img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

עוגת רוגעלך מבולגנת (גרסת שוקולד וגרסת קינמון)

פברואר 18, 2017 | 414 תגובות

img

414 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מוריה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2017 בשעה 22:56

נראה מצוין!! כמו תמיד:) אפשר להכין גם רוגאלך קלאסי? עם סירופ סוכר או לוותר? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2017 at 11:00 pm

אפשר לגמרי להכין כרוגעלך קלאסיים ולא לוותר על זיגוג הסוכר:-)

השב
User Avatar
דנה
מאי 15, 2020 at 12:24 am

היי אם אני עושה את זה בתור רוגלל בודדים כמה בערך רוגלייך יוצאים לי?

השב
User Avatar
חגית
מאי 16, 2020 at 2:19 pm

היי שאלה האם אפשר לוותר על המלית קקאו ופשוט לשים רק שוקולד נוטלה או שחר

השב
User Avatar
אלה
מאי 16, 2020 at 3:04 pm

הכנתי את הבצק.לא זוכרת אם שמתי מלח. מה עושים????

השב
User Avatar
דנה
אוקטובר 9, 2022 at 10:47 am

היי קרן, הכנתי את העוגה כבר פעמיים ובכל פעם יצאה יותר טעימה ומרשימה! והריח שיוצא מהתנור פשוט מטריף. האם יש דרך ״לטבען״ אותה לגמרי? להחליף את הביצה במשהו אחר? תודה רבה!

השב
User Avatar
סתיוד
דצמבר 26, 2019 at 11:52 am

נראה מטורף! האם אפשר להשאיר את הבצק ליום במקרר לפני הכנה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 2:44 pm

בטח אין בעיה

השב
User Avatar
Adi
אוקטובר 20, 2020 at 5:01 pm

למלית הקקאו יש צורך להמיס את החמאה או שזה בסדר גם לשים חמאה רכה..?

השב
User Avatar
גלית
ספטמבר 10, 2021 at 4:22 pm

היי, הבצק כרגע בהתפחה. צריכה את העוגה למחר בצהריים. כלומר, אפשר שההתפחה השנייה אחרי הצורה תהיה במקרר, ומחר בבוקר אמרח ביצה ואכניס לתנור לאפייה? אם כן, כמה זמן לפני כן להוציא מהמקרר? חבל לי היום לאפות ואז מקרר ואז חימום. גם יש נסיעה לא קטנה וייקח כמה שעות עד שנאכל.. תודה מראש ושנה טובה

השב
User Avatar
אתי
מאי 8, 2020 at 6:29 pm

אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס?

השב
User Avatar
רונית
מאי 8, 2020 at 7:25 pm

עדיף להתפיח לילה במקרר או שעה וחצי בחוץ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 11:12 pm

לא ממש משנה

השב
User Avatar
שרון
מרץ 9, 2021 at 3:04 pm

היי יקירה! האם ניתן להכין את המתכון עם קמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
גל
מאי 14, 2024 at 11:09 am

היי קרן :) האם אפשר להקפיא את העוגה? אם כן, באיזה שלב כדאי? אחרי האפייה או אחרי יצירת הרוגלעך ולפני ההתפחה השנייה? תודה!

השב
User Avatar
דנה
מאי 15, 2020 at 10:45 am

היי אפשר במקום החלב להשים משהו אוחר(לא חלבי)?

השב
User Avatar
אמי
יולי 31, 2020 at 9:58 pm

הי קרן, איפה העוגה נשמרת, במקרר או בחוץ וכמה זמן מחזיקה מעמד? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 10:23 pm

אפשר במקרר או בחוץ יום יומיים וכמובן כמו כל עוגת שמרים היא במיטבה ביום האפייה אחכ צריך לחמם ואני מציעה אם לא אוכלים אותה באותו היום להקפיא ככה היא נשמרת הכי טרייה

השב
User Avatar
הדרי
ספטמבר 30, 2022 at 8:57 pm

היי איך את ממליצה להמיר לכוסמין?

השב
User Avatar
מאי
נובמבר 3, 2020 at 1:49 pm

היי אפשר להשתמש במתכון כמתכון לרולדת שמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 2:19 pm

בטח

השב
User Avatar
Gil avni
ינואר 25, 2021 at 9:24 am

היי קרן, חובה לעשות את הבצק במיקסר או שאפשר גם בידיים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:42 pm

תמיד אפשר ללוש 10 דק לישה ידנית

השב
User Avatar
אנה
דצמבר 5, 2021 at 9:18 pm

היי קרן אפשר להשתמש בבצק הזה לעוגת שמרים רגילה בתבנית אינגליש? כמה עוגות יצאו לי מהמתכון הזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2021 at 9:41 pm

בטח שאפשר 2 עוגות

השב
User Avatar
Tal
פברואר 4, 2022 at 8:28 am

היי קרן.. בספר כתוב לגרסה הפרווה 3/4 כוס שמן ופה כתוב 1/3 כוס שמן.. מה הנכון?

השב
User Avatar
יובל
אוגוסט 20, 2022 at 2:57 pm

הייי קרן, באיזו תבנית השתמשת? מה הקוטר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2022 at 3:10 pm

קוטר 30, גדלה יחסית, אפשר גם 28

השב
User Avatar
יאמי
אוקטובר 18, 2023 at 2:57 pm

הייי נראה מדהים! רציתי לשאול אם את ממליצה על משפר אפייה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2023 at 10:08 pm

אני לא משתמשת בכלל במשפרי אפייה

השב
User Avatar
דנה
מאי 5, 2024 at 9:27 am

הי קרן, זה נראה מקסים ורציתי להכין ליום העצמאות. שאלה, כיוון שאני מארחת האם אפשר להכין את הרוגלך כבר בתבנית ולהקפיא לפני אפייה? ואם כן האם מקפיאים לפני התפחה, או אחרי, ואיך אופים אחרי זה? תודה

השב
User Avatar
מרב
יוני 10, 2024 at 9:46 pm

האם יש לך מתכון למילוי גבינה מתוקה עם הבצק הזה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:27 am

יש מלא שמרים גבינה באתר

השב
User Avatar
Michal
אוקטובר 14, 2024 at 12:19 pm

לבצק, אפשר שמן קוקוס במקום חמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2024 at 6:47 pm

אם אוהבים את הטעם המעט קוקוסי אין בעיה

השב
User Avatar
מירי
אוקטובר 15, 2024 at 11:09 pm

האם אני יכולה להשתמש בקמח שמרים של סוגת במקום קמח רגיל והשמרים

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2024 at 5:24 pm

כן בטח

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2017 בשעה 10:38

הכמות לעוגה אחת או שתיים. כי בצילום יש שתי תבניות שונות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2017 at 10:40 am

הי יפעת הצילום הוא להמחשה שניתן לאפות בכמה סוגי תבניות ( עגולות או מרובעות) כמות התבניות תלויה בגודל התבניות שלך, אצלי הכמות נכנסת בתבנית אחת עגולה די גדולה כמו בצילום. בהצלחה!

השב
User Avatar
יפעת
פברואר 19, 2017 at 10:49 am

נראה מעולה מעולה, אנסה השבוע.

השב
User Avatar
אורית
פברואר 16, 2024 at 3:00 pm

ברשימת מצרכים לבצק רשום 120 גר מחמאה מומסת אבל הוא לא הוכנס להוראות הכנת הבצק. מתי משלבים אותו?

