img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שיש שוקולד גבינה

מאי 29, 2023 | 55 תגובות

img

55 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 16:19

אפשר גם עם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:54 am

9% עדיף

השב
User Avatar
פרננדה
יוני 16, 2023 at 4:12 am

הי קרן, תודה על המתכון האם המעלות והזמנים מדוייקים? חיממתי במשך 50 דקות ואף יותר משעה על חום של 160 מעלות ועדיין העוגה היתה רטובה ונוזלית מבפנים שוב תודה ושבת שלום

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2023 at 11:53 am

יכול להיות שהתנור שלך חלש משלי ולכן אצלך צריך להעלות מעלות או שהתמשת בגבינות יותר ״רטובות״ וקולח לעוגה יותר זמן להיאפות

השב
User Avatar
רון
נובמבר 2, 2024 at 9:30 pm

הכנתי פעמיים ויצא שונה בכל פעם. אם מוסיפים יותר קורנפלור הגבינה שוקעת ויוצרת שכבה נפרדת למטה. בפעם השניה, הכנתי בדיוק לפי המתכון. העוגה הצליחה. הייתי מנסה פעם הבאה להגדיל את כמות הגבינה כדי להדגיש עוד את הטעם הגבינתי. הסיכון שעלול לצאת רטוב מידי כי הבלילת גבינה די נוזלית.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2024 at 6:53 am

הכי טוב להישאר עם המתכון המקורי כפי שהוא

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 17:02

יש בעיה עם העלאת סרטון ההכנה.

השב
User Avatar
מירי דניאל
יוני 9, 2023 at 11:25 am

במקום חלב ,אפשר מיץ פרי,יוגורט ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2023 at 12:10 pm

אפשר יוגורט

השב
User Avatar
רמה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 17:47

אפשר עם גבינת שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:54 am

כן

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 21:45

ניתן להחליף לקמח תופח ולוותר על אבקת אפייה ועל סודה לשתייה?

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מאי 29, 2023 בשעה 23:09

איזה עוד גבינות יכולות להתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:54 am

גבינת שמנת, לבנה 9% טוב טעם ריקוטה וכו

השב
User Avatar
Sharon
starstarstarstarstar
מאי 30, 2023 בשעה 15:39

שתי שאלות : אחת האם אפשר לעשות אם חלב אחר? והאם אפשר להחליף גבינה למשל למסקרפונה?חח נתקעתי משבועות עם סטוקים

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:56 am

אפשר ואפשר

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 31, 2023 בשעה 13:22

טורבו או למעלה למטה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:57 am

חום עליון תחתון תמיד

השב
User Avatar
רחל
יוני 2, 2023 at 3:58 pm

אני זרקתי כבר כמה עוגות שהכנתי מהמתכונים.. אולי כדאי לציין את זה המתכונים, פשוט חבל.

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מאי 31, 2023 בשעה 16:15

היי קרן, ניתן להחליף את גבינה הריקוטה במסקרפונה?

השב
User Avatar
רחל
יוני 2, 2023 at 4:02 pm

אני מכינה את העוגות שלל ומאוד אוהבת, אבל כמה שאלות, כי כבר זרקתי כמה עוגות כי לא יצאו מוכנות כלל. האם את משתמשת במידות לפי המשקל או לפי כוסות/כפות/כפיות המדידה, כי נראה לי שהפער הוא משמעותי. האפיה בחום תחתון עליו או טורבו? והאם גבינת טבור זה טבורוג? לא מצאתי.

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:10 pm

הי רחל המידות בכוסות ומשקל מאוד מדוייקות במתכונים כך שזה לא משנה איך תכיני התוצאה אותו הדבר אמורה להיות כך או כך אני אופה בחום עליון תחתון בכל המתכונים אחא מצויין אחרת אופים בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
יוני 1, 2023 בשעה 11:31

אפשר גבינת כנען במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:51 am

כן בטח

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
יוני 2, 2023 בשעה 19:49

עוגה פשוטה וטעימה!!! תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:08 pm

תודה גלית

השב
User Avatar
דגנית
יוני 9, 2023 at 4:19 pm

היי.. אם אין לי קמח קורנפלור? יש תחליף מומלץ? אפשר בלי?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2023 at 12:08 pm

קמח רגיל, פודינג וניל, קמח תפא

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
יוני 8, 2023 בשעה 07:43

היי קרן, כבת לאמא רומניה, אשמח שתשתפי אותי באתרי בלוגריות רומניות... תודה

השב
User Avatar
נעמי
פברואר 4, 2024 at 12:54 am

היי המתכון נראה מעולה אפשר להוסיף 100ג שוקולד מריר מומס לבלילת השוקולד? האם אפשר להמיר חלק מהשמן בחמאה כדי שתצא עשירה יותר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:44 pm

אפשר להמיר שמן בחמאה. לגבי תוספת השוקולד לא ניסיתי לא יודעת להגיד איך ייצא

השב
User Avatar
לידור
אוגוסט 6, 2024 at 11:53 pm

היי קרן במה ניתן להמיר את השמן? חלב קוקוס יעבוד במקום?? מדי שבוע אני מכינה 2 מתכונים שלך והכל מושלללם תודה לך על המתכונים!!

