img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת בננות וסילאן

יולי 12, 2018 | 73 תגובות

img

73 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2018 בשעה 09:54

ראיתי שאף אחד לא הגיב לך על המתכון המעולה הזה וחבל!! יצא פשוט טעיםם! עשיתי את זה בתבנית מאפינס לילדים שלי וזה מושלם! תודה לך, הולכת לנסות את עוגת הגזר!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2018 at 9:58 am

תודה רבה קרן!

השב
User Avatar
עדי
פברואר 13, 2021 at 7:33 pm

הכנתי... העוגה תפחה יפה בתנור (כ-40 דקות על 180 , בתוכנית אפיה רגילה)אבל ירדה כמה דקות אחכ... הטעם טעים אבל המרקם דחוס כאילו לא נפתחה/ נאפתה... איפה טעיתי?

השב
User Avatar
דינה
נובמבר 24, 2022 at 8:37 pm

היי אלופה עוגת הבננות נהדרת. אשמח ליותר עוגות עם שמן, ולא חלביות

השב
User Avatar
חנה
מאי 12, 2021 at 3:53 pm

קודם כל, רציתי להגיד תודה על מתכון מושלם❤ דבר שני, האם ניתן להקפיא את העוגה? ואם כן, לכמה ימים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2021 at 12:15 pm

להקפיא בלי בעיהף עד חודש

השב
User Avatar
פרידה
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2018 בשעה 17:37

היי הכנתי היום את העוגה, רק בלי קנמון והחלפתי קמח לבן לקמח קוסמין. יצא מאוד טעים. תודה רבה על הרעיון לעוגה טעימה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 1, 2018 at 7:01 am

תודה על השיתוף פרידה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2018 בשעה 10:21

היי קרן. הכנתי את העוגה לפני שבועיים. יצא מעולה. לא הוספתי אגוזים אבל הכנתי סירופ מדבש והזלפתי מעל. היום אני אכין קרם חלבי ואמרח מעל. נראה לי שיהיה טוב.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2018 at 11:57 am

נשמע מעולה עם סירופ דבש, תודה רחל.

השב
User Avatar
מיכל
יוני 18, 2019 at 7:11 pm

אפשר דבש במקום סילאן?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2019 at 9:35 pm

אפשר אין בעיה

השב
User Avatar
לירוי
starstarstarstarstar
מאי 30, 2019 בשעה 22:53

רציתי לדעת האם חייבים לשמור אותה בקירור או שאפשר בחוץ? ואם כן, כמה זמן היא יכולה להחזיק מעמד בחוץ? (קיץ, ויש פה ביצים...)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2019 at 5:44 am

אני נוהגת לשמור עוגות פירות במקרר במיוחד בקיץ אני לא ממליצה לשמור אותה בחוץ יותר מלילה אחד

השב
User Avatar
בנימין
starstarstarstarstar
יולי 23, 2019 בשעה 20:34

ב"ה תודה יצא מעולה

השב
User Avatar
בנימין
יולי 23, 2019 at 8:35 pm

ב"ה בעקרון כמה זמן צריך לשים את העוגה בתנור תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2019 at 8:57 am

זמן האפייה הוא 30-35 דקות

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
יולי 25, 2019 בשעה 10:50

תטדה. יופי של עוגה. מכינה כרגע (בפעם השניה) בשתי תבניות אינגליש. החלפתי אגוזים בשוקולד קצוץ. בפעם הקודמת העוגה קצרה מחמאות. הפעם היו לי רק שתי בננות. מקווה שטעמן יורגש.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2019 at 8:53 am

אני בטוחה שיצא מצויין

השב
User Avatar
בנימין
starstarstarstarstar
יולי 26, 2019 בשעה 09:18

ב"ה תודה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2019 בשעה 09:01

מה אפשר במקום שמן הקנולה? שמן קוקוס גם טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2019 at 6:50 am

אין בעיה להמיר לשמן קוקוס באותה הכמות

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2019 בשעה 18:06

היי, אפשר להוסיף חתיכות אננס טרי? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2019 at 6:34 pm

חות מהבנות? נראה לי שאפשר להוסיף כמה לא יותר מדי אחרת לא יהיה איזון לבלילה והעוגה עלולה לצאת רטובה מדי

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2020 בשעה 12:04

יצאה עוגה טעימה ונהדרת. הכנתי עם כוס קמח כוסמין מלא והשאר קמח לבן ופיזרתי מעל שבבי שקדים. תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2020 at 12:54 pm

מהממת !

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2020 בשעה 13:32

עוגה מושלמת ! הכנתי לפחות 5 פעמים ! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2020 at 2:09 pm

איזה כייף גם אצלינו היא קבועה

השב
User Avatar
נעמה
אוקטובר 11, 2021 at 10:25 pm

היי, האם ניתן להחליף סוכר חום בהיר בחום כהה או סוכר רגיל?