השב
User Avatar
Yaffa Amoyal
יולי 26, 2020 at 9:41 am

מה אני עושה כדי שהשוקולד לא יפרוץ לי מכל הכיוונים כשאני מרדדת שוב לאחר הקיפול?? יפה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2020 at 1:30 pm

תדאגי שהמלית לא תהיה נזלית על ידי קירור במקרר ומה שנוזל החוצה תמיד אני מורחת מעל תבנית הרוגעלך המוכנים, זה קורה לכולם

השב
User Avatar
רות אופק
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2017 בשעה 11:09

פשוט מקסים, הבלאגן שלך <3

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2017 at 11:13 am

מותק אחת תודה! חולה על בלאגנים :-)

השב
User Avatar
שביט קונפורטי
מאי 19, 2020 at 5:39 pm

הי אפשר לסים סוכר חום כהה במלית השוקולד

השב
User Avatar
מירוש
ינואר 12, 2022 at 9:13 pm

היי קרן ימהממת אם אני מכפילה כמויות אני יכולה לשים רק 3 ביצים? תודהה

השב
User Avatar
רינה
ינואר 24, 2020 at 9:34 am

הי. יופי של רעיון. אני אכין השבוע לכבוד יום הולדת של חובבת השמרים שלי. האם מניחים את הרוגלעך בשורה אחת או שהן מונחות אחת על השנייה ( כמה קומות ) ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2020 at 9:39 am

מניחים בשורה אחת בצפיפות

השב
User Avatar
איילת זהבי
מאי 3, 2020 at 7:38 pm

האם ניתן במקום הבלילה שוקולד השחר או נוטלה??

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 8:41 pm

כן אבל לקחת בחשבון שקצת מלכלך לעבוד איתם

השב
User Avatar
יונת סתיו
אוגוסט 7, 2020 at 10:48 am

הי, התפחה בחוץ אפשר גם ליותר משעתיים אם אין ברירה?

השב
User Avatar
אילה
מאי 8, 2020 at 9:05 am

האל אפר להשתמש בשמרים טריים במקום ויבשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 10:08 am

כן 50 גר׳

השב
User Avatar
נוי צור
יולי 4, 2020 at 4:29 pm

איך ניתן להפוך ל- ללא גלוטן ?

השב
User Avatar
אתי
מאי 8, 2020 at 6:33 pm

אשמח לדעת אם אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 11:12 pm

בבצק כן במלית אפשר אבל להכניס למקרר להתייצבות

השב
User Avatar
טל
פברואר 24, 2021 at 1:12 pm

מתכון מדהים!! הכנתי אותו כבר מלא פעמים ותמיד הוא מצליח רציתי לשאול כמה שעות זה אומר מבחינתך לילה במקרר? הכנתי אותו בתשע בבוקר והכנסתי למקרר רוצה לדעת מתי אוכל להתחיל לעבוד איתו

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:40 pm

לילה במקרר יכול להיות 24 שעות בכל שעה

השב
User Avatar
חן שוקרון
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2017 בשעה 11:20

מהמם מהמם וכ"כ מפתה! חייבת לנסות

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2017 at 11:37 am

אהובתי תודה!

השב
User Avatar
רלי
אוקטובר 9, 2019 at 9:05 pm

הכנתי יצא מושלם! תודה על מתכונים נהדרים! גמר חתימה טובה

השב
User Avatar
איילת
מאי 15, 2020 at 12:06 pm

הסידור בתבנית נוא בשכבה אחת או אחת על השנייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:18 pm

אחת

השב
User Avatar
רבקה קופלר
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2017 בשעה 11:22

נראה נפלא כמו תמיד. רעיון העוגיות שנדבקות אחת לשניה מאוד מזכיר לי את עוגת השמרים ההונגרית (אורונייגולושקה) שטומי לפיד קרא לה בספר פפריקה "גלוסקת הזהב".

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2017 at 11:37 am

אני אוהבת מאוד אורנגלושקה! זה באמת מזכיר את הטכניקה, תודה רבקה!

השב
User Avatar
עדי
מאי 8, 2020 at 5:43 pm

האם ניתן להכין הבצק ביד?

השב
User Avatar
מיטל קנר
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2017 בשעה 12:13

מוש מוש מושלם!! ואם תבקרי פעם בירושלים, לכי למחנה יהודה, במאפיית ״ מרציפן״ תמצאי רוגעלך משגעים. אלה נראים מדהימים אף יותר!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2017 at 12:21 pm

שמעתי על הרוגעלך שלהם! חייבת לנסות אותם פעם :-) תודה מותק

השב
User Avatar
Batel
מאי 25, 2019 at 9:35 am

היי, האם ניתן להקפיא לפני האפייה, להוציא, להתפיח ולאפות?

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2017 בשעה 19:08

היי. נראה מעולה.. האם אפשר לעשות בגרסה פרווה (מחמאה או שמן קוקוס במקום)?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2017 at 7:36 pm

בטח, אפשר להמיר בבצק את החמאה בשמן ואת החלב במים ועדיין תצא מעולה. 120 גר׳ חמאה=1/3 כוס שמן המים באותה הכמות. למילוי אפשר פשוט להשתמש בממרח שוקולד פרווה כדוגמת שוקולד השחר. בהצלחה!

השב
User Avatar
אורטל
פברואר 27, 2017 at 7:40 pm

נהדר!! תודה רבה!! ואם אפשר, עוד שאלה. יש אפשרות להמיר את הביצים במשהו אחר? (הילדה שלי אלרגית לביצים, בואנים וחלב.. מחפשת חלופות אורקטיביות.. ) שוב תודה!

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2017 בשעה 15:13

אני רק שאלה... איך אפשר להיות שדופה כזאת כשהעיסוק שלך, והאהבה שלך הן עוגות??? אגב, לתמונות שלך יש ממש ריח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2017 at 3:59 pm

תודה מירי, באותה מידה שאני אוהבת לאפות אני גם אוהבת לרקוד ולגלוש תמונות עם ריח זה כייף!! קרן

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2017 בשעה 09:13

שאלת הבנה.. מחלקים את הבצק לשניים .. מרדדים חלק אחד ומורחים את השןקולד.. מה עם החצי השני ? מניחים מעל החלק הזה ואז מרדדים ? או כל חלק בצד בנפרד אני מורחת את כולו ומקפלת לשניים כמו ספר. ??

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2017 at 10:57 am

מחלקים את הבצק לשניים ואז מכל חלק מכינים בדיוק כמו שכתוב. מרדדים למלבן מורחים מילוי מקפלים באמצע לשניים מהצד הרחב מרדידם שוב מחלקים באמצע לרוחב לשניים ומכינים משולשים חוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק. מקוה שברור:-)

השב
User Avatar
ארנון
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2017 בשעה 18:58

שלום קרן! האתר מהמם וכל המתכונים נראים ממש מעולה! אשמח אם תוכלי לומר לי כמה יחידות של רוגעלך יוצאות מהמתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2017 at 8:50 pm

תודה רבה ארנון . מהכמות הזו יצאו באיזור ה 30 רוגעלך תלוי כמובן בגודל שלהם .

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
מאי 3, 2017 בשעה 13:23

מעולה! יצא טעים ביותר. אאמץ את הרעיון של רוגלך צמודים בתבנית נראה לי שככה יותר עסיסי

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מאי 15, 2017 בשעה 22:56

יצאה מדהים. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2017 at 12:06 am

שמחה לשמוע :-) תודה

השב
User Avatar
גל
מאי 8, 2020 at 1:47 pm

נראה מדהים, האם אפשר במקום להשתמש בוו הלישה ללוש ידנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 5:04 pm

בטח לישה רצופה 10-12 דק

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
יוני 12, 2017 בשעה 14:34

נראה מדהים! אפשר להמיר לשמרים טריים?אם כן, באיזו כמות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2017 at 2:42 pm

בהחלט ותמיד, כף שמרים יבשים = 24 גר׳ שמרים טריים ( חצי קוביה או חצי חבילת שימרית )

השב
User Avatar
הדר
יוני 14, 2017 at 4:25 pm

תודה!

השב
User Avatar
גפן
אפריל 15, 2021 at 10:51 am

היי קרן האם הרוגעלך ייצאו שזופים ויפים גם בלי למרוח ביצה מעל?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2021 at 8:21 pm

פחות מומלץ, יש מצב שייצאו חיוורים

השב
User Avatar
מור
פברואר 1, 2024 at 10:25 pm

היי קרן, עשיתי את הבצק בדיוק לפי המתכון (רק במקום חלב טיפה חמים בטעות שמתי אותו קר ישירות מהמקרר) והבצק יצא לי דביק. מניחה שמחר יהיה לי קשה לעבד ולרדד אותו תא? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? להוסיף קמח? כמה?