השב
User Avatar
חוי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2023 בשעה 15:28

הי הכנתי יצא טעים מאוד וקצר מחמאות:-) השתמשתי בגבינת ריקוטה 5% של משק יעקבס. הגבינה שקעה למטה אז לא נוצר מראה יפה של שיש כמו בסרטון ובתמונות שלך :-( מה יכולה להיות הסיבה? איך ניתן לשפר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2023 at 4:19 pm

אני לא יודעת למה היא שקעה למטה אין סיבה תכלס

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
יוני 14, 2023 בשעה 13:31

אפשר להוריד מכמות הסוכר או להחליף בסוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2023 at 6:41 am

להמיר לסוכר חום

השב
User Avatar
ענת
אוגוסט 20, 2023 at 4:11 pm

זרקתי לפח… יצאה עוגת חנק… החלק העליון של הגבינה טעים אבל השוקולדי פשוט לא עובר בגרון.. חבל, כנראה הפרופורציות של 2 כוסות קמח על כוס שמן אחת לא מתאים כלל.: המראה מרשים

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2023 at 5:29 pm

אני לא ככ מסכינה, העוגה ממש מדוייקת ויצאה לי כמה פעמים נהדר ולא רק לי, אולי השתבש לך משהו במתכון ולא אהבת, אכן באסה אבל לא תמיד המתכון בעייתי .

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
יוני 16, 2023 בשעה 17:14

קרן שלום, כתבת להוסיף שמן לביצים + סוכר (לעוגת השוקולד), אך לא מצויין כמה שמן צריך להוסיף. את יכולה לומר לי בבקשה כמות ? תודה !

השב
User Avatar
שרה
יוני 16, 2023 at 5:16 pm

לא שמתי לב שאכן כתוב... טעות שלי

השב
User Avatar
נויה
starstarstarstarstar
יוני 28, 2023 בשעה 19:21

לא מוצלחת בכלל עשיתי השקעתי וזרקתי .

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2023 at 1:43 pm

אולי לא אהבת אבל זה לא אומר שהיא לא מוצלחת , בטח לא ברמה של לזרוק עוגה. עוגה מעולה שהכנתי כמה פעמים ועוד אנשים וקיבלתי עליה פידבקים מעולים. אולי שינית משהו במתכון או שמשהו השתבש לך והיא לא יצאה כמו שאמורה

השב
User Avatar
דפנה
ינואר 4, 2024 at 8:43 am

האם ניתן להקפיא וכיצד?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2024 at 4:29 pm

לעטוף ולהקפיא

השב
User Avatar
יוטבת
starstarstarstarstar
יולי 1, 2023 בשעה 21:55

יצאה חמודה וגבוהה . בבלילת הגבינה נאלצתי להשתמש בגבינת שמנת עזים חצי מהכמות וגם חצי קמח כוסמין כי זה מה היה בבית. עם כל זאת בעלי עף על העוגה והיא ממש טעימה .

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
יולי 2, 2023 בשעה 10:44

חיפשתי עוגה מהירה עם טעמים של גבינה ושוקולד שאני מאוד אוהבת. אני לא חסידה גדולה של עוגות בחושות, אבל זו יצאה נהדר וקצרה מחמאות מפעוט ועד זקן. בהחלט מתכון לשמור

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2023 at 8:09 am

תודהההה

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2023 בשעה 01:43

עוגה מעולה, עושה אותה שוב ושוב, לפעמים הגבינה שוקעת לי, יודעת מה הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2023 at 7:26 am

לפעמים הגבינה קצת כבדה למסה, העיקר שזה טעים

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2023 בשעה 11:25

יש דרך להמיר כמויות לתבנית 42×30? חג שמח

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2023 בשעה 19:01

יצא ממש מוצלח תודה! עוגה קלה מהירה וטעימה!

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2024 בשעה 22:57

היי, חששתי להכין אותה (פעם ראשונה שאני מערבבת שוקולד וגבינה) אבל משו בתמונות קרץ לי. יצאה עוגה עסיסית ורכה, השילוב של הטעמים מעולה (הכנתי עם גבינה 9%) אם כי לא נראית מלמעלה בדיוק כמו בתמונה (הגבינה הלבנה נוזלית יותר ממסקרפונה, לכן הוספתי לה גם כף קמח תפוחי אדמה). בקיצור תודה על המתכון, אשתמש בו שוב

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2024 at 6:03 pm

תודה יפית

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img