img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שיש פיסטוק ושוקולד לבן

יולי 31, 2020 | 110 תגובות

img

110 תגובות גולשים

TAG

User Avatar
אושר
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 10:26

היי, יש אולי תחליף למחית פיסטוק שאת ממליצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 3:37 pm

אפשר להכין לבד מחית או להכין עוגת שיש אחרת מהבלוג יש מלאאאאאאא

השב
User Avatar
טלי
מאי 4, 2021 at 4:48 pm

אפשר משהו אחר במקום יוגורט שיעשה את זה פרווה?

השב
User Avatar
אנפה
אוקטובר 5, 2023 at 11:13 pm

יצאה עוגה טעימה אך אין זכר לטעם פיסטוק. השתמשתי בצנצנת בה מחית פיסטוק העשויה מפיסטוק טבעי בלבד.

השב
User Avatar
יפעת
דצמבר 9, 2020 at 10:47 am

היי קרן, הבלוג שלך הוא ההתמכרות החדשה שלי. התחלתי עם לחם ופיצה וכעת מנסה עוגות. האם ניתן להשמיט את השוקולד הלבן או להמירו במשהו אחר? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2020 at 9:03 pm

אם מורידים אותו יש להוסיף 3-4 כפות סוכר

השב
User Avatar
נרי
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2020 בשעה 14:46

איך אפשר להכין מחית פיסטוק לבד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2020 at 3:50 pm

פיסטוקים טחונים במעבד מזון עם טיפה שמן קנולה ואבקת סוכר

השב
User Avatar
אייריס
אוגוסט 3, 2020 at 1:23 pm

היי קרן. האם את יכולה לציין את היחס של הכנת מחית פיסטוק ביתית? כמה גרם אבקת סוכר לכמה גרם פיסטוק?

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2020 בשעה 11:46

הי קרן מתוקה, מצאתי רק חמאת פיסטוק של שקד תבור, זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2020 at 1:25 pm

בטח זה אחלה

השב
User Avatar
תום
ספטמבר 11, 2021 at 8:36 am

אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית רינג עגולה, קוטר 26, כדי שיראה יותר חגגי מה אני צריכה לשנות מבחינת כמויות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2021 at 8:45 am

ממש לא ממליצה לשלש כמויות זה לא תמיד יוצא טוב

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2020 בשעה 16:07

הי! האם אפשר במקום יוגורט שמנת חמוצה 15 אחוז? כי יוגורט יש לי רק 3 אחוז אם זה משנה..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2020 at 7:25 pm

לא ממש משנה אפשר ככה או ככה

השב
User Avatar
אינה
אוקטובר 1, 2022 at 2:24 pm

שלום קרן! כאשר את כותבת שוקולד לבן- כוונה להמיס קודם?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2022 at 7:24 pm

כן בטח

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2020 בשעה 19:25

היי קרן, אין על המתכונים המהממים שלך! העוגה יצאה ממש טעימה אבל מעט מתפוררת. יש לך מושג מה עשיתי לא בסדר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2020 at 7:39 am

או שמשהו בחומרים לא היה מדוייק, או שממש יבשת אותה בתנור? או שזה סוג מחית הפיסטוק באיזו השתמשת?

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2020 בשעה 17:57

אוף. התחלתי להכין ובאמצע גיליתי שאכלו את השוקולד הלבן יש לי פרלין לבן... יכול להחליף?

השב
User Avatar
גילי
אוגוסט 6, 2020 at 6:15 pm

שלחתי את הגנב למכולת. הכל בסדר

השב
User Avatar
מורן הרמן
דצמבר 29, 2020 at 4:47 pm

הי קרן! קניתי לאחרונה צנצנת קטנה של מחית 100 אחוז פיסטוק, אני מניחה שזה מרוכז יותר. האם כדאי לשים כמות קטנה יותר מהמתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2020 at 8:22 pm

הצחקת!

השב
User Avatar
נעה
יוני 10, 2021 at 10:26 am

היי קרן, הייתי רוצה לנסות להחליף את השוקולד הלבן במיץ לימון. כמה כפות / גרמים את חושבת שכדאי לשים? האם אותה כמות או פחות? תודה!

השב
User Avatar
שרון הרשטיין
אפריל 16, 2024 at 3:47 am

הי אפשר להכין לפסח עם קמח שקדים במקום קמח? ולהוסיף ציפוי?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:49 pm

קמח שקדים לבד פחות יעבוד, תערבבי קמח שקדים עם קורנפלור או קמח תפא ואפשר ציפוי

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2020 בשעה 18:39

היי איפה לשמור את העוגה? במקרר או בחוץ

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2020 at 8:22 pm

אפשר מקרר ואם לא חם אצלך אפשר על השיש

השב
User Avatar
ברק קדמי
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2020 בשעה 14:50

היי קרן אני צריך אותה ליומולדת האם לדעתך אפשרי להוסיף לה קראמבל וזה לא יהיה יותר מדי כבד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2020 at 3:24 pm

אין בעיה להוסיף קראמבל זה רק יוסיף לה לדעתי

השב
User Avatar
יאנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 18:08

היי קרן, האם אפשר להחליף את השמן בחמאה? אם כן, באיזו כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:11 pm

אפשר לדעתי כתבתי למטה לא ?