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2017 בשעה 16:18

מעולה, מעולה - מתכון מדהים תודה

השב
User Avatar
נעם
ינואר 6, 2022 at 10:21 am

היי אם ארצה להוסיף מלית של נוטלה וממרח חלווה זה יילך טוב עם הבצק הזה? ואם כן להוסיף למאה לממרחים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2022 at 4:30 pm

כן להוסיף מעט חמאה רכה וזה ייצא אחלה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2017 בשעה 09:34

הי קרן, עד איזה שלב (הכי מתקדם) אפשר להכין ולהפיא? אני פשוט צריכה שזה יהיה מוכן מוקדם בבוקר. האם אפשר להתקדם יותר מאשר רק הכנת הבצק ואז להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2017 at 9:43 am

הי מאיה, את יכולה להכין ממש עד השלב האחרון לפני האפייה ולהכניס למקפיא, כלומר להכין את הרוגעלך, לסדר בתבנית ולהכניס להקפאה, רק תפשירי מספיק זמן מראש כך שהם יספיקו עוד לתפוח לפני הכניסה לתנור, לזגג בביצה ולאפות.ואל תשכחי את הסירופ אחרי. וספרי לי איך יצא:-)

השב
User Avatar
מאיה
ספטמבר 14, 2017 at 1:08 pm

יצא מ ט ו ר ף!!!! עשיתי בדיוק לפי מה שאמרת. מתכון מדוייק ומעולה. תודה!!

השב
User Avatar
לי
יוני 1, 2021 at 10:34 pm

כמה זה הפשרה מספיק זמן מראש? תודה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2017 בשעה 04:37

הבלוג שלך הוא עונג צרוף, שירה פריכה למאפים שחומים- כל מה שאני אוהבת יש בו וכל מתכון חץ ללב שלי. הכנתי את זו ויצא כל כך טעים! ת ו ד ה. הילה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2017 at 3:52 pm

אוקיי! תקשיבי! אני מכינה שלט עם התגובה שלך והיא תחליף את הפוסטר של בר רפאלי באיילון. אחלה? הבנת כמה אני מתרגשת שכתבת לי? את מהממת. תודה ענקית.

השב
User Avatar
סונייטה
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2017 בשעה 19:31

הי קרן. בלוג מהמם. שאלות: אפשר קמח מלא? ברור שלא יצא אותו טעם.. אפשר לדעתך להכין בסיר פלא על הגז? אני מכינה בו עוגות בחושות כשנמצאת במקום בלי תנור.. אותן שאלות לגבי שושני קינמון. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2017 at 11:03 am

הי סונייטה אם את מעוניינת להמיר בקמח שהוא בריא יותר הייתי ממליצה להמיר בקמח כוסמין לבן. אם את ממירה במלא אז לא יותר מרבע שליש כמות מהקמח ולשים לב שזהוא קמח שסופח יותר נוזלים ייתכן והבצק יהיה זקוק לנוזלים נוספים מעבר למה שמצויין במתכון. אין לי נסיון עם שמרים בסיר פלא על הגז, אני מניחה שזה אפשרי אם את יודעת לתפעל את זה :-) (אני מתכננת בקרוב לעשות את זה בעצמי) התשובה מתייחסת גם לשאלתך בנוגע לשושני הקינמון. בהצלחה

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2018 בשעה 15:46

היי קרן האם אפשר לעשות בלי לחבר אותם ביחד ועוד דבר האם הבצק אמור להיות קצת דביק? מההתחלה יצא לי קצת דביק ולא אחיד וחלק תודה שני

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2018 at 4:00 pm

גם אם הוא מעט דביק זה לרוב מסתדר אחרי ההתפחה. אם אחרי התפחה עדיין דביק להוסיף מעט קמח וללוש ידנית. וכן, את יכולה להכי את הרוגעלך כבודדים, רק תשתדלי שהם יהיו שווים בגודלם, והניחי על מגש האפייה במרווחים כדי שלא יידבקו. שימי לב שזמן האפייה שלהם עלול להתקצר. בהצלחה

השב
User Avatar
אתי
דצמבר 15, 2018 at 9:14 pm

שבוע טוב קרן.רציתי לשאול אותך כמה זמן אפייה עם אני אופה אותם כרוגעלכים בודדים.אשמח אם תעני לי.שיהיה לך שבוע טוב ומבורך

השב
User Avatar
אנה
אפריל 28, 2020 at 1:18 pm

היי קרן, אם משתמשים בקמח כוסמין לבן, האם שאר המרכיבים משתנים? כמות מים למשל?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 3:22 pm

אולי ממש טיפי יותר נוזל

השב
User Avatar
אביחיל
אוקטובר 23, 2024 at 11:03 pm

וואו יצא מושלם, מכינה מהמתכונים המדהימים שלך כבר הרבה זמן, כל מתכון הוא הצלחה גדולה, הטיפים מושלמים, ופשוט עונג צרוף להכין אותם... העוגה יצאה מושלמת, טרפו אותה ברגע... תודה לך קרן

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יולי 7, 2018 בשעה 15:32

אם אכין את הבצק בבוקר ואאפה את העוגה בערב, איך היא תהיה בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2018 at 7:53 am

אין בעיה להכין בצק מראש ולאפות בערב, רק שיתפח לאט במקרר. אחרי ההכנה לצנן ולעטוף היטב עד הבוקר

השב
User Avatar
רוני
יולי 8, 2018 at 8:02 am

תודה רבה, את מעוררת בי חשק לאפות בכל פעם והכל יוצא מעולה!

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2019 בשעה 09:58

טעים טעים טעים הכנתי כבר פעמיים ובטוח יהיו עוד..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2019 at 5:52 pm

תמיד משמח אותי, תודה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
יוני 27, 2019 בשעה 08:10

קרן שמש יקרה, מתה על המתכונים שלך וזה אחד הפייבוריטים. הפעם אני רוצה לאפות מחר על הבוקר (סופשנה.....גננות.....) וחייבת את עזרתך: האם להכין את הרוגעלך כעת, להקפיא ולהפשיר לפני האפיה בבוקר או להכין כעת ולשמור במקרר לפני האפיה בבוקר? מקרר או מקפיא - זאת השאלה! מצפה לתשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2019 at 9:28 am

הי שרית תודה על המחמאות! את יכולה להכין את הרוגעלך ללא אפייה ולהקפיא את התבנית כמו שהיא ומחר להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
מירב
יולי 9, 2020 at 1:33 pm

יש לי סוכר חום כהה דביק, זה גם בסדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 2:35 pm

כן

השב
User Avatar
ספיר
פברואר 25, 2023 at 1:07 pm

היי קרן, קודם להגיד לך שאת מהממת ואין על הבלוג שלך! אם אני מכינה את הכל עד לשלב שאני מניחה בתבנית ולפני מריחת הביצה ניתן לשמור למשהו כמו 6 -7 שעות במקרר ואז לאפות? ואם לא מקרר ועדיף מקפיא, כמה זמן הפשרה לתת ל 6 שעות הקפאה לפני שלב ההתפחה? או שעדיף להתפיח ואז להקפיא? חייבת את זה לאירוע בבוקר ואין לי בבוקר יותר מידי זמן :/ תודה רבה לך ! ❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2023 at 10:01 pm

אפשר במקרר אין בעיה

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2019 בשעה 16:04

היי, הכנתי..יצא מעולה וטעים!!! שאלה: למפגש, ניתן להכין יום קודם , או עדיף באותו יום ? תודה...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2019 at 4:06 pm

עדיף תמיד באותו היום איזה העוגה במיטבה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2019 בשעה 23:55

היי, כל עוד אני מתכננת להכין את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 24, האם כמות הרוגלעכים שאקבל משני חצאי הבצק תכנס בתבנית אחת כזאת או שעדיף לפצל לשתי תבניות נפרדות? בתודה והעוגה נראית כל כך מדהימה והרעיון ממש מדליק! ליאת.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 16, 2019 at 5:52 am

לתבנית עגולה בקוטר 24 תיכנס רוב כמות הרוגעלך, תצטרכי עוד אחת קטנה ליד, להכניס אליה שאריות.

