img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת חמאה חומה ואגוזי לוז בציפוי מייפל

דצמבר 9, 2021 | 59 תגובות

img

59 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
חן
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 15:05

היי, נראה לך שהיא תצא טוב עם קמח שקדים סמקום קמח לבן?

השב
User Avatar
Roni Levi
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 16:03

ניתן להחליף את אגוזי הלוז בשקדים טחונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 6:23 pm

אפשרי

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 16:13

בכותרת רשום פקאנים, במתכון רשום אגוזי לוז.. מבולבלים? גם אנחנו

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 6:21 pm

בטעות נכתב פקאן

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 16:18

היי.. למה קוראים לה עוגה עם פקאנים ואת משתמשת בלוז?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 6:23 pm

טעות הכוונה לאגוזי לוז

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 18:14

אפשר סוכר חום במקום לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 6:21 pm

כן

השב
User Avatar
ורד ספורן
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 19:47

שלום.אפשר חמאה רגילה במקום לורפק?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 9:50 pm

אפשר

השב
User Avatar
ורד ספורן
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 19:56

שלום.האם אפשר חמאה רגילה במקום לורפק?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 9:48 pm

אפשר

השב
User Avatar
תהילה
דצמבר 11, 2021 at 4:12 pm

3/4 כוס אבקת סוכר ועוד כף יצא אצלי הרבה פחות מ200 גרם, אפילו פחות מ100... מה הכמות הנכונה?

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 20:31

היי קרן אוהבת מאוד את הבלוג שלך... חייבים לורפאק? אי אפשר חמאה אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 9:50 pm

אפשר

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 22:24

היי אפשר להמיר מחית וניל בסוכר וניל? אם כן מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 10:52 pm

כפית

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 22:26

היי. אפשר להמיר מחית וניל בסוכר וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 10:52 pm

כן בטח

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 7:04 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
מיטל
ינואר 5, 2022 at 7:59 pm

היי, במה אפשר להחליף את המחית וניל בתמצית וניל? ואם כן. מהי הכמות?

השב
User Avatar
נטע רייך
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 23:12

מדובק על אפיה רגילה או אפיה בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 7:02 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
שלי
דצמבר 11, 2021 at 9:25 pm

היי קרן, האם יש לך רעיון לציפוי נוסף במקום מייפל?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2021 at 7:52 am

דבש

השב
User Avatar
ליעד
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2021 בשעה 17:06

היי קרן, מה אורך התבנית? יש לי תבנית באורך 30 ס"מ

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 5:15 pm

30 זה מעולה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2021 בשעה 17:29

זה יכול לצאת טוב גם בלי אגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2021 at 1:10 am

מניחה שכן

השב
User Avatar
דני
ינואר 12, 2024 at 7:40 pm

האם צריך לסנן את החמאה החומה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2024 at 8:11 am

אין צורך

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2021 בשעה 00:42

היי קרן, איפה מאחסנים את העוגה אחרי שהיא מוכנה? במקרר? או בטמפרטורת החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2021 at 1:09 am

חדר

השב
User Avatar
לינוי כהן
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2021 בשעה 10:50

היי קרן,שבת שלום❤️ אפשר להמיר לקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2021 at 6:24 pm

לא ציינת אם לבן או מלא.. קמח כוסמין לבן ללא בעיה אם ממירים למלא לא ממליצה יותר משליש כמות

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2021 בשעה 16:14

3/4 כוס אבקת סוכר ועוד כף יצא אצלי הרבה פחות מ200 גרם, אפילו פחות מ100... מה הכמות הנכונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2021 at 6:23 pm

200 גרם

השב
User Avatar
א
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 12:22

בתכנית שלך יהיו גם מתכונים חדשים חוץ מאלה שכבר התפרסמו בבלוג?

השב
User Avatar
דליה
ספטמבר 20, 2023 at 6:45 pm

שלום, אם יש לי רק ביצים מדיום, לשים 5? תודה

השב
User Avatar
א
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 16:39

היי, בתכנית שלך יהיו גם מתכונים חדשים חוץ מאלה שכבר התפרסמו בבלוג?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 4:54 pm

בוודאי

השב
User Avatar
יולי
דצמבר 24, 2021 at 5:17 pm

אפשר להחליף את מחית וניל בתמצית וניל?

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2021 בשעה 10:48

היי! אפשר בלי מייפל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2021 at 2:17 pm

כן

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2021 בשעה 03:04

נראה מדהים! אגוז לוז טבעי או קלוי? תודה רבה ושיהיה לך יום נעיםם :)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2021 at 7:57 am

טבעי

השב
User Avatar
יערה גפן
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2022 בשעה 12:58

היי קרן! האם אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה בקוטר סטנדרנטי? אני צריכה להגדיל את הכמויות אם כן? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2022 at 1:54 pm

להכפיל

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2022 בשעה 08:32

היי קרן:) האם העוגה יוצאת יחסית דחוסה? הכנתי והטעם יצא מדהים אבל המרקם דיי דחוס בשונה משאר מתכוני הבחושות שלך:) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2022 at 12:44 pm

נכון זו עוגה קצת יותר דחוסה ופחות אוורירית

השב
User Avatar
אורית
דצמבר 18, 2023 at 11:04 am

אם אין לי אגוזי לוז באיזה אגוזים אפשר להחליף?

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2022 בשעה 07:35

וואו קרן איזה עוגה! טעימה טעימה חוסלה באותו היום. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2022 at 8:49 am

אני הכי אוהבת אותה!

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2023 בשעה 18:46

שואלת שוב במקום הנכון… אם יש לי ביצים הגודל מדיום לשים 5? תודה

השב
User Avatar
שוורץ ריקי
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 21:01

איזה תחליף מומלץ לקמח הלבן? שקדים, כרגיל, מולינו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2023 at 7:02 am

מולינו או כרגיל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img