סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.
אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,
מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.
לפרטים והרשמה2025 ,23 | 127 תגובות
זמן הכנה: 10 דק: זמן אפייה 25-30 דקות
רמת קושי קל מאוד :
זה באמת מאוד מרגש אותי להעלות היום לאויר את האתר החדש שלי, שעבדנו עליו המון המון זמן.
את נשואה למאפייה, האתר הקודם, הקמתי ב 2015, ולא יאומן שהוא הצליח להחזיק מיליוני כניסות במהלך השנים,
לגדול ביחד איתי, להתרחב ולהתמלא במתכונים טעימים ופשוטים, מתכונים של בית, להחזיק רשימת מנויים גדולה,
ולעמוד בעומס. אני כותבת עליו ויש דמעה קטנה בעין על הפרידה, ועל השנים היפות שלנו יחד.
עם השנים, הוא הפך להיות פחות ופחות נגיש טכנולוגית ובתקופה האחרונה כבר לא הצליח להדביק את הקצב,
הזדקן:-) , והתחלתי לחשוב על אתר חדש, והעבודה עליו היתה ארוכה אבל מדוייקת. השם
נשואה למאפייה קצת זז הצידה, היום מרגיש לי כבר שקרן אגם הוא שם שיכול לעמוד בזכות עצמו.
באתר החדש בקרוב תיפתח חנות און ליין שבה אמכור דברים שאני פשוט אוהבת. ובינתיים, הכל פה מעודכן,
יש את כל המתכונים מהאתר הקודם, לשונית של הרצאות, לשונית סדנאות מאוד נוחה לרישום, יש לשונית עם כל
שיתופי הפעולה שלי ומוצרים שאתם יכולים לקנות בהנחה, יש כפתור נח להדפיס את המתכונים, כפתורים נוחים לשלוח לעצמכם את המתכונים בוואטסאפ או במייל בלחיצת כפתור, ואפילו בתחתית כל מתכון תוכלו לצפות ישירות מהאתר
בסרטון ההכנה שלו שעולה בדיגיטל.אפשר לשתף כל מתכון ישירות לפייסבוק, ובכלל יש המון כפתורים נגישים.
תודה לכל מי שהצטרף אליי במהלך השנים, מקוה שתישארו עוד הרבה, ושעוד הרבה אנשים שאוהבים לאפות
ימשיכו להצטרף, גם פה כמו באתר הקודם יש לכם אפשרות להירשם לתפוצת המתכונים שלי.
לכבוד הלידה של האתר החדש הכנתי עוגת וניל, זו עוגה בחושה בטעם וניל ובמרקם של ענן חלומי, שציפיתי
כיאה למסיבת לידה בקרם וניל וקצת שוקולד מגורד מעל, זו עוגה שכבסיס היא טובה לכל מה שתרצו לשים עליה,
עוגת וניל בסיסית ועסיסית, אפשר לאפות אותה בתבנית עגולה או מרובעת ואפשר אחרי צינון אפילו לחלק אותה לשניים
ולהכניס שכבה של קרם באמצע ומלמעלה. לגמרי עוגת יום הולדת לבנה
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
זמן הכנה: 10 דק: זמן אפייה 25-30 דקות
רמת קושי קל מאוד :
מצרכים למתכון:
2 כוסות (280 גר) קמח לבן
1.5 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
3/4 כפית מלח דק
110 גר חמאה רכה
3 כפות שמן קנולה
כוס ושליש (265 גר) סוכר לבן
4 חלבונים מביצים L
2 כפיות תמצית/מחית וניל איכותית
3/4 כוס (180 מ״ל) חלב
לקרם:
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה
3/4 כוס (180 מ״ל) חלב
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
לעיטור:
מעט תלתלי שוקולד
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה מעט משומן
בקערה מערבבים את היבשים: קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה
מניחים בצד
בקערה נפרדת מערבבים היטב חמאה רכה עם סוכר לבן, שמן, ווניל למשך דקה שתיים עד שהחמאה לגמרי הופכת לקרם תפוח קצת
מוסיפים את החלבונים וממשיכים לערבב היטב. מוסיפים מחצית מכמות היבשים ומערבבים ואז מחצית מכמות החלב ושוב מערבבים
מוסיפים את יתרת הקמח ושוב את יתרת החלב ומערבבים לבלילה אחידה
מעבירים לתבנית ואופים למשך 25-30 דק עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו
מצננים חלוטין
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמנת להקצפה עם חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם חלק ויציב
מצפים את העוגה בקרם ומגרדים תלתלי שוקולד מעל
שומרים את העוגה במקרר כשהיא עטופה היטב
TAG עוגת וניל עם קרם וניל, עוגת קרם
איזה יופי, בהצלחה
תודה רבה
קרן יקרה ברכות על האתר החדש, האתר נראה וואו! כל כך מזמין ומגרה בנראות שלו, ובטוחה גם בטעם... אשמח אם בעתיד הקרוב תהיה לשונית מכוונת למתכונים ללא גלוטן עבור הצליאקי שלי בבית. תודה ובהצלחה❤️
אין חלמונים בעוגה??