השב
User Avatar
ליעד
ינואר 9, 2020 at 7:20 pm

היי קרן! תודה על המתכון המעולה! יש לי שאלה, באיזה תבנית אפית קוטר 26 או 28?

השב
User Avatar
ליעד
ינואר 9, 2020 at 7:21 pm

סליחה ועוד שאלה אחת, מה הזמן המקסימלי שאפשר להתפיח בהתפחה הראשונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2020 at 8:38 pm

לפעמים ב 26 ולפעמים ב 28 כך או כך אני מצופפת את כל הרוגעלך והם נכנסים בתבניות

השב
User Avatar
רלי
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2020 בשעה 14:30

מתכון נהדר! תודה רבה הילדים שלי מבקשים שאכין שוב ושוב :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2020 at 6:09 pm

ילדים חכמים! תודה רלי

השב
User Avatar
רינה
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2020 בשעה 07:38

אתמול הכנתי את הבצק ואת הרוגלעך. הכנסתי למקרר ורק היום בבוקר אפיתי. יצא מושלם !!!!! מתכון מדויק. ברור וטעים

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2020 at 10:26 am

תודה שעדכנת שמחה ממש לשמוע

השב
User Avatar
דנה לוי
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2020 בשעה 16:47

היי, תודה על המתכונים המושלמים! הכנתי את הבצק ואחרי שעתיים לא תפח לי. האם הוא צריך להכפיל את נפחו? או מעט לתפוח?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2020 at 4:55 pm

הוא אמור לתפוח, אז או שהיה לו קר מדי או שהשמרים לא בתוקף

השב
User Avatar
הדס
אפריל 23, 2020 at 10:10 pm

היי קרן, תודה על מתכונים מושלמים. האם בסדר להשתמש בביצים M? האם צריך לשנות את הכמות אם כך? תודה רבה, הדס

השב
User Avatar
רונית
מאי 8, 2020 at 7:57 pm

האם עדיף להתפיח את הבצק לילה במקרר או באותו היום שעה וחצי?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2020 בשעה 17:00

תודה רבה על התשובה המהירה!

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 09:16

הצילו! הכנתי בול ע"פ המתכון ואחרי לילה במקרר הבצק לא תפח בכלללל... השתמשתי בשמרים יבשים, שמאוחסנים בצנצנת במזווה, והם די חדשים, אין מצב שהם לא בתוקף :( האם לזרוק? להכין בכל מקרה? לנסות להתפיח בטמפ' החדר? תודה שירה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 9:23 am

אם עשית הכל כמו שצריך אולי היה לו קר מדי תכניסי אותו כמו שהוא מכוסה לתנור עם קערה בתחתית, תמלאי מים רותחים מהקומקום ותסגרי מיד. האדים יחממו אותו ואני מקוה שיתפח לך אחכ תמשיכי כרגיל

השב
User Avatar
רוני
פברואר 1, 2021 at 8:31 am

היי קרן, אפשר להכפיל את כמות הבצק?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2021 at 10:05 am

ממליצה להוריד ביצה ולהסתפק ב 200 גר חמאה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2020 בשעה 15:35

היי קרן, את חושבת שזה יעבוד גם עם נוטלה? תודה על כל המתכונים המעולים, נהנית מהם עכשיו כשיש יותר זמן פנוי

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2020 at 5:29 pm

ברור שיעבוד, הייתי מוסיפה קצת חמאה לנוטלה, ממרחי שוקולד נוטים טיפה להתייבש כמליות למאפי שמרים

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2020 בשעה 14:47

היי. האם ניתן להקפיא חלק מהכמות? ומה עדיף לפני או אחרי האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 3:44 pm

אפשר להקפיא לפני או אחרי לא משנה אם אחרי רק שיהיה טרי

השב
User Avatar
יוכבד
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 00:58

הייי יש אפשרות להחליף את החמאה בשמן קנולה, או שחייב משהו מוצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 6:50 am

במלית או בעוגה? בשתיהן אפשר להמיר לשמן, במלית לקחת בחשבון שיהיה יותר קשה לעבוד איתה כי היא נוזלית

השב
User Avatar
רון
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 17:06

אם עושים מריחה נוספת ויקפול נוסף? הופך את זה לעשיר יותר עם יותר שכבות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 5:31 pm

לא ניסיתי אבל נשמע לא רע אם עושים עוד שכבה וקיפול אז היא צריכה כמובן עוד זמן אפייה

השב
User Avatar
Maya
אפריל 26, 2020 at 6:37 pm

היי, מתכון מעולה! אבל לא הבנתי, אחרי שמורחים את המלית על החצי בצק, כתבת לקפל ואז לרדד אותו עד שהמלית נטמעת.. לא הבנתי מה זאת אומרת לקפל, לשים שכבה נוספת של בצק מעל?

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 10:14

היי קרן אנע הכנתי את הבצק והוא עכשיו בהתפחה ראשונה. יש מן חתיכות צהובות בבצק (למרות שלשתי מספיק זמן). יש לך מושכ מה הן ואם זה יהרוס את הבצק? תודה רבה

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 12:07

היי קרן , כמה כפות קקאו בערך זה 80 ג׳ ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:47 pm

8 כפות

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
מאי 12, 2020 בשעה 14:05

היי קרן מתכון מהמם כמוך ! האם אפשרי להכין הכל כולל צורות ומילוי ולהכניס למקרר ללילה ורק לאפות בבוקר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 4:43 pm

הי תודה לא אפשרי אפשר להקפיא אחרי עיצוב

השב
User Avatar
אושרת
מאי 12, 2020 at 4:54 pm

להקפיא ואז להפשיר ולתנור ?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מאי 12, 2020 בשעה 21:47

פעם ראשונה שאני עובדת עם שמרים ויצא פשוט מושלם! אין לי מילים. את אלופת עולם! המתכון פשוט וטוב ומדוייק וידידותי וטעים ברמות שאין דברים כאלה. תודה לך!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 11:42 pm

תודה יעל הכי משמח לקרוא מילים כאלו

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 21:50

היי, 1. אפשר להתפיח גם במקרר ל6 שעות פחות או יותר במקום לילה? 2. אפשר לט להשתמש בנייר אפייה ופשוט לשמו את התבנית או שזה ידבק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2020 at 9:54 pm

אפשר במקרר התפחה איטית לשש שעות אין בעיה ואפשר לשמן תבנית במקום נייר אפייה

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 15:36

מאז שהעלית את הכנת המתכון לסטורי הוא לא יוצא לי מהראש! אם יש לי ביצי m, עדיף לשים 2 או 3? ועוד שאלה, מה הזמן המריבי להתפחה במקרר וכמה זמן לצנן את העוגה לפני ההגשה ככה שעדיין תהיה טרייה? אוהבת בטירוף את העמוד אינסטגרם שלך!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 4:00 pm

תודה אדוה תישארי עם 2 ביצים זה אחלה התפחה במקרר לבצק עצמו אפשר עד 24 שעות אח הוא אטום היטב עדיף פחות לא צריך לצנן את העוגה היא מושלמת חמה

השב
User Avatar
אהובה צלניקר
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 16:01

היי ..ממשיכה להנות מהמתכונים שלך ורוצה להכין את זו למסיבת רווקות אבל צריך להיות פרווה . אפשר להשתמש בקרם קוקוס ? ולמלית יש קינדר בוואנו פרווה ...מה דעתך ? ממש בא לי להכין אותה כי היא נתלשת וכיפית...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 4:02 pm

הי את העוגה תכיני עם שמן קנולה לא עם קרם קוקוס ולגבי המלית זה מעולהההה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 10:47

היי אפשר במקום החלב להשים משהו אוחר(לא חלבי)?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:20 pm

מים או חלב סויה

השב
User Avatar
אורה
יולי 13, 2024 at 10:54 am

מה עדיף לאפות טורבו או ללא טורבו חום למעלה ולמטה.. 9

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2024 at 1:09 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 13:03

עוד שאלה: ראיתי בסטורי שלך באינסטגרם שעשית את הפעולה של הקיפול והחיתוך רק פעם אחת. צריך לעשות את זה פעמיים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:17 pm

אחת לא חותכים פעמיים

השב
User Avatar
אלינה בקר
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 16:25

הי, אני רוצה לעשות מלית עם ריבה, האם עדיין כדאי לערבב עם חמאה, באותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 4:31 pm

כן אי אפשר בלי חמאה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 16:23

עוגה מעולה!!! גרפה מחמאות ברגע הראשון על המראה המגרה והנהדר, וברגע השני על הטעם המדהים והרכות.... איזו כיף! תודה!!! שני דברים מוזרים- 1. לא השתמשתי בעל החלב כי הבצק היה מנש דביק.. להפך, הוספתי עוד 2 כפות קמח 2 אפיתי על 180 בטורבו והספיקו 20 דקות. כמו שכתבתי - יצאה מעולה וחוסלה תוך דקות.....

