img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת מייפל ויוגורט עם קראמבל קווקאר

ינואר 18, 2021 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 15:04

היי יא מדהימה,אני עוקבת אחרייך כמעט שהה וכל שבוע עושה מתכון שלל וכולם מתעלפים שאלת קיטבג האם אפשר ללא מייפל? או האם יש תחליף למייפל בעוגה הנל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 3:15 pm

הי , דבש או סילאן

השב
User Avatar
ענבר נוה
ינואר 18, 2021 at 8:51 pm

היי קרן, אם אני אוסיף קינמון לקראמבל זה יהיה טעים לדעתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 8:56 pm

מאודדדדדד

השב
User Avatar
Tal Israel Perets
ינואר 19, 2021 at 9:20 am

היי קרן. תודה על מתכונים מעולים. ניתן לדעתך להחליף יוגורט בשמנת חמוצה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:07 pm

אין בעיה להמיר יוגורט בשמנת חמוצה

השב
User Avatar
נעמה פז
ינואר 23, 2021 at 8:27 pm

עוגה פשוט נהדרת!! תודה רבה על המתכון

השב
User Avatar
Lior
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 17:47

היי :) אם יש לי תבנית אינגליש קייק, אפשרי לעשות? ואיך מבחינת כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 8:49 pm

שתי אינגליש

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 18:52

יואו קרן את הורסת! כל פעם מפציצה בעוגות מאלפות שבא לי להכין... אהבתי גם את ההקדמה.. יש מצב להחליף חמאה במשהו? תודה..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 8:49 pm

תודה :-) אפשר בשמן קנולה 1/4 כוס,קצת שונה ועדיין טעים

השב
User Avatar
יפעת גדעוני
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 22:12

קוואקר טחון או גס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 8:06 am

קווקאר המקורי הוא דק לא גס (שיבולת שועל שלמה)

השב
User Avatar
מתן
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 08:23

היי קרן, האם יש דרך להפוך את העוגה לפרווה? במקום היוגורט לשים משהו אחר? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:07 pm

שמנת פרווה או קרם קוקוס

השב
User Avatar
חגית עזר
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 09:42

היי קרן זה נשמע מגוחך השאלה מכוון שאני לא חובבת את הטעם של החמאה אפשר להמיר בנוטורינה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:07 pm

אין בעיה להמיר בנטורינה

השב
User Avatar
Michal Waxman
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 10:27

נראה מושלם. אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:06 pm

לבן לא מלא, כן

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 18:27

מדובר בסירופ מייפל אמיתי או דמוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:04 pm

כפי שכתבתי בהקדמה אפשר עם כל סירופ מייפל

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2021 בשעה 05:52

תודה ענקית יצא מושלם!! הכנתי אתמול ויצא כל כך טעים. הבסיס רך והקראמבל מתאים בול (יוצא כל כך טוב עם שיבולת שועל ובמיוחד לעוגת מייפל). גם לא מתוק מידיי - באמת שפשוט מושלם. תעשו לפי משקל ויצא לכם מוש!

השב
User Avatar
ריף
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2021 בשעה 01:34

הי קרן, תודה על מתכונים מושלמים.... במקום קנולה אפשרי שמן אחר? והאם זה ישפיע על הטעם? תודה...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2021 at 7:24 am

לכל שמן מן הסתם השפעה אחרת לא ציינת לאיזה שמן תרצי להמיר אבל בהחלט אפשרי

השב
User Avatar
Shani Zamir
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 23:22

יצאה עוגה מהממת ואפילו אחרי יומיים עוד יותר טובה ונימוחה, תודה קרן ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 7:08 am

שמחה לשמוע, זה קצת כמו עוגות דבש שמשתבחות

השב
User Avatar
סיון רמתי
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 16:32

אלופה שכמותך! האם אפשר לעשות את העוגה בתבנית של מאפין יחידים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:38 pm

אפשר בטח, רק שזמן האפייה כמובן מתקצר כדאי לבדוק אחרי 15-20 דק׳

השב
User Avatar
עדה דוחובניקוב
starstarstarstarstar
מאי 4, 2021 בשעה 13:44

היי, יש לי סוכר חום כהה זה גם בסדר לקראמבל? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2021 at 10:55 pm

לגמרי בסדר

השב
User Avatar
Hadar Meir erlich
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2021 בשעה 15:06

יצא לי טעים אפילו עם קמח ללא גלוטן! עירבבתי קמח ללג רגיל עם קמח שיבולת שועל ללג

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2021 at 11:06 am

תודה הדר

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2022 בשעה 15:53

קרן יקרה, למה הפירורים תמיד שוקעים לי ולא רואים אותם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2022 at 5:01 pm

נסי להניח פחות פירורים אולי את שמה המון ואז הם כבדים מדי לבלילה ושוקעים . עוד אופציה היא לאפות את העוגה ללא פירורים למשך 10-15 דקות ואז להוסיף אותם כשיש כבר שכבה עליונה יציבה של העוגה

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2022 בשעה 09:36

היי קרן, איזה שיבולת שועל עדיפה - עבה או דקה (אינסטנט)? תודה על מתכונים מעולים!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 2:03 pm

אני הכנתי עם ׳קווקאר,זו שיבולת שועל דקה

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
יוני 15, 2023 בשעה 21:48

עוגה מושלמת, ציק צק והיא בתנור, נימוחה רכה וטעימה!! תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2023 at 11:53 am

תודה אביבית

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 23:00

היי קרן, רוצה להכין את העוגה בתבנית 26. בכמה להגדיל כמויות?

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 23:01

היי קרן, רוצה להכין את העוגה בתבנית 26. בכמה להגדיל כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:49 pm

1.5

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img