img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שיש קינמון קפה ואגוזים

פברואר 6, 2021 | 98 תגובות

img

98 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
גלית גואטה
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 16:07

הייי,,,יש אפשרות אחרת במקום ריוויון? בא חי עכשיו ואין לי ריוויון

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2021 at 5:26 pm

יוגורט או שמנת חמוצה

השב
User Avatar
ריהאם בגדסאר
פברואר 6, 2021 at 6:31 pm

קודם כל העוגה נראית מהממת וטעימה ואני מתכוונת להכין עכשיו השאלה האם ניתן להכין אותה בתבנית עגולה בקוטר 26??

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:24 am

היא קטנה מדי ח 26

השב
User Avatar
שערה
פברואר 6, 2021 at 8:56 pm

בתבנית אינגליש קייק?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:26 am

כפי שכתוב בכותרת העוג. מתאימה לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית אחת

השב
User Avatar
לירז
ינואר 25, 2022 at 9:11 am

היי קרן, לתבנית קוגלהוף קוטר 24, צריך להכפיל את המתכון נכון?

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 21:04

מה אפשר לשים במקום האגוזים?

השב
User Avatar
לירז
ינואר 25, 2022 at 10:51 am

היי קרן, לתבנית קוגלהוף קוטר 24, צריך להכפיל את המתכון נכון?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 21:25

אפשר קמח בלא/כוסמין במקום קמח לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:24 am

מחצית מהכמות כדי שהעוגה לא תצא דחוסה

השב
User Avatar
נופר
פברואר 11, 2021 at 2:30 pm

היי במה אפשר להחליף את הביצים בבלילה?

השב
User Avatar
שרון גולדשטיין
פברואר 20, 2021 at 9:44 am

תודה❤️

השב
User Avatar
מיכל יהודה
פברואר 7, 2021 at 12:42 pm

מז"א תבנית אינגליש קיים סטנדרטית? אינגליש קיים חד פעמי זה בסדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 2:08 pm

לרוב אינגליש חד פעמיות קטנות בגודלן מ אינגליש קייק לא חד פעמית לכן מומלץ לא למלא יותר מ 3/4 תבנית

השב
User Avatar
Eleanor
פברואר 20, 2021 at 7:34 am

Can I use almond flour or any flour without gluten?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 8:51 am

i guess you can use gluten free flour, but almond flour will not be able to hold the cake it self

השב
User Avatar
Fanny
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 01:53

נראה מתכון מבטיח! אפשר להחליף קמח לבן בקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:23 am

העוגה לא תחזיק מעמד רק על קמח שקדים אפשר לשלב

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 13:12

הי קרן, אפשר בלי הקפה נמס? או שאפשר להחליף במשהו? לא אוהבת טעם של קפה..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 2:07 pm

אפשר בלי

השב
User Avatar
ליאת לינדנבאום שחר
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2021 בשעה 00:29

היי, האם משנה איזה סוג של אגוזים? כלומר -אגוזי לוז זה טוב? אגוזי מלך? אילו אגוזים מומלץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2021 at 9:57 am

לא משנה בכלל

השב
User Avatar
דינה
פברואר 15, 2021 at 8:16 am

היי..אני רוצה להכין את העוגה רק לא אוהבת אגוזים אפשר להכין ללא אגוזים או להחליף בצימוקים או שזיפים יבשים תודה על תשובתך

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2021 at 2:28 pm

אפשר לוותר על האגוזים

השב
User Avatar
ציונה זקס קליין
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2021 בשעה 11:03

נראה מדהים...קנמון אגוזים , שמנת / ריויון, נהדר, תבנית english cake , קטנה ? 6/20 ? או שצריך למלא שתיים כאלה. תודה על המתכונים המדהימים....)* אולי יש לך מתכונים ללא סוכר, או סוג של ממתיק אחר

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2021 at 11:19 am

תודה ציונה אין לי מתכונים ללא סוכר מניחה שאפשר להמיר לתחליפים ללא בעיה לגבי התבניות, לט ככ הבנתי איזו תבנית יש לך

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 08:19

היי קרן מתכון מקסים שאני מתה להכין! יש אפשרות לוותר על הקינמון? ובעוגה לא שמים בכלל מיץ תפוזים?

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 18, 2021 at 6:53 pm

אוף...שכחתי לשים 3 כפות סוכר חום בתערובת האגוזים...הלך עליי?

השב
User Avatar
ליאת לינדנבאום שחר
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2021 בשעה 23:32

וואוו תשמעי, זאת הבחושה הכי טעימה שהכנתי אי פעם.

