img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שוקולד חלום עם פרוסטינג

נובמבר 1, 2022 | 47 תגובות

img

47 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
מאור
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2022 בשעה 06:33

כמה תבניות אינגליש זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2022 at 10:48 am

שתיים

השב
User Avatar
אליה
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2022 בשעה 10:55

הי, אפשר להחליף את הקפה במשהו אחר? מכינה לילדים :)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 12:11 pm

לוותר עליו

השב
User Avatar
איה
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2022 בשעה 15:35

היי קרן, במתכון לעוגת השוקולד כתבתי בעצה אחת הסרטון רואים 2. מה נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 3:41 pm

בסרטון הכפלתי כמויות

השב
User Avatar
טהר
אפריל 6, 2023 at 8:51 am

אפשר להחליף את השמן בחמאה? וכמה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2023 at 7:23 am

אותה כמות

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 11:06

הי קרן העוגה יוצאת מאוד נמוכה יכול להיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2022 at 2:58 pm

אולי התבנית גדולה מדי או שהורדת בסוכר

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 11:31

היי אלופה מה אפשר במקום ביצה לילד אלרגי לביצים?

השב
User Avatar
גלית
נובמבר 5, 2022 at 12:12 pm

בסרטון אני רואה 2 בייצלך ובמתכון כתוב רק 1

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2022 at 2:58 pm

בסרטון הכפלתי כמויות

השב
User Avatar
חן
נובמבר 9, 2022 at 7:32 pm

היי אהובה! אפשר להשתמש במתכון כדי להכין קאפקייקס? ייצא טוב?

השב
User Avatar
סינתיה בן שמעון
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 17:49

האם במקום חלב רגיל אפשר לשים חלב שקדים או חלב שיבולת שועל?

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2022 בשעה 16:56

היי יודעת מה לעשות כדי להפוך את העוגה לנטולת גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2022 at 7:16 pm

קל, קמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2022 בשעה 19:33

היי אהובה! אפשר להשתמש במתכון כדי להכין קאפקייקס? ייצא טוב?

השב
User Avatar
חן
נובמבר 9, 2022 at 9:40 pm

רק אעדכן שיצאו 20 ומושלמים!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2022 at 9:46 pm

מהמם תודה

השב
User Avatar
ליטל ירושלמי
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 00:31

העוגה טעימה אך יצאה לי כמו בראוניז מבחינת דחיסות ורטיבות וגם לא עלתה ממש,דומה לבראוניז. ככה היא אמורה להיות ? אני חוששת שיש לי בעיה בתנור

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2022 at 7:24 am

הורדת סוכר ?

השב
User Avatar
לילך אוסטר
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2022 בשעה 11:38

קרן המדהימה! אוהבת כל כך את המתכונים שלך! עוגה מדהימההההה ללק את האצבעות! תודה תודה ושוב פעם תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:35 pm

תודה לילך

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2022 בשעה 23:18

מאכזבת… יצאה נמוכה, לא תפחה, בדרך כלל המתכונים שלך מוצלחים ממש! ננסה מתכון אחר

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2022 at 6:59 am

הי שני, צר לי שהתאכזבת אך כמו תמיד, לא אפרסם מתכון שאני לא עומדת מאחוריו. זו עוגה מדהימה, אני מניחה שמשהו השתבש לך בדרך. או שהורדת בכמות הסוכר, או שאפית בתבנית גדולה מדי יותר מדי זמן והיא התייבשה, או שאולי ערבבת יתר על המידה.

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2022 בשעה 22:40

תוך כדי שאני כותבת אני זוללת פה כבר פרוסה שלישית של העוגת שוקולד הכי טעימה ומוצלחת שאכלתי והכנתי!! אפיתי בתבנית קפיצית 24 המתכון הכי מוצלח לעוגת שוקולד עשירה וטובה! ואני אופה מלאאא ממליצה לעבוד עם משקל. קרן תודה אלופה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2022 at 8:53 am

אלופה את נעמה תודה

השב
User Avatar
אסנת דקל
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2023 בשעה 16:51

היי קרן, כמה זה קצת מלח? תודה אסנת

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 14:39

מתכון מעולה!!! מכינה את העוגה בלי סוף! איך אפשר להתאים את המתכון לפסח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 8:56 am

להחליף קמח בקמח ללא גלוטן או לערבב שקדים טחונים לאבקה עם קמח תפא

השב
User Avatar
מרכוס
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2023 בשעה 14:54

יש לכך סיבה מיוחדת שאינה קשורה לכישורים שלי שהעוגה עלתה המון באמצע?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 9:32 am

אולי תבנית או חום גבוהה מדי של התנור

השב
User Avatar
אירנה
starstarstarstarstar
מאי 7, 2023 בשעה 14:04

היי קרן, אופה לא מעט לפי המתכונים מהאתר, את פשוט משו משו.. אז קודם כל תודה רבה! דבר שני, העוגה הזאת פשוט עוגת השוקולד האולטימטיבית. איזה טעים היה לנו!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2023 at 3:19 pm

תודה רבה אירנה!

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 16:48

היי קרן, קצת דחוף... אם ממירים את העוגה לתבנית 28, כמה צריכה להיות הכמות? תודה !!!

השב
User Avatar
נויה
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 11:35

היי קרן מה שלומך? אני רוצה לעשות את העוגה בתבנית עגולה קוטר 29, להכפיל כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 12:04 pm

כן לגמרי

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2023 בשעה 15:56

היי קרן! חיים בלב! האם אפשר להחליף את החלב ללא לקטוז ? או סויה/שיבולת שועל ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2023 at 8:17 pm

סויה אין בעיה

השב
User Avatar
אריאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 15:49

לאחר שהעוגה יוצאת מהמקרר היא ממש ממש קשה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2023 at 10:07 pm

המצרכים שבעוגה מתקשים במקרר לכן מומלץ לתת לה לעמוד בטמפרטורת החדר לפני הגשה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2023 בשעה 16:03

עשיתי בדיוק לפי המתכון. יצאה מאוד נמוכה לא כמו בתמונות

השב
User Avatar
תומר
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2024 בשעה 08:47

בגרסת הפרווה איך להכין את הציפוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2024 at 8:50 am

קרם קוקוס או שמנת להקצפה או קצת שמן

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2025 בשעה 12:11

תודה על מתכון חרישה,אחת העוגות המושלמות העסיסיות והקלות להכנה. מכינה אותה כמעט כל שבוע ויוצאת מושלם. שאלה קטנה,לפעמים העוגה נסדקת או נאפת בגובה לא אחיד,עם גבעה כזאת במרכז העוגה,מה הסיבה שזה קורה? (היא טעימה גם ככה פשוט בא לי להכין אותה ליום הולדת ורוצה שהיא תהיה מושלמת:) )

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2025 at 3:28 pm

נסי לאפות אותה בחום נמוך כמו 155 מעלות ליותר זמן זה אמור לבטל את הגבעה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img