img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת אוכמניות ושקדים

אפריל 18, 2020 | 168 תגובות

img

168 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Aya
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 15:03

יאמיייייייי

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 3:19 pm

לגמרי יאמי! תודה איה

השב
User Avatar
חדוה
אפריל 19, 2020 at 2:18 pm

הי קרן,145 שח עבור איזו כמות?תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 2:24 pm

אוכמניות? בבקשה כנסי לאתר שלהם ותקראי אני לא מספקת אינפורמציה, ואם יש שאלות הם ישמחו לענות

השב
User Avatar
תמר
אפריל 4, 2023 at 1:56 pm

היי אפשר להפוך את העוגה לכשרה לפסח?

השב
User Avatar
נועה
מאי 22, 2020 at 5:09 pm

יצא מושלם, אחת העוגות השוות!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 6:20 pm

תודה!

השב
User Avatar
דני
מאי 28, 2020 at 3:02 pm

180 מעלות?

השב
User Avatar
עמית
מאי 1, 2021 at 9:49 pm

היי, הכנתי את העוגה ויצאה לי קצת דחוסה. מה אפשר לעשות כדי לתקן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2021 at 6:15 pm

אולי ערבבת יותר מדי או שהתבנית היתה קטנה מדי לבלילה?

השב
User Avatar
ירדן
ינואר 31, 2024 at 5:11 pm

אפשרי בלי מיקסר? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 2:10 pm

כן אפשר ישנית

השב
User Avatar
שמחה
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 15:07

היי אוהבת מאוד את המתכונים שלך. מהירים וטעימים מאוד.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 3:19 pm

תודה שמחה

השב
User Avatar
אנה
אפריל 24, 2020 at 2:46 pm

הי עשיתי עוגה עם ריקוטה ו4 ביצים L כמו שרשום המתכון. לעוגה יש חזק של ביצים (כשאת מקפיצה ביצים וסוכר - זה הטעם החזק) יש סיבה לזה? כי זה מפריע לטעם ולאכילה השתמשתי בריקוטה, אולי זה מה שעושה אותה לא משו...

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 3:34 pm

לא אמור להיות לה ריח של ביצים.. לא קשור לריקוטה ֿ יש תגובות של אנשים שהכינו עם ריקוטה ויצא אחלה.סורי זה מבאס אני מתארת לעצמי

השב
User Avatar
רונית
ינואר 22, 2021 at 12:12 pm

אפשר להחליף לדובדבנים? אין לי אוכמניות

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2021 at 3:34 pm

אפשר

השב
User Avatar
אביטל
פברואר 6, 2022 at 6:37 pm

אם טוחנים שקדים חשוב שיהיו בלי קליפה או שבסדר שקדים טבעיים עם הקליפה?

השב
User Avatar
מרב
פברואר 8, 2023 at 11:03 pm

האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום הקמח הרגיל לטובת צליאקים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2023 at 10:29 am

אי אפשר להכין את כל העוגה על קמח שקדים , אפשר לשלב קמח ללא גלוטן שקונים בסופר לקמח שקדים

השב
User Avatar
לירן
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 16:12

בדיוק התחשק לי עוגה כזו ובאת בול! אפשר קמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 4:46 pm

ברור

השב
User Avatar
אנה
אפריל 19, 2020 at 4:41 pm

כמה גבינת ריקוטה צריך?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 5:10 pm

מיכל -250 גר׳

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 17:48

זה נראה מושלם! אני רוצה להכין חצי כמות בתבני עגולה נמוכה בקוטר 20. בכמה נראה לך שצריך לקצר את זמן האפיה? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 8:16 pm

תתחילי לבדוק אחרי 30 דק

השב
User Avatar
אילה שניר
דצמבר 3, 2020 at 12:08 pm

מתכון מושלם מכינה אותה בפעם העשירית! יש אפשרות להכין את העוגה פרווה? תודה!❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2020 at 2:40 pm

מעדיפה שתשאירי אותה חלבית בגלל הריקוטה והשמנת החמוצה

השב
User Avatar
מאיר
פברואר 14, 2024 at 10:48 pm

הי קרן, העוגה יצאה טעימה בטירוף למרות מה שארשום לך. 2 דברים שלא הסתדרו אצלי: 1. העוגה נשארה נמוכה וקצת דחוסה ולא גבוהה כמו בתמונה אצלך. עבדתי בדיוק לפי המתכון חוץ מזה שהשתמשתי ביוגורט. 2. למרות שעטפתי את האוכמניות הטריות בקורנפלור הם שקעו לתחתית ולא התפזרו. אשמח לתובנות שלך לגבי 2 הדברים.