השב
User Avatar
יונית
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2021 בשעה 10:06

הי קרן. העוגות שלך פשוט אליפות. הנכתי אןתה ויצא מושלם. העוגות שרני עושה באינגליש קייק (רב פעמי) מתרוממות לי, בגבעה במרכז. מה הסיבה לכך?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2021 at 7:17 am

זה חלק מיופיין של עוגות באינגליש

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 17:51

היי קרן - כרגיל, העוגות שלך מושלמות!!! אפשר במקום הנס קפה להשתמש בשוט אספרסו?

השב
User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 17:52

היי קרן - כרגיל עוגות מושלמות. אפשר שוט אספרסו במקום הנס קפה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 10:29 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2021 בשעה 21:36

היי, מה התחליפים לגרסה פרווה? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2021 at 10:22 pm

כתוב בסוף הפוסט למטה מתחת למתכון

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 11:51

פעם ראיתי טיפ של קרין גורן לשים חלב וחומץ ולנמתין 10 דקות וזה נהיה כמו ריוויון

השב
User Avatar
ציונה זקס קליין
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 12:02

תודה רבה, קרן, אני רק לא יודעת מאין את מוצאת את הזמן לענות לכל תגובה בנועם ובנאמנות.... יישר כח !

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:12 pm

תודה ציונה

השב
User Avatar
טליה
ספטמבר 12, 2021 at 10:05 pm

יאמי!! משנה אם האגוזים קלויים או לא?

השב
User Avatar
שולי ועדיה
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2021 בשעה 07:47

היי קרן, הכנתי את העוגה כמו שהיא ויצאה נהדרת, אהבו אותה. תודה לך על המתכונים.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2021 at 9:01 am

תודה שולי

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 20:09

קרן העוגה נורא טעימה אבל היא יוצאת לי דחוסה. לא מבינה מה אני עושה לא נכון. אולי כי אני משתמשת במיקסר ולא צריך במקרה הזה?

השב
User Avatar
מור ברדוגו
אפריל 18, 2021 at 10:08 pm

הי קרן הכנתי את העוגה ובסוף האפייה נהיה לי בקע באמצע והעוגה היתה גבוהה. כשהתקררה, היא צמחה למטה באמצע וכל המלית לא נאפתה. מה עשיתי לא נכון ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2021 at 4:49 pm

נשמע שחום התנור שלך היה גבוהה מדי והעוגה נאפתה מבחוץ ולא מבפנים

השב
User Avatar
גפן מעין
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 16:08

הכנתי עם יוגורט פרו במקום ריוויון כי זה מה שהיה בבית ויצאה עוגה מעולה!! רכה ונימוכה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 5:06 pm

תודה !

השב
User Avatar
AD AZULAY
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2021 בשעה 17:39

היי קרן :) האם ניתן להחליף קמח לבן רגיל בקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 5:41 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
מאי 7, 2021 בשעה 18:51

יצא נפלא! תודה על עוד מתכון מוצלח :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 11:19 am

תודה קארין

השב
User Avatar
Sivan aniv
אוגוסט 29, 2021 at 4:39 pm

הי, העוגה תעבוד גם עם 2 ביצים??

השב
User Avatar
שושה
starstarstarstarstar
יוני 18, 2021 בשעה 06:06

היי קרן, אין לי תבנית אינגלישקייק סטנדרטית, לאיזה גודל תבנית אפשר לשנות? תודה על המתכונים המופלאים שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2021 at 7:42 am

איזה תבניות יש לך ?

השב
User Avatar
שושה
יוני 18, 2021 at 11:14 am

תודה על המענה המהיר... הספקתי לקנות תבנית אינגלישקייק בגודל 30x11 ☺️ טסה להכין אותה...

השב
User Avatar
מור ניסים שושני
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 15:34

עוגה מדהימה כלכך!! יצאה פשוט מעולה, עשיתי אותה פרווה וכולם עפו עליה :) מחר מתכננת להכין שוב למסיבת סיום של חברה בעבודה!! תודה לך קרן אהובה על מתכונים כאלה משובחים! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 8:27 pm

תודה מור!