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 5:13 pm

תודה לגבי החלב, קורה לפעמים תלוי בהמון גורמים טורבו אופה מהר יותר וגם מייבש קצת, העיקר שאת יודעת להוציא בזמן שמחה שאהבת !

השב
User Avatar
מאי אספרןמס
starstarstarstarstar
מאי 17, 2020 בשעה 12:10

נראה וואו! ניתן להשתמש בשמרית (שמרים טריים) במתכון של הבצק? ובכלל אפשר להמיר שמרים יבשים לטריים באופן כללי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2020 at 12:14 pm

ברור תמיד

השב
User Avatar
מאי
מאי 20, 2020 at 1:03 pm

באותה כמות? או שיש יחס אחר להמרה?

השב
User Avatar
מירב
יוני 22, 2020 at 5:13 pm

הכנתי וזה מושלם! :) הרוגעלך יצאו רכים יותר מטוסיק של תינוק ;) אין בעיה להשתמש במלית של העוגת קראנצ'ים, נכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2020 at 8:44 pm

חחחח הצחקת אותי עם הטוסיק של תינוק אהבתי אין בעיה בכל מלית שתרצי

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 10:02

היי המתכון נראה מושלם! במלית שוקולד שכתבת סוכר חום בהיר, האם הכוונה לדמררה? ואם לא האם אפשר להשתמש בדמררה? ובמלית קינמון האם לשתמש בסוכר חום כהה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 3:34 pm

חום בהיר זה דמררה ואפשר חום כהה אין בעיה באותה הכמות

השב
User Avatar
נועה
נובמבר 15, 2020 at 3:04 pm

מתכון מנצח וגורף מחמאות! תודה רבה! מוסבר היטב ולכן כל שלב יצא מדויק

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 07:47

מקווה ששלומך משתפר. כבר עשיתי כמה פעמים בשני המילויים שהצעת. מושלם יש איזה מילוי גבינה שאפשר לעשות בצורה הזו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 9:07 am

מילוי גבינה בצורה הזו לא אבל את יכולה להכין את עוגת הגביניות

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יוני 6, 2020 בשעה 14:12

היי קרן נסיתי להכין את העוגה ומשום מה הבצק לא תפח לי (התפחה של שעתיים בטמפ׳ החדר). מה יכולה להיות הסיבה (הייתי מדוייקת בכמויות ובסדר לפי המתכון :()

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2020 at 4:16 pm

להחליף שמרים

השב
User Avatar
שירה
יולי 17, 2020 at 5:48 pm

אז מסתבר שאכן השמרים לא היו טובים...

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יוני 20, 2020 בשעה 12:05

היי קרן! אני מקווה ששלומך טוב ושאתם נהנים מהגלים בים (: האם אפשר להכין את הבצק ידנית או שאי אפשר בלי מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2020 at 3:13 pm

תודה מעין , אפשר לישה ידנית רצופה של 10-12 דקות

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
יוני 22, 2020 בשעה 16:27

היי קרן, מאוהבת במתכונים שלך! כמה זמן זה 'לילה במקרר' ? ראיתי פה בתגובות שכתבת מקסימום 24 שעות, אבל כמה זמן מינימלי יעשה את העבודה כשהבצק תופח במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2020 at 8:45 pm

כן כן בטח כמה שעות וזה אחלה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 16:29

היי קרן! קמח לחם יעבוד פה טוב לדעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 7:22 pm

כן

השב
User Avatar
ליאת זילבר
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 22:33

הכנו היום עם קינמון ויצא חלום! מה זה הדבר הזה??? זה ממכר! חייבת לציין שלא היתה לי מספיק חמאה גם לבצק וגם למלית אז המרתי את החמאה של הבצק בשמן ויצא אליפות. אין עלייך. כל מתכון מנצח. תענוג! תודה אהובה!

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
יולי 5, 2020 בשעה 11:00

הי קרן, כף שמרים יבשים - כמה זה בגרם? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2020 at 12:54 pm

10 גר

השב
User Avatar
Judith Levy
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 19:19

הי קרן. הכנתי לפי ההוראות. כל המילוי נזל החוצה. יש לך מושג למה? האם להדק יותר את שתי השכבות לאחר מריחת המילוי או להפחית בכמות החמאה במילוי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 8:07 pm

החמאה היתה כנראה רכה מדי, להבא בחום הזה להכניס למקרר שהמלית תתייצב

השב
User Avatar
Judith Levy
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 20:21

תודה על התגובה המהירה. אנסה לקרר.

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יולי 17, 2020 בשעה 17:53

היי קרן, אני רוצה לספר שאני מכינה כבר כמה פעמים את המתכון שלך ויוצא פגז! בהתחלה היתה לי בעיה בהתפחות ואז גיליתי שהשמרים אשמים, החלפתי ומאז... תופח עד הגג :) בהשראת מתכון אחר שלך של בייגלה ממולאים שבו כתבת על שימוש בקמחים אחרים, עשיתי ניסיון והכנתי את הרוגעלך האלו עם 1/3 קמח כוסמין, 1/3 קמח מלא ו1/3 קמח לחם לבן. הגדלתי את הכמות של החלב בממש מעט (אולי עוד 2-3 כפות) ועשיתי 2 התפחות לפני המילוי ואז עוד התפחה. יצא מעולה!!! זה לגמרי הפך לאחד המתכונים הקבועים שלי. תודה רבה :)

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
יולי 21, 2020 בשעה 13:07

אם מכינים עד שלב ההקפאה כמה זמן להפשיר? והאם להפשיר במקרר או בחוץ ? וכמה זמן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 4:07 pm

לא הבנתי מה זה שלב ההקפאה מבחינתך

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2020 בשעה 12:31

היי קרן, זו הפכה להיות עוגת הבית שלנו בנוסח הקינמון :) עכשיו התבקשתי להכין אותה עם נוטלה. את יודעת להגיד אם זה ייצא טוב? אם כן, כמה נוטלה צריך? צריך להוסיף לזה משהו? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2020 at 2:01 pm

כשעובדים עם ממרח שוקולד רצוי לערבב אותו עם קקאו שמייצב וחמאה שמוסיפה שומן לכן אני ממליצה להישאר עם המתכון לממרח קקאו בבלוג ורק להוסיף לו 2-3 כפות נוטלה בהצלחה

השב
User Avatar
נועם
אוגוסט 5, 2020 at 2:54 pm

אחלה, תודה רבה על המענה מהיר :)

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 19:51

הי קרן, האם זה בסדר אם בטעות המסתי לגמרי את החמאה במלית הקינמון ועכשיו המלית טיפה נוזלית? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:10 pm

להכניס למקרר

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 10:15

היי קרן, אפשר להשתמש בתערובת קינמון בסוכר חום כהה? אין לי סוכר דמררה..

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 1:45 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אוראל
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 11:08

היי קרן רציתי לשאול אם אני מכינה את הבצק עכשיו ומכניסה אותו למקרר ( להתפחה ) לאחר כמה זמן אפשר הוא מוכן לשימוש ?