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2024 at 4:21 pm

אולי הורדת בסוכר? או שהתבנית שלך גבוהה מדי קורה שהאוכמניות שוקעות, אולי בגלל שיוגורט זה מסה קלילה יותר ואולי פשו טיותר מדי אוכמניות בטוחה שהיא עדיים יצאה טעימה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 21:02

וואווו! איך הכל תממד נראה מושלם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 9:32 pm

תודה

השב
User Avatar
חדוה
אפריל 19, 2020 at 2:15 pm

8

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 22:08

היי קרן מאז סדנת האפייה אני מכורה לבלוג!! מה עדיף- שמנת חמוצה או ריקוטה? (עם מה את השתמשת ומה ההבדל פה ביניהם?) ואיזה תוכנית לעשות בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 10:35 pm

הי תודה תמיד חום עליון תחתון מתה על ריקוטה! יוצא מעולה גם עם שמנת חמוצה אבל

השב
User Avatar
אורן
אוגוסט 17, 2020 at 4:42 pm

שמנת חמוצה 15% שומן זה בסדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 9:59 pm

לגמרי בסדר

השב
User Avatar
Melani
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 23:16

היי, איך ניתן להכין את העוגה שתהיה ללא גלוטן? ( נראה לי שהקמח הרב תכליתי - 2 כוסות),יהפוך את העוגה ליציקה (הוא גם קמח די נחות קמח שקדים יעבוד פה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 11:22 pm

את יכולה לשלב קמח שקדים וקמח תפוחי אדמה/קורנפלור אין לי נסיון עם קמחים חלופיים כמו תמי

השב
User Avatar
לירית
מאי 15, 2020 at 1:31 pm

היי קרן, אין לי את התבניות שציינת, באיזה עוד סוגי תבניות ניתן להשתמש לעוגה? תודה!

השב
User Avatar
הדר
פברואר 1, 2022 at 12:16 pm

היי! אפשר להקפיא את העוגה אם אני צריכה אותה לעוד 4 ימים או שהיא לא תופשר טוב?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2022 at 12:18 pm

אשפר להקפיא

השב
User Avatar
איתן
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 00:15

מה קורה למרקם העוגה אם משתמשים בריוויון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 6:51 am

ריוויון זה החיים

השב
User Avatar
Shira
אפריל 22, 2020 at 6:30 am

העוגה מדהימה!!! פשוטה להכנה ואחת הטעימות שהכנתי!! תודה רבה

השב
User Avatar
אור ברק
יוני 12, 2022 at 10:43 pm

רויון במקום ריקוטה?

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 8, 2024 at 12:48 pm

היי קרן, מתכון מושלם! אם מוסיפים שמנת צמחית לגרסת פרווה- צריך להקציף אותה קודם או להכניס לבלילה נוזלית כפי שהיא? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2024 at 10:48 am

נוזלית

השב
User Avatar
רות פריד
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 09:47

בקר טוב ושבוע טוב אפשר להוסיף אופציה להדפסה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 9:49 am

בסוף כל מתכון משמאל למטה ציור של מדפסת ירוקה

השב
User Avatar
הלל
מאי 7, 2021 at 11:10 am

היי קרן, נראה מעולה! אפשר להכין בתבנית בקוטר 24/20? כי אין לי 22.. אם כן, בכמה להכפיל/להוריד את הכמות? תודה רבה!

השב
User Avatar
רות פריד
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 09:57

חן חן ותודה על התשובה המהירה . שבוע טוב ובריאות

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 10:05

וואווו זה נראה משובח!! אפשר גם להכין כמאפינס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 10:16 am

בטח, ואז זמן האפייה מתקצר

השב
User Avatar
Orly
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 10:29

באילו אוכמניות השתמשת שחורות או כחולות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 10:31 am

https://www.carmelberry.co.il/

השב
User Avatar
תמרי
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 13:04

נראה מעולה קרן:) אם אני רוצה לחלק את המתכון בחצי, לאיזה תבנית זה יתאים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 2:22 pm

