עוגות בחושות

עוגת ארבע עם קרם קפה

אפריל 25, 2020 91 Comments

יצא לי כבר כמה וכמה פעמים לספר בבלוג על איך התחלתי לאפות אבל זה היה מזמן, ואולי דווקא

בתקופה הזו הכל כך חשובה, שבה כל כך הרבה אנשים שמעולם לא חלמו להיכנס למטבח ולאפות

מצאו תרפיה מטורפת באפייה ובבישול, גילו על עצמם דברים שלא ידעו שמסוגלים, וזה מדהים!

אז אולי זה הזמן לספר שלא למדתי לאפות באופן מקצועי, זה מאוד חשוב לי שיידעו גם בסדנאות

שלי, אני אופה ביתית לא קונדיטורית, לא למדתי מעולם, אפילו לא עשיתי סדנה של שלוש שעות

כמו אנשים שבאים אליי ללמוד. תמיד אהבתי עוגות ומאפים, בתקופה שהיתה לי דירה שכורה בתל אביב

כמו כולם אפיתי בראוניז בטוסטר אובן, ומדי פעם עוגת גזר. היו לי נסיונות להכין חלות, שהייתי בטוחה

שיצאו מוצלחות, היום אני יודעת שלא, אבל השכנים שלי לא התלוננו.

לפני 10 שנים עברנו לגור בדירה עם תנור חדש, ובדיוק קיבלתי מתנה מדודה שלי מיקסר.

לחברה היתה יומולדת, שאלתי מה להביא והיא ביקשה עוגה. לא היא ולא אני ידענו לאן זה יוביל.

הכנתי את העוגה הזו, כי זו היתה עוגה שאמא שלי היתה מכינה והיא היתה ממש טעימה.

הגיעו ליומולדת אנשים מיפו שפחות הכרתי וממש רציתי להכיר, והצלחתי ממש להרשים עם העוגה.

ביקשו ממני מתכון, קיבלתי מלא תשומת לב, ומצאתי את עצמי מתחילה לשוטט בבלוגים מהעולם

ומהארץ שהיו אז בחיתולים שלהם ורובם עוד ישבו על פלטפורמה שקראו לה תפוז.

התחלתי לאפות מלא, כל סוף שבוע חלות ועוגות, לכל מפגש חברי/משפחתי, לכל מי מהחברים שרק

רצה עוגה, והמשיכה שלי היתה רק לעוגות פשוטות, כלומר חלמתי שאני מצליחה לזלף יפה קרם על עוגה

אבל זה לא הצליח והבנתי שזה לא אני. כשפתחתי את הבלוג שלי אחרי הרבה שנים וסיפור ארוך,

שבהם הייתי כל הזמן אופה ומעלה לרשת, חלמתי להיות כמו בלוגרים גדולים שראיתי כל הזמן,

לא היה לי מושג אז, מה יהיה הכיוון או הייחוד שלי, אני בן אדם שחי את הרגע ופחות מתכנן

וחושב, אני תמיד זורמת עם מה שיש ויודעת בידיעה פנימית שמה שאני עושה הוא נכון.

סיימתי ללמוד בגיל 15 ומאז לא למדתי שום דבר, כל מה ידעתי או עשיתי לימדתי את עצמי.

היו  שנים שזה לא היה לי קל והיו לי שאלות ומחשבות שכולם יותר טובים ממני, שאין לי כיוון

כי לא למדתי כלום, עבדתי שנים במלצרות, ותהיתי הרבה מאוד שנים מה אני אעשה כשאהיה

גדולה, למרות שכבר הייתי בת כמעט 40.

עם שנים של אפייה, הלך והתחדד הסגנון שלי, הבנתי שזה לא הקהל שעוקב אחרי שאוהב דברים

פשוטים ולא מסובכים, זו אני, אני מטורפת על פשטות, על בית, על פחות מעוצב ומדוגם,

אני זו שנהנית שהחלה שלה קצת עקומה, שלעוגה יש סדקים, שעוגה בלי קמח נוחתת ומקבלת

צורה מצחיקה.ועם האהבה שלי, אני מצליחה לגרום לאחרים לאהוב את המטבח של הבית.