השב
User Avatar
יאנה
אוגוסט 13, 2020 at 8:38 pm

לא, כתבת תחליפים ליוגורט ואיך להפוך לפרווה. עברתי גם על התגובות ואין התייחסות לזה גם שם. איזו כמות של חמאה נדרשת כאן?

השב
User Avatar
Sharon Krespi
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 14:27

אם השתמשתי בחמאת פיסטוק.. זה גם 5 כפות? כי זה מה ששמתי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 4:48 pm

כן

השב
User Avatar
ברק קדמי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2020 בשעה 19:10

היי קרן, האם ניתן להשתמש בשוקולד חלב במקום הלבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2020 at 7:21 pm

בטח

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 09:14

היי קרן, נראה מעולה! האם יש דרך להפוך את העוגה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 5:04 pm

אפשר לנסות קמח שקדים וקורנפלור או קמח ללא גלוטן לא ניסיתי

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2020 בשעה 18:09

היי קרן, קניתי גם פיסטוקים וחשבתי איך אפשר להכין איזשהי תערובת מעל העוגה (משהו בסגנון תערובת האגוזים שמעל עוגת המייפל שלך) יש לך רעיון מה יכול לעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2020 at 9:57 pm

את יכולה להכין את אותה תערובת כמו במייפל רק עם פיסטוקים בעיני בעוגה הזו זה מיותר

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2020 בשעה 08:26

המתכון מספיק לאינגליש קייק אחד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2020 at 11:20 am

כפי שכתוב, כן

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 11:02

הי קרן, מגיבה כאן בפעם הראשונה אבל עוקבת אחריך במדיה ואת פשוט נפלאה! הכל מאוד נגיש וברור. רציתי לדעת, יש לי ממרח שקד ופיסטוק של "על הלחם", האם זה יכול להחליף את מחית הפיסטוק? אולי גם את השוקולד? אם כן, האם באותו היחס? כי ראיתי שהמחית שלך נוזלית יותר.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 1:46 pm

אפשר להשתנש בממרח באותו היחס כן , ותודה על המחמאות !

השב
User Avatar
לירז
ספטמבר 5, 2020 at 11:03 pm

תודה קרן, העוגה ממש טעימה! אמנם לא יצאה צורה משויישת שכן הממרח שהיה לי בצבע בהיר ולא ירוק כמו המחית, אזרתי אומץ, הכפלתי כמוית והבאתי לארוחת שבת אצל ההורים. נטרפה!

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2020 בשעה 11:40

היי קרן, הכנתי את העוגה (ממש הרגע יצאה מהתנור) האם זה באמת מיועד לתבנית אינגליש סטנדרטית? העברתי לתבנית אינגליש רחבה וגבוהה יותר ועדיין העוגה יותר גבוהה מהתבנית עצמה...האם הכוונה ל-2 תבניות אולי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2020 at 2:38 pm

אם כתבתי לאינגליש זה אינגליש לעיתים יש תבניות שונות או בלילה שיוצאת גדולה מסיבות כאלו ואחרות ואז מעבירים חלק לתבנית אחרת

השב
User Avatar
אסטר אברהם
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2020 בשעה 09:55

היי קרן אם יש לי מחית פיסטוק מתוקה בטירוף, אפשר להשתמש בכמות אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2020 at 10:00 am

תורידי מהשוקולד הלבן

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 10:50

היי קרן! קודם כל תודה! המתכונים שלך מעולים :) רציתי לשאול האם יש רעיון לסוג של ציפוי מעל כמו גנאש אבל ממחית פיסטוק? :)

השב
User Avatar
ליטל
ינואר 28, 2021 at 6:47 pm

היי קרן, איך ניתן להמירהאת העוגה לפרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2021 at 6:47 am

בסוף הפוסט למטה כתוב בדיוק איך להמיר לפרווה

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 15:14

עברתי את ה 50 דק והקייסם יוצא עדיין רטוב בחלק האמצעי של העוגה . החלק העליון נראה ממש שחום (שלא לומר שרוף). מה עושים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:27 pm

נייר כסף מלמעלה ולהמשיך לאפות

השב
User Avatar
ליאת
אוקטובר 6, 2020 at 5:06 pm

Keren, יש לי ביצים M האם הכמות זהה? טנקס ליאתי

השב
User Avatar
חוי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 11:16

היי קרן נראה מתכון מעולה , לא אוהבת להשתמש בשמן קנולה יש דרך להמיר לחמאה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 11:48 am

חושבת ש 150 גר חמאה רכה

השב
User Avatar
חוי
אוקטובר 9, 2020 at 12:03 am

תודה!! עשיתי עם 150 חמאה רכה יצא מעולה . צריך לשמור את העוגה בקירור?