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 13:56

הי קרן, האם ניתן להקפיא את העוגה? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 2:09 pm

כן אפשרי

השב
User Avatar
ורדה
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 19:46

מנסה להכין, האם ניתן להחליף את סוכר החום הסוכר לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 5:50 am

בהחלט

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 00:42

קרן היקרה, הכנתי את העוגה עם קמח 70 אחוז ויצא נפלא. פיזרתי מעל שקדים פרוסים. העוגה לחה ורכה. תודה רבה על עוד מתכון נהדר!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2020 at 7:48 am

שמחה לשמוע זו אחת העוגות האהובות עליי

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 11:41

מעולה!!!! תודה על מתכון קליל וטעים ממש! החלפתי את הסילאן במייפל ונשתמשתי הקמח כוסמין מלא ויצא וואוו הבייגלה הירושלמי בהתפחה... :) מחכה לו

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 3:37 pm

תודה אור ובהצלחה

השב
User Avatar
צילה בק
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 21:08

תודה רבה על המתכון, יצא מאוד טעים, פעם הראשונה שהכנתי עוגת בננות - היא מאוד טעימה ואוורית.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 9:28 pm

תודה צילה

השב
User Avatar
רותם
אוקטובר 9, 2020 at 3:47 pm

אם אין לי סוכר חום, כמה סוכר לבן צריך לשים? תודה על המתכון ועל העזרה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 4:27 pm

אותה כמות

השב
User Avatar
efrat
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2020 בשעה 18:19

מצטטת את בן הזוג חובב פירות מושבע ובמיוחד בננות "עוגה מעולה וגם...יפה" תודה על המתכון ועל הסרטונים המדוייקים באינסטגרם. כזו אני אוהבת קל, מהיר, ממה שיש בבית וגם יפה וטעים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2020 at 9:19 pm

תודה אפרת כייף שאהבתם

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2020 בשעה 20:19

ואוווווו . ניסיתי הרבה עוגות בחושות שלך וזאת אחד הטעימות!! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 9:58 pm

שמחה שאהבת, תודה

השב
User Avatar
סוזי
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 17:00

העוגה יצאה חבל על הזמן אם כי קצת דחוסה. אולי צריך היה להוסיף סודה לשתיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 9:23 pm

לא חושבת כי היא לא יוצאת לי דחוסה, נסי לערבב פחות להבא

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 15:48

אם אין לי סוכר חום, כמה סוכר לבן צריך לשים? תודה על המתכון ועל העזרה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 4:24 pm

אותה כמות

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 14:01

הכנתי אותה כבר בפעם העשירית. אני מכינה עם מייפל במקום סילאן . מומלצת ביותר

השב
User Avatar
מור צרפתי
ינואר 5, 2021 at 8:44 pm

הי קרן, אשמח לקבל יחס כמויות לאפיה בתבנית קוטר 24

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:44 am

להכפיל

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 11:00

היי קרן, האם אפשר להשתמש בבננות קפואות ששמרתי בפריזר? אני חוששת שהן ישחירו בהפשרה...מצטרפת למחמאות על האתר המצוין - אני חובבת אפיה, והמתכונים שלך הם המוצלחים ביותר שנתקלתי בהם (-:

השב
User Avatar
רבקה כהן
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 19:33

ערב טוב הכנתי את העוגה מעולה!! תודה

השב
User Avatar
מיכל ויצמן
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2021 בשעה 09:12

היי לא יודעת למה כל הזמן בעוגות בננה בחושות, יוצא שהעוגה ״נופלת״ כזה ונהיית דחוסה. כמו מן פס כהה בנסגרת הפנימית של העוגה..?!???

השב
User Avatar
Tsivia
starstarstarstarstar
יוני 21, 2021 בשעה 20:04

היי קרן כותבת לך מצרפת ;הכנתי את העוגת בננה אני בדיאטה לכן הורדתי כמויות סוכר וסילן ושמן ויצא כרגיל מעולה תודה לך קרן merci beaucoup

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 9:00 am

תודה! הכי מתאים להכין אותה בצרפת:-)

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2021 בשעה 22:26

היי, האם ניתן להחליף סוכר חום בהיר בחום כהה או סוכר רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2021 at 8:57 am

אפשר ככה או ככה

השב
User Avatar
Bar
אוקטובר 16, 2022 at 1:19 pm

האם יכולה להמיר בקמח שקדים חלק מהקמח?

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2022 בשעה 06:38

היי קרן, האם אפשר להחליף את הקמח הרגיל והאבקת אפייה הקמח תופח?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2022 at 6:44 pm

בטח

השב
User Avatar
רינה כהן
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2022 בשעה 17:57

הפכה לניות עוגת הבית שלי. אופה באינגליש קייק

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:07 pm

תודה רינה

השב
User Avatar
אליסה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2022 בשעה 20:22

הורדתי כרבע מכמות הסוכר , עדיין יצאה נפלאה וקצת פחות מתוקה. עוגה נהדרת :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2022 at 12:31 pm

שמחה לשמוע אליס תודה

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2024 בשעה 11:34

האפ אפשר להמיר את השמן בחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:56 am

אפשר אין בעיה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יוני 6, 2024 בשעה 17:46

עוגה נפלאה הכנתי אותה כבר כמה פעמים, בורסיות שונות,פעם עם שוקולד פעם עם אגוזים. פעם עם קינמון ופעם עם וניל. תמיד מוצלחת

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img