אני רואה אנשים שמשקיעים טונה של כסף וזמן להכין עוגות מעוצבות שייראו ״כמו בקונדיטוריה״

ויש כאלו באמת באמת מוכשרים אמאלה! אבל יש גם המון שמוציאים ומבזבזים משאבים יקרים

וזה מיותר. אתמול הכנתי את העוגה הזו, והעליתי סטורי לאינסטוש שבו אני מראה איך אני מורחת

את הקרם בפשטות, בלי פוזה, כי אני לא יודעת שום דבר אחר! וקיבלתי הודעות מאנשים שכתבו לי

שהם עוקבים אחרי דווקא בגלל הפשטות הלא מתחכמת הזו, ולא ציפיתי שמישהו בכלל יכתוב דבר כזה.

אז מה רציתי להגיד לכם ? שלפני שבוע וחצי האינסטוש שלי חגג 40,000 עוקבים, ואתמול לשמחתי

הרבה הוא חגג 50,000 עוקבים וזה מדהים! ואני חושבת על הדרך שעשיתי בשנים האלו וכמה

חידתתי את עצמי והכרתי את עצמי בזכות כל תהליך האפייה/בלוגינג הזה וזה מדהים.

ומכל תגובה ותגובה שלכם בכל מקום, בין אם זה בבלוג או בפייסבוק או אינסטגרם או במיילים,

אני לומדת על עצמי ועליכם עוד ועוד וזה נפלא.

עוגת ארבע לקפה עם קרם קפה, של פעם כזו, שהכי כייף שתהיה במקרר.

עוגת ארבע עם קרם קפה/ תבנית עגולה קוטר 22 ס״מ

מצרכים למתכון:

1 כוס (200 גר׳) סוכר לבן

4 ביצים גודל L

60 גר׳ חמאה מומסת

4 כפות שמנת חמוצה

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

כוס (140 גר׳) קמח לבן

1/4 כוס קפה מוכן (מים חמים עם אספרסו חזק או כף נס נס קפה )

2.5 כפות (25 גר׳) קקאו

לקרם:

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר גם מיכל וחצי למי שאוהב המון קצפת)

כף וחצי אבקת קפה נמס (גרגרים או אבקה)

3 כפות אבקת סוכר

1 כף אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:

חופן אגוזי מלך קצוצים דק

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה

בקערת המיקסר מקציפים למשך 5 דקות רצופות ביצים, סוכר, וניל ומלח.

עד שמתקבלת בלילה ממש תפוחה ובהירה במרקם של מוס.

מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים חמאה וקפה, ומערבבים.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה, וקקאו ומערבבים היטב לקבלת בלילה חלקה.

מעבירים לתבנית ואופים 40-45 דקות עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש.

מצננים לחלוטין.

מכינים את הקרם:

בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל ואבקת סוכר לקצפת יציבה.

מוסיפים גרגירי קפה ומערבבים היטב, לקפה מגורען לוקח כמה דקות עד שהוא נמס,

אז תנו לקצפת לעמוד רגע ואז תערבבו שוב.

מעבירים את הקצפת מעל לעוגה טבעזרת פלטה או גב כף מיישרים.

מפזרים אגוזים קצוצים ומגישים.

את העוגה שומרים במקרר כשהיא עטופה היטב עד 4 ימים.

**

 

Print Friendly, PDF & Email

91 Comments

barak kedmi אפריל 25, 2020 at 8:51 am

היי קרן, מרגש היה לקרוא את מה שכתבת פה ,יש משהו כל כך יפה כששמים את כל האמת והפשטות על השולחן, ועל דרך , שלא הכל בא בקלות, שזו תוצאה של עבודה קשה…
עוקב אחריך ואחרי העוגות הנפלאות בשנה האחרונה (ההתאהבות היתה מהשניה שראיתי את העוגת אגסים היפהייפיה עם האגסים השלמים) , ומאז ובכל סופ״ש כבר מחכה למתכון הבא החדש שאוכל להכין… אז הזדמנות לומר תודה! ונתראה בסדנה…:)

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 10:50 am

איה אלוף אתה! אני יודעת ורואה אותך כל הזמן עוקב ומכין וזה מרגש, תודה רבה ברק

Reply
מלי מאי 5, 2020 at 7:40 pm

היי קרן,
נראה מדהים!
בכמה צריך להכפיל מצרכים כדי להתאים לתבנית 26?
תודה

Reply
קרן אגם מאי 5, 2020 at 7:41 pm

כפול

Reply
קרן מאי 1, 2020 at 12:10 pm

הי קרן, האם אפשר לשים את כל השקית של האינסטנט פודינג?