השב
User Avatar
אוראל חסן
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 11:09

היי קרן רציתי לשאול אם אני מכינה את הבצק עכשיו ומכניסה אותו למקרר ( להתפחה ) לאחר כמה זמן אפשר הוא מוכן לשימוש ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2020 at 12:22 pm

עד 24 שעות

השב
User Avatar
‪Oran Salama‬‏
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2020 בשעה 22:43

היי קרן, מברישים את העוגה חמה בסירופ חם? או שצריך לצנן את הסירופ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 6:15 am

כששניהם חמים

השב
User Avatar
הלל
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 01:38

מתכון מנצח! אחים שלי שלא אוהבים קינמון טרפו את העוגה! נרשמה הצלחה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 7:12 am

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2020 בשעה 17:12

הי, נראה טעים מאוד! עם איזה מילוי השתמשת בתמונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2020 at 7:43 pm

קקאו

השב
User Avatar
שני וייס
נובמבר 5, 2020 at 10:09 pm

היי, קניתי ממרח בטעם פררו רושה, האם זה גם יכול להתאים כמלית?

השב
User Avatar
אור
פברואר 24, 2021 at 11:30 pm

היי קרן, יש לי ביצים M. זה קריטי?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2021 at 10:09 am

לא קריטי

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2020 בשעה 21:36

היי קרן האם אפשר להכפיל כמויות ? ואפילו לשלש

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 6:12 am

ממחיצה להכפיל ולא יותר ולהכין שלוש עוגות זה בהחלט יספיק

השב
User Avatar
סתיו
נובמבר 24, 2020 at 9:28 am

היי קרן, באיזה סוג של קמח השתמשת לבצק? (בהמלצתך קניתי כל כך הרבה סוגים מ'הגדולות')

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2020 at 9:45 am

המתכון עלה בתקופה שעוד הייתי אופה רק עם קמח לבן היום אני מכינה אותה מקמח לחם או חלה או מניטובה לבן וכמובן שקמח לבן רגיל גם עובד מעולה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2020 בשעה 12:08

היי תודה על המתכונים מאד נהנת מזה הכנתי את הבצק אבל מתכננת להכניס למקרר רק בערב האם להתפיח שעה וחצי בחוץ ואז להכניס למקרר או להכניס למקרר מיד ואז להוציא שעה וחצי לפני ההכנה הבנתי שבשמרים זה חשוב המקרר תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2020 at 4:27 pm

אפשר ככה או ככה להתפיח ומקרר או להתפיח ישר במקרר

השב
User Avatar
לינור
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2020 בשעה 09:35

היי קרן ♥️ בטעות שמתי את כל מצרכי הבצק יחד במיקסר במקום בסדר שכתבת ‍♀️ יש איך להציל את זה? הבצק רך מאוד, נכנס עכשיו למקרר

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2020 at 9:41 am

קמח כמה שצריך

השב
User Avatar
בר שטרן
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2020 בשעה 17:58

היי קרן, תמיד כיף לבקר פה... האם ההצעה למלית קינמון היא אופציה להחלפת הקקאו? או שמכינים עוגה שמורכבת משני סוגי הקוראסונים?..

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2020 at 3:26 pm

הכוונה להחלפה של המלית על בסיס קקאו אבל אפשר כמובן להכין עוגה שמורכבת משני סוגי מילויים

השב
User Avatar
ליאת היכל
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 17:22

אמאלה ואבאלה כמה שיצא טעיםםםםםם. אין כמו המתכונים שלך!!! תודה!

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 11:58

המתכון נהדר! העוגה רכה וטעימה בטירוף!! הכנתי אותה בשישי האחרון והיא נטרפה!

השב
User Avatar
Liat
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2021 בשעה 16:56

רציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2021 at 5:07 pm

כוסמין לבן כן, בשימוש בקמח מלא לא ממליצה ספיציפית בעוגות שמרים ביותר נשליש כמות קמח מלא ולהיסיף כמה כפות נוזלים

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 00:51

קרן יקרה האם אפשר להמיר את כל הקמח בקמח כוסמין 80%? מכינה עבור אדם שלא אוכל קמח לבן.. אם כן מה ההתאמות המדויקות הנדרשות? המון תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 12:08 pm

באופן אישי אני פחות מחבבת עוגות שמרים לא מקמחים לבנים, אני לא ממליצה להכין 100% מהקמח שציינת זה ייצא דחוס ולא אווירירי אפשר לשלב עם כוסמין לבן ובכל מקרה להוסיף נוזלים לבצק שלא ייצא יבש ולתת זמני התפחה ארוכים

השב
User Avatar
נעה
ינואר 14, 2021 at 12:16 pm

תודה רבה. כיף לקרוא את המתכונים שלך

השב
User Avatar
אסתר סיטון
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 18:07

היי קרן! הכנתי ויצא מושלםם. הבעיה היא שנשאר לי י הרבה מהמילוי. יש אפשרות להקפיא אותו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2021 at 6:10 pm

כן בטח, לעטוף ולהקפיא

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 19:15

היי קרן במה אפשר כדאי את החמאה במילוי קקאו- מרגרינה/שמן/שמן קוקוס וכמה? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2021 at 8:58 pm

חלופה כמו נטורינה או מחמאה

השב
User Avatar
Ohr Glass
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2021 בשעה 17:24

אפשר עם קמח מניטובה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2021 at 6:41 am

בוודאי שאפשר ואף רצוי

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2021 בשעה 17:11

תודה רבה על כל המתכונים בהכנת העוגה נותרו לי רוגלכים עודפים, שהוקפאו מגולגלים. איך לעבוד איתם כעת? הפשרה בלילה במקרר ולאחר מכן אפיה? או התפחה נוספת? רוב תודות!

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2021 בשעה 17:00

היי! ראשית רוצה להגיד שמתכון נפלא, הכנתי כבר כמה פעמים ויצא טעים בטירוף! אבל רק דבר אחד- בכל פעם הבלילה של הבצק יוצאת לי דביקה בטירוף ברמה שלא ניתן לעבוד איתה. אציין שאני עובדת עם כוסות מדידה ומשקל, בודקת הכל על הגרם, ועובדת בדיוק לפי המתכון. זה מגיע למצב שאני צריכה להוסיף בערך 200 ג קמח. מה אני עושה לא בסדר שזה יוצא ככה דביק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2021 at 9:46 pm

כמות הנוזלים שמוסיפים לבצק שמרים משתנה בכל פעם החל מעונות שנה לעוד המון גורמים לכן אי ממליצה להפחית בנוזחים בחצי ואז להוסיף עוד קצת בכל פעם עד שמספיק לבצק

השב
User Avatar
שחר
מרץ 4, 2021 at 9:47 pm

כשאת אומרת נוזלים את מתכוונת פה לחלב/ביצים/חמאה?

השב
User Avatar
Lital Hazan
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2021 בשעה 20:21

חבל שלא קראתי את התגובות קודם... עשיתי שתי קומות. מתפללת שיצא טוב.

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2021 בשעה 11:48

נראה טעים טעים! אפשר להכין גם כשבלולים?

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2021 בשעה 10:08

המתכון של הרוגלכים בMAKO פשוט מדהים!! הכנתי ויצא מושלם. אני מניחה שגם המתכון הזה. תודה על כ המתכונים המושלמים!

השב
User Avatar
מוינ
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 12:30

היי קרן הבצק יוצא לי מאוד נוזלי.... להשאיר או להוסיף קמח במידת הצורך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:48 pm

להוסיף קמח

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 10:29

הייוש :) המתכון מהמםםם אבללל כתוב שצריך 3/4 כוס חלב ובסוגריים 200 מ"ל 200 מ"ל זה כוס חלב... אז כמה בעצם צריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 8:09 pm

כוס חלב שווה 240 מ״ל

השב
User Avatar
עדי
מאי 26, 2021 at 9:39 pm

הבנתי. תודה.