אינגליש קייק

השב
User Avatar
אורית
אפריל 25, 2020 at 2:09 pm

היי, תודה על המתכונים, הם מושלמים! אם אני משתמשת באוכמניות קפואות, כדאי להפשיר לפני?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 2:13 pm

לא צריך להפשיר

השב
User Avatar
ישראל
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 17:08

ווא ווא איזו עוגה מדהימה תודה על המתכון. אני מנצל את הסגר לאפות כל מה שלא הספקתי עד עכשיו, ויש לי עוד הרבה עבודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 5:09 pm

תודה ישראל, אני ממש שמחה שאתה מכין דברים מהבלוג

השב
User Avatar
אושרית
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 18:21

מה אפשר במקום קורנפלור?? אפשר קמח תפוח אדמה???

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 7:04 pm

אפשר כן ואפשר גם קמח רגיל

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 20:57

תודה יצא מדהים כרגיל!! מחר מנסה את המתכון של הפיתות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 9:18 pm

אלופה

השב
User Avatar
תמר
אפריל 24, 2020 at 2:21 pm

היי קרן! האם אפשר לוותר על השקדים הטחונים?

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 22:57

וואו נראה נהדר! אם אני משתמשת באוכמניות קפואות יש צורך בהפשרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 8:11 am

אין צורך להפשיר

השב
User Avatar
tali
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 14:26

היי קרן, אפשר יהיה לעשות את העוגה רק מקמח שקדים? (במקום הקמח הרגיל)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 4:01 pm

לא תחזיק רק משקדים אפשר להמיר לקמח תפוחי אדמה וקמח שקדים חצי חצי

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 19:10

היי קרן, מתכון ראשון שלך שאני מנסה..(: רציתי לשאול בבקשה האם הביצים צריכות להיות קרות או בטמפרטורת החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 7:54 pm

ממש לא משנה.... אצלי בן לרוב יוצאות מהמקרר

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 21:04

הי קרן, האם הכמות תספיק לשתי תבניות אינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 9:32 pm

בטח

השב
User Avatar
אנה
אפריל 24, 2020 at 9:50 am

3 ביצים L אפשרי, או שהעוגה לא תצא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 9:53 am

היא תהיה בסדר

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2020 בשעה 12:30

היי, האם אפשר להחליף את האוכמניות בפירות אחרים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2020 at 12:33 pm

כן, כתוב בסוף הפוסט למטה

השב
User Avatar
אנה
אפריל 22, 2020 at 4:08 pm

שלום קרן, מאוד אוהבת את המתכונים שלך, יש לי שאלה, למה מחקת את האפשרות של גבינת ריקוטה במתכון? האם יוצא פחות מוצלח מאשר עם שמנת חמוצה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 4:38 pm

היתה בעיה במרקם לאנשים שהכינו עם ריקוטה, וחששתי שאולי משהו בריקוטה לא שלם במתכון אז השארתי שמנת חמוצה וגבינה לבנה כמו שעשיתי במקור. ברגע שאנסה שוב עם ריקוטה ואדע מה היתה בעיה אחזיר

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 16:54

תודה רבה על תשובתך המהירה. אני פשוט קניתי ריקוטה בשביל המתכון (לפני המחיקה ), אז עכשיו העוגה בתנור, מקווה שתצא טוב

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 6:19 pm

מחכה לעדכון שלך

השב
User Avatar
אנה
אפריל 22, 2020 at 6:37 pm

העוגה יצאה יפה וטעימה, תודה!

השב
User Avatar
לידר
אפריל 28, 2020 at 12:04 pm

היי, ניתן לחמם את העוגה יום אחרי? מומלץ לפזר מי סוכר?

השב
User Avatar
הלל
מאי 7, 2021 at 12:22 pm

הי קרן, נראה מעולה! אין לי תבנית 22.. אפשר לעשות בתבנית בקוטר 20/24? אם כן בכמה להכפיל/להוריד? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 11:19 am

הייתי הולכת על 24 בלי לגעת בכמות היא פשוט תצא מעט נמוכה יותר ולהוריד קצת זמן אפייה

השב
User Avatar
מורן קרני
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 20:32

זו אחת העוגות המושלמווות הכנתי היום. לא היו לי חלק מהמצרכים אז החלפתי... במקום אןכמניות שמתי פטל, במקום שמנת חמוצה הכנסתי יוגורט ובמקום גבינה לבנה שמתי גבינת טוב טעם. פשוט ממוווששש קרן- תענוג גדול לקרוא את הפוסטים שלך ולהכין את המתכונים שלך. כיף

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 8:43 pm

את גדולה מורן תודה!!