Reply
קרן אגם מאי 1, 2020 at 1:01 pm

אפשר לעשות קרם כמו שכתבו על השקית

Reply
שני אפריל 25, 2020 at 10:19 am

היי קרן
אם אין לי חמאה
אפשר שמן במקום?
ואם כן אז כמה?
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 10:47 am

הי, כן אין בעיה
חושבת ש 1/3 כוס תספיק

Reply
ממיכל אפריל 26, 2020 at 3:04 pm

הי, ממש התחברתי למה שכתבת. העוגות שלך לכאורה פשוטות אבל הן מדויקות וטעימות להפליא, אני בטוחה שגם העוגה הזו תצא לי מצויין כמו כל העוגות והמאפים שאני עושה מהבלוג המצויין שלך.
תמשיכי להעשיר אותנו. המתכונים המשובחים שלך.
מיכל ממודיעין

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 3:48 pm

הודעות שמשמחות כל כך. תודה מיכל

Reply
קארין אפריל 28, 2020 at 2:48 pm

וואו בול העוגה שחיפשתי, יצא ממש מושלם.
לא הרבה עבודה בכלל, טעים ממש

Reply
קרן אגם אפריל 28, 2020 at 3:17 pm

איזה כייף לי לשמוע

Reply
הילה אפריל 29, 2020 at 8:53 am

שמתי שמנת על בסיס סויה ויצא מעולה .
אפשר לדעתי לשים גם יוגורט על בסיס סויה .

Reply
קרן אגם מאי 3, 2020 at 11:41 pm

תודה רבה

Reply
אילנה אפריל 25, 2020 at 12:14 pm

הי. פספסתי את מידת החום של התנור?

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:12 pm

הפספוס שלי, 180 הוספתי תודה

Reply
קארין אפריל 28, 2020 at 2:48 pm

וואו בול העוגה שחיפשתי, יצא ממש מושלם.
לא הרבה עבודה בכלל, טעים ממש

Reply
ע אפריל 25, 2020 at 12:33 pm

מה אפשר במקום שמנת חמוצה?

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:12 pm

יוגורט, מיץ תפוזים, שמנת מתוקה, יש מצב שגם חלב יעבוד

Reply
מיכל אפריל 26, 2020 at 9:11 pm

בעקרון העוגות שלך גאוניות אבל מה שיפה בהן הוא שהצלחתי לפעמים ב'אין כלווום בביית' להמיר למים והיה סביר.
חוצמזה ריגשת ממש… מתה על הבלוג שלך כי הוא ממש מהלב אז נוגע גם אצלי..

Reply
קרן אגם מאי 3, 2020 at 11:40 pm

זה יפה מה שכתבת לי תודה!!!! בדיוק בשבילך אני פה

Reply
ליהי מאי 7, 2020 at 10:36 am

היי קרן 🙂
האם אפשר בקרם להשתמש באספרסו במקום קפה גרגירים?

Reply
קרן אגם מאי 7, 2020 at 2:49 pm

ברור

Reply
מימי אפריל 26, 2020 at 4:46 pm

עוגה שנראת טוב…
בדיוק לאחהצ מפנק
בזמן של שגרה הפוכה

אהבתי מה שכתבת על עצמך…
כמה פשטות ואהבה לבית ואפיה

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 6:28 pm

שמחה שזה עבר במילים שלי, תודה מימי

Reply
חנה אפריל 25, 2020 at 12:42 pm

את ממש מקסימה ! אהבתי מאוד את הפוסט, כיף לראות איך הצלחת מהכוח הפנימי שלך ומהאמונה שלך . והכי יפה שזה מהפשטות .
אני עוקבת הדוקה ולא מפסיקה להכין מתכונים מהאתר שלך ! יישר כח ורק בריאות ♥️

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:11 pm

תודה רבה רבה חנה

Reply
מירב מאי 14, 2020 at 8:51 pm

הי. לתבנית 26 צריך 2 כוסות סוכר, 8 ביצים ?