השב
User Avatar
ליאת
אוקטובר 2, 2021 at 10:14 am

הי קרן קודם כל רוצה להגיד לך שאני ממש אוהבת את המתכונים שלך, קניתי גם את הספר המדהים ואנו נעזרת בו המון. אחת מהעוגות שהכנתי ממנו היא עוגת שמנת חמוצה וקינמון ( קצת מזכיר את המתכון לעוגה הזאת) עשיתיהכל ממש לפי ההוראות ויצאה לי עוגה מאוד דחוסה ולחה, לראשונה השתמשתי בתבנית קוגלהוף סיליקון, מהנסיון שלך חושבת שזה קשור לתבנית סיליקון? או אולי טעות אחרת שעשיתי שיכלה לגרום לזה? תודה רבה

השב
User Avatar
שחר גדיש
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2021 בשעה 08:02

עבר עלי יום קשוח ובערב ביקשתי מבן זוגי שיכין לי את העוגה הזו. מבין שנינו אני האופה והוא הרבה פחות, אבל העוגה יצאה נהדרת! לחה, נימוחה, טעימה ממש! ויפהפייה. אחלה נחמה. נכנסה לרפרטואר המשפחתי ומחר אכין אותה לשבת משפחתית רגועה. תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2021 at 3:57 pm

איך אני שמחה שהעוגה שימחה אותך

השב
User Avatar
נעמה
יוני 24, 2022 at 9:21 am

היי האם אפשר לשים קמח תופח במקום רגיל ואבקת אפייה ? אם כן מה הכמות ? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:31 pm

אותה כמות קמח רק להשמיט את אבקת האפייה

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2021 בשעה 16:45

עוגה נהדרת, רכה ולחה. יצאה גבוהה ועימה בטירוף

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2021 at 9:07 am

תודה!

השב
User Avatar
לימור אסייג
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2021 בשעה 10:41

מצויינת, הכנו לסופ"ש, ממש נהדרת, רעיון נפלא לשלב את הטעמים הנהדרים האלה בעוגת שיש בחושה ואין צורך אפילו להפעיל מיקסר!! עסיסית, טעימה ומתאימה בדיוק למזג-האוויר, תודה רבה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2021 at 1:34 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2022 בשעה 18:30

בטעות שמתי 100 גר חמאה..עד כמה זה נורא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 8:23 pm

לא נורא בכלל

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 08:53

קרן, מה המידות של התבנית?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2022 בשעה 13:00

באיזה אגוזים השתמשת?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:11 am

פקאן ואגוזי מלך

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
יוני 13, 2023 בשעה 09:10

היי קרן מה שלומך? לגבי גודל התבנית- יש לי אינגליש קייק עמוקה חד פעמית האם אפשר למלא בה את כל הבלילה או רק 3/4? לגבי גודל הביצים- האם אפשר M? תודה ויום מהמם, הודיה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2023 at 3:37 pm

אפשר ביצים מדיום לגבי תבנית לא למלא יותר מ 3/4

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2023 בשעה 19:13

היי קרן, תודה על המתכונים המדהימים! האם ניתן להחליף שמן בחמאה? או משהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2023 at 3:29 pm

אותה כמות של חמאה

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2023 בשעה 13:53

היי קרן. תודה על המתכונים הנפלאים! האם ניתן להחליף שמן בחמאה? או במשהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2023 at 3:27 pm

אפשר להמיר בחמאה

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2023 בשעה 21:25

גרסת הפרווה יצאה אליפות!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2023 at 7:16 am

תודה ריקי

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2024 בשעה 09:07

הי קרן, עשיתי את העוגה הזו והיא היתה מושלמת! הבחושה הכי טובה שהכנתי בפעם השניה שהכנתי אותה היא צנחה לאחר האפיה (עדיין היתה טעימה אבל לא אוורירית) מנסה להבין מה עשיתי לא טוב - צריך להקציף את הביצים? אם כן כמה זמן? צריך להשאיר בתנור אחרי האפיה? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2024 at 6:43 pm

אולי אפית בטורבו? אולי הורדת בסוכר?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2024 בשעה 17:23

הכנתי את העוגה הנפלאה הזו בשבוע שעבר ומרוב שיצאה מוצלחת המשפחה ביקשה שאכין שוב עכשיו

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 6:56 am

תודה מיכל

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2024 בשעה 08:47

היי קרן, 2 תבניות אינגליש קייק אלומיניום יתאימו פה? ועוד שאלה- אפשר להשתמש בחלב במקום הריוויון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2024 at 2:31 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2024 בשעה 10:02

עוגה טעימה בטירוף רק שעדיף שני אינגליש קיק

השב
User Avatar
אודליה
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2024 בשעה 14:01

עוגה מדהימה! מככבת אצלי בגירסת הפרווה שנה טובה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img