעולם.. האם אפשר להחליף לקמח תופח ולוותר על שמרים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2024 at 8:28 am

הי, זה בצק שמרים לא ניתן להכין ללא שמרים

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2025 בשעה 10:55

קראתי לא נכון את המתכון ושמתי 2 כפות שמרים במקום שתי כפיות... ויצא הבצק הכי חלומי ונהדר שאפשר לבקש. מאז ממשיכה ''לטעות'' בכוונה. תודה על הבצק המוללא הזה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:19 pm

שמחה שהסתדר לטובה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img