Reply
קרן אגם מאי 14, 2020 at 10:34 pm

בגדול כן אבל יש מצב שכפול 1.5 גם תצא אחלה

Reply
מירב מאי 15, 2020 at 10:56 am

למה העוגה הזאת מלכתחילה בתבנית קטנה כזאת?

קרן אגם מאי 15, 2020 at 3:20 pm

אוהבת מאוד לאפות בכאלו, ממליצה לקנות

ניצן אפריל 25, 2020 at 12:53 pm

היי, איך גורמים לטעם של הקפה להיות פחות מורגש? לאיזה כמויות מפחיתים?

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:10 pm

מכינים קפה נמס חלש

Reply
יפית אפריל 26, 2020 at 2:00 pm

היי
סליחה על הבורות הכוונה קפה ומים נכון?? בלי חלב הבנתי נכון??

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 3:48 pm

כן לגמרי קפה בלי חלב אני כבר אתקן במתכון

Reply
נטע שני אפריל 25, 2020 at 1:25 pm

עכשיו אני מבינה יותר למה התחברתי אלייך מהתחלה!
הפשטות הזאת עושה את כל ההבדל
ועם כל הפשטות יש בתוכן ובמתכונים שלך אסתטיות שמושכת את העין והחיך.

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:09 pm

ודה רבה נטע!

Reply
נועה אפריל 26, 2020 at 11:34 am

קרן, אצלנו בבית יש ביטוי מכורה לנשיאה בזכותך הצחלתי לאפות ןלהנות מזה, תמיד הכל מצליח.
לגבי העוגה הזו ובחושות בכללי, איפה שומרים? תנור, מקרר וכו'? וכמה זמן זה יכול להישמר?.
מה עושים אם אין לי תבנית עגולה?

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 1:45 pm

תודה
עוגות בחושות שומרים על השיש מכוסות היטב או במקרר אם כתוב.
אצלי בכל מתכון כתוב איפה לשמור וכמה זמן וברוב המתכונים באתרים השונים זה מצויין בתחתית המתכון

Reply
אופירה אפריל 25, 2020 at 1:37 pm

מקסימה, מרגש לקרוא! לא מחליפה עוגה סדוקה, מפודרת ונמוכה אחת שלך ב 1000 מזולפות מפונפנות ♡

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:09 pm

חחח תודה!

Reply
איילת לשם אפריל 25, 2020 at 2:26 pm

״הידיעה הפנימית שאת עושה את הדבר הנכון״!זה הרבה מאד בעייני,יש לזה מתכון?
את אופה וכותבת מוכשרת מאד,מאד!המשיכי לזרום ולעשות לנו טוב בנשמה!

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 2:42 pm

חחחחח קוראים לזה אינטואיציה, תודה רבה רבה שכתבת לי

Reply
כרמית אפריל 25, 2020 at 4:06 pm

טמפרטורת התנור?

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 6:45 pm

180

Reply
זיוית אפריל 25, 2020 at 6:50 pm

היי קרן , בלוג מדהים. שאלה לגבי נס קפה מוכן: זה אמור להיות נס קפה מוכן כמו של בוקר? חם עם חלב ?

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 7:25 pm

רק מים חמים וקפה נמס חזק

Reply
קרן מאי 2, 2020 at 6:24 pm

הי, עשיתי את העוגה, השכבה למטה יצאה לי מאוד דחוסה. ככה זה אמור להיות?

Reply
ליטל אפריל 25, 2020 at 9:22 pm

היי קרן, נראה מעולה!
שאלה לגבי כמות הסוכר והשמנת,
כמה זה נוראה להשתמש בעוגה הזו בשמנת מתוקה פרווה?
והאם אפשר להוריד את כמות הסוכר או לשים תחליף מסוים?
הרבה פעמים מתכונים לעוגות מכילים המון סוכר, וקשה למצוא עוגות עם כמויות סוכר קטנות
ושהיו עדיין טעימות..לאלה מאיתנו שצריכים לשמור על רמות סוכר סבירות ועדיין להנות מהעוגות שלך 🙂
תודה רבה!