השב
User Avatar
הדר
מאי 15, 2020 at 11:14 am

אפשר להמיר את הקמח בקמח שקדים וקורפלור? באיזה יחס?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:19 pm

3/4 שקדים השאר קורנפלור

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 10:12

הי קרן , הרוויון זה במקום השמנת החמוצה או הריקוטה ? במידה וכן אז מה הכמות שצריך להשתמש בה 200 גר' או 250 גר ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 10:48 am

העוגה היא או עם שמנת חמוצה או עם ריקוטה או עם רוויון

השב
User Avatar
יפה בן אדרת
מאי 1, 2020 at 3:39 pm

עוגה מושלמת לא מתוקה וקלילה. לא היו לי אוכמניות שמתי דובדבן קפוא ויצא מושלם. תודה על המתכון

השב
User Avatar
סבינה
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 17:00

שלום לך קרן מה הכוונה כשכתוב במתכון קמח שקדים ? הכוונה שקדים שאפשר לתכון לבד בבית עם תוכן ביתי או השקדים אמורים להיות ממש כמו קמח דק דק ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 5:32 pm

אפשר לטחון עם מעבד מזון בבית לא חייבים שזה יהיה ממש במרקם דק דק, זה יותר משמעותי במתכונים שלא מכילים קמח.

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 14:27

הי קרן, שתדעי שזאת אחת העוגות המושלמות שטעמתי!!! הכנתי עם 200 גר ריקוטה ו-50 גר שמנת חמוצה. יצא מרקם מושללללםםם!!! תודה רבה כמובן שהעליתי לסטורי ותייגתי אותך. אלופה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 3:34 pm

אלופה!

השב
User Avatar
יונת
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 17:03

איזה באסה, עשיתי עם אוכמניות קפואות, בכוונה הוצאתי אותן ברגע האחרון כדי שלא יצבעו לי את העיסה בסגול, קימחתי בקונפלור ועדיין כל הבלילה נצבעה בסגול :(

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 17:35

הי אפשר חמאה במקןם שמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 5:50 pm

אפשר אין בעיה 100-120 גר חמאה רכה

השב
User Avatar
רחל
אוגוסט 17, 2024 at 1:23 am

היי קרן, גם לי יצאה העוגה דחוסה במרקמה אך טעימה. הדבר היחיד ששיניתי זה 3/4 כוס סוכר במקום כוס אחת. למה לא יצאה אוורירית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2024 at 9:09 am

כי הורדת את כמות הסוכר

השב
User Avatar
Goni
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2020 בשעה 03:05

על איזה חום לאפות בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2020 at 7:32 am

170 כתוב :-)

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 16:10

היי קרן, הכנתי את העוגה עם תות עץ מהחצר שבדיוק התחיל להבשיל. יצא מדהים! הוספתי גם שטרויזל מלמעלה וזה ממש הוסיף. תודה על המתכון, והבלוג המושלם שלך.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 11:32 pm

נשמע מדהים

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 15:54

היי קרן הכנתי את העוגה היא נורא טעימה אבל יצאה במרקם דחוס. האם זה המרקם שלה? ואם לא מה הסיבות שיכולות להפוך את המרקם לכזה? (הכנתי עם שמנת חמוצה וגבינה לבנה). תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 3:59 pm

אולי ערבוב יתר של החומרים

השב
User Avatar
אסף
starstarstarstarstar
מאי 3, 2020 בשעה 16:22

היי, האם את משתמשת בריקוטה רגילה או זו למריחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 4:36 pm

לא למריחה

השב
User Avatar
FEY
starstarstarstarstar
מאי 3, 2020 בשעה 23:23

היי קרן, אשמח לדעת האם אפשר קצת להבריא את הועגה ולהמיר בקמח כוסמין? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 11:24 pm

אפשר חצי ולקחת בחשבון שהיא תצא דחוסה יותר

השב
User Avatar
רונב
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 13:39

שלום. האם אפשר להקפיא את העוגה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:46 pm

אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
אורנית
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 16:15

האם אפשר להמיר את הדובדבנים בחתיכות נקטרינות? יתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 4:41 pm