אין
תתחדשיייי על האתר!! העוגה נראית מושלמת
תודהההה
נהדרת שאת מעשה ידייך להתפאר בהצלחה באתר החדש ותודה על כל העושר והאושר שאת מעניקה לייקום
תודה רבה מימי
העוגה ללא חלמונים?
נכון
קרן בהצלחה, וכל כך אוהבת את המתכונים שלך ❤️❤️❤️❤️
המון תודה יפה
אלופה ! בהצלחה
איזה יופי קרן!! מתרגשים איתך תתחדשי :)
תודה הילה
מזל טוב בהצלחה האתר החדש אשמח לקבל מתכון לעוגת תפוחים וגם לעוגת שמרים עם פרג ובצק שמרים בסיסי תודה רבה
היי. האם בעוגה יש רק חלבונים?
מעולה. בהצלחה.
היי קרן מקסימה! תתחדשי על האתר! שאלה לגבי העוגת וניל.. בעצם אין בה חלמונים? לא משתמשים בהם? תודה מראש
לא משתמשים בחלמונים
מקסים
מהממת, נהנת לעקוב אחריך❤️
תודה ליאורה
בהצלחה. האם המנויים עובריםנאוטמטית? או צריך להירשם מחדש?
העוגה ללא חלמונים?
אין עלייך קרן! כל מתכון שלך מיוחד, נוח להכנה ויוצא סופר טעים! תמשיכי ותעלי!
תודה רבה רבה
נראה טעים. מה עושים עם החלמונים ?
שקשוקה
נראה מדהים המתכונים שלך נדירים! בהצלחה עם האתר החדש!
מהממת שאת שיהיה בהצלחה הולכת להכין את העוגה מה יש לעשות עם החלבונים?
את מתכוונת לחלמונים? שקשוקה
מהממת תתחדשי על האתר
תודה ירדנה
קרן מהממת בשעה טובה ומוצלחת על האתר החדש והכה מושלם!! בנוגע לעוגה..בחלמונים לא משתמשים?
לא משתמשים
עוגה מושלמת למה רק חלבונים ? בסגנון עוגת מלאכים ? האם העוגה קלילה יותר ? בהצלחה ענקית כיף לנו שאת כל כך נגישה .
נראה מושלם, אכין בקרוב.. בהצלחה! עכשיו אגיע קבוע לכאן ;)
תודה
שלום קרן ברכות לאתר החדש. שאלה לגבי עוגת הוניל להוסיף חלבונים לא מוקצפים?? לא משתמשים בחלמונים? אשמח לתשובתך
היי ממש מחכה להכין כבר את העוגה!! :) אשמח לדעת אם אפשר להמיר את התבנית ל2 תבניות אינגלישקייק?
כן בטח
קרן אהובה תתחדשי❤️ אין על המתכונים שלך
אין עלייך קרן, את מהממת!!! תתחדשי על האתר... ❤️
תודההה
בהצלחה על האתר החדש והמדהים,מהעוקבת המעריצה
תודה רבה ישראלה
קרן תתחדשי! כל מה שצעשי יצליח. ושאלה הולכת להכין את העוגה.. כמה היא טופחת?
כל הכבוד …מהממת אין עליך אתר חדש ישן את אלופה❤️
תודה
מהמםםם האתר החדש עוגה שוסססס כמו של פעם עוגת ילדות שאמא שלי הייתה מכינה ככה
נכון זו עוגה של פעם מושלמת
כמה חיכיתי מתכונים אחד אחד אין כמוך קרן תודה על מי שאת
תודהה
בשעה טובה על פתיחת האתר והמון תודה על כל מה שאת עושה בשבילנו❤️ מתכונים מדוייקים
תודה גלית
ואוווו ואוווו ואווו אני באתר שלך שנים הרבה לפני הקורונה נראה מדהים מזמין משגיייעעע מקווה שהרוגלך פרג עדיין כאן
הכל פה :-)
בהצלחה והמשך עשייה מבורכת
תודה
נראית עוגה מעולה. אפשר להחליף את החמאה בשמן? תודה!
