img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

בחושה ריבת חלב ופקאנים מקמח כוסמין מלא

נובמבר 29, 2019 | 21 תגובות

img

21 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2019 בשעה 17:39

עוגה נהדרת! ריבת חלב מוסיף המון טעם טוב לעוגה. אני אופה רק עם קמח לבן, לכן לא השתמשתי במתכון כפי שכתוב בקמח כוסמין, אני לא אוהבת.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2019 at 10:04 pm

תודה! אגו יש אנשים שלא אוהבים את הטעם של כוסמין ותודה שחזרת לספר

השב
User Avatar
אסתי סלע
דצמבר 8, 2019 at 3:48 pm

עוגה מעולההה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2019 at 4:03 pm

תודה

השב
User Avatar
דבורה
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2019 בשעה 09:59

תודה על המתכון ! יש אפשרות להמיר את השמנת המתוקה להקצפה בשמנת חמוצה? ואם כן, מה הכמות

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2019 at 2:41 pm

השמנת במתוקה מעניקה עוד שומן לעוגה את יכולה להמיר אותה בעוד שמן (1/2 כוס סהכ) ולהוסיף עוד 2 כפות שמנת חמוצה

השב
User Avatar
‫סיון‬‎
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2019 בשעה 07:57

כל כך מזכירה לי אותי עוגה משגעת

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2019 בשעה 14:17

האם לאפות בטורבו? אשמח לשמוע על הגישה שלך לאפיית בחושות באפיה רגילה (עליון תחתון) וכמה זמן התהליך דורש.תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2019 at 2:34 pm

הי עינת אלא אם כן נכתב במפורש במתכון שהאפייה היא בטורבו אז יש להתייחס לזמן האפייה בטורבו, אחרת זה תמיד חום עליון תחתון ובדיוק הזמן שרשום במתכון

השב
User Avatar
סופיה
starstarstarstarstar
מאי 12, 2020 בשעה 12:35

הייי ,מה אפשרי במקום ריבת החלב

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 4:43 pm

אולי סילאן או דבש

השב
User Avatar
מיטל מ
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 19:54

היי קרן, תודה על המתכון! מה הכוונה התערבב? האם להמשיך במיקסר עם וו ההקצפה/להחליף וו/ערבוב ידני??

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:35 pm

אפשר עם וו הקצפה במהירות איטית

השב
User Avatar
פנינה
אוקטובר 17, 2020 at 9:53 am

היי! לא מצאתי את התגובה שלי להגיב עליה אבל חזרתי לשתף איך יצא. העוגה מטריפה! בסוף הכנתי הכל לפי ההוראות למעט הפקאנים שהוחלפו בשקדים. פייר? נראה לי שעם פקאנים זה אפילו יותר טעים. ישר כשיצאה מהתנור היתה קשה מלמעלה ורכה מבפנים שאני מתה על זה, ובבוקר לחלק העליון נהיתה לחות מגניבה כאילו שמתי ציפוי מייפל או משהו. ממליצה בענק טורפים אותה. תודה על טעמים מדויקים❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:49 am

תודה פנינה

השב
User Avatar
מיטל מ
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 19:55

*מה הכוונה להמשיך לערבב

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2020 בשעה 15:59

היי קרן נראה מהמם 2 שאלות האם ניתן במקום פקאן שקדים אגוזי מלך או קשיו? (רק פקאן אין) ושאלה נוספת מעט מוזרה אך האם במקום חצי שמנת מתוקה ניתן גביע יוגורט יווני 7%?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2020 at 4:07 pm

מbיחה שכל מה שציינת אפשרי

השב
User Avatar
ניצה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 21:27

עוגה מאוד טעימה! קיבלה הרבה מחמאות מחברים . השתמשתי בכוס אחת של סוכר וזה היה מספיק, ולטעמי העוגה יצאה מתוקה ולא צריך יותר.

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 17:17

הכנתי עם קמח לבן (כי זה מה שהיה בבית) - אמאלה כמה טעים!!!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 6:25 am

איזה כייף לשמוע תודה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img