השב
User Avatar
שימרית
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 11:52

אפשר שמנת חמוצה במקום יוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 12:20 pm

כן

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2020 בשעה 15:51

קרן שלום יש לך אחלה מתכונים נראה לך שאפשר לעשות רק בלילת פיסטוק ולהוסיף פירות יער כמו בעוגת פירות יער הלימודית שלך ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2020 at 4:07 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
עינת
נובמבר 20, 2020 at 10:34 am

קרן את מהממת והמתכונים שלך אליפות פשוט רוצה להגיד תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 1:17 pm

תודה איזה כייף לי

השב
User Avatar
מטי
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 10:52

הי קרן, תוכלי להמליץ על מיקסר מקצועי...? לאפייה ביתית ,תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 1:42 pm

על סמך נסיון בלבד יש לי קנווד קיימיקס יש לי גם דאבו אבל דגם גדול ויקר

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 18:13

אפשר להוסיף פטל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 9:59 pm

בטח

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 14:14

היי קרן, מעריצה את המתכונים שלך רוצה להכין את העוגה ויש לי רק ביצים XL. כמה להשתמש ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 3:38 pm

להוריד אחת

השב
User Avatar
מעין
אוקטובר 24, 2020 at 12:19 pm

הייתי צריכה פרווה ו יצרתי לשוקולד לבן פרווה וקרס קוקוס במקום היוגורט ויצא מושלם !! כולם טרפו תוך דקות תודה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 11:12

היי קרן, יהיה מתאים לדעתך להוסיף אוכמניות?

השב
User Avatar
נועה
אוקטובר 24, 2020 at 11:13 am

ואם כן איך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 11:43 am

אל אוהבים אז אפשר לא הייתי ממליצה הרבה ולפני כן לערבב אותן עם קצת קורנפלור או קמח שלא יישקעו

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 11:57

הי קרן, אם אני רוצה שהעוגה תהיה נטו פיסטוק, ולא שיש, אז להכין רק בלילה אחת? הכמויות של המחית פיסטוק נשארות זהות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 4:37 pm

אפשר להוסיף קצת פיסטוק

השב
User Avatar
דנה שניידר
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2021 בשעה 12:37

היי, אפשר להכין אותה גם יום קודם להגשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 1, 2021 at 5:38 pm

ברור שאפשר

השב
User Avatar
רוני גולדשטיין
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 13:08

היי, הכנתי את העוגה והיא יצאה נפלאה, יש דרך להדגיש את הטעם של הפיסטוק והשוקולד בתוך העוגה? תודה :)

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 17:06

היי אגם כל מתכון שלך פיצוץ רציתי לשאול אם אני רוצה לעשות את הבלילה והכל ואז להעביר לתבנית אינגליש קייק ורק יום למחרת לאפות זה אפשרי?

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 07:17

היח, האם האפייה בתכנית טורבו, תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:11 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2021 בשעה 10:58

היי, העוגה נראית מעולה! האם אפשר להשתמש בשוקולד מריר במקום לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2021 at 2:13 pm

כן אבל זה ישנה לגמרי את הצבע

השב
User Avatar
רוני
דצמבר 26, 2021 at 4:25 pm

היי! אפשר להוסיף דובדבני אמרנה (כאלו בצנצנת)? ואם כן איך? תודה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2021 at 8:17 pm

לסנן ולערבב כמה יחידות בבלילה

השב
User Avatar
Batchen Shaul
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2022 בשעה 08:58

כמה מיץ תפוזים שמים במקום היוגורט ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2022 at 11:21 pm

אותה כמות

השב
User Avatar
מאיה
אוגוסט 25, 2023 at 9:32 am

היי אפשר עם קמח שקדים במקום קמח רגיל?

השב
User Avatar
Liran
starstarstarstarstar
מאי 1, 2022 בשעה 23:09

היי קרן, תוגה רבה על עוד מתכון נהדר שהרגע בתנור. רק משהו קטן- הלינק לאינסטה לא עובד...:/

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2022 at 8:45 am

נכון, זה לינק ישן והאינסטוש מוחק

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2022 בשעה 10:39

ואני רוצה לאמר לך שאני כל כך אוהבת את הצמידים שלך... :-) איפה את קונה אותם ?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2022 בשעה 05:22

היי, אפשר לוותר על השוקולד?

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
מאי 9, 2023 בשעה 18:11

היי אפשר לוותר על השוקולד לגמרי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2023 at 1:16 pm

כן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img