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 10:19 pm

אין בעיה להמיר לשמנת פרווה, לגבי סוכר, העוגה לא מאוד מתוקה, עם תחליפים אני לא עובדת…
צמצום כמות הסוכר במתכון יניב תוצאה של עוגה שלא תפחה הרבה ונשארה קצת דחוסה וחבל.

Reply
ליטל אפריל 26, 2020 at 11:18 am

אוקי, תודה רבה קרן!

Reply
נוני אפריל 26, 2020 at 8:44 am

אמיתית ומיוחדת…
כמה כיף לקרוא תובנות כל כך יפות בבליל הכאילו שיש בעולם שלנו. גם אני אוהבת עוגות הכי פשוטות. וגם אצלי הן לא ישרות כי גם אני קצת עקומה ובחיים בחיים לא אצליח לזלף קרם כלשהו. אבל זו אני 🙂
אוהבת מאד את הבלוג ואת המתכונים שלך.
-חיבוק-

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 8:52 am

תודה נוני כייף שאת פה

Reply
רבקה שוסטר אפריל 26, 2020 at 4:41 pm

האם אפשר בלי קקאו?.

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 6:28 pm

כן, אבל הצבע יתבהר מן הסתם

Reply
יוליה אפריל 26, 2020 at 10:34 am

קרן היקרה!
המון תודה לך על בלוג המדהים, על מתכונים שתמיד באמת תמיד מצליחם,והכי על סיפורים המקדימים שבאמת מרגשים.

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 11:00 am

תודה רבה יוליה

Reply
galila אפריל 26, 2020 at 10:29 pm

hi, how many grams of whipping cream?
thanks
galila

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 11:12 pm

250 ML

Reply
הדס אל חי אפריל 26, 2020 at 10:48 pm

אני כ"כ אוהבת את כל מה שאת עושה! ואת פשוט מקסימה ❤

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 11:10 pm

תודה רבה הדס!

Reply
הדרי אפריל 27, 2020 at 10:26 am

היי קרן,
אין לי תבנית עגולה אך יש לי אלומניום חד פעמי מרובעת סטנדרטית, וכן אלומניום מרובעת מעט יותר קטנה= 21.5×31.5 ס"מ.
1.במה את ממליצה להשתמש?
2.אפשר במקום שתיים אינגליש קייק?

Reply
קרן אגם אפריל 27, 2020 at 12:17 pm

אפשר מרובעת אלומיניום בינונית זו שכתבת שהיא קטנה יותר נראה לי

Reply
הדרי אפריל 27, 2020 at 1:54 pm

תודה רבה 🙂

Reply
קארין אפריל 28, 2020 at 7:03 pm

הי קרן, נראה מהמם! אפשר לוותר על האינסטנט פודינג?

Reply
קרן אגם אפריל 28, 2020 at 7:24 pm

כן אבל אז הקרם לא יהיה בכלל יציב

Reply
לילך אפריל 28, 2020 at 7:10 pm

היי העוגה לא תפחה בכלל , הגיוני?

Reply
קרן אגם אפריל 28, 2020 at 7:24 pm

תלוי באיזו תבנית אפית אולי התבנית גודלה מדי
או ששכחת אבקת אפייה
או שהיא לא היתה בתוקף

Reply
יפעת אפריל 29, 2020 at 11:27 am

הי קרן!
אפשר עם קמח כוסמין במקום קמח לבן?
🙂

Reply
קרן אגם אפריל 29, 2020 at 11:39 am

כוסמין לבן או מלא? רק ממלא היא תצא מעט דחוסה ואם אין לך בעיה עם זה אז סבבה

Reply
לירון אפריל 29, 2020 at 10:08 pm

היי קרן
רק רציתי להגיד שאני ממש ממש אוהבת את הסגנון שלך… בא לי כל יום לאפות משהו חדש ויש ימים שאופה 2 ו-3 מתכונים 🙂
רק חידוד לגבי הנס קפה מגורען במתכון- הוא צריך להיות מומס במים, או להשאיר גרגירים ?