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 14:11

היי, המלית קקאו יוצאת מאוד מרירה (לפני האפייה), איך אפשר להמתיק את זה או להוריד את הטעם המריר מעט? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2021 at 2:44 pm

המרירות תלוי בסוג הקקאו ומתאזנת אחרי אפייה

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
יוני 10, 2021 בשעה 11:56

העוגה הכי יפה שראיתי! בחיי!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2021 at 10:17 pm

תודה הודיה

השב
User Avatar
נעה
יוני 20, 2021 at 6:19 pm

היי קרן יקרה, יש לי בעיה עם זמן האפייה כי צריכה את זה לבוקר ואני לא נמצאת בבית מספיק זמן לפני. השאלה שלי אם אפשר לעשות כבר בצורה של הרוגלך לוהכל ולשמור ככה עם הצורה לילה במקרר ולאפות בבוקר ? או שעדיף להקפיא בצורה ואז לאפות? ואם להקפיא כמה זמן ואיך להפשיר לפני האפייה ? אף פעם לא עשיתי ככה תמיד רק טרי. תודה רבה... ועדיף לדעתך בצורת רוגלכים או שושנים?

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 11:28

תודה רבה. אז זה יכול להיות בתפיחה השניה כשעתיים שלוש שעות במקרר ? ואז ישר להוציא ביצה ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 5:51 pm

כן

השב
User Avatar
ליאור
אוגוסט 1, 2021 at 9:07 pm

אין על המתכונים שלך בעולם!!!! רציתי לשאול בהקשר למתכון הזה ומתכונים בסגנון בכלל. יצא לי שמרקם הבצק הוא יותר של עוגת שמרים מאשר רוגעלך, אותו דבר קורה כשאני מנסה להכין קראנץ ויוצאת לי עוגת שמרים (יותר ספוגי כזה). אשמח לדעת, מה אני עושה לא נכון? את תותחית!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2021 at 10:43 am

תודה ליאור לא ככ הבנתי מה הכוונה עוגת שמרים ולא רוגעלך האם את מתכוונת לבצקים מדופדפים שקונים במאפיות וקונדיטוריות? אלו בצקים שונים

השב
User Avatar
הגעתי מהספר של קרין הישר למתכון שלך!
starstarstarstarstar
יולי 12, 2021 בשעה 15:35

הי קרן, רציתי לשאול איך יוצא לך צבע כזה שחור ברוגלכים.? ממש כמו הקנויים! מוסיפה משהו מיסתורי?...

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 12:16 am

זה הצבע של הקקאו :-) אין שום דבר מסתורי במתכונים שלי

השב
User Avatar
הגעתי מהספר של קרין הישר למתכון שלך!
יולי 13, 2021 at 10:31 am

מעולה! תודה רבה על התשובה המהירה. רצה להכין

השב
User Avatar
אדיר
starstarstarstarstar
יולי 22, 2021 בשעה 03:42

הי קרן, אפשר להליף את ה 80 גרם קקאו בשוקולית? כנראה צריך להפחית במקצת את הסוכר? הקטנים שלי מפונקים, וקקאו לא הולך אצלנו. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:25 am

לא ניסיתי אש לא יודעת להגיד איך תצא אפשר להוריד מעט מהסוכר

השב
User Avatar
סהר
starstarstarstarstar
יולי 24, 2021 בשעה 11:30

האם אופים בטורבו או רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2021 at 1:36 pm

רגיל עליון תחתון

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יולי 24, 2021 בשעה 16:25

היי קרן, קודם כל אני אגיד שאני מאוד אוהבת את המתכונים שלך! הכל תמיד יוצא נפלא אני רוצה להכין מראש את העוגה, אז רק כדי לוודא- אם אני אקפיא את העוגה כשהיא כבר בצורה הסופית שלה, כמה זמן לפני מומלץ להפשיר אותה ולתת לה לתפוח לפני שאני אכניס אותה לתנור? שאלה נוספת- ייתכן שבגלל שהמלית עשויה מקקאו, הטעם יהיה קצת מר אחרי האפייה? מה היית ממליצה לעשות כדי להימנע מזה? תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2021 at 4:58 pm

אם הייתי חושבת שיש מרירות במלית קקאו לא הייתי מפרסמת את המתכון:-) משך ההפשרה תלוי בטמפרטורת החדר שלך, במזג אויר הנוכחי זה יכול לקרות גם תוך שעה אבל שימי לב שהרוגעלך לא רק הפשירו אלא אף תפחו התפחה שניה כמו שצריך ואז לתנור

השב
User Avatar
תמר
יולי 25, 2021 at 9:59 am

תודה רבה על המענה :)

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יולי 25, 2021 בשעה 09:57

היי קרן, קודם כל אני אגיד שאני מאוד אוהבת את המתכונים שלך! תמיד הכל יוצא מוצלח רציתי לשאול- אם אני רוצה להכין את העוגה מראש ולהקפיא אותה כשהיא כבר בצורה הסופית שלה, כמה זמן מראש כדאי להוציא אותה מהמקפיא להפשרה ולהתפחה? ועוד שאלה- ראיתי שהמלית מורכבת מקקאו, יכול להיות שיהיה לה טעם קצת מר בגלל הקקאו? מה היית ממליצה לעשות כדי להימנע מזה? תודה מראש :)

השב
User Avatar
תמר
יולי 25, 2021 at 9:58 am

היה באג וההודעה נשלחה פעמיים

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2021 בשעה 19:40

היי קרן! הכנתי את העוגה בגירסא הפרווה (נטורינה במקום חמאה ומים במקום חלב באותה הכמות) עשיתי הכל ע״פ המתכון והבצק יצא לי נוזלי נורא, גם לאחר שהוספתי קמח. יודעת אולי לומר לי למה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 11:16 am

אולי מזגת את כל כמות הנוזלים בבת אחת ולא לאט לאט , לא תמיד הבצק זקוק לכל הכמות

השב
User Avatar
רותי יבנאי
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2022 בשעה 09:49

היי קרן האם אפשר להשתמש בסוכר דמררה למלית קינמון? תודה רותי

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2022 at 6:42 pm

כן בטח

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2022 בשעה 10:13

היי קרן, אני עושה את העוגה הזאת ללא סוף והיא יוצאת מעולה כל פעם מחדש! בכמה פעמים האחרונות הבצק לא תופח לי כמו בדרך כלל (גם אם מתפיחה לילה במקרר וגם אם אני מתפיחה על השיש) מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2022 at 12:10 pm

חורף וקר נסי להוסיף קצת שמרים ולהתפיח במקום חמים

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2022 בשעה 21:15

היי קרן, פעם שניה שאני מכינה רוגלך ובמקום לצאת רכים הם יוצאים פריכים. הם כן תופחים ונראים טוב, אבל לא רכים. מה אני עושה לא נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2022 at 8:27 am

אולי הבצק שלך ממש יבש וחסרים לו נוזלים, או שאת מורידה סוכר או מלח

השב
User Avatar
שירן כנות
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2022 בשעה 23:30

האם אחרי הלישה הבצק אמור לצאת דביק מאוד?

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2022 בשעה 08:58

אם אני רוצה להקפיא, אז כדאי לפני התפחה שניה (ואז להפשיר במקרר ולהתפיח 20 דק בחוץ? או שעדיף אחרי אפיה?

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 12:53

היי קרן, באיזה שלב הכי טוב להקפיא במידה ואני לא יכולה להכין בצמוד לאירוע? אם אני מכינה את הרוגעלכים, מסדרת בתבנית ומקפיאה, האם זה ייצא טוב ? והאם נדרשת הפשרה לפני ההכנסה לתנור? אשמח להסבר על הכנת הרוגעלך מראש. תודה!!

השב
User Avatar
לימורפ
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 12:54

היי קרן, באיזה שלב הכי טוב להקפיא במידה ואני לא יכולה להכין בצמוד לאירוע? אם אני מכינה את הרוגעלכים, מסדרת בתבנית ומקפיאה, האם זה ייצא טוב ? והאם נדרשת הפשרה לפני ההכנסה לתנור? אשמח להסבר על הכנת הרוגעלך מראש. תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 11:49 pm

לעצב בתבנית להקפיא, להוציא מהמקפיא להפשיר להתפיח ולאפות

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 23:24

היי קרן! עשיתי את המלית השוקולדית והיא ממש לא נמרחה, יש לך מושג מה עשיתי לא נכון? המסתי חמאה, ערבבתי עם הסוכר והקקאו..