בהצלחה רבה באתר החדש
תודה
מזל טוב על האתר. תמשיכי להתפתח , להצליח ולהיות אותנטית. כיף לראות אישה שטוב לה עם יכולת השפעה ומנהיגות. המתכונים שלך מובילים אצלי בבית וכל המשפחה שלי יודעת שאני אוהבת את המתכונים שלך. המשיכי כך. תודה תמי
המון תודה תמי יקרה
נהניתי מכל המתכונים
תודה
האם אין שימוש בחלמונים במתכון?
נכון
אתר סופר ידידותי למשתמש⚘️ יישר כוח!!
מזל טוב להולדת האתר הנעים והמזמין. תודה על מתכונים נפלאים, נהירים ובעיקר טעימים. את נהדרת בכל פלטפורמה אפשרית ומקווה שעוד אצליח לפגוש אותך באחת הסדנאות. תמשכי לחלום, להגשים ולהיות בעשייה כזו משובחת.
תודה רבה הדס!
בהצלחה קרן.. ותודה על כל המתכונים ..
תודה רבה יפה
יבוצע מחר בבוקר!! אין על המתכונים שלך אלופה!!!! תענוג וברכות על האתר החדש מהממם ונוח ביותר לשימוש
תודה מירב
מהמם תתחדשי
מזל טוב על האתר החדש!!! בהצלחה רבה קרן יקרה❤️
תודה רבה
תתחדשי קרן!! אתר מהמם ונגיש
תודההה
תתחדשי קרן אהובה ❤️ אהבתי גם יחד איתך את האתר הישן (ואת מתכוניו...) ועכשיו מתפעלת מהאתר החדש והלוגו המקסים. המון בהצליה! עופי על עצמך, כי אנחנו עפים עליך
תודה רבה אהובה
קרן אהובה מזל טוב תמשיכי להיות חלק גדול לנשים וגברים בעולם האפיה את השראה לכול אישה הדרך שאת עושה אהבה שלך לכולם נולדת לעשות רק טוב בנית משפחה מהממת אשריך מאחלת לך אהבה אין סופית לצביקה ותודה להוריך היקרים עוקבת שלך הרבה נאמנה
מרסל יקרה תודה רבה רבה
בהצלחה קרן❤️ אצלנו בבית את כבר מזמן 'קרן אגם' ולא נשואה למאפייה מתה על הלחמים ללא לישה שמככבים אצלי במטבח ותשמעי שיא- חודש רצוף שבוע אחרי שבוע מככב אצלנו לחם התמרים ואגוזים המשגע!!! תודה על הכל
תודה ארלט
מושלם כל הכבוד בהצלחה
האם לא משתמשים בחלמון
לא
מזל טוב עם האתר החדשמדוע לא מופיעות התמונות של המתכון בהדפסה?
לא, אין צורך בהדפסת תמונות לדעתי
תמונה שווה 1000מילים לדעתי חשוב מאד
תתחדששי והמון מזל טוב לאתר החדש והמתכונים שלך הם כיף אמיתי
תודה גלית
לא הצלחתי לפתוח את הסרטון
לא צריך לפתוח אותו יש חץ על הסרטון וברגע שתלחצי עליו הסרטון ינגן
העוגה נראית סוףף הדרך..מחכה להכין אותה כבר יש לך מתכונים מטורפים
תודה רבה!
אחלה מתכונים! בהצלחה באתר החדש
מזל טוב עם האתר החדש מדוע לא מופיעות התמונות של המתכון בהדפסה?
הי חיים זה היה נראה לנו בזבוז של דיו
בכלל לא מימלא יש במתכון את התמונה זה מאוד עוזר
אתר מהמם
תודה
היי קרן אתר מהמם אני מכינה לא מעט מהמתכונים שלך וכמה שאני נהנת מהם תודה לך על זה!!! שאלה- יש אפשרות להמיר את החמאה לשמן? אם כן מה הכמות? תודוש❤️
הי, אני לא יודעת איזה מרקם יתקבל בשימוש עם שמן אבל זה לגמרי אפשרי , 1/2 כוס ועוד כף שתיים של שמן
היי קרן! תתחדשי על האתר המהמם! האם צריך להמתין שהעוגה תתקרר לפני שמורחים את הקרם?
ברור, אחרת הקרם יימס מהחום
מתכונים מעולים קרן כל עוגה שלך זו הצלחה רק בבקשה תקצרי את הפרומו לפני המתכון סיפורים ארוכים מאוד
בבקשה אל תגיבי באתר ותתמקדי רק בלאפות את המתכונים
קרן , כולם מגיבים , אז גם אני אין סיבה לקבל ממך כזה מענה יש לדעת לקבל את כל סוגי התגובות תודה
מהממת שכמותך כל המתכונים מדויקים טעימים ומוצלחים❣️
תודה רבה!!
יוכי
יוני 23, 2025 בשעה 19:38
וואו אלופה. בהצלחה