Reply
קרן אגם אפריל 29, 2020 at 10:15 pm

תודה לירון, איזה כייף לי
יש נס קפה בבלילה , מומס במים
ויש נס קפה בקרם
שלא ממיסים לפני

Reply
אופק מאי 1, 2020 at 6:07 pm

היי, את מדהימה!
רציתי לדעת אם אפשר לעשות את העוגה איכשהו נטולת גלוטן?

Reply
קרן אגם מאי 1, 2020 at 11:46 pm

אפשר להמיר לקמחים ללא גלוטן אבל אין לי נסיון איתם. אני חושבת שרק קמח שקדים לא יחזיק את העוגה

Reply
דפנה מאי 8, 2020 at 12:02 am

הי, רק לומר שגיליתי אותך לפני שבוע, ביום עצמאות (זו אני עם לחמניות הפסטו) ועכשיו מאוחר והידיים שלי שוב מבוצקצות מהלחמניות שהכנתי שוב לטיול מחר (זהו, הסתיימה לה תקופה) ועל הדרך אם כבר מחממת תנור, גם בצק החלה כבר ממתין בקערה. אני לא כזו, לא מכינה בכזו קלילות דברים, אבל יש משהו במתכונים שלך שעושה להרגיש שהכל אפשרי! הבצק של החלה כל כך נעים מתחת לידיים..

Reply
דפנה מאי 8, 2020 at 12:03 am

הי, רק לומר שגיליתי אותך לפני שבוע, ביום עצמאות (זו אני עם לחמניות הפסטו) ועכשיו מאוחר והידיים שלי שוב מבוצקצות מהלחמניות שהכנתי שוב לטיול מחר (זהו, הסתיימה לה תקופה) ועל הדרך אם כבר מחממת תנור, גם בצק החלה כבר ממתין בקערה. אני לא כזו, לא מכינה בכזו קלילות דברים, אבל יש משהו במתכונים שלך שעושה להרגיש שהכל אפשרי! והבצק של החלה כל כך נעים תחת הידיים..

Reply
קרן אגם מאי 8, 2020 at 12:16 am

זה כל כך כייף לשמוע שזה מה שזה עושה לאנשים
תודה דפנה ותהנו בטיול

Reply
Foti מאי 11, 2020 at 8:27 am

שלום אם אפשר לוותר על הזמן של הקירור במקום 4 ימים יום או יומים
תודה

Reply
קרן אגם מאי 11, 2020 at 9:22 am

הכוונה שהעוגה יכולה להחזיק מעמד במקרר עד ארבעה ימים, אפשר להתחיל לאכול אותה באותו יום כמובן

Reply
מיק מאי 11, 2020 at 9:40 am

היי קרן..
אפשר להמיר את הקפה הנוזלי בבייליס או להמיר באופן חלקי, אם כן באיזה יחס?
תודות

Reply
קרן אגם מאי 11, 2020 at 10:30 am

לא ניסיתי אף פעם אני מניחה שכן כמה כפות

Reply
דפני מאי 11, 2020 at 10:43 pm

היי אפשר להחליף את הקמח הלבן ואבקת האפייה בקמח תופח?

Reply
קרן אגם מאי 11, 2020 at 10:49 pm

כן בטח

Reply
קארין מאי 13, 2020 at 9:05 pm

יצא נפלא! טעמים מעולים, מרקם מושלם. וקל ממש להכנה. תודה רבה!

Reply
קרן אגם מאי 13, 2020 at 9:55 pm

תודה קארין

Reply
סופי מאי 15, 2020 at 9:38 am

היי אם אני רוצה להכין עוגה קטנה
בתבנית אינגליש קייק
פשוט להוריד את המצריכים בחצי
תודה

Reply
קרן אגם מאי 15, 2020 at 3:23 pm

לא בחצי בשליש

Reply
הדר יולי 16, 2020 at 3:28 pm

היי קרן
יש תחליף לשמנת חמוצה ?

Reply
קרן אגם יולי 16, 2020 at 9:45 pm

לדעתי כתבתי בסוף הפוסט למטה
אפשר בקרם קוקוס אי מיץ תפוזים או יוגורט

Reply
מיטל יולי 17, 2020 at 2:07 pm

היי
האם בתוכנית טורבו?

Reply
קרן אגם יולי 17, 2020 at 4:23 pm

חום עליון תחתון

Reply

Leave a Comment