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יוני 20, 2022 בשעה 16:05

היי קרן המהממת, שאלה של עצלניות- את חושבת שיש מניעה לרדד במכונת פסטה? תודה מראש! :)

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יולי 17, 2022 בשעה 07:02

היי אשמח לדעת למה בעוגה נפלה לי באמצע

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:38 am

לא אפויה מספיק

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2022 בשעה 13:14

מתכון לא כל כך ברור .. כתבת להוסיף מרגרינה/חמאה אבל מה לעשות איתה ? האם להערבב את החמאה ואז להוסיף את שאר המצרכים , או להוסיף את החמאה ואת שאר המצרכים ואז להערבב הכל ביחד? יצא לי לא טוב

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2022 at 7:16 pm

לא הבנתי מה לא ברור האם הכוונה לחמאה בבצק או במלית?

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2022 בשעה 21:35

הי קרן האם להשתמש בסוכר חום כהה או בהיר המליך קינמון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 7:22 am

סוכר חום בהיר

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2022 בשעה 10:57

הי קרן, האם אני יכולה להכין את הרוגעלך עד השלב האחרון לפני התנור, ולשמור במקרר ויום אחרי להוציא ולאפות? רוצה להכין הכל לפני כיפור, ובצאת כיפר לאפות.. תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2022 at 11:50 pm

אין בבעיה

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2022 בשעה 22:39

היי קרן :) יהיה טעים לדעתך גם עם מלית שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2022 at 5:36 am

בטח

השב
User Avatar
שחף
starstarstarstarstar
דצמבר 4, 2022 בשעה 08:57

היי קרן :) כבר מספר פעמים שאני מכינה את המתכון וכל פעם הבצק מאוד דביק ואני נאלצת להוסיף עוד קמח. יכול להיות שיש טעות בהמרת המידה שרשמת לחלב? אני מכינה לפי המתכון עם 200 מ"ל, אבל 3/4 כוס אמור להיות 180 מ"ל תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:36 pm

הי, נכון 3/4 כוס זה 180, מוזר שאף אחד לא העיר על זה והעוגה בת כמה וכמה שנים ואולי הכי מפורסמת שלי, בכל אופן את החלב בהמלצה שלי, תמיד לאט לאט, אצל כל אחד זה יותא קצת אחרת. תתחילחי מחצי כוס ותוסיפי עוד אם צריך

השב
User Avatar
יולי
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2023 בשעה 13:34

היי, האם ניתן להפחית כמויות סוכר גם בבצק וגם במילוי? מהו כלל האצבע במקרה הזה ? כלומר מה המינימום סוכר שדרוש להפתחה מיטיבה עם השמרים? האם ניתן לעשות עם סוכר לבן במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 4:02 pm

הפחתה של סוכר בודאות תפגום בבצק, לגבי המילוי את יכולה להפחית אבל אז יש מצב שהעוגה פשוט לא תהיה מתוקה להחלטתך אפשר סוכר לבן

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2023 בשעה 14:44

אפשר סוכר רגיל במקום חום למילוי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 3:48 pm

כן

השב
User Avatar
נועה פרי
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2023 בשעה 21:06

היי יש אפשרות להכין את הבצק עם המילוי והצורה בתבנית להקפיא/ להשאיר במקרר (תלוי מה עדיף) ולאפות בערב למחרת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2023 at 7:15 pm

בטח

השב
User Avatar
עינה
מרץ 15, 2023 at 8:32 am

אפשר לעשות בצורה של עוגת שמרים? ואם כן מה הכמויות?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2023 at 12:57 pm

2 עוגות שמרים

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2023 בשעה 13:09

היי אם אני מכינה אותם כבודדים ולא כעוגה כמה זמן אפייה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2023 at 6:23 pm

15-20 דק׳

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
יוני 11, 2023 בשעה 08:28

הי קרן, במתכון הכתוב את מורחת את המלית ומקפלת את הבצק לשניים. בסרטון את משאירה את הבצק לאחר המלית ללא קיפול ואז חותכת ומגלגלת. מה עדיף? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2023 at 7:15 pm

אין עדיפות כי בשתי האופציות זה יוצא מצויין אם יותר קל אז אפשר לוותר על הקיפול

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2023 בשעה 23:23

היי קרן, תודה. המתכון נהדר. הבצק מצוין. אני בחרתי לאפות את הרוגלך כבודדים. בתחילה אפיתי לפי ההמלצה באתר כ 30 דקות אבל זה ממש יבש את הרוגלך. בתבנית הבאה אפיתי 18 דקות (לא טורבו) והמאפה יצא ממש טעים. עשיתי חלק במילוי קקאו וחלק במילוי קינמון. במילוי קינמון הברשה עם מי סוכר עשתה אותו מתוק מידי לטעמי. אולי אפשר לוותר או להבריש במי סוכר מדוללים יותר. טיפ אני התפחתי בחוץ שעה וחצי ואז במקרר עוד שעה ואז הבצק גם תפח מהר וגם היה קר ונוח לעבודה.

השב
User Avatar
Yael Goldberg
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2023 בשעה 16:51

היי קרן האהובהֿ אפשר להכין בלי מיקסר? ואם כן אז איך? תודה רבה לך !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2023 at 5:34 pm

ללוש עם הידיים בקערה גדולה ואז על השיש 8 דקות

השב
User Avatar
אל-עד ק
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2023 בשעה 13:27

הכנתי את רוגלעך לפי המתכון , יצא מדהים מדהים , כולם שאלו אותי איפה קניתי והתקשו להאמין שזה אני אפיתי. תודה לך . השתכנעתי סופית , לקנות ספרים שלך (כבר הכנתי קודם ביסטוקי לפי מתכון אחר שלך שגם היה ממש מוצלח וגרם לדודה שלי להתרגש כי זה הזכיר לה את ביסטוקי של אימא שלה ) תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2023 at 6:06 am

תודה רבה רבה

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
יולי 28, 2024 בשעה 22:02

הכנתי כמה פעמים בצק מעולה חלק עשיתי קרואסון פיצה וזה מושלם! רק רוצה לשאול- את אופה על סטטי או טורבו?

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2024 בשעה 20:35

וואי קרן... הכנתי היום.. פשוט מתכון אגדה. איזו הברקה שלך! והבצק נפלא! תודה על

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2024 at 6:25 am

תודה לימור

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2024 בשעה 00:36

וואו, הכנתי לסןף הצום ןנפלנו בהכיסא.. עוגה מרשימה ומושלמת.. תודה קרן!!

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2024 בשעה 00:37

וואו, הכנתי לסןף הצום ןנפלנו בהכיסא.. עוגה מרשימה ומושלמת.. תודה קרן!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2024 at 10:09 am

כל כך משמח תודה

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2024 בשעה 11:56

היי קרן, אשמח לתשובתך מה את חושבת שהתפקשש לי בהכנה כדי ללמוד לפעם הבאה :-) הכפלתי כמויות - האם זו הסיבה? המיקסר דאבו פרו שלי בנוי ללוש קילו וקצת *קמח* (למשל בהכנת לחמניות מכינה מקילו קמח בלי בעיה). הבצק לא התאחד לי, נוצרו גושים. האם זה כי רק אחרי בערך 5 דקות לישה קלטתי שאני לשה על מהירות נמוכה והייתי צריכה מיד ללוש על בינונית? בהכפלה של החלב - 200 מ"ל כפול 2. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 12:13 am

אם הבצק גושי סימן שחסרים נוזלים

השב
User Avatar
lea
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2025 בשעה 10:37

יקירה אם אני מניחה את הרוגלך בשכבות כיצד אני מורחת את הביצה?ברוגלך שמונחים מתחת איאפשר למרוח ביצה,או למרוח ואז להניח שכבה נוספת?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:10 pm

אני לא ממליצה להניח בשכבות חלק מהמהות של רוגלעך זה להיות שחומים מלמעלה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img