img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

עוגת דבש פרג לימונית

אוגוסט 31, 2017 | 31 תגובות

img

31 תגובות גולשים

TAG , , , , , ,

User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2017 בשעה 12:05

היי קרן, כבר ממש לא נעים לי, נראה לי שאני כל הזמן הראשונה שמעלה קושיות, מתנצלת מראש. אני בחיפושים אחר עוגת דבש - כמו כולם - לראש השנה. ניתן להחליף את כמות הפרג בעוגה לאגוז כזה או אחר?? לא אוהבת פרג - רק בכמויות קטנות כשזה מגיע על לחמניה או חלה. תודה מראש על תשובתך ושוב סליחה על ההטרדה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2017 at 2:42 pm

הי סיסי, אני אוהבת שאת פה! הכי כייף להיות ראשון המגיבים :-) ראי הערה שלי בסוף המתכון למטה, כתבתי שאפשר לוותר על הפרג ולהוסיף קינמון במקום. את יכולה להוסיף קצת אגוזים לבלילה אין בעיה, או לפזר אותם מעל.

השב
User Avatar
סיסי
אוגוסט 31, 2017 at 7:17 pm

היי קרן אופפפסססס לא שמתי לב להערות. סליחה. תודה רבה על התשובה. אגב, רק היום קראתי שאת גרה ביפו בעצם באיזור עג׳מי. אז רק להגיד לך שככל הנראה אני כל יום פעמיים ביום עוברת ליד הבית שלך. לעבודה וחזרה מהעבודה. מקווה יום אחד גם לפגוש אותך. המון תודות. את מאוד מאוד נחמדה ואדיבה.

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2017 בשעה 20:43

כן יקירתי. אני גרה בבת-ים ומאחר ואני מאוד אוהבת את הים אני נוסעת בכל הדרכים כדי שאוכל לראות את הים דבר ראשון בבוקר ובסוף יום עבודה, כך אני גם חוסכת את הפקקים של רח' יפת. חוץ מזה אני חושבת שיפו זה אחד האיזורים היפים ביותר של תל אביב. שיהיה ערב נעים ומהנה :-)

השב
User Avatar
נאוה
ספטמבר 11, 2022 at 5:25 pm

שנה טובה עם שאלה....תבנית אינגלישקייק הכוונה גם לאלה של ניקול החד פעמיות או גדולות יותר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2022 at 5:31 pm

החד פעמיות קטנות מאלו ממתכת, ואת תצטרכי לדעתי שלוש

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2017 בשעה 20:54

אגב, את יודעת, חבל שאי אפשר לעלות תמונות של המתכונים שלך, כך תוכלי לראות מה אפו ואיך יצא להם. ניסיתי לעלות את התמונה של עוגת תפוזים ריקוטה ושזיפים ולא הצלחתי. את העוגה הצרפתית ופטל שכחתי לצלם לצערי. מקווה שאפשר יהיה בקרוב לעלות תמונות של המתכונים שלך שנאפו על ידי אחרים.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2017 at 8:13 am

את עוקבת אחרי נשואה למאפייה בפייסבוק? את יכולה להעלות תמונות לשם, או לשלוח לי תמונה דרך האינסטגרם אם יש לך חשבון

השב
User Avatar
סיסי
ספטמבר 3, 2017 at 9:49 pm

היי קרן, האמת שלא. אבל כעת אתחיל ושם בהחלט אפשר לעלות תמונות. המון תודות. לגבי אינסטגרם, אין לי מספיק זמן גם לזה :-)

השב
User Avatar
Galila
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2017 בשעה 23:12

Hi, can you please tell me how many grams in the 2 containers of heavy cream?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2017 at 8:20 am

Each container 250 g.

השב
User Avatar
ברק קדמי
ספטמבר 7, 2020 at 3:37 pm

אם אני רוצה ללכת על בטוח להכין אותה או את החדשה עם הקוקוס ? ותודה על הכל אין כמוך

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 9:17 pm

פרג וקוקוס זה ניצחון

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2017 בשעה 09:31

הכנתי - כבר נעלם.. עוגה נפלאה!!!! תודה ושנה מתוקה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2017 at 11:40 am

תודה מירב שמחה לשמוע! שנה מהממת

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2017 בשעה 14:47

הי קרן האם ניתן לדעתך להמיר את הקמח בכוסמין??

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2017 at 11:51 pm

אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח בכוסמין ללא בעיה

השב
User Avatar
רויטל אורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2017 בשעה 06:18

בקמח כוסמין שהוא לא מלא, אפשר את כל הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2017 at 7:15 am

כוסמין לבן יכול לגמרי להחליף כן.

השב
User Avatar
גפן
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2017 בשעה 11:36

היי קרן, אם רוצים להמיר לתבנית עגולה- מה יתאים פה 24/26? ואיך ישתנה זמן האפייה? תודה רבה! גפן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2017 at 11:57 am

גפן איזה שם מהמם. להכפיל כמויות ולאפות בתבנית 24, להתחיל לבדוק אחרי 40 דק, אני מאמינה זמן האפייה יהיה סביב ה 55.

השב
User Avatar
ברק קדמי
ספטמבר 7, 2020 at 8:56 am

היי קרן מחפש עוגות לראש השנה וזו נראת מעניינת תוהה כמה הלימון מורגש ? והאם ניתן לשלב עם חמאה ושמנת חמוצה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 9:12 am

הלימון עדין חמאה ושמנת חמוצה נשמע אחלה לא ניסיתי

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2018 בשעה 12:23

קרנונה המקסימה כתבת שאי אפשר להמיר לפרווה.. אבל יש שמנת צימחית- היא מאוד מתוקה.. אז למה אי אפשר פרווה בעצם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2018 at 5:24 pm

קצפת צימחית היא בעלת אחוזי שומן נמוכים יותר, וכיון שכל השומן בעוגה מתבסס על השומן שבשמנת המתוקה חששתי שהתוצאה לא תהיה מספיק טובה. את מוזמנת לנסות ולעדכן אני אשמח.

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2022 בשעה 15:31

הי קרן, אפשר להכין מראש ולהקפיא? התנור שלי הולך לעבוד קשה בימים שלפני החג

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2022 at 5:31 pm

אפשר בלי בעיה

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2022 בשעה 19:20

הי האם אפשר להשתמש בקמח תופח?

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2022 בשעה 19:21

הי האם אפשר להשתמש בקמח תופח? והאם אפשר לשים מחצית מכמות הסוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 1:33 pm

קמח תופח כן, סוכר לא להוריד זה יאבד מהמרקם

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img