אין דובדבנים בעוגה מניחה שהתכוונת לאוכמניות והתשובה חיובית

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 20:51

ואו קרן הכנתי את זה כמאפינס ויצא פשוט מעולה!!!!! אושר של מתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 11:09 pm

תודההה אחלה רעיון המאפינס

השב
User Avatar
Galia cohen
starstarstarstarstar
מאי 30, 2020 בשעה 14:09

היי קרן קודם כל החלמה מהירה ככל האפשר!!!! החלטתי להכין את עוגת האוכמניות, האם הבנתי נכון שאם משתמשים בגבינת ריקוטה לא צריך להוסיף 50 ג'ק גבינה לבנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2020 at 10:46 pm

נכון מאוד

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 20:51

אפשר להחליף את הגבינות ב250 גרם ריקוטה 40%? איך ישפיע על הטעם/מרקם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2020 at 8:55 am

לא מכירה ריקוטה 40% של מי זה?

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
יולי 1, 2020 בשעה 13:09

הי קרן, המתכונים שלך נהדרים- את ממש תגלית בשבילי! (-: שאלה לגבי העוגה: יש לי במקרה גבינת מסקרפונה. האם אפשר לדעתך להשתמש בה במקום בריקוטה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2020 at 4:29 pm

מאמינה שכן

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יולי 4, 2020 בשעה 15:57

שלום קרן, פעם ראשונה שניסיתי מתכון שלך מחבר שהמליץ, את עוגת הרוגלאך המבולגנת, ליום הולדת של בני שאוהב עוגות שמרים. היא יצאה חלומית, הייתה התלהבות רבה מהמראה ומהטעם. תודה רבה. איך ניתן להפוך את העוגה הזו אוכמניות שקדים לפרווה? ולמה ניתן להשתמש בשמנת צמחית להקצפה של RICHS שנותרה לי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2020 at 4:34 pm

אפשר להמיר את כל מוצרי החלב (גבינות) במתכון למיץ תפוזים או קרם קוקוס באותה הכמות או בשמנת צימחית ואז על הדרך לנצל את זו שיש לך בבית

השב
User Avatar
אורן
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2020 בשעה 20:42

שמנת חמוצה 15% שומן זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 9:58 pm

בטח

השב
User Avatar
ללי
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 17:14

היי האם אפשר להפוך את העוגה לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 10:00 pm

פחות מומלץ בכלל כל הגבינות יש עוד מתכונים עם פירות בבלוג שאותם ניתן להמיר

השב
User Avatar
ברק קדמי
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 10:51

היי האם רלוונטי להחליף את האוכמניות בפטל שחור ?

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 14:07

היי :) האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגעל ואבקת אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 3:15 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
חן
ינואר 18, 2021 at 3:32 pm

באיזה כמות קמח תופח? אותה כמות? תודה! ☺️

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2021 בשעה 15:30

אם אני ממירה לפרווה, פשוט חבילת שמנץ צמחית תספיק? יוצא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2021 at 6:29 pm

כן

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
יולי 21, 2021 בשעה 16:28

הי קרן!! הכנתי בתור מאפינס ויצא דחוס. תוהה אם זה המרקם או זה בגלל שאפיתי בתור מאפינס. מה דעתך? אם לא, האם יש התאמות למאפינס? אוהבת במנות קטנות.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 7:06 pm

הי, אני לא יודעת למה.. אולי מילאת את המאפינס יותר מדי ?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2021 בשעה 20:57

היי קרן! העוגה נראית מדהימה וקניתי את כל החומרים אבל...... האם זה יצליח לי גם בלי מיקסר? (אין ברשותי) תודה מראש! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2021 at 6:18 am

בודאי! תמיד אפשר עם מטרפה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2021 בשעה 20:58

היי קרן! העוגה נראית מדהימה וקניתי את כל החומרים אבל...... האם זה יצליח לי גם בלי מיקסר? (אין ברשותי) תודה מראש!

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2022 בשעה 23:51

היי קרן! העוגה נראת מדהימה מה אצטרך להוסיף אם ארצה להכין אותה בתבנית 26?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2022 at 10:18 am

כמעט להכפיל אן לפחות פי 1.5

השב
User Avatar
ויוי
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2022 בשעה 15:16

היא לא יצאה מתוקה, ככה זה אמור להיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2022 at 7:28 am

אולי הורדת בסוכר?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img